Author Topic: Εκλογές & Συνέλευση Τεταρτης 7 Ιουνη 2006 Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.(Δικαιωμα ΨΗΦΟΥ θα εχουν ΠΟΙΟΙ κ σε ΠΟΙΑ θεματα)  (Read 4549 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline arwstos

• Αλλαγή
agraf, η ηλεκτρονικη ψηφοφορια ειναι διαθεσιμη για ολο το κοσμο του ΠΑΟΚ
ανεξαρτητου αν ειναι μελος ειτε στον Α.Σ. ειτε στο ΜΛΒ.

ουσιαστικα, ειναι μια σφυγμομετρηση του κοσμου, για τους ποιους θελει να ηγηθουν
της προσπαθειας. η ψηφοφορια αυτη βεβαια θα παιξει συμβουλευτικο ρολο, καθως δε μπορει
να θεωρηθει εγκυρη.

η κανονικη ψηφοφορια θα γινει τη Δευτερα το απογευμα.

δυστυχως, δε νομιζω να μπορεις να ψηφισεις στα θεματα της Γενικης συνελευσης απο αποσταση.
δε ξερω αν με καποια εξουσιοδοτηση ή κατι τετοιο μπορει να σε εκπροσωπησει καποιος, αλλα το θεωρω
απιθανο...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
νομίζω δεν μπορείς να ψηφίσεις μέσο κάποιου άλλου. οι εξουσιοδοτήσεις νομίζω δεν ισχύουν.
μόνο αν είσαι παρών ο ίδιος.

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5434
...
Πριν από μέρες κάναμε λόγο για το γερό χαρτί που θα έχει στα χέρια της η παράταξη του Kώστα Zουράρι στις εκλογές του Eρασιτέχνη ΠAOK. Kαι εάν το παρουσίαζε, θα κέρδιζε περίπατο τις εκλογές. Tο γερό χαρτί δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο τον Kούδα. Aλλά ο... γάμος δεν έγινε. Kαι δεν έχουν σημασία οι λόγοι.
------------------

α και κατι αλλο, για να εξηγουμαστε και να μη παρεξηγουμαστε:
αν τυχον το Μετωπο Λαικης Βασης στο μελλον παρεκλινει εστω και λιγο της σωστης πορειας
που εχει μεχρι σημερα (ειτε ως συμπολιτευση ειτε ως αντιπολιτευση στον Α.Σ. , ειτε ως συλλογος γενικοτερα),
τοτε απο πλευρας μου με την ιδια ευκολια θα υπαρξουν οχι 35 αλλα 135 ερωτηματα...
« Last Edit: May 14, 2006, 13:22:34 by arwstos »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Giati nekrwse avto to topic re paidia ?

O Kanarakis einai ypospifios me to Metwpo gia ton AS...Loipon Super 4 ? ?

O Koudas giati eipe oxi ?

O Lakis Oikonomidis pou einai ?

Kalinyxta mas

IronEagle

• Guest
E esy re giorgaki mi ton psifizeis....!!! Poly aplo!!!
'H mipos eixes tin entyposi oti ston rouli 44 kai ton ton super 333, opos les, ....PSIFISAN ???
(8a paramineis enas polemios tou malv, kai de mporo na katalabo gia pio logo..., an ta perneis apo kapoion kala kaneis dioti koitas to synferon sou, alla an to kaneis entelos tzampantan tote ......ga'mata  !!!!)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ti na kanw re tsigkino aetopoulo..einai polla ta lefta apo tin Rwssia..

PS. Evxaristw ton Gate4

chris

• Guest
dhmokratika einai ola ta pragmata bre paidia.
den 8elei kapoios na pshfisei metopo? pshfizei katsarh
den 8elei na pshfisei katsarh?pshfizei metopo

edo kai ENAMISI TULAXISTON XRONO oloi ma oloi oi PAOKtshdes mporousan na pane na graftoun ston A.S. kai na mporoun na ekprosopoun ton eafto tous.kai na pshfisoun oti gustaroun.h na mhn pshfisoun oti den gustaroun

pistevo oti pleon polloi PAOKtshdes 8a zoun me typseis...

y.g.aftoskopos kanenos PAOKtsh den htan pote,oute problh8hke kati allo pote PARA MONO na einai melos sthn omada tu.aftoi pou den grafthkan loipon-kai einai para polloi-eixan PARA POLLES EFKAIRIES na to kanoun.pleon einai sthn "apekso".mexri tis epomenes ekloges isos?

y.g.2.ego den ksero ti 8a pshfiso.den me niazei kiolas.8a do k 8a krino monos mu.toulaxiston ego kai kapoioi alloi dosame to diakioma ston eafto mas na SYMETEXOUME me PRAKSEIS
« Last Edit: May 16, 2006, 16:00:33 by chris »

Offline arwstos

• Αλλαγή
Georgie-4- ευχαριστεις το gate4 αλλα ξεχνας να πληροφορησεις τον υπολοιπο
κοσμο-μελη του φορουμ για τις απορειες που εχεις:

οπως:

α.
Ο Αποστολος Οικονομιδης εχει μια υποθεση στα δικαστηρια και απαιτει απο τον ΑΣ ΠΑΟΚ μεσω των ονοματων αλεξοπουλου-Κατσαρη-Πανελουδη- Βασιλη Οικονομιδη, 800+ εκατομυρια παλιες τιμιες δραχμες.
σε περιπτωση που ηταν στο ψηφοδελτιο του Μετωπου δε θα εβγαιναν πολλοι σαν και σενα και θα κατηγορουσαν τους υπολοιπους υποψηφιους
αλλα και αυτους που τον στηριζουν οτι τον κανουν πλατες για να βγει προεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ για να παρει τα λεφτα του (και να τους δωσει και καμια μιζουλα) ?

εγω την αποψη μου την ειχα πει και την ιδια εχω και τωρα.
οι περισσοτερες πιθανοτητες για να κερδιθουν οι εκλογες απο το Μετωπο αλλα και για να διοιηκηθει σωστα ο Α.Σ. θα ηταν
με επικεφαλης τον Οικονομιδη.
αλλα δε ξερω αν μπορουσε να βρεθει καποια φορμουλα σχετικα με το ζητημα του δικαστηριου.

β.
ο Καναρακης σε περιπτωση εκλογης του θα αποχωρησει απο την προεδρια της ΘΥΡΑΣ4 γιατι ειναι προφανες
πως δεν θα εχει κανενα δικαωμα να ειναι και προεδρος συνδεσμου και μελος διοικησης.
εχει υπαρξη αναλογη ενημερωση στο συνδεσμο της ΘΥΡΑΣ4 και εχει γινει και σχετικη συνελευση γι αυτο το θεμα.

και εγω διαφωνω με την υποψηφιοτητα Καναρακη οχι φυσικα γιατι δεν ειναι ικανος
(αλλωστε οσο εχει τρεξει αυτος και κανα δυο αλλοι στο Μετωπο δεν εχει τρεξει κανενας αλλος για το θεμα της Λαικης Βασης)
αλλα γιατι θα δωσει το δικαιωμα σε κακοπροαιρετους και αδαεις με το θεμα να σπιλωσουν τη προσπαθεια.
για αυτους που δεν τα ξερουν καλα αν εχουμε εκλογη του Καναρακη, θα εχει μια ψηφο στις 15 του διοικητικου συμβουλιου του Α.Σ.

chris, ξεχασες αλλες δυο επιλογες που εχουν τα μελη του Α.Σ. ...
συνολικα και εφοσον δεν υπαρξει αλλο ψηφοδελτιο υπαρχουν οι παρακατω επιλογες:

ψηφιζεις:
1. Μετωπο Λαικης Βασης
2. Κατσαρη
3. Ακυρο
4. Λευκο

κανεις δε μπορει να υποδειξει στα μελη του Α.Σ. τι θα ψηφισουν.

απλως, εγω θεωρω απαραδεκτο, οσο και αν ακουγεται ακραιο καποιος να
ψηφισει το κυριο Κατσαρη εφοσον γνωριζει ολα αυτα που εχει κανει και ολα
αυτα που δεν εχει κανει σε ολες τις προηγουμενες θητειες του.

και φυσικα ειναι επιτακτικη αναγκη να ψηφισουμε ΝΑΙ στη μειωση του ποσου συνδρομης
το οποιο θα τεθει μετα απο πρωτοβουλια του Μετωπου Λαικης Βασης, για να δωσουμε την
ευκαιρια σε ολους τους ΠΑΟΚτσηδες ανεξαρτητου οικονομικης καταστασης να γινουν μελη του Α.Σ.
« Last Edit: May 22, 2006, 13:06:58 by arwstos »

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Πάντως πέρα από την ουσία και τις θέσεις του ΜΛΒ, και σημειολογικά είναι πολύ άκυρη η υποψηφιότητα Καναράκη.
Δεν μπορείς να κατεβάζεις υποψήφιο για τον ΑΣ τον πρόεδρο ενός συνδέσμου, τη στιγμή που υπήρχαν καταγγελίες από ΠΑΟΚτσήδες (π.χ. παλιότερα άρθρα των paokfans.gr) ότι το ενδιαφέρον αυτού του συνδέσμου είναι μόνο η κατάληψη της προεδρίας του ΑΣ.
Όπως και να το κάνουμε, δημιουργείς υποψίες. Άσχετα αν είναι βασιμες ή όχι.
Και όπως φαίνεται, πολλοί έχουν παγώσει με αυτή την υποψηφιότητα. Και ρωτάω εγώ. Θα αναλάβουν την ευθύνη της επιλογής τους (όποιοι επέλξαν Καναράκη ως υποψήφιο) αν επανεκλεγεί ο Κατσαρής; Και μην μου πει κανείς ότι είναι άσχετο το ένα με το άλλο.

LoGotHeTiS

• Guest
Αυτό το mail έστειλα όταν μας ζήτησε την γνώμη η Λαική Βάση

<<Δεν θα ήθελα για αρχή (φέτος να είναι μέλη συνδέσμων) γιατί δυστυχώς στο σύνολο του κόσμου υπάρχει σκεπτικισμός γι' αυτούς και για την κίνηση της λαικής βάσης (λόγο της συμμετοχής τους)..Άδικος σκεπτικισμός αλλά υπαρκτός.Και επίσης μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής ο Ζουράρης.>>

Ειλικρινά χθές ξενέρωσα απίστευτα..

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ο περούκας πάντως προχώρησε στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά Κατσαρή, γιατί ο τελευταίος αρνείται να του δώσει την κατάσταση των εγγεγραμμένων μελών στον Α.Σ.. Γιατί άραγε κύριε Κατσαρή τέτοιος αρνητισμός σε ένα τόσο απλό αίτημα μέλους του Α.Σ.?? Τι κάνει νιάου νιάου?
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline arwstos

• Αλλαγή

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ο Λάκης Οικονομίδης. Και ο Μόκκας μου είπε πως εν όψει της λογικής φοβίας για νοθεία από μέρους Κατσαρή σχετικά με τις εγγραφές μελών, θα ζητήσει αναλυτική κατάσταση μελών του Α.Σ. Βεβαία, από τη μια, το κακό θα έχει ήδη γίνει όπως κουβεντιάζαμε εδώ μέσα ήδη από καιρό, αλλά και από την άλλη καταντάει φως φανάρι ότι κάτι βρωμάει όταν ο Κατσαρής αρνείται πεισματικά...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline agraf

• Αλλαγή
Opws fainetai (kai prosefhomai na kanw lathos) oi meres pou erhontai tha einai poli diskoles.

Pistevw oti to pio apotelsmatiko pou mporoume na kanoume einai na graftoume oloi ston A.S. Fantazeste anti 2.000 na eihe simera 30.000 meli? Tha mas koroidevane kat'afton ton tropo i tha mas sevontousan (gia na min pw fovontousan?)

Den einai mono psihologiko kai ithiko alla einai kai poli praktiko to zitima: me 30.000 meli*108 €=3.240.000 € to hrono. Me afta ta lefta tha eihame mia vasi akoma kai gia agora twn metohwn tis pae PAOK kai parallila mia stadiaki apoplirwmi twn hrewn mazi fisika me alla esoda opws eisitiria, horigoi, tileoptika, bonus klp (me mia leksi ekseigeiansi).

Den katalavainw ti perimenoun oi opadoi tou PAOK kai den grafontai.

Bayern4

• Guest
Πάντως πέρα από την ουσία και τις θέσεις του ΜΛΒ, και σημειολογικά είναι πολύ άκυρη η υποψηφιότητα Καναράκη.
Δεν μπορείς να κατεβάζεις υποψήφιο για τον ΑΣ τον πρόεδρο ενός συνδέσμου, τη στιγμή που υπήρχαν καταγγελίες από ΠΑΟΚτσήδες (π.χ. παλιότερα άρθρα των paokfans.gr) ότι το ενδιαφέρον αυτού του συνδέσμου είναι μόνο η κατάληψη της προεδρίας του ΑΣ.
Όπως και να το κάνουμε, δημιουργείς υποψίες. Άσχετα αν είναι βασιμες ή όχι.
Και όπως φαίνεται, πολλοί έχουν παγώσει με αυτή την υποψηφιότητα. Και ρωτάω εγώ. Θα αναλάβουν την ευθύνη της επιλογής τους (όποιοι επέλξαν Καναράκη ως υποψήφιο) αν επανεκλεγεί ο Κατσαρής; Και μην μου πει κανείς ότι είναι άσχετο το ένα με το άλλο.

Το οτι καποιοι ανωνυμοι που εχουν ενα site ΠΑΟΚτσηδικου περιεχουμενου, γραφουν μπηχτες επανειλημμενα για τον σ.φ. Θ4
ειναι το λιγοτερο χαζο για να στερηθει καποιος το δικαιωμα του εκλεγειν κ εκλεγεσθαι.

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι ο κατσαρής θα κάνει περίπατο στις εκλογές... οι υποψηφιότητες του μετώπου ενισχύουν ακόμη περισσότερο την άποψη μου αυτή...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Κατ'αρχάς διάβασε διάφορα ποστ μελών του φόρουμ,
κατά δεύτερον μπορείς να είσαι σίγουρος ότι μόνο ανώνυμοι δεν είναι οι paokfans.gr,
και κατα τρίτον δεν είπαμε να στερηθεί κανένα δικαίωμα.
Απλά λέω το αυτονόητο: αφού ισχύει το αρνητικό κλίμα εναντίον της Θ4 και ίσως και προσωπικά του Καναράκη, για ποιο λόγο να τον κατεβάσουν υποψήφιο;
Για να ρίξουν λάδι στη φωτιά; Ή επειδή αδιαφορούν για το τι λέει ο πολύς κόσμος;
Όπως και να χει, αν επανεκλεγεί ο Κατσαρής, την ευθύνη θα την έχουν ΚΑΙ όσοι συναποφασίσαν υποψηφιότητα Καναράκη με τα παραπάνω δεδομένα.

Offline arwstos

• Αλλαγή
και κατι αλλο σχετικα με τις εκλογες.

εκτος απο τη παραταξη που ψηφιζεις, οπως και στις βουλευτικες
βαζεις σταυρους στους υποψηφιους που θες εσυ.
(μπορεις να βαλεις μεχρι 22 σταυρους αν δε κανω λαθος, συμφωνα με το καταστατικο)

αν για παραδειγμα γουσταρεις το Μετωπο Λαικης Βασης και δε γουσταρεις
το Καναρακη και το Μοκκα μπορεις να βαλεις σταυρους σε ολους
τους υπολοιπους υποψηφιους του Μετωπου εκτος απο αυτους τους δυο, αποτρεποντας
τους να εκλεγουν στο Δ.Σ. του Α.Σ. και βοηθωντας τους υπολοιπους να εκλεγουν.
απλα και δημοκρατικα.

pavlosk

• Guest
Se opoion den aresei h upopshfiothta kanarakh, zourarh kai den kserw egw poiou allou...as paei  na katebei stis ekloges.
Idou h 8essalonikh idou kai h kalph!

Ante giati exei parapaei polu auth h karamela tou tupou autos mou murizei, autos mou ksunizei!
Mia zwh mirla kai mizeria krima!

pavlosk

North_pole

• Guest
Τουλάχιστον να ξέρουμε αν έχουμε δημοκρατία ή όχι. Αν μπορεί να εκλέγει και να εκλέγεται αυτός που έχει το νόμιμο δικαίωμα ή όχι; Αν είναι σωστό, ηθικό και ότι άλλο θέλει ο καθένας μας ας το αποφασίσει η δημοκρατία μέσα από τις εκλογές.
Πώς θα έχουμε πλουραλισμό, πώς θα έχουμε αντιπροσώπευση όσο το δυνατόν περισσότερων τάσεων μέσα στον ΠΑΟΚ (ακόμη κι αν διαφωνώ μαζί τους, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους στερήσω τα νόμιμα δικαιώματά τους). Πώς θα ενωθούμε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες αν αρχίσουμε τους αποκλεισμούς;