Author Topic: Γιώργος Κωστίκος  (Read 7849 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tiore3

• Guest
http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=46807

Kwstiko gia sena ta leei.....ksupna

aderfe kala ta leei o mietsel kai sifmwnw apolyta se ayta pou eipe asxetws an diafwnw thewrontas katastaseis bourdelou kai oxi sovarhs omadas to na milaei o podosfairitis anoixta gia tehnika themata kai na ta hwnei sto proponiti.

kapios omws tha prepei na pei kai se ayton oti pasa simainei dinw ti mpala se simpaikth kai  oxi apo to artistero mou  podi  sto dexi...

Offline BLACK STORM

• Αποστολή
  • **
κουφαλα tiore σε προβοκαρω με τη μια. το ερωτημα ειναι ενα. ειναι ο κωστικας μαπας ή η οποια δυναμικοτητα του εξαντλειται απο τη στιγμη που εχει δεμενα τα χερια απο τους νταβατζηδες της διοικησης και των αποδυτηριων. κοινως, οταν το βραδυ βλεπω στο βιντεο τον κωστικα να οριεται σε ολο το παιχνιδι και να φωναζει "σουταρετε" και η ομαδα σου κανει μονο 1.5 σουτ, με γεννιεται το εξης ερωτημα: ειναι μονο για τον πιερικο, ή τον εχουνε δεμενο τα χερια και οποιες και οσες δυνατοτητες εχει για κατι καλο θα σβησουν στα απονερα της προχθεσινης βροχης?

για να σε δω ρε μαγκα :)
« Last Edit: November 26, 2005, 12:11:58 by BLACK STORM »
1976 - 2006
 30 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ
  ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
ο κωστίκος αδερφέ είναι τα ίδια σκατά με τη διοίκηση γιατί εδώ και 1 χρόνο στην ουσία μέλος της ήταν. άμα είχες προσέξει έστω και λίγο ο κωστίκος πέρσι πιο πολύ με τον παπαβραμίδη γυρνούσε παρά με τους παίχτες και τον προπονητή. όλο σου ξου μου ξου με τη διοίκηση ήτανε και έθαβε τους άλλους

northeagle_4

• Guest
ego prosopika me ton kostiko den ta echo den boro na skefto kati kalitero aftin tin stigmi ke apo tin stigmi pou efyge kalos o karageorgiou ine oti kalitero toulachiston gia na vgi i chronia.lathi ekane alla pistevo sto mats idika me tin stuttgardi epexe rollo i kardia ton pekton mas pou chasame,ligopsichisan den itan etimi na mas charisoun mia megali niki..........
  nomizo oti petiche os technikos diefthintis fernondas toulachiston 4 pektes pou fenete oti tha echun mellon,petiche omos ke os proponitis se kapia pramata.den chestike na petaksi mesa mikrous se diskola mats,tous erikse sta vathia ke vevea an den pigenan kala i pektes afti aftos tha to chreonotan.afto gia mena dichni toulachiston oti echi @@(anditheta o karageorgiou xekinouse to mats me mavro malli ke to elige me malli babaki :) )
   pistonete ke tin kathierosi fernandez.tora apo balla distichos mono mechri to mats me ton panathinaiko kati idame apo eki ke pera varavoura.

tiore3

• Guest
κουφαλα tiore σε προβοκαρω με τη μια. το ερωτημα ειναι ενα. ειναι ο κωστικας μαπας ή η οποια δυναμικοτητα του εξαντλειται απο τη στιγμη που εχει δεμενα τα χερια απο τους νταβατζηδες της διοικησης και των αποδυτηριων. κοινως, οταν το βραδυ βλεπω στο βιντεο τον κωστικα να οριεται σε ολο το παιχνιδι και να φωναζει "σουταρετε" και η ομαδα σου κανει μονο 1.5 σουτ, με γεννιεται το εξης ερωτημα: ειναι μονο για τον πιερικο, ή τον εχουνε δεμενο τα χερια και οποιες και οσες δυνατοτητες εχει για κατι καλο θα σβησουν στα απονερα της προχθεσινης βροχης?

για να σε δω ρε μαγκα :)

den mou les re si kataigida, les na ti pame ti douleia styl aggelou pali? eihe ki aytos agnes protheseis kai den ton afhnan ta fantasmata kai oi klikes na doulepsei? ama ti pame etsi ti douleia oloi athwoi tha vgoune sto telos, kai to goumeno athwo tha to vgaloume, tha poume oti eihe o anthrwpos agnes protheseis alla ta remalia ftaine pou pigane spiti tou , ton tromokratousan kai autos vrahikiklwse.
egw tin apopsi mou tin eipa, o kata ta alla simpathis kwstikos, pou ton ehw kai idiaiterh adinamia logw tou oti itan o paikths simvolo tou PAOK pou protothimame san pistirikos, den einai kan proponitis, den einai etoimos an thes gia na kivernisei ena toso megalo karavi, to na fwnazeis soutararete otan i omada den pataei tin periohi se olo to mats einai tagaroproponitiki kai oxi kooutsarisma. Yparxoun proponites pou lene mish kouventa sta apoditiria kai oi paiktes kanoun deka, enw yparxoun alloi pou lene deka kai oi paiktes den kanoun tipota. An o kwstikos einai sti deyterh kathgoria einai kai ayto dikh tou ethini, metaxi allwn o proponitis prepei na mporei na epivalete kai na pernaei stous paiktes tin katathlh psihologia. An sta apoditiria den einai o apolitos kiriarhos tote den kanei gia auth ti douleia. Pou den einai an krinw apo tis dhlwseis tou mietsel.

Alla afou mas mathame kathe xrono tetoia epohi oti to mono pou mas apomenei einai na vgei i xronia tha simfwnisw kai egw me tous perisoterous kai tha pw na meinei.
« Last Edit: November 27, 2005, 09:57:12 by tiore3 »

Offline BLACK STORM

• Αποστολή
  • **
κοιτα να δεις ρε συ τιορε να πουμε. για το που θα τον πανε το σινεμα με την υποθεση ειναι προφανες. μιας και ο κωστικος εχει καβα τη θεση του τεχνικου διευθυντη δεν τους χαλαει αν ολα πανε στραβα να το ψιλοκαψουνε το χαρτι του, και να το συνοδευσουνε με τα γνωστα "παρα το οτι ο κωστικος δεν ηταν ετοιμος επεσε στα λιονταρια για το καλο του ΠΑΟΚ, δεν πειραζει θα μαθει διπλα στον πι-χι που θα φερουμε και αν χρειαστει θα το κανει κι αλλη φορα αλλα με καλυτερα εφοδια" και να χαμε να λεγαμε, γελαδες να κουρευαμε. το θεμα ειναι οτι ο τζων γου θα τη βγαλει παλι καθαρη.
θα συμφωνησω μαζι σου οτι αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κανενας απολυτος λογος δαιμονοποιησης του κωστικου. απο τη στιγμη που δεν υπαρχει πλανο και διαθεση για κατι σοβαρο παρα μονο για αρπα κολα, δεν βλεπω κανενα σημειο που να μπορει να δικαιολογει την απομακρυνση του. πιστευω οτι πρεπει να μεινει.
απλα να σε σημειωσω οτι παρατηρηση μου ειχε αλλο point. επειδη κι εσυ ξερεις να βλεπεις με τα ματια και να ακους με τα αυτια, το επιασες με τη μια. οπως και να χει το διλημμα ειναι ακαδημαϊκο μιας και ειτε δεν τραβαει, ειτε δεχεται παρεμβασεις, ο κοινος παρονομαστης ειναι δεδομενος. ειναι δικη του ευθυνη. απλα αν ισχυει το δευτερο, οτι παιζουν νταβαδες εντος και εκτος αποδητηριων εχουμε να δουμε κι αλλα ασχημα και ειμαστε ακομα στην αρχη...
επαναλαμβανω παντως πως συμφωνω με την αποψη σου οπως και των περισσοτερων παιδιων στο οτι μπορει να μην ειναι θαυματοποιος αλλα σιγουρα δεν ειναι αχρηστος και δεν υπαρχει κανενα θετικο σε οποια αντικατασταση του, αφου αυτη θα προσβλεπει αποκλειστικα στο να κερδισει χρονο και να αποποιηθει τις ευθυνες της η διοικηση της λαμαρινας.
1976 - 2006
 30 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ
  ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
«Kατά τη δική μου άποψη, η Σαχτιάρ είναι πολύ καλή ομάδα. Tο γεγονός ότι ο γιος κέρδισε τον πατέρα είναι σίγουρα ευχάριστο και χαροποίησε όλη την οικογένεια».

heh oraia dilosi...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bane

• Αλλαγή
μεθοδευεται φαγωμα μεγκαχεντ,λυση συμβολαιου ακιελ(δεν πηρε θεση το τεχνικο τημ) ,παροπλισμος εγκωμιτη ,του μοναδικου παικτη που μπορει να παιξει δεξι μπακ και ισως ο μονος παικτης που αγαπαει παθολογικα πλεον τον ΠΑΟΚ ,παικτης που εχει αγωνιστει με αυταπαρνηση χρονια τωρα και ποτε δεν δημιουργησε θεμα, που ανανεωσε χωρις να το σκεφτει,παροπλισμος ανδραλα παικτη που θα μπορουσε να δοκιμαστει οταν καλλιστα παιρνει με 108 τη θεση αυτη ο καρυπιδης ,χρησιμοποιηση μαλαδενη , παραγκωνισμος βαγγελη , κουτσοπουλου, σαν πολλα μαζευονται και μαλον οι αποφασεις παιρνονται απο κοινου με διοικηση και δεν αντιδραει κανεις μας . αν χαθει ο μοναδικος αμυντικος που ξερει μπαλα (σορυ μαζι και ιφαενι) θελουν πολυ ξυλο. γι'αυτο εγραψα οτι θελει λιγο κραξιμο η ιστορια να καταλαβουν οτι δεν κατασπινονται ολα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
sosta ola auta pou les alla ekei pou les gia koutsopoulos k adrala xaneis to dikio sou...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
παροπλισμος εγκωμιτη ,του μοναδικου παικτη που μπορει να παιξει δεξι μπακ και ισως ο μονος παικτης που αγαπαει παθολογικα πλεον τον ΠΑΟΚ ,παικτης που εχει αγωνιστει με αυταπαρνηση χρονια τωρα και ποτε δεν δημιουργησε θεμα, που ανανεωσε χωρις να το σκεφτει,

POLY SOSTA O EGOMITHS EINAI POLY KALOS MAXHTHS

Offline bane

• Αλλαγή
darklord δεν θελω να μπω πολυ σε αγωνιστικα θεματα (λιγο μονμο οπως τα ανεφερα  :) ) αλλα εγω προσωπικα δεν ειμαιο ικανοποιημενος ιδιαιτερα απο τον χαραλαμπους (για τα αμυντικα καθηκοντα ) . για μενα φταιει σε πολλα γκολ και η εν γενη αμυντικη συμπεριφορα του δεν ειναι καλη. τον ειδα στο ματς με την καλλιθεα και ηταν μονιμη πηγη κινδυνων . μονο απο εκει επαιζε αυτη η ομαδα. υπαρχει λοιπον το backup του που σε περιπτωση ντεφορμαρισματος θα μπορουσε να μπει μεσα. προσοχη , δεν λεω να παιξει αυτος .εδω ολοι θελετε να κατσει παγκο ο σαλπι και καλα  κανετε ,ο χαρα γιατι οχι ; τωρα οσον αφορα τον ανδραλα ,αφου δεν λογαριαζει τον εγκωμιτη γιατι δεν δινει ευκαιριες σε αυτον ; εισαι ικανοποιημενος με τον καρυπιδη ; τοτε παω πασο . ευκαιρια να του δωσει ειπα αφου εχουμε αποδεδειγμενα προβλημα δεξια

Offline blue_eyes

• Βασικός
παροπλισμος εγκωμιτη ,του μοναδικου παικτη που μπορει να παιξει δεξι μπακ και ισως ο μονος παικτης που αγαπαει παθολογικα πλεον τον ΠΑΟΚ ,παικτης που εχει αγωνιστει με αυταπαρνηση χρονια τωρα και ποτε δεν δημιουργησε θεμα, που ανανεωσε χωρις να το σκεφτει,

POLY SOSTA O EGOMITHS EINAI POLY KALOS MAXHTHS
το οτι ειναι 30φευγα και δεν μπορει να τρεξει βεβαια δεν εχει σημασια...αφου λεει οτι ειναι παοκτζης ας παιζει βασικος
Ας παιξω και εγω αν ειναι ρε παιδια.

Τετοια ακουω και λεω οτι οι πιο πολλοι δεν ξερουνε μπαλα...αφου δεν εχουν παιξει ποτε στην ζωη τους
και βγαινουν στα κολοραδια της θεσσ/κης και βριζουν τον Κωστικο μετα
Που ειπε θα διωξω τους αχρηστους τους τσαπαδες και τους παλιους και θα φερω νεα παιδια ελπιδοφορα και να ξερουν μπαλα
και μπορει να χτισει μια νεα ομαδα με νεα ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ το βασικοτερο.

Αφηστε τον να κανει την δουλεια του. Μπορει απο προπονητικη να μαθαινει ακομα και δεν ειναι τοσο καλος
αλλα απο επιλογες παικτων εχει δικαιωθει 100%
Σε 1 μεταγραφικη περιοδο παρακαλω και με τι μπατζετ ετσι. Δωστε του λιγο χρονο.

Offline bane

• Αλλαγή
blue eyes και μπαλα εχω παιξει και μπαλα βλεπω .εσυ βλεπεις οτι ο εγκωμιτης δεν τρεχει ; μπραβο , εγω το βλεπω αλλοιως .και αν θελεις τον προτιμω απο τον καρυπιδη. και σιγουρα τρεχει πιο πολυ απο αυτον . και σιγουρα ειναι καλυτερος παικτης . αν θελεις και την αποψη μου στην αμυνα 2 παικτες ξερουν το τοπι. ουντεζε και μεγκαχεντ . οι αλλοι ειναι να χαμε να λεγαμε. και αφηνεις τον εγκωμιτη εξω ; καλα . η αποψη μου ειναι να παρει θεση το τεχνικο τημ σε καποια πραγματα που μεθοδευει η διοικηση και ο κωστικος αφουγκραζεται. δεν τα καταπινουμε ολα . και οσο για το προπονητη κωστικο  να κανουμε υπομονη. αλλα να σου πω και κατι ; ο ιδιος δεχτηκε . αν δεν ηθελε ας μην αναλαμβανε. και εγω ΠΑΟΚ ειμαι ας με βαλουν να μαθω προπονητικη. και εσυ το ιδιο νομιζω. και απο υπομονη γαιδουρινη εχουμε . ολοι μας . γιατι τα τελευταια ματς τα εχασε ο κωστικος νομιζω οχι εγω.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
αλλα εγω προσωπικα δεν ειμαιο ικανοποιημενος ιδιαιτερα απο τον χαραλαμπους (για τα αμυντικα καθηκοντα ) . για μενα φταιει σε πολλα γκολ και η εν γενη αμυντικη συμπεριφορα του δεν ειναι καλη. τον ειδα στο ματς με την καλλιθεα και ηταν μονιμη πηγη κινδυνων . μονο απο εκει επαιζε αυτη η ομαδα. υπαρχει λοιπον το backup του που σε περιπτωση ντεφορμαρισματος θα μπορουσε να μπει μεσα.

Polu swsth h parathrahsh sou Bane. O Xaralampous einai paixths pou exei kalh texnikh,trexei polu kai einai filotimos alla pisw exei provlhmata.
8umizw kai to match me ton vazelo opou kollhse pisw sto texniko off-side kai kalupse ton Mantzio opws kai sth fash tou 2ou hmixronou opou
pali ekane to idio alla edwse (lan8asmeno) off-side o epopths. Isws na ftaei oti den einai ka8aroaimo back kai na apodidei kalutera ws xaf.
Oso gia ton egwmith pali sumfwnw oti 8a prepe na parei thn 8esh tou deksiou back meta thn fygh tou akiel kai oxi na peiramatizomaste
me ton karypidh pou edeikse (oxi mia kai dyo fores..) oti den mporei se authn thn 8esh.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
αλλα εγω προσωπικα δεν ειμαιο ικανοποιημενος ιδιαιτερα απο τον χαραλαμπους (για τα αμυντικα καθηκοντα ) . για μενα φταιει σε πολλα γκολ και η εν γενη αμυντικη συμπεριφορα του δεν ειναι καλη. τον ειδα στο ματς με την καλλιθεα και ηταν μονιμη πηγη κινδυνων . μονο απο εκει επαιζε αυτη η ομαδα. υπαρχει λοιπον το backup του που σε περιπτωση ντεφορμαρισματος θα μπορουσε να μπει μεσα.

Polu swsth h parathrahsh sou Bane. O Xaralampous einai paixths pou exei kalh texnikh,trexei polu kai einai filotimos alla pisw exei provlhmata.
8umizw kai to match me ton vazelo opou kollhse pisw sto texniko off-side kai kalupse ton Mantzio opws kai sth fash tou 2ou hmixronou opou
pali ekane to idio alla edwse (lan8asmeno) off-side o epopths. Isws na ftaei oti den einai ka8aroaimo back kai na apodidei kalutera ws xaf.
Oso gia ton egwmith pali sumfwnw oti 8a prepe na parei thn 8esh tou deksiou back meta thn fygh tou akiel kai oxi na peiramatizomaste
me ton karypidh pou edeikse (oxi mia kai dyo fores..) oti den mporei se authn thn 8esh.

Οντως δεν ειναι καθαροαιμο μπακ...στην κυπρο επαιζε και αμυντικο χαφ και αριστερο...και μπακ μερικες φορες
Οντως μερικες φορες ξεχνιεται πισω- και με ΠΑΟ- αλλα ειναι το καλυτερο αριστερο μπακ τα τελευταια χρονια μετα βενετιδη

blue eyes και μπαλα εχω παιξει και μπαλα βλεπω .εσυ βλεπεις οτι ο εγκωμιτης δεν τρεχει ; μπραβο , εγω το βλεπω αλλοιως .και αν θελεις τον προτιμω απο τον καρυπιδη. και σιγουρα τρεχει πιο πολυ απο αυτον . και σιγουρα ειναι καλυτερος παικτης . αν θελεις και την αποψη μου στην αμυνα 2 παικτες ξερουν το τοπι. ουντεζε και μεγκαχεντ . οι αλλοι ειναι να χαμε να λεγαμε. και αφηνεις τον εγκωμιτη εξω ; καλα . η αποψη μου ειναι να παρει θεση το τεχνικο τημ σε καποια πραγματα που μεθοδευει η διοικηση και ο κωστικος αφουγκραζεται. δεν τα καταπινουμε ολα . και οσο για το προπονητη κωστικο να κανουμε υπομονη. αλλα να σου πω και κατι ; ο ιδιος δεχτηκε . αν δεν ηθελε ας μην αναλαμβανε. και εγω ΠΑΟΚ ειμαι ας με βαλουν να μαθω προπονητικη. και εσυ το ιδιο νομιζω. και απο υπομονη γαιδουρινη εχουμε . ολοι μας . γιατι τα τελευταια ματς τα εχασε ο κωστικος νομιζω οχι εγω.
Καλα απο τον καρυπιδη δεξια και ο τοχου να παιξει καλυτερος θα ειναι. Εγω λεω οτι βλεπω
ο ανθρωπος επεσε 50%...δεν τρεχει δεν εχει σπριντ και δεν ξερει και την θεση γιατι ειναι χαφ
Και ειναι και ο πλεον επιφοβος για τραυματισμο..και δεν βγαζει 90λεπτο με τιποτα.

Για τον κωστικο καλα εκανε και δεχτηκε...ποιος να ερχοταν ο ματεους;
Αυτος ηξερε την ομαδα καλυτερα απο ολους ...δεν ηταν καιρος για πειραματα
Στο ματς με την ΑΕΚ μαλακια που εβαλε τον μεγκαχεντ πισω συμφωνω
αλλα κοιτα τι μπαλα παιξαμε...κατω στρωμενα με εναλλαγες
Ο αγγελος τους εβαζε με λομπες να παιζουν. Πιστευω οτι ο προπονητης κωστικος ακομα μαθαινει
και εχει και αλλα να μαθει...αλλα μου εχει δωσει δειγματα καλης δουλειας στην ομαδα
εχει οραμα για την ομαδα...
δεν φοβαται να μιλησει για τα πραγματα...
εχει ματι ποδοσφαιρικο στην επιλογη παικτων..

σιγουρα οπως ολοι εχει και μειονεκτηματα...αλλα εγω προσωπικα τον εμπιστευομαι για την συνεχεια
Αν κανω λαθος θα δειξει.

Offline bane

• Αλλαγή
συμφωνουμε διαφωνωντας με φαινεται. δεν ειμαι κατα του κωστικου. νομιζω ομως οτι εκει στο τεχνικο τημ μας περνανε και για ηλιθιους. να μεινει ο κωστικος μαζι σου αλλα να ξερουν οτι τους βλεπουμε.για μενα μεθοδευεται αποπομπη μεγκαχεντ με τις ευλογιες τις δικιες του. γι'αυτο το εγραψα.δεν εχουμε πολλους σαν αυτον .
και κατιο αλλο .μεχρι και φετος οσοι προπονητες πςρασαν απο την ομαδα, ακαναν φιλικα ματς ειτε για να εχουν ετοιμους τους αναπληρωματικους ειτε για να δουν την κατασταση επειτα απο διακοπη κλπ. φετος δεν γινεται αυτο, και οταν θα χρειαστει να μπει καποιος απο τουθς παικτες που κοβονται απο την δεκαοκταδα θα του λειπουν παιχνιδια .αυτο ειναι ακομη ενα μειον για τον παικτη που περιμενουμε να αντικαταστησει καποιον ντεφορμε

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
O xaralampous ontws exei provlhma pisw, perissotero gia half kanei para gia back. Afhste pou an tou kleiseis ton aristero diadromo ton teleiwses. To dexi tou den yparxei kai auto einai terasteio meion gia amyntiko.

O egkwmiths, kaka ta psemmata, den mporei pleon. Konteuei 36, exei synexws provlhmta traumatismwn (thymitheite posa mats exei pai3ei 5 xronia ston PAOK). Ante na sou vgalei 20 lepta sthn anagkh.

Genika olh h amyna tou PAOK einai ...antio zwh.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline agraf

• Αλλαγή
«Από την αρχή της χρονιάς είπα, ότι ακολουθήσαμε μία κατεύθυνση, έναν δρόμο δύσκολο, που έχει χαρές και λύπες. Υπάρχει και ο εύκολος δρόμος που λέει αγοράζεις τον Ριβάλντο, έχεις άλλους έντεκα παίκτες ευρωπαϊκής εμβέλειας και όλα είναι εντάξει. Εμείς ακολουθήσαμε έναν άλλο δρόμο, το γνώριζε ο κόσμος, είναι δύσκολος αλλά ήμαστε ικανοποιημένοι. Αυτό φαίνεται και από την καταξίωση σε όλη την Ελλάδα.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=32981

Twra ti na sholiasei kaneis? Dialdi mporousame na ferome akrivous kai kalous alla epileksame na paizoume me ton Mpalafa kai ton Iliadi? Oi anthrwpoi ehoun apothrasinthei kai mas empaizoun kanonika. Afta einai prwtognwra.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Παρακάτω πέφτει ακόμα μεγαλύτερο γέλιο: "... από τη στιγμή που είσαι ΠΑΟΚ στόχος δεν μπορεί να είναι μόνο να χτίσεις μια νέα ομάδα και να βγεις δωδέκατος. Στόχος είναι παράλληλα να διεκδικείς, να κερδίζεις, ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ!!!!" Να πόσο εύκολα αναπροσαρμόζονται σε αυτήν την ομάδα οι στόχοι από μήνα σε μήνα... Εδώ είμαστε, και σε λίγο καιρό θα βγουν να πουν ότι κανείς δε μίλησε ποτέ για δεύτερη θέση και Τσάμπιονς λιγκ... Και περιμένουν και τον κόσμο κοντά τους σήμερα γιατί δεν αφήνουμε την ομάδα στη δύσκολα, γιατί, γιατί, γιατί... Σε βλέπω σήμερα με τριχίλιαρο στην κερκίδα και πολύ σου είναι...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

alessandro4

• Guest
ti psaxneis re file. diorismenos toy diorismenoy. gia mena to megalytero toy problima, kai to exo pei kai palaiotera einai oti einai komplexikos kai epikindynos. Komplexikos simainei prosopiki ofelos, epikyndinos simanei pos den exei to myalo gia na dei ta pragmata realistika, ALLA KOLAEI STI MEGALOMANIA TOY. Eyxis ergon poy anelabe giati katebike apo to kalamaki poy eixe anebei kai niothei ti glyka, ARA EXEI KAI TO PERITHORIO NA DIORTHOSEI OTI MPOREI. Apo ekei kai pera. i thlipsi PARAMENEI KATHIMERINA.

O PAOK MIKRAINEI OTAN TON DIOIKOYN MIKROI ANTHROPOI  SE KATHE POSTO KAI OTAN O KOSMOS APATHIS DEXETE OTI DEN YPARXEI LYSI... PAOK EISAI KAI EINAI YPOXREOSI SOY NA ANTIDRAS SE AYTO POY BLEPEIS KAI AKOYS....