Υ.Γ Ο Βοριδης δεν υπηρξε ιδρυτικο στελεχος της επεν και δεν θα μπορουσε αλλωστε για πολλους λογους......οταν γραφουμε κατι να ξερουμε τι λεμε.
den exeis balei thn PHGH tou parakato keimenou.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-Εγώ νομίζω ότι θα σας κυνηγάει πάντα το ότι υπήρξατε ο δεύτερος κατά σειράν αρχηγός της Νεολαίας ΕΠΕΝ, δηλαδή του κόμματος που ίδρυσε στις αρχές του 1984 ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Το βλέπουμε άλλωστε αυτό και στα πρόσφατα δημοσιεύματα των "Ιών" της Ελευθεροτυπίας που σας έχουν περιλάβει για τα καλά.
¨ΒΟΡΙΔΗΣ- Νομίζουν ότι ξαναφέρνοντας το 2002 κάτι που συνέβη το 1985 θα τραυματίσουν τη δημόσια εικόνα μου. Το επιχείρημα δηλαδή του "Ιού" είναι: Προσέξτε καλά. Ο Βορίδης δεν είναι αυτός ο οποίος εμφανίζεται τώρα. Δεν είναι ένας ορθολογιστής πολιτικός που κινείται στον Πατριωτικό Χώρο, ήπιων τόνων, με δημοκρατικά επιχειρήματα. Είναι ένας επικίνδυνος φασίστας.
Θα σας πω, λοιπόν, ποιές ήταν οι σχέσεις μου με την ΕΠΕΝ που ξεκίνησαν το 1985 και διήρκεσαν μέχρι το 1990: Ο λόγος για τον οποίον απεδέχθην την θέση του Αρχηγού της Νεολαίας ΕΠΕΝ ήταν ο εξής: Εκείνη την δεδομένη στιγμή η ΕΠΕΝ ήταν το μαζικότερο, το σοβαρότερο και το πλέον υπεύθυνο κίνημα στον Πατριωτικό Χώρο. Η δική μου σχέση με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο προσδιορίστηκε ως εξής: Ξεκάθαρα υποστηρίζω ακόμη και σήμερα ότι για λόγους ανθρωπιστικούς οι αξιωματικοί της 21ης Απριλίου πρέπει να αποφυλακιστούν