Author Topic: Τάσος Καναράκης(Συνέντευξη στην Αποψη , Δηλώσεις του , σχολιασμός μας)  (Read 1008 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Καταρχήν ευχαριστώ που η απάντησή σου μου έλυσε μια σημαντική απορία. Έστω και με αυτόν τον κουτσομπολίστικο τρόπο (ο τάδε είπε κι έκανε αυτό) καταφέρνουμε και βάζουμε κάποια πράγματα σε σωστή τάξη.

ο καναρακης πηγε στην Τουμπα μετα απο απαιτηση των μελων του σφ για να μαθουμε κι εμεις ποιος κανει κουμαντο τελικα.

Ερώτηση λοιπόν. Τελικά ποιος κάνει κουμάντο;

στην αρχη του ζητηθηκε να παραδωσει τις μετοχες του σε μια συμβολαιογραφο, ονοματι καλπακη
και
ο βεζυρτζης απαντησε, οτι μαζι με τον κυριακο καλπακη τηλεφωνησανε δυο φορες τους του χ.δ., χωρις να ενημερωσουν τον μπιτσιανη

Ο Μπιτσιάνης μιλάει για γυναίκα συμβολαιογράφο αλλά την Καλπάκη την λένε... Κυριάκο. Χμμ...

και επειδη ακομα υπαρχει ενας στοιχειωδης σεβασμος στα γραφεια του ΠΑΟΚ, αποφασισαμε να παει μονος του.
η ενημέρωση άψογη, αλλά ή σπόντα σπόντα έτσι;  ;)

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline babis36

• Αλλαγή
Φιλε Gate4.Εμενα σαν εναν απλο ΠΑΟΚτση ολα αυτα μου φαινονται δυστυχώς πλεον σαν συγκρουσεις και κακίες μικρομαγαζων. Μικρες εξουσίες (που διαφερουν απο τις μεγαλες μόνο στο μεγεθος και οχι βέβαια στην λογικη) συγκρουονται μεταξύ τους για να μεγαλώσουν το μεριδιο τους στην νομή της εξουσιας.Ο τρόπος επίλυσης τετοιων προβλημάτων ειναι η παραδοση της ομαδας απο τον λαο του ΠΑΟΚ σε μια και μοναδικη εξουσια η οποια θα ειναι οικονομικα αδιαμφισβιτητη και θα συμπιπτουν απλα τα οικονομικα της συμφεροντα με αυτα του ΠΑΟΚ. Τιποτα αλλο (οπως π.χ. λαικες βάσεις) δεν μπορουν να συζητουνται σοβαρα με λογικες μικρομαγαζων.Για αυτο και η συμμετοχη του κοσμου στον ΑΣ ειναι απαραιτητη.Οχι για να παραδωσει την ομαδα σε καποια αλλα μικρομαγαζα αλλα να διασφαλισει τους ορυς παραδωσης της ομαδας σε αυτη την μεγαλη (ελπιζω) οικονομικη εξουσια. Ο ελεγχος αυτης της μελοντικης εξουσιας θα γινεται στο μελλον μονο με την οικονομικη συμμετοχη και αποχη του κοσμου στη ομαδα και με τιποτα αλλο.Αυτο για μενα πρεπει να ειναι το οραμα μας για τιποτα αλλο δεν ειμαστε ικανοι οπως αποδυκνυει το προσφατο παρελθον.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

gate4

• Guest
γραφω σε απλα ελληνικα. και δεν κανω κουτσομπολιο. κουτσομπολιο κανουν οι κατινες στα καφενεια. προσπαθησα να το κανω οσο πιο κατανοητο γινεται. οποτε τετοιου ειδους κρισεις καλο ειναι να μην γινονται. εκτος κι αν θελετε τα ποστς στο φορουμ, να εξαντλουνται στο κουτσομπολιο. εγω εγραψα γεγονοτα. τα οποια προκαλω τον οποιοδηποτε να τα επιβεβαιωσει η οχι. και να με ξεφτιλισει αν κανω λαθος.  

ΕΛΟΓΟΚΡΙΘΗ

για να σε φυγει το αγχος, νομιζω οτι η συμβολαιογραφος ειναι αδερφη του κυριου. αν κανω λαθος, να με διορθωσει καποιος, και να ζητησω συγγνωμη.

δεν ειναι σποντα. ειναι κατι που πολλους μας βρισκει ριζικα αντιθετους. οσο χαλια και να ειναι ο ΠΑΟΚ, τα γραφεια της ομαδας ειναι τοπος "ιερος". και πρεπει να τα σεβονται ολοι. γιατι ετσι σεβονται τον ΠΑΟΚ και τον εαυτο τους. τα γραφεια του ΠΑΟΚ δεν ειναι καφενειο. το γεγονος οτι μπορει να λειτουργουν ετσι, δεν νομιμοποιει τον καθε φιλαλθο να συμπεριφεται αναλογα. τοτε, ουτε ο ιδιος σεβεται τον ΠΑΟΚ. και δεν ξεχωριζει σε τιποτα απο τους αετονυχηδες και τους γελοιους που εχουν καταντησει τον ΠΑΟΚ καφενειο.
« Last Edit: May 05, 2007, 17:39:07 by gate4 »

LoGotHeTiS

• Guest
Φίλε gate4 tnx για την ενημέρωση γιατί πάντα ήθελα να ακούσω και την άλλη πλευρά.

Εμενα σαν εναν απλο ΠΑΟΚτση ολα αυτα μου φαινονται δυστυχώς πλεον σαν συγκρουσεις και κακίες μικρομαγαζων.

Φίλε μπάμπη δεν συμφωνό με αυτό..Γιατί ΑΝ και μόνο ΑΝ κάτι αφορά το κομμάτι του γηπέδου τότε ξεφεύγει από το επίπεδο των μικροσυμφερόντων..

Offline nik.81

• Αποστολή
  • **
Ωραία τα κουτσομπολιά, ακόμα καλύτερα τα πιπεράτα υπονοούμενα που κυριαρχούν σε όλους τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ (εμείς είμαστε οι καλύτεροι-όλοι οι άλλοι είναι λαμόγια-κλέφτες-πουθενάδες), αλλά κανείς δεν φαίνεται να συγκινείται για την κατάντια του ΠΑΟΚ. Τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε σεις κωλοχανείο; Πήγανε λέει οι "δυτικές" και ο "τάσος" στο ΔΣ, ο ένας έκανε μόνο ερωτήσεις ενώ οι άλλοι πήρανε και θέση, ξυπνάτε ρεεεεεεεεε, τι είναι αυτά; Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν αφού δεν υπάρχει ένας σας πετάξει έξω με τις κλωτσιές. Όλοι μαζί οι σύνδεσμοι της πόλης δεν έχουν πάνω απο 100-200 άτομα και ακόμα σκοτώνεστε μεταξύ σας. Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι. Όσο για τα άλλα πολύ κατά τα λέει ο 4ακιας, αλλά εκείνο το υποτίθεται δεν χρειαζότανε. Δεν έχουμε πάθει ακόμα αμνησία. Αν εσύ όντως ξέχασες ορίστε για τους υπόλοιπους το ψηφοδέλτιο που "δεν" ήθελε να γίνει διοίκηση.

Το ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει τις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ αποτελείται:

Υποψήφιοι για Δ.Σ :

Κωνσταντίνος Ζουραρις
Δημήτριος Μόκκας
Ηλίας Ρακόπουλος
Αλέξανδρος Μαμιδάκης
Αναστάσιος Καναράκης
Νικόλαος Καραμβέρης
Βασίλειος Χαλβατζούλης
Παναγιώτης Γιγής
Ιωάννης Μυλωνάς
Μιχάλης Ανδρεάδης
Γιώργος Σελβιάδης
Λάζαρος Κασάμπαλης
Αλέξανδρος πολυχρονάκος
Διαμαντής Αθανασιάδης
Χαράλαμπος Μάλλιος
Χαράλαμπος κυριακιδης
Γιώργος Φερος
Ιωάννης Μαλαξιωτης
Μπέκας βασιλης
Αθανάσιος Ποντικάκης
Αναστάσιος Τουφάκης

Υποψήφιοι για Ε.Ε

Πρόδρομος Ταστσογλου
Κωνσταντίνος Μωϋσίδης
Αντώνιος Τασκονίδης

gate4

• Guest
Φιλε Gate4.Εμενα σαν εναν απλο ΠΑΟΚτση ολα αυτα μου φαινονται δυστυχώς πλεον σαν συγκρουσεις και κακίες μικρομαγαζων. Μικρες εξουσίες (που διαφερουν απο τις μεγαλες μόνο στο μεγεθος και οχι βέβαια στην λογικη) συγκρουονται μεταξύ τους για να μεγαλώσουν το μεριδιο τους στην νομή της εξουσιας.Ο τρόπος επίλυσης τετοιων προβλημάτων ειναι η παραδοση της ομαδας απο τον λαο του ΠΑΟΚ σε μια και μοναδικη εξουσια η οποια θα ειναι οικονομικα αδιαμφισβιτητη και θα συμπιπτουν απλα τα οικονομικα της συμφεροντα με αυτα του ΠΑΟΚ. Τιποτα αλλο (οπως π.χ. λαικες βάσεις) δεν μπορουν να συζητουνται σοβαρα με λογικες μικρομαγαζων.Για αυτο και η συμμετοχη του κοσμου στον ΑΣ ειναι απαραιτητη.Οχι για να παραδωσει την ομαδα σε καποια αλλα μικρομαγαζα αλλα να διασφαλισει τους ορυς παραδωσης της ομαδας σε αυτη την μεγαλη (ελπιζω) οικονομικη εξουσια. Ο ελεγχος αυτης της μελοντικης εξουσιας θα γινεται στο μελλον μονο με την οικονομικη συμμετοχη και αποχη του κοσμου στη ομαδα και με τιποτα αλλο.Αυτο για μενα πρεπει να ειναι το οραμα μας για τιποτα αλλο δεν ειμαστε ικανοι οπως αποδυκνυει το προσφατο παρελθον.

φιλε babi συμφωνω απολυτα με το σκεπτικο σου. οσο ιδανικα και να προχωρησει ενα σχεδιο λαϊκης συμμετοχης, ειναι εκ των ων ουκ ανευ η παρουσια μιας μοναδικης εξουσιας η οποια και να μην ειναι "οικονομικα αδιαμφισβητητη", να ειναι ειναι οικονομικα αυταρκης, αυτονομη και "διοικητικα αδιαμφισβητητη". θεωρω την οχλοκρατια χειροτερη και απο μια διοικηση του επιπεδου γουμενου-παγωνη.

σε οτι αφορα τις λογικες των μικρομαγαζων: ειναι κατι που δεν αναφερεται σε ολους, οσο κι αν βολευει να περναει το αντιθετο. θα στο πω εντελως μπακαλικα. αν ηθελα, αυτη τη στιγμη θα ειχα 7 μελη στο 15μελες του κατσαρη και θα ημουν η διαδοχη κατασταση, γιατι καποια στιγμη θα γερασουν κανονικα. ειχα 150 μελη εδω και 4 χρονια, δεν ειχα κανενα ζορι να βγω και να φωναζω "γινε μελος" αν με ενδιεφερε η λογικη του μικρομαγαζου. ο θειος θανασης θα με εκανε μπακαλογατο στο μαγαζι του και σε μια 10ετια θα εκανα εγω το μπακαλη.
απο την αλλη μερια το προφανες ειναι οτι οι κινησεις που εχουν γινει μεχρι σημερα ενεχουν πολυ μεγαλη δοση ερασιτεχνισμου. με ολα τα αρνητικα. γι αυτο αλλωστε και οποιος πιστευει οτι η λαικη συμμετοχη -οπως τη φανταζομαστε, μπορει να επιτευχθει μονο απο τις υπαρχουσες δυναμεις, ειναι εκτος τοπο και χρονου.
εγω φιλε αυτο μπορουσα να κανω, αυτο εκανα. επετρεψε μου να σε πω οτι αν ηθελα να το παιξω αλλιως, δεν θα υπηρχε στο παρον φορουμ ποστ με τιτλο "μελη του paokworld, μελη του ΑΣ".
απλα συμφωνω απολυτα, οτι για να παρει η λαικη συμμετοχη τις διαστασεις που θελουμε, χρειαζονται πολλα περισσοτερα και πολυ περισσοτερες δυναμεις απο τις υπαρχουσες.

και να ξανασυμφωνησω, οτι στο επιπεδο της παε, η λαϊκη συμμετοχη δεν αρκει. χρειαζεται μοναδικη εξουσια, με στοιχειωδη οικονομικη αυτοτελεια και αδιαμφισβητητη διοικητικα.

απλα στο ξαναλεω. διαφωνω με τη ισοπεδωτικη σου λογικη. αλλα το πως βολευει καποιους να φαινεται, κι αλλο πως ειναι στην πραγματικοτητα.

ps; για να μην κανω ξεχωριστο ποστ για τον nik.81, αυτα που γραφω πιο πανω, απαντανε σε πολλα απο αυτα που αναφερει. μνημη εχω παρα πολυ καλη. στο ψηφοδελτιο που παραθετει, υπαρχουν 6 μελη της 4 στα 21 του ψηφοδελτιου. αν ο Χ.Δ. ειχε δεχτει την προταση για κοινο ψηφοδελτιο, θα ειχαν απομεινει 2-3 στα 25. και btw το ψηφοδελτιο, το ψηφισανε τα τοτε μελη της κινησης. δεν αποφασιστηκε σε κανενα γραφειο. σε οτι αφορα τις "Δυτικες", εγω δεν αναφερθηκα σε κανεναν συνδεσμο. αναφερθηκα σε συγκεκριμενο προσωπο. το οποιο δεν ξερω αν ειναι καν μελος σε συνδεσμο. γιατι η καλλιθεα εχει κλεισει προ πολλου.
« Last Edit: April 27, 2007, 15:15:44 by gate4 »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
@gate4:
Σε ζητώ συγγνώμη εάν σε προσέβαλα με τον όρο "κουτσομπολιό". Απλά θεωρώ ότι οποιαδήποτε περιγραφή πράξεων και λόγων κάποιου από τρίτο σε στυλ σπασμένο τηλέφωνο, είναι ένα κάποιο είδος "κουτσομπολιού". Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση ότι προσπαθείς να μας ξεγελάσεις, πιστεύω όλα αυτά που περιγράφεις. Απλά κατάλαβε κι εσύ ότι τα γεγονότα στα οποία αναφέρεσε ουσιαστικά είναι η εικόνα που κάποιος σε περιέγραψε.

Ας ξεπεράσουμε όμως αυτή τη λεπτομέρια καθώς όπως είπα και πιο πάνω σε ευχαριστώ γιατί με/μας ενημέρωσες (α) για κάτι που δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις και γι αυτό σε ευχαριστούμε διπλά, και (β) για ένα γεγονος που σίγουρα κάπως αλλιώς τα "συμφέροντα" θα το παρουσιάσουν.

Από εκεί και πέρα, δεν έχω κανένα άγχος, προβληματισμό ίσως γιατί ο Μπιτσιάνης θεωρεί ότι ο Συμβολαιογράφος ήταν γυναίκα ενώ ο Βεζυρτζής μιλάει για άντρα. Παρατήρηση έκανα, σε απλά ελληνικά κι εγώ και μάλιστα σε μονοτονικό για μεγαλύτερη ευκολία προς την ανάγνωση και την κατανόηση.

Εκεί που σίγουρα διαφωνούμε είναι αυτά περί σπόντας. Εγώ θεωρώ -επέτρεψε μου να έχω άποψη- ότι το σχόλιο αποτελεί και μπιχτή προς πρακτικές άλλων περιπατητικών συλλόγων. Μπορεί να κάνω λάθος, όντως το σχόλιό σου να είναι "καθαρό" αλλά εγώ σαν ουδέτερος παρατήρησα μπιχτή. Αυτό προς δικό σου συλλογισμό. Για την ιστορία και μόνο να πω ότι η άποψή σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Εγώ μάλιστα θα έκρινα ακόμα πιο σωστό να πάει αντιπροσωπ΄α όλων των συνδέσμων στα γραφεία, και όχι μεμονομένα οι πρόεδροι/μέλη. Αύτο βέβαια απαιτεί συνεχή επικοινωνία μεταξύ των συνδέσμων μας, πράγμα που κι εσύ παραδέχεσε ότι δεν γίνεται πράξη.

Τέλος κι εδώ είναι όλη η ουσία για τους ΠΑΟΚτσήδες, τελικά μάθατε ποιος κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ, ή ερευνάται το θέμα ακόμα;

gate4

• Guest
Αύτο βέβαια απαιτεί συνεχή επικοινωνία μεταξύ των συνδέσμων μας, πράγμα που κι εσύ παραδέχεσε ότι δεν γίνεται πράξη.

εννοειται. εξηγησα οτι ειναι για μενα ειναι προφανες οτι καποιους δεν τους βολευει να υπαρχει ουτε η στοιχειωδης συνενοηση.

τα γεγονότα στα οποία αναφέρεσε ουσιαστικά είναι η εικόνα που κάποιος σε περιέγραψε.
και προκαλω τον οποιοδηποτε να με ξεφτιλισει αν κανω λαθος.

Εγώ μάλιστα θα έκρινα ακόμα πιο σωστό να πάει αντιπροσωπ΄α όλων των συνδέσμων στα γραφεία

εγω ελπιζω να σπασει ο διαολος το ποδαρι του και να ερθει αναποδα η κατασταση στον ΠΑΟΚ, να ερθει ενας μαγκας, ο οποιος θα απαγορευσει να πλησιαζει ο οποισδηποτε τα γραφεια του ΠΑΟΚ, πιο κοντα απο τα 30 μετρα. 

και για να κλεισω με ενα σχολιο συναφες με το ονομα του τοπικ, η παρουσα διοικηση ειναι προφανες οτι θα ηταν καλο να αλλαξει. το λεω οσο πιο κοσμια μπορω να το πω. τα 10 ατομα στα οποια αναφερονται καποιοι, ειναι θαυμα αν μαζευουν 500 χιλ. τα 2 εκατ. που γραφουν οι κολκες ειναι για γελια. επισης, για τον ζαγορ, το λεμε εμεις καλα... αυτον τον ρωτησε κανεις?
εχει ΓΣ ο ΑΣ σε 1 μηνα, οσοι μπορουν να προσφερουν στην ομαδα πανω απο 1000 ευρω και μυαλο, ειναι καλο να μαζευτουν, να μονταρουν το σχημα τους, να ερθουν στη ΓΣ να ανακοινωσουν δημοσια το πως και με ποιους σκεφτονται να κανουν οτι σκεφτονται να κανουν, και με την ευχη ολων μας (και την οικονομικη μας συνδρομη) να προχωρησουν.
ολα τα αλλα ειναι κουβεντες για να γεμιζουμε σελιδες.

ποιος κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ,
αν ρωτας εμενα, εχω απαντηση. ουσιαστικα τα πραγματα και τις καταστασεις τα καθοριζουν η οικογενεια ορφανου και ο ΣΚ. επαναλαμβανω οτι η απαντηση ειναι καθαρα προσωπικη κριση.
« Last Edit: April 27, 2007, 15:37:05 by gate4 »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Δεν θα ζητήσω φυσικά να ονομάσεις αυτούς τους κάποιους καθώς υποθέτω ότι αυτοί θα κατηγορίσουν εσας κι αντίστροφα, οπότε δεν έχει νόημα.
Μόνο μια ερώτηση: Γιατί δεν τους βολεύει; Δε σε ζητώ να μας πεις ποιοι είναι, αλλά πες μας γιατί κατά τη γνώμη σου δεν τους βολεύει ούτε καν να μιλάτε.

Για το δεύτερο που γράφεις, να παρατηρήσω ότι όταν ο Αναστασιάδης προσπάθησε να κάνει κάτι ανάλογο τον βάλατε απέναντι. Ή μάλλον για να ακριβολογώ, αυτός σας έβαλε απέναντι. Συνεπώς θεωρώ μεγάλο λάθος να έρθει κάποιος που να απαγορεύει τον οποιονδήποτε να πλησιάζει γιατί εάν είναι όπως τότε τον κάνουμε εχθρό, ενώ εάν οι καιροί αλλάξουν μπορεί να τον κάνουμε και κολλητό... Κοινώς, επικίνδυνα πράγματα...

Ας έρθει κάποιος να μπορεί να κάνει κουμάντο. Και συνεχίζεις να μην με/μας απαντάς... Εάν δε θέλεις, γράψε "δε γουστάρω να σε πω" θα το σεβαστούμε. Αλλά όταν λες ότι πήγε ο πρόεδρός σας για να μάθει ποιος κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ, δεν είναι και λογικό να μας πεις εάν τελικά έμαθε;

Offline toy

• Αλλαγή
οποισδηποτε τα γραφεια του ΠΑΟΚ, πιο κοντα απο τα 30 μετρα. 

η οικογενεια ορφανου και ο ΣΚ.
Κάντα 300 τα μέτρα κάντα 300
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
ποιος κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ,
αν ρωτας εμενα, εχω απαντηση. ουσιαστικα τα πραγματα και τις καταστασεις τα καθοριζουν η οικογενεια ορφανου και ο ΣΚ. επαναλαμβανω οτι η απαντηση ειναι καθαρα προσωπικη κριση.

Δηλαδή η προσωπική σου άποψη είναι ότι με τον άλφα ή βήτα τρόπο, ο Βεζυρτζής παίρνει γραμμή από τον ΣΚ και τους Ορφανούς;
Κι εάν ήταν έτσι, δεν θα είχαν λυθεί όλα τα προβλήματα της ομάδας έστω και για το ξεκάρφωμα;

LoGotHeTiS

• Guest
Αν ήταν έτσι θα είχε γίνει η ρύθμιση..

Εκτός και άμα θέλουν έτσι να πάρει το γήπεδο ο ΣΚ.."Σαν σωτήρας.."...Δεν του έχουν πει,ότι δεν γίνονται αυτά?Πόσο παπά να φάει ο κόσμος?Και ειδικά τα μέλη του ΑΣ...

gate4

• Guest
κοιταξε, γιατι το θεμα ξεφευγει και δεν λεει. διαλογο μαζι σου δεν ειμαι διατεθιμενος να κανω.
ουτε γουσταρω ο καθενας να με συμπεριφερεται σαν να ειμαι σε ανακριση.
να στο φερω απο αναποδη. εσυ ποιος λες οτι κανει κουμαντο;
δεν εξυπηρετει κανεναν, και ακομα περισσοτερο τους συμμετεχοντες στο φορουμ.
εγω αυτα που ειχα να πω για το θεμα τα ειπα.
αν κανω λαθος, ας ξεφτιλιστω.
εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι με το πως και σε ποιους θα μοιραστουν οι μετοχες.
ουτε κανω το μακρυ χερι του θειου Θαναση.
αν δεν ειναι βολικη η ταμπακιερα, καλως. αλλα οχι να παιζουμε με τα λογια.

και στο τελος προσεθεσα και μια ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ κριση. τελος.

οσο για το ανεκδοτα με τον κυριο αναστασιαδη, τους εχθρους και τους κολλητους, δεν μπαινω στον κοπο να απαντησω για να συνεχισουμε τις φιλολογικες αναζητησεις, ενα ευχαριστο, ανοιξιατικο απογευμα παρασκευης.

ο κυριος αναστασιαδης ειναι ενας προπονητης με προσφορα στον ΠΑΟΚ, ο οποιος στο τελος απετυχε παταγωδως. και συνδεεται αμεσα με το μεγαλυτερο φιασκο στην Ιστορια του ΠΑΟΚ. και αυτα τα πληρωνουμε ακομα και σημερα. εγω και πολλοι ακομα, ετσι το βλεπουμε το εργο. οποιος εξακολουθει να πιστευει οτι μπορει να προσφερει στον ΠΑΟΚ, δικαιωμα του. υπαρχει μια ομαδα ανθρωπων η οποια -βλακωδως κατ' εμε- τον θεωρει ουσιαστικα σημαντικοτερο κι απο τον ΠΑΟΚ. και αγωνιζεται νυχθημερον να τον φερει πανω σε χρυσο τρακτερ. δικαιωμα τους. απλα το θεωρω κριμα για τον ΠΑΟΚ. και στο φιναλε, και για τον ιδιο.

και σε απλα ελληνικα ξαναγραφω. ευχομαι ο ΠΑΟΚ να αποκτησει -εστω και απο θαυμα- μια διοικητικη σταθεροτητα, η οποια θα ξεκοψει μια και καλη τη βλαβερη (κατ΄εμε) συνηθεια των τελευταιων ετων, να θεωρουμε οτι τα γραφεια του ΠΑΟΚ ειναι καφενειο και μπορουμε να μπαινουμε οταν και οποτε γουσταρουμε και να συμπεριφερομαστε οπως γουσταρουμε, επειδη μονο εμεις ειμαστε οι γνησιοι ΠΑΟΚτσηδες και μονο εμεις ξερουμε το σωστο. και επειδη τα καταλαβαινεις τα ελληνικα βαζω πρωτο πληθυντικο. το περσινο καλοκαιρι δεν ειναι τοσο μακρια. και η μνημη μου φτανει μεχρι εκει. αλλα συνεχιζω σταθερα στο πρωτο πληθυντικο.
« Last Edit: April 27, 2007, 16:05:13 by gate4 »

gate4

• Guest
toy 300 ειναι πολλα. ας το κανουμε μεχρι το πεζοδρομιο το σχολειου, απεναντι απο τη θ1. καλο απογευμα και καλο θουκου ντερβιθι :)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Re paidia, poios einai o ΣΚ? den paei to myalo moy aythn thn ora, rotao sovara.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
An katalava kala mallon gia ton kokalh lene. Exei kollhsei h velona...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Suicidal

• Βασικός
Ela re HomoP. ki esy, ela re......

O Savvatokyriakos  :P

yg: Les to S na stekete gia Swk ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Kai gia na symplhrwsw, to monimo symplegma orismenwn. Kai seismos na ginei sth thessaloniki, o kokkalhs kai o peiraias tha ftaine.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
φίλε gate4
1ον είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πολύ καλά ότι καμία μυστική συνάντηση δεν έγινε στους ΒΕΜ. επίσης είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πολύ καλά ότι την επομένη της συνάντησης στάλθηκε ανακοίνωση για την οποία είχε ενημερωθεί η 4, έχοντας στα χέρια της το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης. όχι στα λόγια θα βγει ανακοίνωση και είστε μέσα, αλλά αυτή η ανακοίνωση είναι να βγει συμφωνείται ή όχι. επίσης λογικά πρέπει να γνωρίζεις ότι ένας λόγος που δεν έφυγε η ανακοίνωση το ίδιο βράδυ ήταν γιατί η 4 ζήτησε να απαντήσει την επόμενη ημέρα για το αν 8α την υπογράψει ή όχι. αναφέρομαι στην ανακοίνωση που βγήκε Μ. Πέμπτη.
2ον είμαι σίγουρος ότι αυτά τα οποία γράφεις για εκείνο το βράδυ είναι δικά σου ή δικά σας συμπεράσματα γιατί πολύ απλά εκείνο το βράδυ δεν δυναντήθηκαν όλοι οι σύνδεσμοι απλά μαζεύτηκαν κάποιοι σε έναν σύνδεσμο κάναν μια κουβέντα και είπαν να βγάλουν μια ανακοίνωση. ενημερώσαν και τους άλλους όπως ενημερώσαν και εσάς. για τις συκιές πραγματικά δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση ότι έχεις δίκιο.
για όλα τα άλλα στα οποία αναφέρεσαι δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο γιατί πιστεύω δεν θα ωφελήσει επί της ουσίας...

gate4

• Guest
Re paidia, poios einai o ΣΚ? den paei to myalo moy aythn thn ora, rotao sovara.

Στελιος Κουκουλεκιδης. απανταω σοβαρα. οσο σοβαρα αντιμετωπιζονται τα υπευθυνα γραφωμενα εδω μεσα. τελικα, τσαμπα χανουμε το χρονο μας.  

φιλε crusader, δεν γραφω πουθενα οτι η συναντηση στους ΒΕΜ ηταν μυστικη. την ανακοινωση ηθελε μονο ο καναρακης να την υπογραψουμε, οι υπολοιποι δεν θελαμε. στο τηλεφωνο παντως μας ειπαν οτι ουτως ή αλλως θα εβγαινε μετα την επομενη μερα (γιατι ηταν ηδη αργα). οι υπολοιποι που μαζευτηκαν εκει, πλην των τιμημενων ΒΕΜ, τις προηγουμενες φορες ειχαν φροντισει να ενημερωσουν. εκεινο το βραδυ μας (μετα τα μεσανυχτα) μας τηλεφωνησαν απλα για να μας κοινoποιησουν την κωμωδια για το γηπεδο και τους σκοπιανους. και τον μεγαλοσυνδεσμιτη που παζαρευει το γηπεδο της Τουμπας και εχει διαλεξει ηδη και το μαγαζι που θα ανοιξει μπυραρια. ηθικο διδαγμα: την επομενη φορα, πιο ευκολα θα σηκωσουν το τηλεφωνο να καλεσουν τον σφ Νεας Υορκης, παρα την 4. ο σκοπος επιτευχθηκε.
απλα, αν παρ' ελπιδα δημιουργειται η αισθηση οτι οι τιμημενοι ΒΕΜ εχουν σχεση με το θεμα, σε διαβεβαιωνω οτι δεν υπαρχει καμια τετοια προθεση. και ειλικρινα πιστευω οτι δεν εχει κανενας συνδεσμος σχεση. πιστευω οτι εχει να κανει αποκλειστικα με μεμονωμενα προσωπα. 

δυστυχως ομως τσαμπα γραφουμε. το πλυντηριο του αυτοματου λογου τα ξεπλενει με τη μια. λευκα, χρωματιστα, ενα προγραμμα.

καλη συνεχεια
« Last Edit: April 27, 2007, 16:37:21 by gate4 »