Εχεις δικιο Billy.
Καλες και οι Ανακοινωσης,αλλα αφου βλεπεις Ανθρωπε,οτι η Ανακοινωσης δεν βρισκουνε Τοπο,τι
συνεχιζεις να Ανακοινωνης;
Οπως ειπες και εσυ Billy για της Κοντρες μεταξυ μας,π.χ.για το ποιος Συνδεσμος εκανε περισσοτερες Εκδρομες,
για το ποιο Ατομο κανει καλυτερη Κερκιδα,για το ποιος εχει δικιο σε οτι αφορα τον ΠΑΟΚ,σε ποιος
Συνδεσμος εχει περισσοτερα Μελη,σε ποιος Συνδεσμος πηγε την Κυριακη στο Γυπεδο,σε ποιος Συνδεσμος
εχασε Πανο και ποιος οχι κτλ κτλ.
Δεν οφειλη σε κανενανε αυτο.Ουτε σε αφτους που θελουν να φυγει οι Δοιηκηση,ουτε σε αφτους
που θελουνε μια Τουμπα Καζανι και Κολλαση.
Εγω πιστευω οτι καποιος αρχισε να κοντρερνετε με καποιον,και ο αλλος ανταποδοσε.Ενταξει.
Μπορει να γινετε και αυτο καμια φορα.Δυστηχος ομως το θεμα παραεμεινε εκει στην Κοντρα.
Εγω θελω να ξερω,αμα αυτους τους ιδιους,τους αρεσει αυτο.Εγω δεν το πιστευω.Απλος πρεπει να υπαρχει Πεισμα και Εγωισμος.Αφηστετα τα αυτα επιτελους.Ας κανει καποιος την αρχη και να κατση με καποιον
απο τους αλλους,να ζηζητησουνε και να βγαλουνε μια Ακρη.Πρωτα απο ολλα ειναι ο ΠΑΟΚ και μετα ολλα τα αλλα.Η ξεχασαμε τη μας ενωνη.Αυτην η Ομαδα δεν ειναι ο λογος;Επιδεις ειμαστε ΠΑΟΚ δεν πηγενουμε
στο Γυπεδο;Η πηγαινουμε για να δουμε τον κολλητο μας,τον Γουμενο,τον Γιασεμακη για παραδειγμα,
η απλος για να εχουμε να λεμε;
Την Τουμπα πως την ξερετε,και πως την βλεπετε σημερα;
Αλλα δεν πρεπει μονο η Συνδεσμοι να ενωθουνε μεταξη τους,πρεπει ολλος ο Κοσμος και ο Λαος του ΠΑΟΚ
να ενωθη με τους Συνδεσμους.ΠΑΟΚτζηδες δεν ειναι μονο οι Συνδεσμητες!