Author Topic: E-L-E-O-S M'AYTES TIS ANAKOINWSEIS PIA !(Οι ανακοινώσεις των Σ.Φ. του Εξωτερικου , Επαρχίας , Αθήνας , Θεσσαλονίκης ειναι : Σημαντικές? Χρήσιμες? Κουραστικές?  (Read 1031 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
SYXA8IKA !

Bare8ika na diabazw anakoinwseis...... Poioi organomenoi re kai poioi syndesmoi ?

Exoume diabasei 100000000000 anakoinwseis tou typou fyge'sei ela'sei, prepei na, 8a se kanoume, 8a sas ranoume.....

KAI GIA NA PROLABW THN KASSANDRA : Oxi ! Oute ki egw exw kanei tipota ousiastiko ! Alla den bgainw ka8e 3 kai ligo na grafw an den fygete 8a..... kai an den mas akousete 8a sas kanoume etsi, ki emeis to legame edw kai kairo, ki emeis fwrame pantelonia (TO POIO BARETO KAI BANAL PLEON SLOGAN), kai mhn ta bazete mazi mas giati 8a mas breite mprosta sas, kai opeios mas ksanabalei sto stoma tou 8a ypostei tis synepeies, kai "alloi ta pairnoun", kai otan eseis gelousate emeis trexame a8hna, eseis otan kanate apoxh emeis eimastan sto pleyro ths omadas kai kai kai kai kai as stamatisw edw.....

RE SEIS ? OLOI SAS !
Omospondies, Anakykloseis , Organoseis , 8yra4, group4, arpa 4,  Dytikes Synoikies , Anatolikes amarties , Borreies Apoikies , Noties Xeironakties, ultras, multras, byzantinoi enomenoi, Ioustinianoi pote nikimenoi, Makedones, Arravones kai Myrmidones .....KAI OLOI OI ALLOI !

Parte to xampari,
AN den katsete e-pi-te-lous OLOI SAS MAZI , sto idio trapezi E-NO-ME-NOI , xwris na arxisoune pali ta "a , kai pou eiste mhn mas ksanabalete sto stoma sas" kai ta "siga mhn katsw egw m'aytous sto idio trapezi" kai ta sinafh , na trabiksete epitelous to idio koupi, na parete mia koinh grammh na deite ti mporei na ginei telika......

E MEXRI TOTE o ka8e goumenopagwnhs 8a mas douleyei psylo-gazi ! O ka8e goumenopagwnhs 8a leei: bre poios tous gamaei aytous, aytoi anametaksi tous den mporoune na ta broune , egw 8a tous fobi8w ? Den pa'na gavgizoun ?   

Re seis eilikrina , mono egw ta blepw etsi ? Makari na me diapseysete kai na me bgalete hli8io, asxeto kai empristiko.....makari....
ALLA DIAPSEYSTE ME......

Ti ousiastiko exoune kanei oles aytes oi xilies-myries anakoinwseis? Ti ? Kouni8ikan kanenos ta @@ ?
Kai den 8elw apantiseis se styl..... perimene kai 8a deis....
 :cwm23: Arketo kairo perimena  :cwm23:
« Last Edit: October 11, 2004, 12:22:51 by BillYpoglwssioS »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

chris

• Guest
twra einai arga gia dakria kai gia na nevriazoume basilh.
otan edw KAI PARA MA PARA POLY KAIRO kritikaran KYRIWS oi syndesmoi[alla kai arketoi alloi skeftomenoi PAOKTSHDES) thn A8LIA AFTH DIOIKHSH ME TA APISTEFTA KAMWMATA THS ,para polys kosmos ormouse EITE katef8hnomenos apo ton gumeno-pagwnh EITE apo thn ASXETOSYNH PU TON DERNEI[se kamia ma kamia periptwsh den dexomai oti antidrouse etsi gia thn agaph tu sthn omada..ASXETOI KAI ASKEFTOI htan osoi antidrousan etsi] kai dhmiourguse "klima" yper afths ths EPIKYNDYNHS DIOIKHSHS..8es mesw radio,mesw efhmeridwn,mesw internet,mesw kafeneiwn..oti 8eleis bale palikare..

twra...ase na dume ti MPOROUN NA SWSOUN oi syndesmoi giati NEOS MPATATOUDHS STROGYLOKA8HSE STHN PAE PAOK..
(kai den ta grafw afta OUTE epeidh eimai syndesmiths,OUTE epeidh osoi diabazete kai me gnwrizete MESW TWN GRAPTWN MU se afto to forum KSERETE oti ta DIAIS8ANOMOUN kai ta "eblepa" na erxontai KAI DY-STY-XWS epibaibew8hka[ti na kanume re basilare?epibaibew8hka..einai gegonos adiamfhsbhthto opws kai arketoi syndesmoi]

KAI EPEIDH diais8anomai oti arketoi 8a trexoun shmera sto filiko TZAMPE kai 8a evgnomonun to gumeno gia tis EKPTWSEIS sta diarkeias,ase TUS SYNDESMOUS na ksypnhsoun ton kosmo pali...kai as malwnun metaksy tus..

PLEON O-L-A 8A BGAINOUN STHN FORA

kala re PIO POLY nevriases gia thn anakoinwsh h GENIKA gia tis anakoinwseis twn syndesmwn H GIA TO PIO XONTRO KAI ELEINO DULEMA KAI PISWGYRISMA PU EKANE AFTH H A8LIA PAE GUMENOU?

as eisastan-eimastan OLOI STIS EPALKSEIS otan EPREPE KSYPNIOI KAI ME KRITIKH DIA8ESH KAI GNWSH TWN GEGONOTWN kai na mhn xreiazotan kanenas SKA-TO-SY-NDE-SMOS na "bgalei pali to fidi apo thn trypa"

chris

• Guest
E MEXRI TOTE o ka8e goumenopagwnhs 8a mas douleyei psylo-gazi ! O ka8e goumenopagwnhs 8a leei: bre poios tous gamaei aytous, aytoi anametaksi tous den mporoune na ta broune , egw 8a tous fobi8w ? Den pa'na gavgizoun ?   

ap afto twra to proseksa..AS MHN XREIAZOTAN POTE na ftasoume sto shmeio na perimenume PAAAALIIII apo tus syndesmous NA DWSOUN LUSH kai na anakoufisoun tis psyxes toswn PAOKTSHDWN...alla "sternh mu gnwsh na se eixa prwta" opws lew kai se ena allo topic.

AINTE syndesmoi....twra pu mas mphke to avgo sto kwlo[kai ston diko mu an 8elete-se olous tus kwlous-etsi gia na mhn nomizete oti exw eirwnikh dia8esh] twra oi syndesmoi enwmenoi kai kserw kserw...

NA MHN XREIAZONTAN P-O-T-E BASILH NA EINAI OPWS PREPEI NA EINAI [KATA THN GNWMH SU PU SYMFWNW 1000% ENWMENOI OI SYNDESMOI]

eite loipon eitan enwmenoi h oxi,eite einai? twra enwmenoi h oxi,eite 8a einai? enwmenoi h oxi......AMA O APLOS ANORGANWTOS PAOKTSHS eixe MYALO,KRITIKH SKEPSH,NA MA8AINEI NA MHN PARASYRETAI....twra DEN 8a eixame tosa zoria san PAOK....

GNWMH MU?ama den fygoun syntoma oi gumeno-pagwnhdes 8a exoume kaka ksemperdemata..

Offline Suicidal

• Βασικός
twra einai arga gia dakria kai gia na nevriazoume basilh.
Billys: Ti les re dike mou ? TWRA einai arga ? Malista.... Ayta ta "twra einai arga" as ta doun aytoi pou bgazoun mono anakoinwseis, to katalabaineis ? a-na-koi-nw-seis kai ksana mana anakoinwseis , melani se xarti kai tipota allo.

otan edw KAI PARA MA PARA POLY KAIRO kritikaran KYRIWS oi syndesmoi[alla kai arketoi alloi skeftomenoi PAOKTSHDES) thn A8LIA AFTH DIOIKHSH ME TA APISTEFTA KAMWMATA THS ,para polys kosmos ormouse EITE katef8hnomenos apo ton gumeno-pagwnh EITE apo thn ASXETOSYNH PU TON DERNEI[se kamia ma kamia periptwsh den dexomai oti antidrouse etsi gia thn agaph tu sthn omada..ASXETOI KAI ASKEFTOI htan osoi antidrousan etsi] kai dhmiourguse "klima" yper afths ths EPIKYNDYNHS DIOIKHSHS..8es mesw radio,mesw efhmeridwn,mesw internet,mesw kafeneiwn..oti 8eleis bale palikare..
Billys: Malista.... Asxetoi kai askeftoi. ok. Enw oi anakoinwseis htan olo to zoumi... kai synebisan shmeia kai terata..... Allaksan ola ta dedomena re paidaki mou. Na xesw egw kritikh mesw anakoinwsewn.... NA XESW ! Kai gia na katalabw dhladh, opeios kritikarei aytous pou kritikaran mesw anakoinwsewn thn doiikish  h' tsirakh tou goumenou 8a einai h' asxetos.... malista leipon ki edw.

twra...ase na dume ti MPOROUN NA SWSOUN oi syndesmoi giati NEOS MPATATOUDHS STROGYLOKA8HSE STHN PAE PAOK..
(kai den ta grafw afta OUTE epeidh eimai syndesmiths,OUTE epeidh osoi diabazete kai me gnwrizete MESW TWN GRAPTWN MU se afto to forum KSERETE oti ta DIAIS8ANOMOUN kai ta "eblepa" na erxontai KAI DY-STY-XWS epibaibew8hka[ti na kanume re basilare?epibaibew8hka..einai gegonos adiamfhsbhthto opws kai arketoi syndesmoi]
Billys: TI na swsoune re sy , TI NA SWSOUNE? KAI PWS ? Me tis anakoinwseis ? To kserw Xrhsto mou to kseeeeerw oti den ta grafeis ayta oute epeidh eisai Dytikosyndesmiths, alla kai OUTE epeidh esy ta diais8anosoun ola kai epibaibew8hkes. Re ksekolla re me tis epibaibewseis, an ta eblepes na erxonte giati den ekanes tipota?

KAI EPEIDH diais8anomai oti arketoi 8a trexoun shmera sto filiko TZAMPE kai 8a evgnomonun to gumeno gia tis EKPTWSEIS sta diarkeias,ase TUS SYNDESMOUS na ksypnhsoun ton kosmo pali...kai as malwnun metaksy tus..
Billys: Kala pia , aytos o koimismenos kosmos.... TOOOOOSES KAI TOOOOOOSES anakoinwseis , akoma na ksypnisoun?

kala re PIO POLY nevriases gia thn anakoinwsh h GENIKA gia tis anakoinwseis twn syndesmwn
Billys: Mhn anhsyxeis agorina mou , mhn anhsyxeis.... den h8ela na sou 8iksw tis DS..... pws na tolmousa diladh ? An den katalabes me TI TA EXW parei..... den mporw na se boh8isw panw sto 8ema ayto allo.... isws an ksanadiabaseis ayta pou egrapsa..... den nomizw na milaw me grifous , ta lew sta isia.

H GIA TO PIO XONTRO KAI ELEINO DULEMA KAI PISWGYRISMA PU EKANE AFTH H A8LIA PAE GUMENOU?
Billys: Ma kala, oloi aytoi (ki esy mazi) pou eblepan to kako na erxete , giati den ekanan tipota? OXI anakoinwseis kritikhs omws.....

as eisastan-eimastan OLOI STIS EPALKSEIS otan EPREPE KSYPNIOI KAI ME KRITIKH DIA8ESH KAI GNWSH TWN GEGONOTWN
Billys: Ma kala , toses anakoinwseis kritikhs graftikan ....

kai na mhn xreiazotan kanenas SKA-TO-SY-NDE-SMOS na "bgalei pali to fidi apo thn trypa"
Billys: Telika ayto den einai fidi , einai falaina , tooooosos kairos kai tooooses anakoinwseis , akoma na bgei ?

AS MHN XREIAZOTAN POTE na ftasoume sto shmeio na perimenume PAAAALIIII apo tus syndesmous NA DWSOUN LUSH kai na anakoufisoun tis psyxes toswn PAOKTSHDWN...Billys: Toses lyseis pou dwsan mexri twra......

alla "sternh mu gnwsh na se eixa prwta" opws lew kai se ena allo topic.
Billys: Mipos eisai manths telika ?

AINTE syndesmoi....twra pu mas mphke to avgo sto kwlo[kai ston diko mu an 8elete-se olous tus kwlous-etsi gia na mhn nomizete oti exw eirwnikh dia8esh] twra oi syndesmoi enwmenoi kai kserw kserw...
Billys: Oxi mono ston kolo , alla kai poulakia ebgale ayto to abgo.Toses kai toses anakoinwseis, htan na mhn to klosisoume?

AMA O APLOS ANORGANWTOS PAOKTSHS eixe MYALO,KRITIKH SKEPSH,NA MA8AINEI NA MHN PARASYRETAI....twra DEN 8a eixame tosa zoria san PAOK....
Billys: Kala pou exoume tous "organomenous" diladh.....

TO KSANALEW APLA KAI ELLHNIKA PROS OLOUS :
Syxa8ika na diabazw anakoinwseis ...... etsi apla .....
Dhmokratia exoume , kai oti mou thn spaei to lew. OVER !

chris

• Guest
Billys: Ti les re dike mou ? TWRA einai arga ? Malista.... Ayta ta "twra einai arga" as ta doun aytoi pou bgazoun mono anakoinwseis, to katalabaineis ? a-na-koi-nw-seis kai ksana mana anakoinwseis , melani se xarti kai tipota allo.

chris=oxi dike mou.na ta doun kai oi alloi.giati POTE o laos tu PAOK den htan MONO oi organwmenoi.
aftoi bgazoun anakoinwseis kat ese, kai kanun MONO afto[dekton an nomizeis kai KSEREIS oti afto kanun MONO.kai eisai SIGOUROS oti afto KANUN MONO].oi ypoloipoi ti kanane?legane einai kalh h dioikhsh,na paroume diarkeias,na sthriksoume thn dioikhsh.e egw protimw tis anakoinwseis kai aftous pu tis bgazoun.toso apla.

Billys: Malista.... Asxetoi kai askeftoi. ok. Enw oi anakoinwseis htan olo to zoumi... kai synebisan shmeia kai terata..... Allaksan ola ta dedomena re paidaki mou. Na xesw egw kritikh mesw anakoinwsewn.... NA XESW ! Kai gia na katalabw dhladh, opeios kritikarei aytous pou kritikaran mesw anakoinwsewn thn doiikish  h' tsirakh tou goumenou 8a einai h' asxetos.... malista leipon ki edw.

chris=dysthxws ta gegonota milane kai o xronos einai o kalyteros kriths gia olous (mas).an to phres proswpika den ftaiw egw kai an 8ixthkes sorry alla kai pali den ftaiw egw ka8ws den eixw dia8esh na 8iksw kanenan.

Billys: TI na swsoune re sy , TI NA SWSOUNE? KAI PWS ? Me tis anakoinwseis ? To kserw Xrhsto mou to kseeeeerw oti den ta grafeis ayta oute epeidh eisai Dytikosyndesmiths, alla kai OUTE epeidh esy ta diais8anosoun ola kai epibaibew8hkes. Re ksekolla re me tis epibaibewseis, an ta eblepes na erxonte giati den ekanes tipota?

chris=den eimai kolhmenos basilh mu.egw pote den eimoun .ekana polla pragmata basilh an kai eimun/eimai ena ashmanto,anwnymo PAOKtsaki.alla brhka "kollhmenous"..ALLOI HTAN KOLLHMENOI.san "fwnh bowntos en th erhmw" eimoun..ekana pantws thn prospa8eia mu  kai etsi[den milaw gia internet to kseka8arizw]..1000 sygnwmh pu den katafera kai polla kai 1.000.000.000 sygnwmh pu oi prospa8eies mu den evdokhmhsan.tulaxiston egw prospa8hsa.

Billys: Kala pia , aytos o koimismenos kosmos.... TOOOOOSES KAI TOOOOOOSES anakoinwseis , akoma na ksypnisoun?
chris=as htan ksypnios apo prin kai as mhn xreiazotan anakoinwseis kapoiwn kwlo-syndesmwn.tora oti egine egine,apo dw kai pera ti kanume.

Billys: Mhn anhsyxeis agorina mou , mhn anhsyxeis.... den h8ela na sou 8iksw tis DS..... pws na tolmousa diladh ? An den katalabes me TI TA EXW parei..... den mporw na se boh8isw panw sto 8ema ayto allo.... isws an ksanadiabaseis ayta pou egrapsa..... den nomizw na milaw me grifous , ta lew sta isia.
chris=agorina mu kai egw omorfa su lew oti den anyshxw.na 8IKSEIS KAI TIS DS kai opoion allo sf nomizeis oti prepei.
alla oxi PALI TWRA sta dyskola NA FTAINE OI SYNDESMOI pu ftasame?ftanume? edw.
O LAOS TU PAOK DEN EINAI (MONO) OI SYNDESMOI.enwmenoi-kseenomenoi oi syndesmoi O ALLOS KOSMOS TI EKANE?xese kai tus syndesmous,xese kai tis DS,traba kai to kazanaki.PU OTAN EKANAN KAI PROEISOPOIUSAN OI SYNDESMOI TUS "PERNAN ME TIS PETRES" OTI "KANUN KAKO STHN OMADA".trabhkste twra to kazanaki.

Billys: Ma kala, oloi aytoi (ki esy mazi) pou eblepan to kako na erxete , giati den ekanan tipota? OXI anakoinwseis kritikhs omws.....
chris=apanthsa parapanw.kai gia tus ypoloipous pu agorazan diarkeias kai sthrizan thn dioikhsh..tus afierwnume to tragudi tu papakwnstantinu "ase me na kanw la8os".

Billys: Ma kala , toses anakoinwseis kritikhs graftikan ....
chris=nai bre OI SYNDESMOI FTAINE GIA OLA.to kseroume eipame.

Billys: Telika ayto den einai fidi , einai falaina , tooooosos kairos kai tooooses anakoinwseis , akoma na bgei ?
chris=e entaksei ama h shzhthsh phgainei se falaines kai delfinia ,asto kalytera.

AS MHN XREIAZOTAN POTE na ftasoume sto shmeio na perimenume PAAAALIIII apo tus syndesmous NA DWSOUN LUSH kai na anakoufisoun tis psyxes toswn PAOKTSHDWN...Billys: Toses lyseis pou dwsan mexri twra......
chris=etsi einai..ama ta perimenume OLA apo tus syndesmous,tus bazoume kai tis fwnes sto telos..ainte NA ZHTHSOUN kai oi syndesmoi SYGNWMH gia thn NEA DIOIKHSH kai ta erga ths..ainte mprabo giati KAI SE AFTO oi syndesmoi ftaine
alla "sternh mu gnwsh na se eixa prwta" opws lew kai se ena allo topic.
Billys: Mipos eisai manths telika ?
chris=h swsth krish-gnwsh-katagrafh-kritikh diaforwn gegonotwn kai katastasewn den nomizw na xreiazetai MANTIKES ikanothtes.einai sa na lew se kapoion oti ama pesei sthn fwtia 8a kaei.afto me kanei MANTH?de nomizw

ainte xalara kai 8a thn broume thn akrh.dysthxws h alh8eia PONAEI.

petrovgr

• Guest
Να θέσω το θέμα που άνοιξε ο Bılly με δυό κουβέντες;

Πολλές φορές όταν βγαίνει νέα ανακοίνωση συνδέσμου δεν μπαίνω ούτε στον κόπο να τη διαβάσω
Όχι απο αδιαφορία
Απλά γιατί και την παραμικρή κουβέντα που γράφεται την έχω ξαναδιαβάσει χιλιάδες φορές σε ανακοινώσεις είτε του ίδιου συνδέσμου είτε άλλων.
Θα εξαιρέσω από αυτό κυρίως τη Θύρα 4 και κάποιες ανακοινώσεις των Δυτικών που βγαίνουν ενιαία από όλη την Ομοσπονδία.
Δε λέω ότι συμφωνώ με τις απόψεις που εκφράζουν αυτές οι ανακοινώσεις. Απλά λένε αρκετές φορές κάτι νέο, χωρίς να αναμασούν τα «το μπούλο όλοι» και λοιπές συνθηματολογίες.
Βγάζεις λοιπόν κύριε σύνδεσμε «Θύρα 4 Κολοπετινίτσας» μια ανακοίνωση. Λες να φύγει ο Γούμενος και ο Παγώνης. Ξαναβγάζεις μετά από μια βδομάδα. Ξαναλές τον μπούλο. Σε ξαναγράφουν. Τι εξυπηρετεί η συνεχής επανάληψη ενός πράγματος από τη στιγμή που σε γράφουν κανονικά, εκτός από το να ,κουράσεις τον κόσμο και να φανείς γραφικός;;;

Ή ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΤΛ) Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΕΜΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
Kai omws file petrovgr,milwntas proswpika,emena me aggikse auti i anakoinwsi polu perissotero apo oti alles sto parelthon

Kai eimai sigouros oti to idio isxuei kai gia pollous allous

Sunexizontas na sou pw oti sto skeptiko mou allazw 180 moires stasi.....ki apo edw kai pera eimai kata tis dioikisis,enw prin imoun anektikos

Kai kati allo....oi fwnes pou mporoun na epireasoun kai na afupnisoun ton kosmo einai mono autes mesw twn anakoinwsewn kuriws Thuras4 kai D.S. .....kai an o Billy kourastike apo autes,gia kapoious allous apo emas einai i moni fwni elpidas,kai mporei na mas kourasoun ki emas,omws xreiazetai i anakuklwsi tous kai i epanalipsi tous giati o kosmos den ta "pianei" ola me tin prwti

Kai i anakoinwsi leei kai KATI POLU SHMANTIKO : "TELOS i periodos anektikotitas logw apeirias tis neas dioikisis,apo edw kai pera OLA STH FORA"

Simera kai pros to paron anakoinwseis.....methaurio sullalitiria kai entasi tis piesis pros kubernisi kai pasa kateuthinsi

AEI STO DIAOLO ME TOUS MALAKES POU MPLEKSAME PALI (siga mi den einai ki o mpatman akomi apo pisw) :cwm23:
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

apaoki13

• Guest
Oi anakoinwseis den einai to problhma h dixonoia einai. Akomh kai mesa apo tis anakoinwseis bgainei ayto to klima.

Oi anakoinwsei aytes ka8e aytes einai xrhsimes gia na bgainei pros ta e3w oi 8eseis twn syndesmwn giati ta opoia dynamika h pa8htika metra xwris epe3hghsh dhmiourgoun la8os entypwseis.
To 8ema einai ti ginetai apo ekei kai pera...

Offline Suicidal

• Βασικός
Kanw to teleytaio mou post s'ayto to topic:
Dysxtyxws xrhsto *kai to ennow pragmatika*, den katalabes tipota apo osa egrapsa.
Den to lew gia kako, alla h pragmatikotita einai oti den mpikes sto nohma mou , oxi epeidh eisai tipota xazos (Mhn TYXWN kai to pareis etsi!), alla pws na to kanoume , tyxainei .... pws alliws na sto pw..... anyway......

den egrapsa pou8ena oti ftaine oi syndesmoi

eisai telios out an nomizeis oti 8ixtika epeidh esy ta eixes problepsei ola

ta 1.000.000.000 sygnwmh pu oi prospa8eies sou den evdokhmhsan 8a ta sxoleiasw mono etsi:
QUOTE CHRIS:
kai den ta grafw afta OUTE epeidh eimai syndesmiths,OUTE epeidh osoi diabazete kai me gnwrizete MESW TWN GRAPTWN MU se afto to forum KSERETE oti ta DIAIS8ANOMOUN kai ta "eblepa" na erxontai KAI DY-STY-XWS epibaibew8hka[ti na kanume re basilare?epibaibew8hka..einai gegonos adiamfhsbhthto opws kai arketoi syndesmoi]

Egw to mono pou h8ela htan:

QUOTE:BillYpoglwssioS Date/Time:13:31:59
TO KSANALEW APLA KAI ELLHNIKA PROS OLOUS :
Syxa8ika na diabazw anakoinwseis ...... etsi apla .....
Dhmokratia exoume , kai oti mou thn spaei to lew. OVER !

Isws an egrafa mono ayto , 8a glitwna olo to prwto mou to post (petrov poso ta poulas ta dikaiwmata ?  :P)

Ή ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΤΛ) Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΕΜΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.

Dragon , 8ewrw 101% sebasta ta legomena sou,oloi individuals eimaste, doksa to 8eo,
epanw sto 8ema twn anakoinwsewn pou 8igeis omws xreiazetai i anakuklwsi tous kai i epanalipsi tous giati o kosmos den ta "pianei" ola me tin prwti
ekei einai pou trellainome egw. exoume ftasei stis 1000sth prwti....

YG1: Gia ola ftaine oi syndesmoi ....
YG2: Exw ena oneiro: ENAN KAI MONADIKO SYNDESMO , S.f. PAOK 8essalonikhs , ma ti einai ayta pou lew apapapapa ksypna Basilh giati 8a peseis ap'to krebati....

chris

• Guest
Kanw to teleytaio mou post s'ayto to topic:
Dysxtyxws xrhsto *kai to ennow pragmatika*, den katalabes tipota apo osa egrapsa.
Den to lew gia kako, alla h pragmatikotita einai oti den mpikes sto nohma mou , oxi epeidh eisai tipota xazos (Mhn TYXWN kai to pareis etsi!), alla pws na to kanoume , tyxainei .... pws alliws na sto pw..... anyway......

bre gia onoma tu 8eou re basilh pou 8a parekshgh8w.gia onoma tu 8eou.kai proswpika gnwrizomaste ,kai koinus filous exoume[eimun se enan apo aftous thn paraskevh gia cafe me thn efkairia..ena "aggeliko" proswpo ;) kai sto katw katw koubenta kanume mpas kai bgaloume kamia akrh

YG2: Exw ena oneiro: ENAN KAI MONADIKO SYNDESMO , S.f. PAOK 8essalonikhs , ma ti einai ayta pou lew apapapapa ksypna Basilh giati 8a peseis ap'to krebati....

e akribws epeidh PREPEI NA MILAME KAI NA DROUME SYMFWNA ME TA ISCYONTA DEDOMENA kai oxi me afta pou 8A 8ELAME NA YPARXOUN GIA NA ANTIMETWPISOUME allh mia a8lia dioikhsh,gia afto kai to nohma tu post mu[ena apo afta] htan :h katastash einai etsi-etsi-kai etsi..ma me thn dioikhsh,ma me ton organwmeno kai anorganwto kosmo,ma me ta mme ktl.symfwna ME AFTA ti mporoume na kanume REALISTIKA.
afta panw katw

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Conan poly eystoxh h parathrhsh sou.
Edw omws syzhtame gia to ean oi anakoinwseis twn syndesmwn einai shmantikes/xrhsimes/kourastikes, ktl, ktl.
to ean prepei na exoume eniaio syndesmo einai (opws egrapsa kai pio panw) to pleon klassiko 8ema pros syzhthsh kai nomizw exei na kanei perissotero me auto edw to topic: http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=635.0
as krthsoume auto edw gia pio "sygkekrimenh" syzhthsh, gia tis anakoinwseis.

mias kai grafw loipon, as pw oti ki emena me kourazoun oi anakoinwseis. oxi giati einai polles, alla epeidh exw thn entypwsh pws bgainoun panta "meta" ena gegonos.

Epipleon, auto pou me kourazei afantasta einai to "prose3te" kai to "8a sas timwrhsoume" kai genikotera to styl "8a pesoun fapes". Oxi epeidh eimai enantion ths fapas (opou pisteyw oti xreiazetai) alla epeidh DEN PEFTEI fapa. Opote alla leme ki alla kanoume. Kati san to goumeno pou kathgoroume dhladh...

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

GENTLESOS

• Guest
Epipleon, auto pou me kourazei afantasta einai to "prose3te" kai to "8a sas timwrhsoume" kai genikotera to styl "8a pesoun fapes". Oxi epeidh eimai enantion ths fapas (opou pisteyw oti xreiazetai) alla epeidh DEN PEFTEI fapa. Opote alla leme ki alla kanoume. Kati san to goumeno pou kathgoroume dhladh...

Den ksero an einai etsi akrivos ta pragmata.
Ego pantos to eklamvano os tha sas ksemprostiazoume gia na mathenei o kosmos
Episeis exo tin logiki oti afou mathei o kosmos to ti ginete tha vgei monos tou stous dromous xoris na einai provata xoris na akoune pleon tis dytikes i tin 4 i tous ampalaea tous vorious tous makedones klp klp, na tous travane diladi.
Antitheta tha pigenei o mi sindesmitis ston sindesmo kai tha parakini ton sindesmo na einai o organotis aytis tis eksodou.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ego pantos to eklamvano os tha sas ksemprostiazoume gia na mathenei o kosmos

ma file maki an einai etsi opws to les tote h katastash einai tragiki. giati auto pou les shmainei oti 3EROUN alla den milane. Opote e3hghse mou giati den milane. Autos pou 3erei kati kai den milaei SYNH8WS ekbiazei... Kai otan leei "katse kala giati 8a milhsw" tote ekbiazei akoma perissotero.

Xillies fores kallitera to "ka8hste kala alliws 8a pesei fapa" para to "ka8iste kala giati 8a ta poume ola".

Sto katw katw (kai edw einai pou ta pairnw XONTRA) douleia twn syndesmwn einai na enhmerwnoun ton kosmo.  Ti 8a pei "apo edw kai pera ola sthn fora".

GIATI MEXRI TWRA DEN ELEGAN AYTA POU LENE OTI H3ERAN?

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
Den ta elegan giati o kosmos (ki egw mazi) den ithele na akousei....ithele "iremia","noikokurema",o Aggelos ston pago ki ola kala.....

Egw thumamai kati psiloanakoinwseis....kai skeftomouna iremeiste re na ksexrewsoume kai na doume pws tha pame me ton Aggelo....

Eidame ki apoeidame  :P ,opote twra arxizoun oi xoroi kai ta ntaoulia.....

MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

GENTLESOS

• Guest
Etsi akrivos einai ta pragmata pistevo kai ego

Kai gia na dieykriniso akrivos sou paratheto ena komati tis anakinosis pou to leei me emeso tropo

Εμείς και πάλι σε συνάντηση μαζί σας,σας ρωτήσαμε πότε θα είστε έτοιμοι από εμπειρίες και γνώσεις να σας ασκήσουμε κριτική,μας απαντήσατε τον Σεπτέμβριο.
Αυτό κάναμε και δεν μιλήσαμε για ότι συνέβαινε στον ΠΑΟΚ μέχρι το ΜΕΓΑ ΦΙΑΣΚΟ ΛΟΥΚΑ εκεί που έπρεπε να φύγετε όλοι τρέχοντας και ζητώντας συγνώμη και το μόνο που έγινε ήταν το φάγωμα Γιαννόπουλου

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
ean ayta pou gwnrizoun einai xontrades eprepe na bgoune na ta poune.
telos pantwn, 8a doume ti 8a apokalypsoun twra pou anakoinwsane "polemo" kai logika ka8e mera prepei na lene kai kati kainourgio...

chris

• Guest
ean ayta pou gwnrizoun einai xontrades eprepe na bgoune na ta poune.
telos pantwn, 8a doume ti 8a apokalypsoun twra pou anakoinwsane "polemo" kai logika ka8e mera prepei na lene kai kati kainourgio...

giannh,
KATARXAS GA-MIOY-NTAI kai FTAINE GIA OLA oi kwlosyndesmoi!O-L-O-I
[ti?gelas?bre kai shmera kai xtes POU BREXEI SYNEXEIA OI SYNDESMOI FTAINE GIA OLA. :lol:

loipon sobara twra..nomizw me kalypsan oi @gendlesos kai @dragon

apo EDW KAI PERA TI KANUME me ta dedomena pu yparxoun loipon.

Y.G."kalio avga para poure"

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
den eipa egw oti ftaine gia ola. Proswpikh apopsh einai oti ftaine gia sygkekrimena pragmata poly shmantika omws.

Eipa oti ean 3erane pragmata kai den ta legane, kakws kanane.

Eipa oti na aphleis sto styl "koitaxte ti 8a kanete giati alliws ola sthn fora 8a bgoune" den to 8ewrw swsto, kai einai (8es de 8es file) EKBIASTIKO. Syndesmos pou ekbiazei emena den me empneei empistosynh, giati ean h dioilhkhsh KANEI auta pou 8elei o syndesmos, tote DE 8A BGEI TIPOTA STH FORA. Koinws dhmiourgeitai mia sxesh SYMFERONTOS 8elontas h oxi...

twra gia to ean gamiountai den 3erw. mporei nai, mporei kai oxi  :P
na doume opws les apo edw kai pera me ta "nea dedomena" ti prokeitai na ginei. Ante na doume. Ante na doume ti allo 8a doume...

petrovgr

• Guest
Μια στιγμή ρε παιδιά....

ΕΣΕΙΣ ΑΜΑ ΞΕΡΑΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑ «ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Α.Ε., ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ, Ή ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ;
ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ. ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ

Και για μένα κάποιος που εκβιάζει έτσι δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστος. Ή βγάζεις στη φόρα ό,τι ξέρεις ή κινείσαι εκ του πονηρού. Ποιανού πονηρού δεν ξέρω...

petrovgr

• Guest
den eipa egw oti ftaine gia ola. Proswpikh apopsh einai oti ftaine gia sygkekrimena pragmata poly shmantika omws.   

Ούτε εγώ το λέω αυτό. Για να συννενοούμαστε, δεν νομίζω να το λέει κανείς αυτό. Απλά όταν ο λαός μπορεί να διεκδικήσει κάποια πράγματα και οι υποτιθέμενοι ηγέτες του φαίνονται κατώτεροι των περιστάσεων, τρελλαίνεσαι. Από την εποχή Μπατατούδη το μόνο που ακούμε είναι θα σε κάνω θα σε ράνω και αυτό το πράγμα ανακυκλώνεται μήνες και χρόνια.
Έχουμε γίνει πια ο λαός της απραγματοποίητης απειλής. Δε λέω εγώ ότι πρέπει να τους κάψουμε το σπίτι ή να τους δείρουμε. Μάζεψε μια χιλιάρα άτομα έξω από την επιχείρησή τους ή έξω από την Π.Α.Ε. να δείξεις ότι πράγματι αντιτίθεσαι, και δεν γκρινιάζεις απλά. Στείλε μια επιστολή για συνάντηση. Πάνε στα γραφεία με εκπροσώπους και κάνε σκληρή κριτική. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ. ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΨΩΜΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Ε-ΛΕ-ΟΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...