Author Topic: Εκλογές & Συνέλευση Τεταρτης 7 Ιουνη 2006 Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.(Δικαιωμα ΨΗΦΟΥ θα εχουν ΠΟΙΟΙ κ σε ΠΟΙΑ θεματα)  (Read 4577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
για μένα τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά... κατσαρής και πάλι κατσαρής...
έχει κάνει λάθη ... έχει κάνει εγκλήματα το παραδέχομαι ...
αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είμαι διατεθειμένος να δω ανάξια άτομα να γίνονται χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη ...
και παλιότερα είπα ότι ο κατσαρής θα βγει (αν και αυτό δεν το ξέρουμε ακόμα, μπορεί να γίνουν εκπλήξεις) και θα βγει εύκολα ...
ο λόγος απλός ... παίζει μόνος του ... το ότι έγραψε κάποιους δικούς του είναι φτηνές δικαιολογίες ...
η αλήθεια είναι ότι θα κερδίσει γιατί οι αντίπαλοι του είναι της πλάκας ...
οι εκλογές του ΑΣ θα πρέπει να είναι γιορτή και μόνο γιορτή δεν είναι ...
και σε αυτό φταίνε όλοι ... ο κατσαρής γιατί έφερε μπράβους ... το μέτωπο γιατί προσπάθησε να μανουριάσει νομίζοντας ότι έτσι θα κερδίσει κάτι ...
ο χρυσός δικέφαλος γιατί δεν είναι αυτός που έπρεπε να είναι, γιατί ενώ ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια πριν από το μέτωπο δεν κατάφερε να έχει την απαραίτητη οργάνωση ...
όσο λοιπόν εμείς σαν κόσμος δεν γραφόμαστε και δεν πιέζουμε τα σωστά άτομα να βγούνε μπροστά και να ηγηθούν μιας σωστής προσπάθειας θα μένουμε με τους κατσαρήδες, τους ζουράρηδες και τους συνδεσμίτες που αποφάσισαν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους και να γίνουν παράγοντες ...
όσο προκόψε το συνδεσμιακό κίνημα και οι σύνδεσμοι στους οποίους ηγούνται άλλο τόσο θα προκόψει και ο ΠΑΟΚ ...
Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ - ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
γεια μας και περαστικά μας ...

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Ρε univ, μήπως παρεξήγησες ρε φίλε τη φράση "έκανε τον Αμερικάνο"?? Γιατί έτσι μου φαίνεται.

Φιλε αυτο που καταλαβα ειναι οτι ενας εκει καποια στιγμη κατι ακουσε και εκανε τον κινεζο γιατι δεν ηξερε ποτε τον κανανε μελος ? κατι τετοιο καταλαβα
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πριν δυο χρόνια δεν είχα άσχημη γνώμη για τον Κατσαρή.
Αλλά το γεγονός και μόνο ότι αποτελεί βασικό στέλεχος της "παρέας" που παρέδωσε δωρεάν την ΚΑΕ στον Πανελούδη χωρίς χρέη, αρκεί για να μην θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου.
Φυσικά υπάρχουν και πολλά ακόμα αναπάντητα ερωτηματικά προς τον Κατσαρή και τη διοίκηση του.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ρε univ, μήπως παρεξήγησες ρε φίλε τη φράση "έκανε τον Αμερικάνο"?? Γιατί έτσι μου φαίνεται.

Φιλε αυτο που καταλαβα ειναι οτι ενας εκει καποια στιγμη κατι ακουσε και εκανε τον κινεζο γιατι δεν ηξερε ποτε τον κανανε μελος ? κατι τετοιο καταλαβα

OK.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Και ποια είναι τα σωστά άτομα ρε CRUSADER? πέντε άτομα της δικής σου αποδοχής, δεν θα είναι αποδεκτά από εμένα και το αντίστροφο...ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που θα υποδείξει κατά τη γνώμη σου τα σωστά άτομα που πρέπει να ηγηθούν ενός ψηφοδελτίου? Γιατί τόσο κόλλημα πια με τους συνδεσμίτες? Δεν υποστηρίζω κανέναν, αλλά πού το πρόβλημα αν έχουν και αυτοί φιλοδοξίες? Αν πρώτα ο Θεός το κύμα των εγγραφών πάει καλά και έχουμε εκλογές, ποιος θα απαγορέψει από εσένα, από εμένα ή από τον συνδεσμίτη να μπει σε ψηφοδέλτιο σε μια 3ετία? Δημοκρατία δε θέλουμε? Ειδικά με το σύστημα της απλής αναλογικής, όποιος σταυρώνεται θα προκρίνεται. Είναι τόσο απλό. Αν μας ενοχλεί ο συνδεσμίτης τόσο πολύ, δεν τον σταυρώνουμε... Αν τον σταυρώσουν όμως και βγει, σημαίνει ότι για κάποιους είναι αποδεκτός, για σένα και για μένα όμως όχι. Και ξαναγυρίζουμε στα παραπάνω...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

aetopoulo

• Guest
για μένα τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά... κατσαρής και πάλι κατσαρής...
έχει κάνει λάθη ... έχει κάνει εγκλήματα το παραδέχομαι ...
αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είμαι διατεθειμένος να δω ανάξια άτομα να γίνονται χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη ...
και παλιότερα είπα ότι ο κατσαρής θα βγει (αν και αυτό δεν το ξέρουμε ακόμα, μπορεί να γίνουν εκπλήξεις) και θα βγει εύκολα ...
ο λόγος απλός ... παίζει μόνος του ... το ότι έγραψε κάποιους δικούς του είναι φτηνές δικαιολογίες ...
η αλήθεια είναι ότι θα κερδίσει γιατί οι αντίπαλοι του είναι της πλάκας ...
οι εκλογές του ΑΣ θα πρέπει να είναι γιορτή και μόνο γιορτή δεν είναι ...
και σε αυτό φταίνε όλοι ... ο κατσαρής γιατί έφερε μπράβους ... το μέτωπο γιατί προσπάθησε να μανουριάσει νομίζοντας ότι έτσι θα κερδίσει κάτι ...
ο χρυσός δικέφαλος γιατί δεν είναι αυτός που έπρεπε να είναι, γιατί ενώ ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια πριν από το μέτωπο δεν κατάφερε να έχει την απαραίτητη οργάνωση ...
όσο λοιπόν εμείς σαν κόσμος δεν γραφόμαστε και δεν πιέζουμε τα σωστά άτομα να βγούνε μπροστά και να ηγηθούν μιας σωστής προσπάθειας θα μένουμε με τους κατσαρήδες, τους ζουράρηδες και τους συνδεσμίτες που αποφάσισαν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους και να γίνουν παράγοντες ...
όσο προκόψε το συνδεσμιακό κίνημα και οι σύνδεσμοι στους οποίους ηγούνται άλλο τόσο θα προκόψει και ο ΠΑΟΚ ...
Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ - ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
γεια μας και περαστικά μας ...

:prosk:  :prosk:

ELEYTHERIA STON PAOK, EPITELOYS KAINOYRGIA PROSOPA KAINOYRGIA ONOMATA, KAINOYRGIES IDEES GIA NA GINEI MEGALOS O PAOK

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
Και ποια είναι τα σωστά άτομα ρε CRUSADER? πέντε άτομα της δικής σου αποδοχής, δεν θα είναι αποδεκτά από εμένα και το αντίστροφο...ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που θα υποδείξει κατά τη γνώμη σου τα σωστά άτομα που πρέπει να ηγηθούν ενός ψηφοδελτίου? Γιατί τόσο κόλλημα πια με τους συνδεσμίτες? Δεν υποστηρίζω κανέναν, αλλά πού το πρόβλημα αν έχουν και αυτοί φιλοδοξίες? Αν πρώτα ο Θεός το κύμα των εγγραφών πάει καλά και έχουμε εκλογές, ποιος θα απαγορέψει από εσένα, από εμένα ή από τον συνδεσμίτη να μπει σε ψηφοδέλτιο σε μια 3ετία? Δημοκρατία δε θέλουμε? Ειδικά με το σύστημα της απλής αναλογικής, όποιος σταυρώνεται θα προκρίνεται. Είναι τόσο απλό. Αν μας ενοχλεί ο συνδεσμίτης τόσο πολύ, δεν τον σταυρώνουμε... Αν τον σταυρώσουν όμως και βγει, σημαίνει ότι για κάποιους είναι αποδεκτός, για σένα και για μένα όμως όχι. Και ξαναγυρίζουμε στα παραπάνω...
ας υποθέσουμε λοιπόν οτι εκλέγονται οι συνδεσμίτες μέλη της διοίκησης του ΑΣ... και επειδή αυτή τη στιγμή κατεβαίνει η Θ4 και ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ θα μιλήσω για αυτούς... ποιά θα είναι η αντιπολίτευση και η κριτική που θα κάνουν οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι στην επόμενη διοίκηση του ΑΣ όταν θα μετέχουν σε αυτή τα προεδρεία τους? καμία φίλε ...
και η λέξη φιλοδοξία φίλε που ανέφερες είναι το όλο κόλλημα μου ...
παράγοντες με όραμα θέλω και όχι με φιλοδοξίες ...
και αν πιστεύεις ότι σε όλο τον ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να βρούμε όλοι μαζί 5 - 10 άτομα να εμπιστευθούμε και να βγάλουμε μπροστά τότε λυπάμαι αλλά η Δ εθνική είναι η μόνη λύση μήπως και κάποια από όλα αυτά τα λαμόγια που υπάρχουν στο σωματείο βαρεθούν και την κάνουν από μόνα τους...

Offline bozik

• Αλλαγή
τραλαλατραλαλα αυτα μας αξιζουν ρε παιδια  ;) κατσαρη-κατσαρη φερε γουμενο νται -πανελουδη αρχηγε παρε τωρα την παε -αυτος ο λαος δεν ξυπναει ποτε............ΝΙΚΟΛΑΣ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline agraf

• Αλλαγή
Se ligo opw spamw tha vgaloume ton Katsari kai protipo proedrou. Ta kollitilikia me to Goumeno ta ksehasame? Tin anorganwsia tou A.S.? Graftika melos kai den ehw oute taftotita, oute tipota. Mas aresei afto to mpourdelo? Tin arnisi tou erasitehni gia diefkolinsi twn eggrafwn tin ksehname?

Den kserw pws to vlepei  o kathenas, alla egw an vgei kai pali o Katsaris tha ksenerwsw apistefta. Makri na vgei o Zouararis kai to MLV.

Savvidi allakse plevro, giati Toumpa mono sta oneira sou.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Για να μην τρελαθούμε ρε παιδιά και για να ξέρουμε και τι λέμε και γράφουμε χωρίς καμία μομφή σε κανένα, θα τονίσω κάποια πράγματα. Γιατί σε αυτή τη χώρα ξεχνάμε εύκολα
Ας υποθέσουμε ότι είσαι πρόεδρος του ερασιτέχνη όποιος και να είσαι, είναι κατάσταση την στιγμή που είσαι τρία χρόνια σε αυτή τη θέση, να μην έχεις κάνει κάποιες βελτιωτικές κινήσεις για το καλό του σωματείου;
Επιτρέπεται να μην αφήνεις τον κόσμο της ομάδας να γραφτεί στο σωματείο;
Είναι δυνατόν να μην θέλεις περισσότερα έσοδα από τον κόσμο, αυξάνοντας τα μέλη;
Επιτρέπεται το σωματείο να μην έχει σελίδα στο διαδίκτυο;
Να μην μπορεί να γράψει ακόμα και σήμερα, που υπάρχει το όποιο ρεύμα εγγραφών μέλη από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και όλου του κόσμου τη στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι οι ξενιτεμένοι νιώθουν διπλά αυτά που νιώθουμε εμείς οι ντόπιοι;
Είναι δυνατόν να μην έχουν τα μέλη μια ταυτότητα, κάτι που να τους λέει ότι είναι μέλη στον Α.Σ.;
Δεν θα αναφέρω το ποσό της συνδρομής, γιατί για μένα είναι γελοίο αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο μήνας αντιστοιχεί σε 10 ευρώ και όλοι, μας οι εργαζόμενοι δηλαδή αξίζει να σπαταλήσουμε αυτό το ποσό για κάτι που υποτίθεται ότι αγαπάμε. Ακόμα όμως και σε αυτό δεν δίνεται η δυνατότητα σε μαθητές, φοιτητές και γενικότερα σε άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα. Αναφέρομαι φυσικά στην μείωση της συνδρομής.
Ούτε θα σχολιάσω τα λάθη που διέπραξε η σημερινή διοίκηση στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι γνωστά νομίζω. Ούτε ότι δεν είχε προτείνει αυτός την απλή αναλογική για να υπάρχει πολυφωνία στο συμβούλιο. Τώρα αν οι άλλοι είναι καλοί η όχι ας δοκιμάσουμε και βλέπουμε πάντως θα κινούνται δημοκρατικά πιστεύω και ο λαός θα έχει τη δυνατότητα να τους ελέγχει. Οι καιροί έχουν πλέον αλλάξει, ο κόσμος πρέπει να γραφτεί και να γίνει μέλος στον ερασιτέχνη για να παίρνει αυτός τις αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Τόσα χρόνια κάποιοι εμπόδιζαν την εγγραφή θεωρώντας τον Α.Σ. δικό τους μαγαζί και δημιουργώντας ένα κλειστό club, για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι με το μέτωπο λαϊκής βάσης αν και αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη δυνατή λύση για το αύριο της ομάδας και γιατί έχει κάποιους αξιόλογους ανθρώπους στο ψηφοδέλτιο του.   
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline babis36

• Αλλαγή
Apo PM filoy toy forum, me thn adeia toy opoioy to dhmosieyo:

Quote from: *****
Homo,
όπως τα λες είναι τα πράγματα.
Γνωστό μελος της τωρινής διοίκησης του ΑΣ είναι οικογενειακός φίλος. Με πήρε προχθές τηλ και με είπε ότι μας έχει γράψει οικογενειακώς να ψηφίσουμε.
Νόμιζα ότι με είχε γράψει μέλος στον ΑΣ και πήγα να ψηφίσω μονοσταυρία Μόκκα από ΜΛΒ.
Μόλις έφτασα, ντράπηκα που με είδαν μαζί του. Και με μένα έγινε παρόμοια φάση με αυτήν που περιγράφεις.
Με ρωτάει ένα παληκάρι (ο φαλακρός που καθόταν δίπλα στις εγγραφές για την ψηφοφορία και είχε κάτι καταστάσεις μπροστά του) πως λέγεσαι και μάλλον επειδή δεν με βρήκε, με ξαναρωτάει πότε γράφτηκες. Κεφάλι κάτω κι έφυγα κι εγώ. Τι να πω; Είναι και φίλος του πατέρα μου ο άλλος.
Εμ πάσει περιπτώσει, δεν ξαναγύρισα να ψηφίσω. Παρόλο που δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσω Κατσαρή. Ντράπηκα πολύ χθες

Kai epeidh maimoy ekloges xoris gorilles den ginetai, idoy:

-Pote epiteloys 8a mas kanei tmhma ksifaskias o Proedros?
-Kai mpalletoy?H mhpos korines poy hmoyn kalh sto sxoleio?

Επειδη μια φωτο ισον 1000 λεξεις τρεις φωτο 3000 λεξεις εγω αδερφε σε ευχαριστω απο Αθηνα καθως καταλαβα αρκετα καλα ποιοι και με τι κριτηρια? ψηφιζαν. Η εγγραφη στο ΑΣ πρεπει να γινει για να τελειωνει το θεμα καφριλας απο τον ΠΑΟΚ. Οι υπολοιποι και να μην περιγραφουν την κατασταση μονο με τις φωτο φτανει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Orea, babis36, billy, tsakalaki exo parei aithseis gia oloys sas. Steilte moy PM na kanonisoyme thn diadikasia, sorry pali gia thnka8ysterhsh. Tora exo xrono na to kano gia oloys sas.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
πάντως, αν έστω και ένας έχει καταλάβει από τα γραφόμενά μου ότι είμαι υποστηρικτής του κατσαρή, τότε πραγματικά λυπάμαι ...

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
telika apotelesmata

katsaris 382  -   65%

mlv 125  -   21%

xrisos dikefalos 80  -  14%
« Last Edit: June 09, 2006, 00:51:53 by bannon »
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

pavlosk

• Guest
telika to metwpo laikhs bashs ta eixe ola ektos laiko erisma!

katsrhs for ever gia na baloume mualo

pavlosk

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Μήπως όμως φίλε Παύλε ο Κατσαρής είχε κανονίσει πριν πεινάσει; θέλω να πω μήπως είχε γράψει κόσμο πριν το μέτωπο, οπότε είχαν και δικαίωμα ψήφου; Γιατί 125+80 μας κάνουν 205 αν υποθέσουμε πως και οι ψήφοι του ΧΔ θα πηγαίνανε το μέτωπο. Πιστεύω πω αν γινόταν εκλογές σε ένα δύο χρόνια σίγουρα δεν θα ήταν πρόεδρος, αλλά φρέσκα κουλούρια ας βάλουμε μυαλό, πόσο άραγε ακόμα θα πάθουμε για να μάθουμε;
crusader δε μιλούσα για σένα προσωπικά φίλε αναφέρθηκα γενικά σε όποιον πάρει το μέρος του νέου προέδρου.
« Last Edit: June 09, 2006, 01:06:38 by tsakalaki »

Bayern4

• Guest
βγηκε το λαμογιο της διοικηση κατσαρη κ. Λαζαριδης κ ειπε οτι νικησε η δημοκρατια.
ΔΕΚΑ χρονια κλειστο club ηταν ο ερασιτεχνης.
ο κατσαρης ελεγε παρτε μετοχες τις παε αντι να γραφτειτε μελη στον ασ.
ο βιοτεχνης Λαζαριδης εγινε προεδρος των σωματειων στιβου της βορειου ελλαδας. καρεκλοκενταυροι!
ο παντακ ουτε να εμφανιστει...
ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: ΚΑΤΣΑΡΗΣ - ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Μπασκετ κ ποδοσφαιρο απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα συνεχεια...
οι αθλητες των ερασιτεχνικων τμηματων θα ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ οπως καθε χρονο.
κ εσυ λαε του ΠΑΟΚ ξημεροβραδιασου στις τηλεφωνικες γραμμες των ραδιοφωνων κ στειλε 1,19ευρω να πεις την
εξυπναδα σου στον αερα της πολης...
απο εδω πανε κ αλλοι..
περαστικα..
να τον θυμομαστε

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
Μήπως όμως φίλε Παύλε ο Κατσαρής είχε κανονίσει πριν πεινάσει; θέλω να πω μήπως είχε γράψει κόσμο πριν το μέτωπο, οπότε είχαν και δικαίωμα ψήφου; Γιατί 125+80 μας κάνουν 205 αν υποθέσουμε πως και οι ψήφοι του ΧΔ θα πηγαίνανε το μέτωπο. Πιστεύω πω αν γινόταν εκλογές σε ένα δύο χρόνια σίγουρα δεν θα ήταν πρόεδρος, αλλά φρέσκα κουλούρια ας βάλουμε μυαλό, πόσο άραγε ακόμα θα πάθουμε για να μάθουμε;

diladi oli afti i kinitopoiisi edo kai 18 mines, me tis eggrafes
metafrazetai se 125 psifous?

apo tous 1950 eggegrammenous
oi 1100 itan tamiaka entaxei kai ara eixan dikaioma psifou
psifisan peripou 600 (simetoxi 55% peripou)

mallon isxiei afto pou eipe o pavlosk parapano
den eixe laiko ereisma to mlv

den kerdizeis ekloges me to na prospatheis na peiseis
ton kosmo oti o antipalos sou exei ola ta kaka tou kosmou epano tou
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Είμαι μακρυά φίλε δεν ήξερα πόσα άτομα ψήφισαν, πόσοι είχαν δικαίωμα ψήφου και δεν ακούω και ράδιόφωνα της πόλης. Απο τα στοιχεία σου όμως όντως δεν είχε συμμετοχή και αυτό με πικραίνει.

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **

crusader δε μιλούσα για σένα προσωπικά φίλε αναφέρθηκα γενικά σε όποιον πάρει το μέρος του νέου προέδρου.
οκ φίλε