Author Topic: Η ΕΛ.ΑΣ. (Ελληνική αστυνομία) και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (εμπειρίες, στάση, απόψεις)  (Read 4520 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Καλα τα λογια στον Biv  θα απαντησει κανεις ? νομιζω ο προβληματισμος του βαζει το θεμα σε σωστες διαστασεις.Κανεις δεν θελει τσιμπα εξω απο την 4 αλλα και οι σεκιουριτι δεν κανει δουλεια αποδεδειγμενα.υπαρχει λυση ?

exoume kai leme loipon : to provlima entopizetai sthn 8yra 4 kai stis 2 eisodous. fisika kai to provlima einai iparkto gia tous logous pou anafer8ikan pio panw kai mia lush einai h epanemfanhsh mpatsarias. afto isws na dwsei mia prosorinh lush alla na eiste sigouroi pws de 8a argisei na er8ei h stigmh pou 8a exume kai pali ta persina-propersina provlimata (askoph via - dakrigona klp).

mia pio enallaktikh lush 8a htan na yparksei sinenohsh me th sintonistikh epitroph twn sindesmwn kai (oso "kapws" kai na sas akougetai) kapioi aptous sindesmous na exoun ton agarmpo rolo ths epivlepshs twn eisodon sth 4 se sinergasia me tous securitades kai ta kainourgia tournike pou 8a eksomalinoun se megalo va8mo th katastash. kanenas de 8elei na dei aderfia mas na kanoun tous mpatsous alla sth telikh to idio to spiti mas 8a prostatepsoun opws kai emas tous idious. epishs h pae mporei na ektipwsei merika enhmerwtika flyer gia tous kindinous pou krivei o iperpli8ismos ths 4 me kapio kentriko-eksipno slogan kserw gw "prostatevw ton paok - prostatevw to spiti mou / eiserxomai sto ghpedo mono me eisitirio" h kati paromoio.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Η ύπαρξη αστυνομιας εξω απ το γηπεδο πιο πολλα προβληματα θα δημιουργησει παρα θα λυσει.αλλαξαν οι εποχες εφυγαν οι διοικησεις που μας ωθουσαν σε πραξεις βιας και γενικοτερα στην Τουμπα πλεον δεν υπαρχουν οι μανουρες του 80 και μεχρι τα μεσα του 90 που με το παραμικρο παιζαμε ξυλο και πετροπολεμο με τους μπατσους.τα τουρνικε πλεον ειναι μια λυση για την αποφυγη συνωστισμου στην 4 (αν και παλι θα εχουμε ντου λογω κατασκευης τους) αλλα θα περιορισουν σε μεγαλο βαθμο το προβλημα. Μπατσοι λοιπον μακρια απο το γηπεδο και μονο τροχαιοι για την ρυθμιση της κυκλοφοριας μετα το τελος των αγωνων .το εχουμε αποδειξει οτι μπορουμε και μονοι μας και δεν θελουμε πουστιες του στυλ με τον νιονιο περσι που στα καλα καθουμενα κοντεψε να τυναχθει στον αερα το καλο κλιμα των οπαδων μας.

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline Suicidal

• Βασικός
sygwmh ligo re paidia, alla diabazw kai diabazw kai diabazw meres twra,
kai pou8ena den m'exei ly8ei MIA aporia :

Otan leme gia mpatsous e3w apo thn Toumpa ti akribos ennooume ? giati kat'eme ton xazo
ALLO einai to oxi sta mat/robocop/xhmikoforeis/ , kai ALLO to oxi sthn astynomia (kapelakides dhladh) h opeia 8a
yposthrizei tous securitades ston elegxo zwnhs. Dhladh yparxei periptwsh o "aplos" mpatsos
na ri3ei dakrygono 3erw 'gw ? Eilikrina rwtaw, den mporw na dw oti kapou ta diaxwrizete ayta. pws to ennohte ?

poly endiaferon enalaktikh lysh pou proteine o DiMarko.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Σωστός ο Billy(μακάρι να βάλουν τους καπελάκηδες ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ!!!) αλλά αδερφέ τους ρόμποκοπ θα σε στείλουν..είναι βέβαιο!
Και τα άτομα σε φέρονται τουλάχιστον προκλητικά!Μακριά ρεε μακριά!
Δε καταλαβαίνω γιατί βάζουμε τα χέρια μας να βγάλουμε τα μάτια μας.
Αν έχουμε καμιά σύλληψη θα λέμε μετά μα μου κ γιατί κ ξερώ γω

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline savage republic

• Βασικός

Από το τελευταίο παιχνίδι με αστυνομικούς έξω από την Τούμπα.

Και μία μεγαλύτερη σε διάρκεια βερζιόν:

http://www.youtube.com/watch?v=mnOmtzjMHZQ&NR=1 (Embedding disabled, limit reached)

CLUB LARISA

• Guest

CLUB LARISA ama eisai prokateleimenos me ena thema min mpaineis sti syzitisi tou re file einai aplo.

Που την είδες ρε φίλε την προκατάληψη?Ορισμένους αδυνατώ να τους ακολουθήσω....Αμα εσύ κατάλαβες οτι έχω προκαταλήψεις, πάω πάσο.
@petrov : Αυτοσεβασμό, ίχνος μάλλον αυτού, μπορεί να μην έχω, διαθέτω όμως αυτοέλεγχο κ απλά απάντησα στην ειρωνεία σου.
Τους προβληματισμούς μου τους εξέφρασα. Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω. Δεν γράφω ούτε απο τη ΓΑΔΑ, ούτε κ καβλώνω με μπλε στολές

Offline petrov

• Αλλαγή
Kάνεις ένα μεγάλο λάθος. Δεν μίλησα ειρωνικά για πάρτη σου, είπα ότι ανέφερες ξανά και ξανά το indymedia, λες και η συζήτηση για την προάσπιση του σπιτιού μας από τα ΜΑΤ είναι συζήτηση ιδεολογικού χαρακτήρα. Στιγμάτισες δύο φορές συγκεκριμένο ιδεολογικά χώρο, και άφησες σπόντες.
Αυτοέλεγχος σημαίνει ελέγχω τον εαυτό μου, θεωρείς ότι το έκανες αυτό με το να απαντήσεις έτσι όπως απάντησες;
Με γνωρίζεις προσωπικά και κρίνεις το τι πιστεύω; Με έχεις δει να πετάω πέτρες σε συγκέντρωση; Σε ξαναρωτάω και επειδή δεν βλέπω να ιδρώνουν και πολλά αυτιά, αυτά που έγραψες μπορείς να τα αποδείξεις;

Και για να επιστρέψω στο θέμα, ούτε εγώ ανήκω σε αυτούς που θα μανουριαστούν έξω απο το γήπεδο μόνο και μόνο επειδή θα δουν μπλε. Απλώς το θεωρώ μεγάλο πισωγύρισμα, να έχουμε ζητήσει εμείς οι ίδιοι να φύγουν οι αστυνομικοί από τον περιβάλλοντα χώρο, να έχουμε βγάλει και ως διοίκηση και ως σύνδεσμοι ανακοινώσεις-φωτιά για τον ρόλο που έπαιξαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ στο γήπεδό μας, και να ζητάμε ουσιαστικά την επιστροφή τους. Απλά τα πράματα και να μην το λιβανίζουμε το ζήτημα. Όσο για την Τούμπα, έχει χωρέσει και 45+ χιλιάρικα. Δύσκολα να κλατάρει με τα 30. Να μου πεις τα χρόνια περνάνε και το γήπεδο παλιώνει, οκ. Απλώς υπάρχουν άλλοι τρόποι για να διασφαλίσεις την ασφάλεια των οπαδών σου, και το να φέρεις τα ΜΑΤ είναι η έσχατη λύση (κατ' εμέ δεν είναι καν λύση αλλά πρόβλημα).

@ClUB LARISA, καλή και σεβαστή η διαφωνία σου, μπορεί κατά την άποψή σου να μην έχει διαφορά το ποιος κάνει τον έλεγχο, είτε οπαδός να ναι είτε καπελαδούρας είτε ΜΑΤατζής, επειδή όμως δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει, θα ήθελα σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις χωρίς υποννοούμενα και μισόλογα, εάν μπορείς να αποδείξεις ΛΕΞΗ από αυτά για τα οποία με χαρακτήρισες. Για να είμαστε και εξηγημένοι.

CLUB LARISA

• Guest
@PetrovGr : Φίλε κ αδερφέ, στιγμάτισα όντως τον συγκεκριμένο χώρο, αλλά είχα κ έχω τους λόγους μου. Δεν είναι επί της στιγμής, ξέρω όμως οτι ξέρεις πως ιδεολογικό υπόβαθρο δυστυχώς υπάρχει τον τελευταίο καιρό στην Τούμπα και για μένα αυτό είναι ανεπίτρεπτο.....Το έχω ξαναγράψει, είναι θέμα συζήτησης, αλλά θα βγούμε εκτός topic κ θα κουράσουμε. Απο κοντά θα χαρώ πολύ να τα πούμε.Επιμένω, οτι την ιδιότητα του αναρχικού ή του χρυσαυγίτη τη σέβομαι, αλλά θα ήθελα μερικοί να την αφήνουν σπίτι τους, πηγαίνοντας στο Ναό. Γιατί ξέρεις κ ξέρω οτι πολλοί μανουριάζουν απροκάλυπτα μερικές φορές, χωρίς λόγο με τα στρουμφ κ θεωρώ οτι μανούρα για μανούρα ιδίως σπίτι σου, μόνο προβλήματα δημιουργεί. Φαίνεται καθαρά άλλωστε απο ορισμένα post στο ίδιο thread.
Σου είπα για τον έλεγχο οτι  πιστεύω πως σεκιούριτι δεν μπορούν να τον κάνουν, ούτε βέβαια κ υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ. Δεν είμαστε Αγγλία κ να σε πω κ την αλήθεια, επειδή έζησα στο νησί, ούτε κ θέλω να γίνουμε. Φαντάζομαι γνωρίζεις (δεν ξέρω αν ισχύει 100%) πως κατά λάθος μάζεψε ψιλές ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ το Σάββατο στην Κομοτηνή, προσπαθώντας να χωρίσει τσιμπά και αδερφούς.Άνθρωπος της ΠΑΕ...... Φοβάμαι πολύ μη θρηνήσουμε θύματα , για αυτό εξέφρασα ανυσηχία.
Τέλος φίλε, όχι δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα, αποδεικτικά τεκμήρια μόνο στα δικαστήρια προσκομίζονται κ πουθενά αλλού, πόσω μάλλον, μεταξύ συνοπαδών. Δεν έγραψα τίποτα παραπάνω απο το να απαντήσω στην επιθετική σου γραμμή οτι δήθεν τα έχω με την indymedia....Δεν γενικοποιώ κ δε σε χαρακτηρίζω. Εάν έτσι το εξέλαβες, κάνεις λάθος. Όσο για το "δεν ιδρώνουν και πολλά αυτιά", δεν σε πιάνω, τί εννοείς? Οτι κάποιος έπρεπε να με επαναφέρει στην τάξη? Τη γνώμη μου είπα και όχι δεν σε ξέρω προσωπικά, όπως κ εσύ δεν ξέρεις εμένα για να πιστεύεις οτι μπαίνω σε αυτό το forum για να εκτοξεύω επιθέσεις σε οποιαδήποτε ιδεολογική trend ομάδα.
Ελπίζω να σε καλύπτω και να είμαστε και εξηγημένοι.

Offline petrov

• Αλλαγή
To "άντε να πετάξεις πέτρες σε διαδήλωση" είναι προσωπικός χαρακτηρισμός και μόνο ως τέτοιο μπορούσα να τον εκλάβω. Γιαυτό, και εφόσον λες ότι έχεις αυτοσυγκράτηση και δεν χρειάζεται να σε επαναφέρει κάποιος στην τάξη, σε παρακαλώ σβήσε αυτά τα πράγματα που δεν μπορείς να αποδειξεις. Εδώ είμαστε για να μιλάμε περί Π.Α.Ο.Κ., όχι για να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον.

CLUB LARISA

• Guest
To "Ρε φίλε κόψε την καραμέλα του indymedia. Βλέπεις δεν τσιμπάει κανείς και συ εκεί" είναι προσωπικός χαρακτηρισμός και μόνο ως τέτοιο μπορούσα να τον εκλάβω. Γιαυτό,και εφόσον δεν χρειάζεται να σε επαναφέρει κάποιος στην τάξη, σε παρακαλώ σβήσε αυτά τα πράγματα που δεν μπορείς να αποδειξεις. Εδώ είμαστε για να μιλάμε περί Π.Α.Ο.Κ., όχι για να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον.

Offline petrov

• Αλλαγή
Θα ήθελα να ήξερα τι θες να πετύχεις με αυτή τη στάση. Γιατί με θυμίζει τον φίλο μου τον Γιωργάκη που μαλώναμε στο δημοτικό. Κυρία αυτός το έκανε πρώτος. Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι συζητούσαμε για την Αστυνομία στον Ναό μας. Ξερεις ότι έχουμε αρκετά προηγούμενα με διαμάχες ιδεολογικού υποβάθρου. Αναφέρεις μία φορά το indymedia. Το αναφέρεις δύο. Δεν καταλαβαίνεις που θα οδηγήσει;
Εγώ θεώρησα ότι με την στάση σου στο ζήτημα, πέταξες τη μπάλα έξω από το γήπεδο.
Τη στιγμή που συζητούσαμε για το πως δεν θα επιστρέψουν τα ΜΑΤ έξω από το σπίτι μας, τα οποία ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΩΞΑΜΕ, το πας στο πολιτικό. Γιαυτό και έγραψα ό,τι σου έγραψα. Χωρίς καμία προσωπική προσβολή. Προσωπική προσβολή είναι, για να επιστρέψουμε στην Γραμματική του δημοτικού (μιας και πέσαμε σε αυτό το επίπεδο ήδη) να σε πω "ο CLUB LARISSA είναι μπατσόφιλος και δίνει κόσμο στο γήπεδο". Δεν σε ξέρω, δεν σε έχω δει ποτέ και γιαυτό δεν μπορώ να γράψω κάτι τέτοιο.
Το μόνο στο οποίο αναφέρθηκα είναι η γραφή σου στο Φόρουμ και τίποτε παραπάνω. Ότι δηλαδή πας να πυροδοτήσεις μια ένταση που είναι άσχετη με το θέμα. Εγώ μίλησα για μια φαλτσαδούρα που κατά τη γνώμη μου έκανες εδώ μέσα. Εσύ αναφέρθηκες σε διαδηλώσεις και κοτρόνια.
Δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά;
Άλλο αναφέρομαι στα γραφόμενά σου σ'ένα φόρουμ, άλλο σε κράζω προσωπικά για την ζωή σου ή τα πιστεύω σου.
Άλλο ΜΑΤατζής, άλλο καπελαδούρας, και άλλο σεκιουριτάς.
Δεν πειράζει κράτα το εκεί, εάν δεν καταλαβαίνεις το γιατί σε ζήτησα ευγενικά να το αποσύρεις, κράτησέ το.
Άλλωστε αυτά που έγραψες εσένα χαρακτηρίζουν, όχι εμένα.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!

CLUB LARISA

• Guest
Η Γραμματική δημοτικού και το περί ου επίπεδο δε καθορίζεται απο σένα, αλλά απο το σύνολο του φόρουμ. Η Γραμματική αυτή λοιπόν, μάλλον το Συντακτικό, γιατί μάλλον αυτό εννοούσες εκτός αν είδες κανένα γραμματικό μου λάθος, δε το κρίνω ούτε εγώ ούτε εσύ. Κ απο τα ποστ μου δε σβήνω τίποτα γιατί δε σε χαρακτήρισα κάπως, ούτε σε προσέβαλα, πρόσκληση απηυθυνα που αν δε σ αγγίζει, δε θα σε πείραζε κιόλας. Το ποιός πολιτικοποιεί εδώ μέσα, είναι πασιφανές. TERMA TO OFF TOPIC απο μένα. Ο,τι όφειλα να σ' εξηγήσω το έκανα με το παραπάνω σε παραπάνω ποστ μου.

PS : Εμένα πάντως φίλο μου απο το δημοτικό δε με θυμίζεις.

ΣΑΦΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝΕ ΑΥΛΗ ΤΟΥ........   

mpougatsas

• Guest
γαμώ το σπίτι σας κολομπατσοι!! ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!

*sorry κιόλας αλλά πραγματικά αγανακτήσα με κάποια πράγματα που άκουσα πως γίναν

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
ΕΝΤΙΤ: Το θέμα μέσα στο οποίο ξεκίνησα να γράφω ήταν για το μάτς ΠΑΟΚ - Άρης αλλά τελικά το μετέφερα εδώ γιατί νομίζω ταιριάζει περισσότερο. Ο t.b. μίλαγε για την ανταλλαγή εισητηρίων μεταξύ των 2 ομάδων.

Όλα αυτά φυσικά αν η αστυνομία άφηνε να γίνουν, γιατί με τα τελευταία περιστατικά χλωμό μου φαίνεται.

Έχει δίκιο σε όσα λέει ο t.b.  

Αν βγάλει ο καθένας μας τα οπαδικά σου γυαλιά μπορεί να δει ξεκάθαρα ότι σε καμία από τις 2 ΠΑΕ δεν συμφέρει η ανταλλαγή οπαδών. Απλά αυτό το κομμάτι με τους μπάτσους ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω, μου δημιουργεί τις παρακάτω απορίες και ήθελα να τις γράψω από τότε που μας κόψαν την εκδρομή με τον βάζελο.

Από πότε λοιπόν αυτοί οι κύριοι έχουν τον τελευταίο λόγο για τις μεταφορές οπαδών;; Από πότε;; Είναι δυνατόν αντί ο μπάτσος να κάτσει την Κυριακή να πιει το καφεδάκι του με τα πόδια στον αέρα σαν ορίτζιναλ δημόσιος υπάλληλος, να επιτρέψει την ανταλλαγή οπαδών και να αναγκαστεί να συνοδεύει 2000 μαντράχαλους από το ένα μέρος στο άλλο κλπ με κίνδυνο της ζωής του;; Μα υπάρχει ποτέ τέτοια περίπτωση;; Είναι δυνατόν να δεχτεί;; Και τέλος από πότε κουμάντο κάνουν οι μπάτσοι για τη μεταφορά οπαδών;; Παλιότερα ζητούσαμε την άδεια της αστυνομίας;;

Την απόφαση πρέπει να την παίρνουν οι 2 ΠΑΕ. Εφόσον οι ΠΑΕ συμφωνήσουν τότε κύριε μπάτσε είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κάνεις το καθήκον σου, το καθήκον για το οποίο πληρώνεσαι. Τι θα πει η αστυνομία δεν είναι σύμφωνη για τη μεταφορά οπαδών. Στα παπάρια μας αν είναι ή αν δεν είναι. Είναι υποχρεωμένη να προστατέψει όποιους νομίζει ότι μπορεί.

Και στην τελική αν δεν είναι σύμφωνη και δε γουστάρει ας κάτσει σπίτι της. Εμείς θα πάμε την εκδρομούλα μας και χωρίς την συνοδεία τους, αρκεί το ίδιο να κάνει όταν θα έρθει και η σειρά των άλλων να έρθουν σε εμάς. Το 'χουμε κάνει σαν παοκτσήδες στο παρελθόν, θα το ξανακάνουμε και τώρα.

Offline t.b

• Αλλαγή
Αδερφέ από τον Αύγουστο πέρασε νόμος όπου σε οποιαδήποτε διοργάνωση οποιοδήποτε αθλήματος στην χώρα μας τον τελευταίο λόγο τον έχει η διοργανώτρια αρχή (σε κάθε διοργάνωση), η επιτροπή κατα της βίας(διαρκής κάπως έτσι λέγεται) και η ελληνική αστυνομία. Αν ένας από τους τρεις φορείς αυτούς απαγορέψει την μετακίνηση, τέλος. Δεν πα να συμφώνησαν οι ομάδες, δεν πα να λέει η προκύρηξη του πρωταθλήματος για ανταλλάγη εισιτηρίων(στην περίπτωση που λέει) δεν τρέχει τίποτα, δεν πας πουθενά.
Είναι κάποια μικρά πραγματάκια που περνάν μέσα σε μία νύχτα που τα πέρνουμε χαμπάρι μόνο όταν έρχονται στο κεφάλι μας. Αυτό το πράγμα βγήκε προς τα έξω όταν πήγε να γίνει ανταλλαγή των εισιτηρίων στο μπάσκετ με το σκουλήκι. Το είπε υπεύθυνος του εσακε, δεν θυμάμαι όνομα.

Offline james4

• Αποστολή
  • **
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 30χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, ο οποίος την Κυριακή παρέσυρε δυο αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή.

Στην κατοχή του 30χρονου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, «τρόπαιο» από τον άτυπο πόλεμο μεταξύ των οπαδών των ομάδων της πόλης.

Γραφείο zougla.gr Θεσσαλονίκης
πως γινεται και κινητοποιουνται οι μπατσοι μονο οταν προκειτε για δικους μας παραμενει μια διαρκη απορια μου

ive4

• Guest
τεντιμπόης...

Ας έρθει η αστυνομία κατά δω να τους πούμε που και πως και από ποιους κλέβονται κινητά αν έχει τόσες ευαισθησίες.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
που και πως και από ποιους κλέβονται κινητά????

Offline alexisv

• Αλλαγή
Όταν οι δημοσιογράφοι είναι άσχετοι και γράφουν απλά. . . για να γράφουν, διαβάζεις ρεπορτάζ όπως το παραπάνω. Το κινητό ήταν ενός παιδιού που καθόταν μαζί με τον συγκεκριμένο 30χρονο έξω από τον ΣΦ Τούμπας την ώρα που χωρίς λόγο άρχισαν οι προστάτες του πολίτη να πετάν δακρυγόνα. Καμία σχέση με «λάβαρο» ή «κλεμμένο». Το πείρε πάνω στην αναμπουμπούλα και λόγο τις σύλληψης δεν πρόλαβε να του το επιστρέψει.

Η αθεόφοβοι προστάτες του πολίτη προσπαθούσαν μετά να πείσουν τον άλλον πως ΠΡΕΠΕΙ να τον κάνει μήνυση!  (η οποία βέβαια δεν έγινε ποτέ)

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

bagos1

• Guest
στο ματς με την φενερ φανηκε καθαρα ποσο αχρηστη αστυνομια εχουμε δεν φτανει που φαγανε τον παππα με τα ψωμια και το ραμμαζανι που και καλα ειναι το καλοκαιρι αλλα τους αφηνανε ενω ητανε διπλα τους να πετανε σιδεροβεργες που ειχανε περασει μαζι με τους πυρσους στην θυρα 2 και να σκεφτειτε οτι οι αχρηστοι αυτοι περνουνε το 10% τον εισπραξεων μετρητα