αλλα εγω προσωπικα δεν ειμαιο ικανοποιημενος ιδιαιτερα απο τον χαραλαμπους (για τα αμυντικα καθηκοντα ) . για μενα φταιει σε πολλα γκολ και η εν γενη αμυντικη συμπεριφορα του δεν ειναι καλη. τον ειδα στο ματς με την καλλιθεα και ηταν μονιμη πηγη κινδυνων . μονο απο εκει επαιζε αυτη η ομαδα. υπαρχει λοιπον το backup του που σε περιπτωση ντεφορμαρισματος θα μπορουσε να μπει μεσα.
Polu swsth h parathrahsh sou Bane. O Xaralampous einai paixths pou exei kalh texnikh,trexei polu kai einai filotimos alla pisw exei provlhmata.
8umizw kai to match me ton vazelo opou kollhse pisw sto texniko off-side kai kalupse ton Mantzio opws kai sth fash tou 2ou hmixronou opou
pali ekane to idio alla edwse (lan8asmeno) off-side o epopths. Isws na ftaei oti den einai ka8aroaimo back kai na apodidei kalutera ws xaf.
Oso gia ton egwmith pali sumfwnw oti 8a prepe na parei thn 8esh tou deksiou back meta thn fygh tou akiel kai oxi na peiramatizomaste
me ton karypidh pou edeikse (oxi mia kai dyo fores..) oti den mporei se authn thn 8esh.
Οντως δεν ειναι καθαροαιμο μπακ...στην κυπρο επαιζε και αμυντικο χαφ και αριστερο...και μπακ μερικες φορες
Οντως μερικες φορες ξεχνιεται πισω- και με ΠΑΟ- αλλα ειναι το καλυτερο αριστερο μπακ τα τελευταια χρονια μετα βενετιδη
blue eyes και μπαλα εχω παιξει και μπαλα βλεπω .εσυ βλεπεις οτι ο εγκωμιτης δεν τρεχει ; μπραβο , εγω το βλεπω αλλοιως .και αν θελεις τον προτιμω απο τον καρυπιδη. και σιγουρα τρεχει πιο πολυ απο αυτον . και σιγουρα ειναι καλυτερος παικτης . αν θελεις και την αποψη μου στην αμυνα 2 παικτες ξερουν το τοπι. ουντεζε και μεγκαχεντ . οι αλλοι ειναι να χαμε να λεγαμε. και αφηνεις τον εγκωμιτη εξω ; καλα . η αποψη μου ειναι να παρει θεση το τεχνικο τημ σε καποια πραγματα που μεθοδευει η διοικηση και ο κωστικος αφουγκραζεται. δεν τα καταπινουμε ολα . και οσο για το προπονητη κωστικο να κανουμε υπομονη. αλλα να σου πω και κατι ; ο ιδιος δεχτηκε . αν δεν ηθελε ας μην αναλαμβανε. και εγω ΠΑΟΚ ειμαι ας με βαλουν να μαθω προπονητικη. και εσυ το ιδιο νομιζω. και απο υπομονη γαιδουρινη εχουμε . ολοι μας . γιατι τα τελευταια ματς τα εχασε ο κωστικος νομιζω οχι εγω.
Καλα απο τον καρυπιδη δεξια και ο τοχου να παιξει καλυτερος θα ειναι. Εγω λεω οτι βλεπω
ο ανθρωπος επεσε 50%...δεν τρεχει δεν εχει σπριντ και δεν ξερει και την θεση γιατι ειναι χαφ
Και ειναι και ο πλεον επιφοβος για τραυματισμο..και δεν βγαζει 90λεπτο με τιποτα.
Για τον κωστικο καλα εκανε και δεχτηκε...ποιος να ερχοταν ο ματεους;
Αυτος ηξερε την ομαδα καλυτερα απο ολους ...δεν ηταν καιρος για πειραματα
Στο ματς με την ΑΕΚ μαλακια που εβαλε τον μεγκαχεντ πισω συμφωνω
αλλα κοιτα τι μπαλα παιξαμε...κατω στρωμενα με εναλλαγες
Ο αγγελος τους εβαζε με λομπες να παιζουν. Πιστευω οτι ο προπονητης κωστικος ακομα μαθαινει
και εχει και αλλα να μαθει...αλλα μου εχει δωσει δειγματα καλης δουλειας στην ομαδα
εχει οραμα για την ομαδα...
δεν φοβαται να μιλησει για τα πραγματα...
εχει ματι ποδοσφαιρικο στην επιλογη παικτων..
σιγουρα οπως ολοι εχει και μειονεκτηματα...αλλα εγω προσωπικα τον εμπιστευομαι για την συνεχεια
Αν κανω λαθος θα δειξει.