http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=60313Ξανά πρόεδρος στον ΑΣ ΠΑΟΚ ο Κατσαρής
Ο Θανάσης Κατσαρής θα είναι πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά από τρεις συνεχόμενες 3ετίες, έλαβε εκ νέου το χρίσμα από το σώμα της Γενικής συνέλευσης του ΠΑΟΚ, παίρνοντας περίπου τα 2/3 των ψήφων!
Σε σύνολο 597 μελών που ψήφισαν, η πλευρά του Θανάση Κατσαρή έλαβε 382 ψήφους, που αντιπροσωπεύουν το 65,7% του συνόλου. Το Μέωτπο Λαϊκής Βάσης με επικεφαλής τον Κώστα Ζουράρι έλαβε 125 ψήφους, ο Χρυσός Δικέφαλος με επικεφαλής τον Αλκη Ησαϊάδη πήρε 80 ψήφους, ενώ ακόμη υπήρχαν 6 λευκά και 4 άκυρα.
--------------------------------
για τη νικη του Κατσαρη ημουν και εγω σχεδον βεβαιος.
δεν περιμενα σε καμια περιπτωση, ομως αυτα τα νουμερα.
και αυτα τα νουμερα δειχνουν οτι εκτος απο τους στημενους
ανθρωπους των Κατσαρηδων (σογια-γυναικοπαιδα κλπ) που δεν εχουν
καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ αλλα και τη πιθανη νοθεια, υπηρξε ενας αριθμος ΠΑΟΚτσηδων που
ψηφισαν συνειδητα το κυριο Κατσαρη, ως τη πιο αξιοπιστη λυση.
και γι'αυτο δε φταει ο Κατσαρης αλλα τα αλλα δυο ψηφοδελτια που δε
μπορεσαν να πεισουν.
(δεν εχει νοημα να ασχοληθω ξανα με το Κατσαρη. Ο Κατσαρης εχει εγκληματισει
εις βαρος του ΠΑΟΚ και θα συνεχισει να εγκληματει. απο τους αλλους εχω απαιτησεις)
για το Μετωπο Λαικης Βασης (το οποιο και θα ψηφιζα αν ειχα δικαιωμα)
θα γραψω μονο τις 4 λεξεις οι οποιες πρεπει να ειναι ο οδηγος του :
- ΕΝΟΤΗΤΑ
- ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
- ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΗ
[/b]
ο κοσμος του ΠΑΟΚ εχει υποχρεωση τα πρωτα χρηματα που διαθεσει για τον ΠΑΟΚ
απο εδω και περα να ειναι τα 84 ευρω για την εγγραφη στον Α.Σ. ΠΑΟΚ. και μετα να δωσει αλλα 10 ευρω για να γινει μελος του Μετωπου Λαικης Βασης και να εχει λογο και στις
αποφασεις του Μετωπου.
(θα ελεγα κατι αντιστοιχο και για το Χρυσο Δικεφαλο αλλα δε μπορω να το πω οταν το ετησιο ποσο συνδρομης ειναι 100 ευρω!!!)
δεν ειναι ωρα για απογοητευσεις. ειναι ωρα για πραξεις.
HOMO, με αυτη την ιστορια που εγραψες μου ηρθαν ψιλοξεκαρφωτα στο νου οι δυο
ΠΑΟΚτσηδες που εχουν
χασει την οραση τους αλλα ειναι παντου οπου υπαρχει ΠΑΟΚ. δε ξερω πως μπορει να γινει και πως θα τους βρουμε
αλλα θα ηθελα πολυ αυτους τους δυο
ΠΑΟΚτσηδες να τους παρουμε απο το χερι και να τους γραψουμε
στον Α.Σ.