@IronEagle
που ακριβώς στο βγάζει αυτό αγαπητέ πρόεδρου του club "Άγγελε γύρνα πίσω"?

Δοκίμασες κανένα τέστ στο ιντέρνετ? Μήπως πάει έτσι στα p2p?
Σε μένα προσωπικά στη chio, πάει ανάλογα με τις ώρες. Στις hot ώρες βγάζω 70-80kb/s (1 KB = 8 KBPS). Στις πιο lite ώρες μου βγάζει 120/130kb/s και μετά τις 12 το βράδυ χτυπάει 230kb/s. Με forthnet.
Να σημειώσω πως μεγάλο ποσοστό του προβλήματος είναι στον ΟΤΕ. Συνοπτικά εμείς συνδεόμαστε με τα dslam. Τα dslam έχουνε αρκετές θύρες και μοιράζουν internet σε αρκετούς χρήστες ταυτόχρονα. Τα dslm έχουν μια συγκεκριμένη ταχύτητα σύνδεσης με τα κεντρικά. Αυτή κανονικά πρέπει να είναι το άθροισμα των ταχύτητων των χρηστών. Επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι πρακτικό, συνήθως βγαίνει με κάποια μέσα στατιστικά χρήστης. Όπως καταλαβένετε όταν έγινε ο διπλασιασμός δεν έγινε και ο διπλασιασμός στις ταχύτητες τα dslm... Αυτό ισχύει σίγουρα για το dslm που μπαίνω εδώ στη Χίο.
@Athinaios--4
Ψάχνοντας για router να ρωτήσει τα παρακάτω βασικά χαρακτηριστικά:
-firewall
-upnp
-ΝΑΤ
-4 θύρες utp
-wi-fi
-ύπαρξη κεραίας για wi-fi
(τα τρία πρώτα θα τα έχει ένας router κατά 99%- αλλιώς δεν είναι router

)
Εγώ έχω ένα linksys WAG354G. Καλούτσικο. Δεν έχει όμως κερέα ( η forthnet μου το έδωσε σκέτο) και έχει κάποια προβλήματα στις προωθήσεις πορτών τα οποία για να τα λύσεις πρέπει να ξέρεις κάποια πραγματάκια.
edit: τα ίδια πράγματα με τον δικέφαλο είπα πάνω κάτω. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ένα router είναι
"Από το ρούτερ πας στο πισί.
Από το ρούτερ πας στο λάπτοπ."
Πολλές φορές δεν γίνετε η σωστή προώθιση. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές στα παιχνίδια. Επίσης είναι καλό(προστασία) και κακό(π.χ. remote admin etc) ταυτόχρονα το γεγονός των εσωτερικών ip.