Author Topic: Κυριάκος Βελόπουλος , Δημοσθένης Λιακόπουλος , Αδώνης Γεωργιάδης , Κωνσταντίνος Πλεύρης , Μάκης Βορίδης  (Read 1035 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bayern4

• Guest
Γιατί ασχολούμαστε με τους τηλε βιβλιοπώλειδες   ?

γιατι οι κοτες ασχολουνται μονο με πιτουρα

Offline sabbath

• Αλλαγή

Υ.Γ Ο Βοριδης δεν υπηρξε ιδρυτικο στελεχος της επεν και δεν θα μπορουσε αλλωστε για πολλους λογους......οταν γραφουμε κατι να ξερουμε τι λεμε.

den exeis balei thn PHGH tou parakato keimenou.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-Εγώ νομίζω ότι θα σας κυνηγάει πάντα το ότι υπήρξατε ο δεύτερος κατά σειράν αρχηγός της Νεολαίας ΕΠΕΝ, δηλαδή του κόμματος που ίδρυσε στις αρχές του 1984 ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Το βλέπουμε άλλωστε αυτό και στα πρόσφατα δημοσιεύματα των "Ιών" της Ελευθεροτυπίας που σας έχουν περιλάβει για τα καλά.
¨ΒΟΡΙΔΗΣ- Νομίζουν ότι ξαναφέρνοντας το 2002 κάτι που συνέβη το 1985 θα τραυματίσουν τη δημόσια εικόνα μου. Το επιχείρημα δηλαδή του "Ιού" είναι: Προσέξτε καλά. Ο Βορίδης δεν είναι αυτός ο οποίος εμφανίζεται τώρα. Δεν είναι ένας ορθολογιστής πολιτικός που κινείται στον Πατριωτικό Χώρο, ήπιων τόνων, με δημοκρατικά επιχειρήματα. Είναι ένας επικίνδυνος φασίστας.
Θα σας πω, λοιπόν, ποιές ήταν οι σχέσεις μου με την ΕΠΕΝ που ξεκίνησαν το 1985 και διήρκεσαν μέχρι το 1990: Ο λόγος για τον οποίον απεδέχθην την θέση του Αρχηγού της Νεολαίας ΕΠΕΝ ήταν ο εξής: Εκείνη την δεδομένη στιγμή η ΕΠΕΝ ήταν το μαζικότερο, το σοβαρότερο και το πλέον υπεύθυνο κίνημα στον Πατριωτικό Χώρο. Η δική μου σχέση με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο προσδιορίστηκε ως εξής: Ξεκάθαρα υποστηρίζω ακόμη και σήμερα ότι για λόγους ανθρωπιστικούς οι αξιωματικοί της 21ης Απριλίου πρέπει να αποφυλακιστούν

« Last Edit: January 05, 2007, 01:33:57 by chris »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

EPTALOFOS4

• Guest
Καλα  sabbath πλακα κανεις? Κανεις αντιπαραθεση σε εμενα ? Ποιος ο λογος? Εγω ειπα οτι ο Βοριδης δεν ηταν ΙΔΡΥΤΙΚΟ στελεχος της επεν, αλλο ιδρυτικο στελεχος και αλλο ''αρχηγος'' της νεολαιας του κομματος υπαρχει τεραστια διαφορα αλλα οπως και να εχει δε μου λεει τιποτα ουτε το ενα ουτε το αλλο απλα και μονο γιατι  δεν ειμαι ''οπαδος'' ουτε φιλος του Βοριδη απλα εκανα μια ''αποκατασταση'' της αληθειας.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Καλα  sabbath πλακα κανεις? Κανεις αντιπαραθεση σε εμενα ? Ποιος ο λογος? Εγω ειπα οτι ο Βοριδης δεν ηταν ΙΔΡΥΤΙΚΟ στελεχος της επεν, αλλο ιδρυτικο στελεχος και αλλο ''αρχηγος'' της νεολαιας του κομματος υπαρχει τεραστια διαφορα αλλα οπως και να εχει δε μου λεει τιποτα ουτε το ενα ουτε το αλλο απλα και μονο γιατι  δεν ειμαι ''οπαδος'' ουτε φιλος του Βοριδη απλα εκανα μια ''αποκατασταση'' της αληθειας.

φιλε ειλικρινα δεν σε κανω αντιπαραθεση δεν εχει κανενα νοημα και δεν με ενδιαφερει να κανω τετοιου ειδους συζητησεις σε παοκτσηδικο forum.ο καθενας εχει τα πιστευω του και καλα κανει.δοξα το θεο στο λαο μας υπαρχουν απο ακροδεξιους μεχρι ακροαριστερους χωρις ομως να υπαρχει κοντρα στη κερκιδα για αυτα τα θεματα και αυτο ειναι πολυ θετικο.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

chris

• Guest
adonis georgiadhs.
an de kano la8os einai kai aftos enas akoma "bibliopolhs",einai o ekprosopos typou tou laos.

akros fasistiko - xountiko - staliniko (oles oi xountes einai to idio skata opoia kai an einai h proelefsh tous) einai sigoura h energeia na kais biblia opos paliotera eixe ginei sth 8essaloniki me tou mimi androulakh an de kano la8os alla kai allon pu tora den 8ymamai giati exo palabosei me tosa topic pu diabazo mazemena shmera meta apo ena 14hmero.
me to idio akribos skeftiko akros fasistiki prepei na 8eorh8ei kai h energreia na kapsoun kapoioi to bibliopoleio tu adoni grhgoriadh prin liges meres kai na to kamaronoun sto indymedia.ekanan afto pou kathgoroun oti kanoun oi "alloi".

y.g.anamfhsbhtita o legomenos "patriotikos" xoros exei mesa tou kai nostalgous ths xountas,tou fasismou,ton syntagmatarxon,tou papadopoulou ktl.
meiasmata pragmatika pou amavronoun ton xoro afton.gia mena einai asymbibasto na dexto pote oti gia na eimai patrioths kai gia na agapo thn patrida mou kai thn istoria ths afto shmainei kai oti 8a/h prepei na goustaro tous nostalgous ths xountas.kamia sxesh gia mena to ena me to allo.kamia apolytos.

den ksexno omos oti antoistixoi nostalgoi diaforon xountikon-fasistikon-stalinikon-akrodeksion-kinezikon me8odon yparxoun kai sth nd(me ton orfano ths) alla kai sthn allh plevra.ton akroaristeron.

ecstasy4

• Guest
an thimamai kala htan h periptosh opou o androulakhs sto vivlio tou xarakthrize tous makedones voulgarous.den to katadikazeis esy auto san Ellhnas?kati pou de shmainei sunama oti eisa kai fasistas-akrodeksios-ethnikisths opos merikoi exoun thn entuposh.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
ecstasy4 kaneis megalo lathos ,pouthena sto vivlio o androulakis den xaraktirise kanenan voulgaro
H epithesi sto vivlio egine epeidi se kapoio shmeio tou anaferete oti o xristos eixe sxeseis me tin magdalini (istoria palia kai xilioipomeni pro Kodika Da Vinci)

Gia na MIN leme oti theloume an den gnorizoume
« Last Edit: January 05, 2007, 02:12:42 by cosmopaok »
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

apostolos

• Guest
A nai ekei eixan epembei oi idioi paneksupnoi thriskomaneis pou thn peftane paliotera stous cinemades epeidh paizotan O Teleutaios Peirasmos tou Scorseze, me mprostarides kati tragous. Otan oi tragoi omws sullambanontai epautoforw na allaksakwliazontai, h naplakwnontai sta mpounidia gia th marmita tote einai kala e? A re upokrisia se olo ths to megaleio......

Offline savage republic

• Βασικός
H plaka h megalh einai oti o Psomiadhs, pou htane mprostarhs se ekeinh thn kinhsh kapsimatos vivliwn, htane prin apo kammia 15aria meres, sthn parousiash tou neou vivliou tou Androulakh, ston Iano pali. E re, kati karagkiozhdes...