Author Topic: Πόσοι/ποιοι από αυτό το forum πήραν διαρκείας?  (Read 2122 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kite-surf

• Guest
kai egw sthn  1  680 eurw apo tis 24 aug

Takola

• Guest

πηρα εγω και αλλοι 5 φιλοι μου στην 6 . απο 300 ευρωπουλα δωσαμε ντουκου. οχι οτι μας περισσευουνε αλλα ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε για την ομαδαρα μας. και διαφωνω μ αυτους που λενε οτι πανε στο γουμενο τα λεφτα. για την ομαδα το κανουμε!!

sizar

• Guest
Φαίνεται νομίζω. Πρώτη φορά φέτος.

xirokriniotis

• Guest
k egw pira alla thewrisa san prepon na graftw prwta sto erasitexnh paok k meta na parw diarkeias sth pae pira k egw sth thyra 4

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδια μια ερωτηση. Οπως καθε χρονο πηγα σε ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ της τουμπας. Και στα φιλικα και παντου.
Και στον αγωνα με τον πανιωνιο μου περασαν την τρυπα νουμερο 8 στο διαρκειας και τρυπησαν το νουμερο 9...

Τι παιζει? ??? ??? ??? ??? ???
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Argonath4

• Guest
Tipota to poniro den paizei....

Apla opws einai ena mpourdelo i pae ,etsi einai kai oi ypalliloi tis ... (oi securitades dld) :tikitaka:

bane4

• Guest
Θυρα 1...Συγχαρητηρια στο μπουρδελο της παε για την εκπληκτικη καρτα σε ποιοτητα που ακομα τη τρυπανε λες και ειμαστε στο 1980...Ακομα και η κωλογρια εχει καρτα διαρκειας ονομαστικη με barcode και καμια σχεση με μας...Λεπτομερεια μεν η ποιοτητα της καρτας αλλα οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορα παντα...

JOHNNYS-4-

• Guest
SYNOLIKA POSA EXOUME?

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδια μια ερωτηση. Οπως καθε χρονο πηγα σε ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ της τουμπας. Και στα φιλικα και παντου.
Και στον αγωνα με τον πανιωνιο μου περασαν την τρυπα νουμερο 8 στο διαρκειας και τρυπησαν το νουμερο 9...

Θα μου απαντησει καποιος με διαρκειας?

Takola

• Guest

τιποτα δεν παιζει αδερφε . σε αλλους χτυπησανε το 8 και σε αλλους το εννια . καναν λαθος μερικοι σεκιουριτυαδες και καταλαθος χτυπησαν το 9 . με τη στουτγκαρδη θα σου τρυπησουν το 8 για να διορθωθει η λακαμια τους .

SALPARADISE

• Guest

Στην δικιά μου κάρτα έχει παντού τρύπες εκτός απο εκεί που είναι τα νούμερα. :o

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **

τιποτα δεν παιζει αδερφε . σε αλλους χτυπησανε το 8 και σε αλλους το εννια . καναν λαθος μερικοι σεκιουριτυαδες και καταλαθος χτυπησαν το 9 . με τη στουτγκαρδη θα σου τρυπησουν το 8 για να διορθωθει η λακαμια τους .

Kαι αμα μου πουνε πως μου το πεταξε καποιος απο επανω, που οταν μπηκε του τρυπησαν το 9???

Μην γινει καμια μαλακια και δεν με αφηνουν να μπω...

Takola

• Guest

Kαι αμα μου πουνε πως μου το πεταξε καποιος απο επανω, που οταν μπηκε του τρυπησαν το 9???

Μην γινει καμια μαλακια και δεν με αφηνουν να μπω...
εγινε θεμα και στις εφημεριδες και ειναι γνωστο και στη παε και υποστηριξε οτι δεν υπαρχει προβλημα . θα τρυπηθει το οκτω . 
ενας σιγουρος τροπος ειναι να εχεις την αποδειξη πληρωμης του διαρκειας ( ελπιζω να την εχεις) και τη ταυτοτητα σου γιατι στην αποδειξη γραφει ονοματεπωνυμο .   για να σου φυγει καθε αμφιβολια  παρε στη παε να σου πουν τι γινεται ακριβως με αυτο το θεμα .
μην αγχωνεσαι αδερφε! δεν το χανεις! δεν χανεται αυτο το ματς!  :thumbok:

LoGotHeTiS

• Guest
Και στο δικό μου διαρκείας το 9 τρύπησαν απ ότι μου είπαν αυτοί που το έχουν στην Θεσσαλονίκη..

Απόδειξη δεν έχουν όλοι..Μερικοί που το πήραν απο συνδέσμους..Βασικά εγώ δεν έχω τπτ..Ούτε στοιχεία μου κράτησαν ,ούτε τπτ..

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Ναι και εγω απο συνδεσμο το πηρα...

Passenger-4

• Guest
Re min agxwneste..Opou nanai trypane..Emena sto mats me panionio den mou to trypisan katholou..Xe..Einai ligo karagkiozakia

Takola

• Guest
παρτε ενα τηλ στην παε . ρωτηστε τον υπευθυνο ( καλο ε?  :a1006: ) να σας πει τι γινεται!

pap

• Guest
βαλε κι εμενα...

trelammenos

• Guest
Re min agxwneste..Opou nanai trypane..Emena sto mats me panionio den mou to trypisan katholou..Xe..Einai ligo karagkiozakia
ontws opou nanai trypane
enas filos mou exei paei se enan agwna parapanw kai den fainete opou nanai einai oi trypes

Zorro4

• Guest
poly trypa re mages, ... :a1006: