Ο κ. Στάμος αναφέρθηκε και για την υπόθεση του Σικαμπάλα λέγοντας: «Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε στραβά από την αρχή, όταν τον πήραμε στον ΠΑΟΚ. Δεν είχε πάει φαντάρος, το πρόβλημα ήταν τεράστιο έφυγε και δεν ξαναγύρισε, νομίζω ότι επίτηδες πήγε στην Αίγυπτο για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Δεν ξέρω τι γίνεται, είναι ο χαρακτήρας του, έκανε προ ημερών μία καινούργια καταγγελία ότι δεν θέλει να επιστρέψει. Έστειλε επίσης ένα έγγραφο που αποδεικνύεται ότι έχει συμφωνήσει για πέντε χρόνια με την Ζάμαλεκ, η ομάδα της Αιγύπτου ήξερε ότι έχει συμβόλαιο μαζί μας και τώρα όλα θα παιχθούν στις αποζημιώσεις από την FIFA. Δεν θέλω να πω για το ποσό της αποζημίωσης αλλά μπορούμε να κερδίσουμε από 500.000 ευρώ μέχρι 1,5 εκ. ευρώ. Εμείς θα ζητήσουμε και παραπάνω. Νομίζω ότι φταίει ο χαρακτήρας του, ίσως να ήταν και θύμα των μάνατζερ του γιατί αυτός έλεγε ότι δεν παίρνει χρήματα ενώ ο ΠΑΟΚ τον πλήρωνε κανονικά. EMEIΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. Επίσημα δεν μας έχει απαντήσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου για την χρονική διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας και έχουν περάσει πέντε μήνες».
σικαμπαλα τελος.δυστυχως.