Οι μπάτσοι, απ' όσο καταλαβαίνω, θα είναι εκεί για να προστατεύουν τους υπαλλήλους σεκιούριτι της ΠΑΕ. Για να μπορούν να κάνουν τη δουλεία τους σωστά. Να μην αφήνουν δηλαδή, να μπαίνουν οπαδοί χωρίς εισητήριο, με μπουκάλια πάνω τους κλπ. Για να γίνει δουλειά μόνο με σεκιούριτι, θα έπρεπε να έχει η ΠΑΕ ολόκληρο στρατό από δαύτους.
Ούτε εγώ θέλω μπάτσους έξω από το γήπεδο και θεωρώ ότι τόσο η παρουσία τους μπορεί να δημιουργήσει επεισόδια, όσο και οι ίδιοι. Όπως είπε και ο biv είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αλλά αν δεν τους θέλουμε, να έχουμε να τουλάχιστον να προτείνουμε και κάτι ως λύση.
Εμείς οι ίδιοι δύσκολα. Γιατί εμείς είμαστε που μπαίνουμε στο γήπεδο όπως μπαίνουμε.
Στρατός από σεκιούριτι. Πολυέξοδο, χώρια που αν γίνει κάνα σκηνικό στην τελική θα πλακώνονται ΠΑΟΚτσήδες μεταξύ τους, χωρίς σίγουρα αποτελέσματα αναφορικά με την είσοδο στο γήπεδο.
Μπάτσοι. Κάποιοι θα πλακώνονται με τους μπάτσους, ίσως φάμε κάνα πρόστιμο και σίγουρα θα μας παίξουν τα κανάλια. Η δουλειά όμως θα γίνει.
Σιδερόφραχτο γήπεδο. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.
Η Διοίκηση αν σκεφτόταν λογικά θα επέλεγε μπάτσους. Αν είναι να την πληρώσει κάποιος τουλάχιστον να μην είναι οι υπάλληλοί της, αλλά οι μπάτσοι. Στο κάτω κάτω όποιος έχει εισητήριο, δεν έχει κανένα λόγο να μανουριάσει (εκτός βέβαια αν είναι για δικούς του λόγους εύθικτος με την εξουσία γενικά ή ειδικά με τους μπάτσους, πράγμα που την ΠΑΕ δεν την ενδιαφέρει). Είναι λυπηρό, αλλά δεν βλέπω και άλλη λύση.