0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ρε παιδια μια ερωτηση. Οπως καθε χρονο πηγα σε ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ της τουμπας. Και στα φιλικα και παντου.Και στον αγωνα με τον πανιωνιο μου περασαν την τρυπα νουμερο 8 στο διαρκειας και τρυπησαν το νουμερο 9...Τι παιζει?
Quote from: Timpanistis on November 14, 2005, 21:10:16Ρε παιδια μια ερωτηση. Οπως καθε χρονο πηγα σε ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ της τουμπας. Και στα φιλικα και παντου.Και στον αγωνα με τον πανιωνιο μου περασαν την τρυπα νουμερο 8 στο διαρκειας και τρυπησαν το νουμερο 9...Τι παιζει? Θα μου απαντησει καποιος με διαρκειας?
Quote from: Timpanistis on November 15, 2005, 00:16:31Quote from: Timpanistis on November 14, 2005, 21:10:16Ρε παιδια μια ερωτηση. Οπως καθε χρονο πηγα σε ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ της τουμπας. Και στα φιλικα και παντου.Και στον αγωνα με τον πανιωνιο μου περασαν την τρυπα νουμερο 8 στο διαρκειας και τρυπησαν το νουμερο 9...Τι παιζει? Θα μου απαντησει καποιος με διαρκειας?τιποτα δεν παιζει αδερφε . σε αλλους χτυπησανε το 8 και σε αλλους το εννια . καναν λαθος μερικοι σεκιουριτυαδες και καταλαθος χτυπησαν το 9 . με τη στουτγκαρδη θα σου τρυπησουν το 8 για να διορθωθει η λακαμια τους .
Quote from: Takola on November 15, 2005, 01:04:26Quote from: Timpanistis on November 15, 2005, 00:16:31Quote from: Timpanistis on November 14, 2005, 21:10:16Ρε παιδια μια ερωτηση. Οπως καθε χρονο πηγα σε ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ της τουμπας. Και στα φιλικα και παντου.Και στον αγωνα με τον πανιωνιο μου περασαν την τρυπα νουμερο 8 στο διαρκειας και τρυπησαν το νουμερο 9...Τι παιζει? Θα μου απαντησει καποιος με διαρκειας?τιποτα δεν παιζει αδερφε . σε αλλους χτυπησανε το 8 και σε αλλους το εννια . καναν λαθος μερικοι σεκιουριτυαδες και καταλαθος χτυπησαν το 9 . με τη στουτγκαρδη θα σου τρυπησουν το 8 για να διορθωθει η λακαμια τους . Kαι αμα μου πουνε πως μου το πεταξε καποιος απο επανω, που οταν μπηκε του τρυπησαν το 9???Μην γινει καμια μαλακια και δεν με αφηνουν να μπω...
Re min agxwneste..Opou nanai trypane..Emena sto mats me panionio den mou to trypisan katholou..Xe..Einai ligo karagkiozakia