Author Topic: Η ΕΛ.ΑΣ. (Ελληνική αστυνομία) και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (εμπειρίες, στάση, απόψεις)  (Read 4493 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
kalh kai xrysh h dioikhsh alla otan kanei malakia vgeite kai peite to.den einai kako.k mh lete o,ti na'nai gia na th vgalete swsth
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline petrov

• Αλλαγή
Δεν μπορώ να καταλάβω (ΕΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ) τι είδους πισωγύρισμα είναι αυτό. Κάναμε αμάν για να διώξουμε τις διμοιρίες με ύφος ρόμποκοπ από το γήπεδο, και τώρα τους καλούμε εμείς οι ίδιοι πίσω; Λάρισα δεν σε ενδιαφέρει δηλαδή ποιός θα κάνει τον έλεγχο ε; Είναι το ίδιο να κάνει τον έλεγχο ο οπλισμένος σαν αστακός αστυνομικός που με την πρώτη θα σου πετάξει στο πρόσωπο μια καραβιά χημικά, με τον σεκιουριτά;
Ελπίζω και εύχομαι να μην ισχύει το δημοσίευμα αυτό.. ΟΧΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
τις μαλακιες της διοικησης εγω τις λεω και με το παραπανω.αλλα στο θεμα των υπεραριθμων εχει απολυτο δικιο....και πρεπει να βρει τροπο να τους περιορισει.οποιος δεν βλεπει τα προβληματα που δημιουργουνται σε καθε ντερμπι στην θυρα 4 εθελοτυφλει και ας μην κραζει οταν καποια στιγμη θα δημιουργηθει κατι πολυ δυσαρεστο εκει μεσα....
και το ξαναλεω οτι δεν ειμαι υπερ των μπατσων εξω απο την ΤΟΥΜΠΑ και ουτε και η διοικηση ειναι υπερ γι'αυτο αλλωστε και τους εδιωξε και δεν προκειται να τους ξαναφερει.θα βρει αλλη λυση για τον προελεγχο...
αυτα για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις και λαθος εντυπωσεις....και το σταματαω εδω....

CLUB LARISA

• Guest
Indymedia brothers united.....Ο καθενας όπως τη βλέπει πετροβ. Και η διαφωνία υγεία είναι.Δεν με νοιάζει τι κάνει ο βρωμόμπατσος στη Τούμπα, δεν υπάρχει για μενα....Είμαι σπίτι μου κ δεν μανουριάζω για να μανουριάζω με τα στρούμφ...Δεν λέω οτι κάνεις το αντίθετο κ δεν θέλω να σε προσβάλλω, αλλά εγω στο γήπεδο πηγαίνω για να συναντηθώ με τους αδερφούς μου, να το διασκεδάσω κ μετα να αφιερωθώ στο 90' της ομάδας μου. Το τι κάνει ο μπάτσος δεν μ απασχολεί, ούτε τον βλέπω κ δε γυρνάει το μυαλό μου, όπως γυρνάει οταν βλέπω αλλόθρησκο.....

Offline petrov

• Αλλαγή
Ρε φίλε κόψε την καραμέλα του indymedia. Βλέπεις δεν τσιμπάει κανείς και συ εκεί.

CLUB LARISA

• Guest
Ρε φίλε, κόψε την καραμέλα με τους μπάτσους, πάνε πέτα πέτρες στις συγκεντρώσεις, βλέπεις δεν έχει όρεξη κανείς
 Edit Δικέφαλος: Άρθρα 8.1 / 8.2 / 8.3 / 8.4

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
oso epikindynos mporei na einai o yperplythismos ths 4,allo toso einai kai h parousia twn mpatswn eksw apo thn 4.mporoun na ksekinhsoun epeisodia eite apo malakia mpatsou eite apo ksekaylwma dikou mas kai vale pithanes syllhpseis traymatismous ktl...

as elpisoume pws de tha einai mat gia elegxo giati se ena mats ,opws me arh p.x. pou tha exei 30000 kosmo eksw apo thn toumpa kai oi misoi methysmenoi, egw to vlepw ligo apithano na mh ginei tipota..
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Εννοειτε πως δεν πρεπει να υπαρχουν μπατσοι εξω απο την Τουμπα.. απο την 4 μαλλον.. αλλα πρεπει και μεις σαν οπαδοι να αποφασισουμε τι θελουμε για την ομαδα μας... θελουμε να μπαινουμε στο γηπεδο οπως με την αεκ?? ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ 4... κανενας ελεγχος.. αλλος με ρετσινες στα χερια.. αλλος με μπυρες.. αλλος με μπουκαλι τεκιλα.. οτι να ναι.. και ευτυχως που δεν εκατσε καμια φαση να ριξει κανα κορνερ ο μπασινας απο κει μπροστα να γινει της κακομοιρας... αν και παλι κανα δυο μπουκαλια αμστελ φυγανε σε μια φαση με τον σκοκο νομιζω.. η θελουμε να γινεται ο απαραιτητος ελεγχος.. να δειχνουμε το διαρκειας μας η το εισιτηριο.. να μπαινουν στην θυρα αυτοι που χωρανε εκει και οχι 3-4 χιλιαδες παραπανω.. να μην μπορει ο καθενας καφρος να σκαει με γυαλινα μπουκαλια μεσα και με το παραμικρο να τα εξφεντονιζει στο γηπεδο επειδη δεν του αρεσει η φατσα του αντιπαλου προκαλωντας ετσι ζημια στην ομαδα με πιθανη τιμωρια της.

Οσοι θελετε σεκιουριταδες για τον ελεγχο... τους ειδατε και την περασμενη κυριακη με αεκ... ενας απο αυτους να τολμουσε να πει: επ που πατε ρε τα εισιτηρια σας παρακαλω... στην καλυτερη θα ηταν στο νοσοκομειο τωρα.. θελω να πω πως οι σεκιουριταδες στα αρχιδια τους αμα εσυ θες να κανεις ντου... δεν θα θεσουν την ζωη τους σε κινδυνο για κατι τετοιο...

Απο την αλλη αν εχεις μπατσους περιμετρικα.. και για προελεγχο.. και μεσα στις θυρες... τοτε θα εχεις μανουρες ανα 2 κυριακες που θα παιζουμε εντος...

Για μενα ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... η νοοτροπια του λαου δεν αλλαζει ευκολα.. οποτε το θεμα αυτο θα μας απασχολει για πολυ καιρο ακομα...

goudas4

• Guest
kalh kai xrysh h dioikhsh alla otan kanei malakia vgeite kai peite to.den einai kako.k mh lete o,ti na'nai gia na th vgalete swsth

Επιτελους και καποιος που το ειπε γιατι στο τελος θα νομιζουμε οτι πανε και ολα τελεια...
Μην τρελαθουμε κιολας ρε μαγκες, ειναι τρελο πισωγυρισμα αν ξαναφερουν τους μπατσους στην 4. Εμεις καναμε αμαν να τους διωξουμε απο εκει
και τωρα ξαφνικα μονοι μας θα ζητησουμε να ξαναρθουν?
Κι εγω μολις ειδα το δημοσιευμα απευθειας μου εκανε κακη εντυπωση το συγκεκριμενο κομματι.

Φυσικα και πρεπει να υπαρχει ζωνη προελεγχου για να μην μπαινουν υπεραριθμοι μεσα στην 4, αλλα αυτος ο ελεγχος πρεπει να πραγματοποιειται
απο security και σε καμια περιπτωσεις απο ανθρωπους που ειναι ετοιμοι να σε πεταξουν χημικο επειδη τους κοιταξες στραβα...

Γνωμη μου ειναι οτι θα αποτελεσει μεγαλο λαθος της δοιηκησης αν ξαναφερει μπατσους εξω απο την 4...
Security ναι...Μπατσοι με τιποτα εκει...

υ.γ. Club σορρυ ρε φιλε αλλα εισαι λαθος...Αυτο που πετας για το indymedia ειναι τερμα ακυρο...Χωρις παρεξηγηση man... ;)

CLUB LARISA

• Guest

υ.γ. Club σορρυ ρε φιλε αλλα εισαι λαθος...Αυτο που πετας για το indymedia ειναι τερμα ακυρο...Χωρις παρεξηγηση man... ;)

Τι σόρρυ ρε, πλάκα κάνεις. Το τί έγραψα περί indymedia, ξέρω γιατί το έγραψα κ για ποιούς κύκλους το έγραψα. Δεν ισχυρίστηκα ποτέ οτι όσοι δε θέλουν τσιμπά έξω απο το γήπεδο είναι κ αναρχικοί, κάθε άλλο. Εξακολουθώ όμως να μην ασχολούμαι με το ΠΟΙΟΣ ελέγχει, αλλά με το ΑΝ ελέγχει. Κατά τα άλλα, παραπέμπω στο ποστ του biv που τα λέει όλα.Κάποια στιγμή ας σταματήσουμε να ψάχνουμε εφιάλτες στη διοίκηση κ ας δούμε πως θα σώσουμε την ιστορία και το μέλλον του λαού μας. Κ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ, 4 δικοί μας ζούνε με τον εφιάλτη της απαγγελίας κατηγοριών, ίσως και κακουργηματικών, για τα όσα έγιναν στις Σέρρες. Έγιναν αποδιοπομπαίοι απο τους δικούς τους κ κοιτάνε στη πλάτη τους ασφαλίτες που περιμένουν (άσκοπα) να δώσουν ονόματα αδερφών....Εγώ αυτά θεωρώ προβλήματα αδερφέ κ όχι αν θα με ελέγχει το εισιτήριο μπάτσος.....

LoGotHeTiS

• Guest
Συμφωνώ απόλυτα με τον goudas..

Πισωγύρισμα και αν έγινε πρέπει να συζητηθεί με την επιτροπή συνδέσμων..Χίλιες φορές να κάτσω εγώ 3 ώρες εκεί να ελέγχω (λέγοντας εγώ εννοώ σαν φίλαθλος,σαν μια ομάδα συνδεσμιτών κτλ) * παρά να πηγαίνω στην Τούμπα με τον φόβο μην ξαφνικά του έρθει του άλλου να πετάξει κανα δακρυγόνο (υπερβολικός σε αυτό θα ήμουν αν δεν είχε γίνει πέρσι) ..

*Και αν αυτό δεν είναι υλοποιήσιμο υπάρχει η security..

makptol

• Guest
Εννοειτε πως δεν πρεπει να υπαρχουν μπατσοι εξω απο την Τουμπα.. απο την 4 μαλλον.. αλλα πρεπει και μεις σαν οπαδοι να αποφασισουμε τι θελουμε για την ομαδα μας... θελουμε να μπαινουμε στο γηπεδο οπως με την αεκ?? ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ 4... κανενας ελεγχος.. αλλος με ρετσινες στα χερια.. αλλος με μπυρες.. αλλος με μπουκαλι τεκιλα.. οτι να ναι.. και ευτυχως που δεν εκατσε καμια φαση να ριξει κανα κορνερ ο μπασινας απο κει μπροστα να γινει της κακομοιρας... αν και παλι κανα δυο μπουκαλια αμστελ φυγανε σε μια φαση με τον σκοκο νομιζω.. η θελουμε να γινεται ο απαραιτητος ελεγχος.. να δειχνουμε το διαρκειας μας η το εισιτηριο.. να μπαινουν στην θυρα αυτοι που χωρανε εκει και οχι 3-4 χιλιαδες παραπανω.. να μην μπορει ο καθενας καφρος να σκαει με γυαλινα μπουκαλια μεσα και με το παραμικρο να τα εξφεντονιζει στο γηπεδο επειδη δεν του αρεσει η φατσα του αντιπαλου προκαλωντας ετσι ζημια στην ομαδα με πιθανη τιμωρια της.

Οσοι θελετε σεκιουριταδες για τον ελεγχο... τους ειδατε και την περασμενη κυριακη με αεκ... ενας απο αυτους να τολμουσε να πει: επ που πατε ρε τα εισιτηρια σας παρακαλω... στην καλυτερη θα ηταν στο νοσοκομειο τωρα.. θελω να πω πως οι σεκιουριταδες στα αρχιδια τους αμα εσυ θες να κανεις ντου... δεν θα θεσουν την ζωη τους σε κινδυνο για κατι τετοιο...

Απο την αλλη αν εχεις μπατσους περιμετρικα.. και για προελεγχο.. και μεσα στις θυρες... τοτε θα εχεις μανουρες ανα 2 κυριακες που θα παιζουμε εντος...

Για μενα ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... η νοοτροπια του λαου δεν αλλαζει ευκολα.. οποτε το θεμα αυτο θα μας απασχολει για πολυ καιρο ακομα...

Ετσι οι σεκιουριταδες υπαρχουν και δεν υπαρχουν γιατι απλα τρεμουν να κανουν μια παρατηρηση θα καταληξουν σιγουρα στο νοσοκομειο ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΤΗΤΑΣ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 7 ΚΑΙ 8 ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΣΣΕΡΑ .........
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΡΟΥΛΗ ΑΝ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΟΤΕ ΟΜΩς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ...........ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ
ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΟΥ....

Αυτά μπορείς να τα γράψεις και με μικρά, δεν χρειάζεται να βγαίνουν τα μάτια μας με τα κεφαλαία, ΕΛΕΟΣ
« Last Edit: September 19, 2008, 18:00:14 by tsakalaki »

makptol

• Guest
Ακομη στα αυτια σας δεν ειναι ο ηχος απο τα μεγαφωνα που ελεγε "παρακαλουνται οσοι ειναι εξω απο την θυρα
4 να πανε στην 8" ποσες φορες το ειπανε....
και εντολες να μην εχουν τα ματ για χημικα οι τσαμπατζηδες θα θελησουν να κανουν μανουρες στα ντερμπυ
για μπουνε οπως με την αεκ που στην 4 κρεμοταν σαν σταφυλια ο κοσμος ..τι σεκιουριτυ ,τι συνδεσμοι και αυτοι τι να προτωκανουν τουλαχιστον βοηθανε να υπαρχει ταξη στις κερκιδες.....

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
Οι μπάτσοι, απ' όσο καταλαβαίνω, θα είναι εκεί για να προστατεύουν τους υπαλλήλους σεκιούριτι της ΠΑΕ. Για να μπορούν να κάνουν τη δουλεία τους σωστά. Να μην αφήνουν δηλαδή, να μπαίνουν οπαδοί χωρίς εισητήριο, με μπουκάλια πάνω τους κλπ. Για να γίνει δουλειά μόνο με σεκιούριτι, θα έπρεπε να έχει η ΠΑΕ ολόκληρο στρατό από δαύτους.

Ούτε εγώ θέλω μπάτσους έξω από το γήπεδο και θεωρώ ότι τόσο η παρουσία τους μπορεί να δημιουργήσει επεισόδια, όσο και οι ίδιοι. Όπως είπε και ο biv είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αλλά αν δεν τους θέλουμε, να έχουμε να τουλάχιστον να προτείνουμε και κάτι ως λύση.

Εμείς οι ίδιοι δύσκολα. Γιατί εμείς είμαστε που μπαίνουμε στο γήπεδο όπως μπαίνουμε.

Στρατός από σεκιούριτι. Πολυέξοδο, χώρια που αν γίνει κάνα σκηνικό στην τελική θα πλακώνονται ΠΑΟΚτσήδες μεταξύ τους, χωρίς σίγουρα αποτελέσματα αναφορικά με την είσοδο στο γήπεδο.

Μπάτσοι. Κάποιοι θα πλακώνονται με τους μπάτσους, ίσως φάμε κάνα πρόστιμο και σίγουρα θα μας παίξουν τα κανάλια. Η δουλειά όμως θα γίνει.

Σιδερόφραχτο γήπεδο. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.

Η Διοίκηση αν σκεφτόταν λογικά θα επέλεγε μπάτσους. Αν είναι να την πληρώσει κάποιος τουλάχιστον να μην είναι οι υπάλληλοί της, αλλά οι μπάτσοι. Στο κάτω κάτω όποιος έχει εισητήριο, δεν έχει κανένα λόγο να μανουριάσει (εκτός βέβαια αν είναι για δικούς του λόγους εύθικτος με την εξουσία γενικά ή ειδικά με τους μπάτσους, πράγμα που την ΠΑΕ δεν την ενδιαφέρει). Είναι λυπηρό, αλλά δεν βλέπω και άλλη λύση.
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Όταν η διοίκηση είχε διώξει την αστυνομία πέρσι λέγαμε μπράβο συγχαρητήρια και τα ρέστα . Τώρα πάλι λέμε μπράβο και αναρωτιέμαι τι είμαστε σκεπτόμενοι οπαδοί ή απλώς η δουλειά μας είναι να χειροκροτάμε οτιδήποτε κάνει η διοίκηση . Club κάνεις πολύ μεγάλο λάθος φίλε . Όταν η αστυνομία βρίσκεται έξω από το σπίτι σου όταν δεν έχεις φιλοξενούμενους οπαδούς σε προκαλεί γιατί σκέφτεσαι ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να επαναληφθούν τα γεγονότα με τον Πανιώνιο . Τον έλεγχο μπορουν να τον κάνουν 50σεκιούριτι έξω από το γήπεδο δεν είναι κακό . Δεν είναι κάτι που μας ενοχλεί εξαιτίας κάποιας ιδεολογίας . Μας πειράζει επειδή είμαστε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ΝΑΙ ΡΕ μαλακια ειναι και το αλλο.το οτι ο τζαμπατζης δεν ειναι δικια μου δουλεια που παω στην 4...ουτε κι εμενα μ'ενδιαφερει
με μερικα που γραφονται εδω(και δεν μιλαω για τον ΝΑΙ ΡΕ) αν ο ζαγορακης αποφασισει να την δει γουμενος....
αφηστε δεν θελω να φανταστω
το οτι οι πιο πολλοι που πανε στην 4 δεν θελουν μπατσους σας προβληματιζει καθολου;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Πολύ καλά έκανε η ΠΑΕ. Όλα συνδέονται αν συνυπολογίσεις οτι ακομα και για τον αγώνα με το αεκ,για τον αγώνα που η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ΠΑΕ για την άριστη προσέλευση του κόσμου μας, η Πειθαρχική, η πρωτοβάθμια μας τιμώρησε με πρόστιμο. Η ΠΑΕ προσπαθεί να καλυφθεί απο τον πόλεμο λάσπης κ ψέμματος κ θέλει να επικαλεστεί, ο μη γένοιτο, τυχόν παραπεμπτικό στους μπάτσους.Μακάρι να συνεχίσει έτσι η διοίκηση, φτάνει πια το μάτωμα με τις γαμημένες πειθαρχικές τους.

dhladh twra esu pragmatika pisteueis pws ama kanoun oi mpatsoi elegxo, de 8a ksanaklei8ei o PAOK sto pei8arxiko? egw kobw kai ton poutso mou pws tetoio pragma den paizei. to giati mas fonazoun ka8e treis kai ligo sto pei8arxiko apo tote pou anelabe o zagor to kseroume polu kala. kai mpatsous kai power rangers kai transformers na baleis ap'eksw, to pei8arxiko den to glutwneis.

Το τι κάνει ο μπάτσος δεν μ απασχολεί, ούτε τον βλέπω κ δε γυρνάει το μυαλό μου, όπως γυρνάει οταν βλέπω αλλόθρησκο.....

otan 8a se skasei to dakrugono sth mapa sta kala ka8oumena na pas na tous peis 'emena de me apasxolei ti kanete'

gia mena polu megalo la8os h prosklhsh twn zwwn sto ghpedo. sumfwnw me ton proelegxo, alla apo epaggelmaties idiwtes. to ghpedo einai periousia MAS kai de goustaroume matatzhdes. as pane na deiroun kammia foithtria kai kanena pappou pou fwnazei gia th suntaksh. na mhn tous apasxoloume kai emeis me ta dika mas.

:thumbok:
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline lioste

• Αποστολή
  • **

το οτι οι πιο πολλοι που πανε στην 4 δεν θελουν μπατσους σας προβληματιζει καθολου;

Δηλαδή εσένα σε προβληματίζει;; Τι προβληματισμό σου προκαλεί;;
ΑΡχίΔια

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
εμενα ρε φιλε με προβληματιζει οτι περσυ πανηγυριζαμε που τους διωξαμε απο την τουμπα και καλα καναμε δηλαδη(κατι αρθρα φυγετε απο τη γιορτη μας και τετοια)και τωρα ολοι μουγκα. εμ δεν ειναι ετσι ομως...