Ο ΠΑΟΚ των μεγάλων πραγμάτων , ο ΠΑΟΚ των μεγάλων ευρωπαικών αγώνων , ο ΠΑΟΚ των μεγάλων τελικών , ο ΠΑΟΚ το σύμβολο της Μακεδονίας μας , ο ΠΑΟΚ ο επαναστάτης , ο ΠΑΟΚ των χαμένων πατρίδων και των χαμένων αδελφών , έγινε ο ΠΑΟΚ του πειράματος...Πειραματίζουμε προπονητή , πειραματίζουμε παίκτες , η χρονιά χαμένη είναι και δεν βαριέσαι.Ο ΠΑΟΚ 5ος και η γριά 4η , ο ΠΑΟΚ να διασύρεται απο την κάθε γειτονιά της Αθήνας , και εγώ να πρέπει να κάνω ακομα ένα χρόνο υπομονή για το τσίρκο του Κωστίκου.Να κάνω ακόμα έναν χρόνο υπομονή για να δώ σε 2-3 χρόνια τον Ηλιάδη με εμπειρία , τον Σικαμπάλα με εμπειρία , τον Χριστοδουλόπουλο με εμπειρία , τον Μπαλάφα με εμπειρία....Το πρόβλημα είναι οτι σε 2-3 χρόνια δεν ξέρω αν θα τους δώ στον ΠΑΟΚ...Να κάνω υπομονή λοιπόν για ποιο ? Για να ψήσει ο ΠΑΟΚ τους παίκτες που σε 2-3 χρόνια θα κατηφορίσουν στον ΠΟΚ ?. Μήπως ο ΠΑΟΚ σαν ΠΑΟΚ θα έπρεπε να κάνει αυτό που κάνει το ΠΟΚ εδω και χρόνια?...Να πέρνει δηλαδή έτοιμους ψημένους παίκτες..Μήπως η λέξη ανανέωση δεν τεριάζει τόσο , σε μεγάλες ομάδες ή αν τεριάζει μήπως θα πρέπει να έχεις υποδομή μεγάλης ομάδας για να την πετύχεις....?
Ύστερα απο 15 περίπου χρόνια που παρακουλουθώ τον ΠΑΟΚ βλέπω μπρόστα μου ένα γκρέμο και πίσω ενα ρέμα...Δεν ξέρω τι να πιστέψω και τι στάση να πάρω , με καταντήσανε και μένα πείραμα όπως και εσένα..Το μόνο που ξέρω..ΠΑΟΚ για την πουτάνα την ΨΥΧΗ μου...
"Κάθε Κυριακή η φανέλα σου γίνεται και πιο μικρή...." - ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ