Δεν θέλω να ανακατευτώ με αυτό το θέμα, αλλά για να σταματήσουμε αυτή την καραμέλα περι καταγωγής και Μακεδόνων να πληροφορήσω κάποιους ότι οι Πελλοπονήσιοι και ιδιαίτερα οι Αρκάδες αγαπάνε τη Μακεδονία, πιο πολύ απο μερικούς που κατοικούν αυτόν εδω τον τόπο. Και για να εξηγούμε είμαι απο αυτούς που μέχρι πριν απο μερικά χρόνια τους κατηγορούσα πιο πολύ απο τον καθένα. Επίσης απο ιστορικά αρχεία αυτοί που πολέμησαν για να απελευθερωθεί η Μακεδονία ήταν απο Αρκαδία, Λακωνία(Μάνη,Γύθειο), Μεσσηνία, Χανιά, Ρέθυμνο και λίγοι απο Ηράκλειο. Σίγουρα δεν κολλάει εδω αυτό το θέμα αλλά καλό είναι να τονίζονται κάποια ιστορικά πράγματα, και αυτό γιατι σαν Μακεδόνας και Πόντιος μέχρι πριν απο μερικά χρόνια έκραζα ότι δεν ήταν απο πάνω. Δεν είναι έτσι όμως ρε παιδιά αν γνωρίσεις ανθρώπους απο Νότια Ελλάδα και μιλήσεις μαζί τους καταλαβαίνεις την άποψη τους για μας. Το τι θα κάνει ο Καρατζαφέρης είναι δικό του θέμα και θα κριθεί απο τον λαό της Θεσσαλονίκης, όπως κρίνονται και οι άλλοι. Αν και δεν νομίζω ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πατρίδας μας.
Επίσης ψυχραιμία ρε παιδιά, το γράφω αυτό επειδή μέχρι να το στείλω ήρθε μηνυμα απο τον Κώστα 4.