@PetrovGr : Φίλε κ αδερφέ, στιγμάτισα όντως τον συγκεκριμένο χώρο, αλλά είχα κ έχω τους λόγους μου. Δεν είναι επί της στιγμής, ξέρω όμως οτι ξέρεις πως ιδεολογικό υπόβαθρο δυστυχώς υπάρχει τον τελευταίο καιρό στην Τούμπα και για μένα αυτό είναι ανεπίτρεπτο.....Το έχω ξαναγράψει, είναι θέμα συζήτησης, αλλά θα βγούμε εκτός topic κ θα κουράσουμε. Απο κοντά θα χαρώ πολύ να τα πούμε.Επιμένω, οτι την ιδιότητα του αναρχικού ή του χρυσαυγίτη τη σέβομαι, αλλά θα ήθελα μερικοί να την αφήνουν σπίτι τους, πηγαίνοντας στο Ναό. Γιατί ξέρεις κ ξέρω οτι πολλοί μανουριάζουν απροκάλυπτα μερικές φορές, χωρίς λόγο με τα στρουμφ κ θεωρώ οτι μανούρα για μανούρα ιδίως σπίτι σου, μόνο προβλήματα δημιουργεί. Φαίνεται καθαρά άλλωστε απο ορισμένα post στο ίδιο thread.
Σου είπα για τον έλεγχο οτι πιστεύω πως σεκιούριτι δεν μπορούν να τον κάνουν, ούτε βέβαια κ υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ. Δεν είμαστε Αγγλία κ να σε πω κ την αλήθεια, επειδή έζησα στο νησί, ούτε κ θέλω να γίνουμε. Φαντάζομαι γνωρίζεις (δεν ξέρω αν ισχύει 100%) πως κατά λάθος μάζεψε ψιλές ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ το Σάββατο στην Κομοτηνή, προσπαθώντας να χωρίσει τσιμπά και αδερφούς.Άνθρωπος της ΠΑΕ...... Φοβάμαι πολύ μη θρηνήσουμε θύματα , για αυτό εξέφρασα ανυσηχία.
Τέλος φίλε, όχι δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα, αποδεικτικά τεκμήρια μόνο στα δικαστήρια προσκομίζονται κ πουθενά αλλού, πόσω μάλλον, μεταξύ συνοπαδών. Δεν έγραψα τίποτα παραπάνω απο το να απαντήσω στην επιθετική σου γραμμή οτι δήθεν τα έχω με την indymedia....Δεν γενικοποιώ κ δε σε χαρακτηρίζω. Εάν έτσι το εξέλαβες, κάνεις λάθος. Όσο για το "δεν ιδρώνουν και πολλά αυτιά", δεν σε πιάνω, τί εννοείς? Οτι κάποιος έπρεπε να με επαναφέρει στην τάξη? Τη γνώμη μου είπα και όχι δεν σε ξέρω προσωπικά, όπως κ εσύ δεν ξέρεις εμένα για να πιστεύεις οτι μπαίνω σε αυτό το forum για να εκτοξεύω επιθέσεις σε οποιαδήποτε ιδεολογική trend ομάδα.
Ελπίζω να σε καλύπτω και να είμαστε και εξηγημένοι.