Author Topic: Γιώργος Κωστίκος  (Read 7755 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
 o fernandez kathierothike epi kostikou os vasikos.
vasikos epexe proti fora me karageorgiou alla tote epaize enalax me tochou!!!

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Γιατί κάτι μου λέει ότι συζητάμε τσάμπα; Γύρισε ο Κωστίκος; Πότε; Ανακοινώθηκε; Ακούγεται έντονα εκεί; Εδώ στην Αθήνα πρέφα δεν έχω πάρει. Και θα παίρνει χαρτάκι ο Παράσχος; Ο βάζελος χτυπάει Τριστάν και έχει Παπαδόπουλο, κοντοπούτανο, Μάντζιο, Τσίγκα.... Εμείς με Μίετσελ ντεφορμέ και το λουλούδι αλλαγή του Σαντορδεβαζωγκολουτεστοζεσταμαπριιντοματς.... ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ;  :-\
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

aetopoulo

• Guest
Γιατί κάτι μου λέει ότι συζητάμε τσάμπα; Γύρισε ο Κωστίκος; Πότε; Ανακοινώθηκε; Ακούγεται έντονα εκεί; Εδώ στην Αθήνα πρέφα δεν έχω πάρει. Και θα παίρνει χαρτάκι ο Παράσχος; Ο βάζελος χτυπάει Τριστάν και έχει Παπαδόπουλο, κοντοπούτανο, Μάντζιο, Τσίγκα.... Εμείς με Μίετσελ ντεφορμέ και το λουλούδι αλλαγή του Σαντορδεβαζωγκολουτεστοζεσταμαπριιντοματς.... ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ;  :-\

giasoumi

Offline babis36

• Αλλαγή
Η σταση του στο θεμα του διακανονισμου των χρεων ηταν αψογη.Οχι οτι πρεπει να ειμαστε περηφανοι σαν συλλογος που φεσονουμε καποιους που περασανε απο τον ΠΑΟΚ αλλα περαν της γκρινιας ωφειλουμε να λεμε και κανενα καλο λογο.Μπραβο λοιπον στον Γιωργαρα για μια ακομα φορα!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline luc

• Αποστολή
  • **
o megaluteros axristos proponitika pou perase apo ton paok....

Offline maman

• Αποστολή
  • **
o megaluteros axristos proponitika pou perase apo ton paok....

Tha sou kanei mynisi o Frigger...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline blue_eyes

• Βασικός
Κανείς δεν είπε να γυρίσει ως προπονητής αλλά ως γενικός διευθυντής..

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
Κωστίκος: "Ασκοπες οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ"

Μεταγραφές χωρίς ουσία και περιεχόμενο έκανε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, ισχυρίζεται ο τέως προπονητής του Γιώργος Κωστίκος, που παρακολούθησε μετά από καιρό ένα παιχνίδι της πρώην ομάδας του, αυτό με τον Εργοτέλη στην Τούμπα. Ο 48χρονος προπονητής που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά από το σύντομο πέρασμα του από την Νέα Σαλαμίνα Κύπρου, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ο ΠΑΟΚ από τότε που τον άφησα ως τώρα έχει αλλάξει μορφή και στιλ και κυρίως πέρασαν κάποιοι 20-25 ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν στην ομάδα. Το ερώτημα μου είναι τι αποσκοπούσαν και σε τι ωφέλησαν την ομάδα μεταγραφές που έγιναν τα τελευταία χρόνια με παίκτες που δεν είχαν κάτι να δώσουν. Ηρθαν παίκτες από κάθε γωνιά της γης, και δεν ενίσχυσαν την ομάδα. Δεν είχαν κάτι να δώσουν ενώ παρατηρήθηκε και περίπτωση μεταγραφής ποδοσφαιριστή που ήρθε για να κάνει την αποθεραπεία του στην ομάδα. Να έρθει κάποιος πρωτοκλασάτος και να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες νεαρούς και ταλαντούχους, το καταλαβαίνω. Όμως αυτές δεν είναι επιλογές» είπε ο πρώην προπονητής της ομάδας, που είδε μια διαφορετική Τούμπα, με τον κόσμο να δίνει τεράστια ενέργεια στην ομάδα. «Αντίθετα από παλιά, τώρα ο κόσμος συσπειρώθηκε γύρω από την ομάδα και την ενίσχυε ως το τέλος κάτι που απέδωσε το τελικό θετικό αποτέλεσμα» κατέληξε.

http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=136928

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

chiltsid

• Guest
o kostikos kata thn gnomi mou exei sosti filosofia gia to podosfairo,san proponitis den kanei kai to xerei.
gi avto kapioi fonazan tote na min analabei giati tha kaei.san texnikos dievthintis einai kalos,xerei mpala,katalabainei pou yparxei talento kai pou oxi.pantos emena prosopika mou aresei na ton akouo otan milaei gia podosfairo.
makari na mporesei kapoia stigmi na prosferei kai pali,pistevo stis ikanotites tou san scouter.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ακόμα και καλός να θεωρηθεί από ορισμένους ο Κωστίκος, δεν έχει, δεν πρέπει να έχει θέση στον νέο ΠΑΟΚ μας για ένα και μόνο λόγο: Οποιοσδήποτε και οτιδήποτε πέρασε από την Τούμπα (ποδοσφαιριστής, προπονητής, τεχνικός διευθυντής, παράγοντας, μασέρ, σεκιουριτάς, κυλικειάρχης, κηπουρός, ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, ελαιοχρωματιστής και οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα) και άφησε αμφιβόλου αξίας έργο, που για τους μισούς ήταν θετικό και για τους άλλους μισούς καταστροφικό, ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ και ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ. Στη νέα τάξη πραγμάτων που πάει να δημιουργηθεί και που όλα ακόμα είναι μετέωρα, που για πρώτη φορά μετά από χρόνια συσπειρώθηκε και συστρατεύτηκε ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ με μπροστάρηδες νέα και άφθαρτα πρόσωπα, δεν έχουν θέση πρόσωπα που έχουν φθαρεί στη συνείδηση του κόσμου με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο και μπορεί να διχάσουν τον κόσμο. Εγώ κρίνω θετικά τον Άγγελο, εσύ τον κράζεις και γουστάρεις Κωστίκο. Δεν είναι πολύ καλύτερο για να μην υπάρχει η κλασική μουρμούρα που έφεραν τον Σάντος? Θα μου πεις και πάλι μουρμούρα υπάρχει. Εντάξει, άλλη μουρμούρα αυτή και άλλο ο διχασμός. Το ίδιο αρνητικός ήμουν και είμαι και με το γυρισμό του ποδοσφαιριστή Βρύζα. Και να προσέφερε και τίποτα εξαιρετικής σημασίας ως παίκτης να πω εντάξει. Τέλος πάντων. Μακρυά ό,τι μπορεί να διχάσει. Υπάρχουν χιλιάδες προπονητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, που μπορούν να δοκιμαστούν. Όχι άλλο κάρβουνο.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
Δεν εχεις και αδικο σε αυτα που λες περι ατομων που μπορει να διχασουν τον κοσμο του ΠΑΟΚ. Και εγω πιστευω οτι τετοια ατομα καλο ειναι να μεινουν μακρυα.

Ομως κατα την αποψη μου ο Κωστικος δεν ειναι ενας απο αυτους. Το συνολο των φιλων του ΠΑΟΚ εχει καλη γνωμη για αυτον. Το 90%πιστευω τον θελει.Εγω τον θεωρω, οπως και οι περισσοτεροι, εναν μετριο προπονητη αλλα εναν ανθρωπο σοβαρο, πειθαρχημενο που ξερει μπαλα και μπορει να βοηθησει στην επιλογη παικτων. Εκει εχει αποδειξει στην συντομη θητεια του στον ΠΑΟΚ οτι μπορει να τα καταφερει. Επισης θα συμφωνησω και με αυτα που ειπε στην συνεντευξη οτι πολλοι παικτες ηρθαν για να ερθουν χωρις προγραμματισμο.

Offline bozik

• Αλλαγή
ετσι οπως τα λες ειναι αδερφε  kofalalos4...π.χ ο blue_eyes λεει οτι τον γουσταρει....ενω εγω δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου...το 20 χρονια φιλος ειμαι με τον γουμενο...τθπου...κλεφτη....ας κοιταξουμε μπροστα...και ολα θα πανε καλα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
Δεν εχεις και αδικο σε αυτα που λες περι ατομων που μπορει να διχασουν τον κοσμο του ΠΑΟΚ. Και εγω πιστευω οτι τετοια ατομα καλο ειναι να μεινουν μακρυα.

Ομως κατα την αποψη μου ο Κωστικος δεν ειναι ενας απο αυτους. Το συνολο των φιλων του ΠΑΟΚ εχει καλη γνωμη για αυτον. Το 90%πιστευω τον θελει.Εγω τον θεωρω, οπως και οι περισσοτεροι, εναν μετριο προπονητη αλλα εναν ανθρωπο σοβαρο, πειθαρχημενο που ξερει μπαλα και μπορει να βοηθησει στην επιλογη παικτων. Εκει εχει αποδειξει στην συντομη θητεια του στον ΠΑΟΚ οτι μπορει να τα καταφερει. Επισης θα συμφωνησω και με αυτα που ειπε στην συνεντευξη οτι πολλοι παικτες ηρθαν για να ερθουν χωρις προγραμματισμο.

poli swsta ta ipes aderfe simfono apolita....

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
μακρυά από τον ΠΑΟΚ μας ο κωστίκος και όπου στο διάολο θέλει ας πάει... άκου που δεν του άρεσαν και οι μεταγραφές... ενώ οι δικές του ας πούμε, παικταράδες όλοι... άντε ρε κωστίκο σάλτα και γαμήσου παρέα με το φιλαράκι σου το γούμενο...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
μακρυά από τον ΠΑΟΚ μας ο κωστίκος και όπου στο διάολο θέλει ας πάει... άκου που δεν του άρεσαν και οι μεταγραφές... ενώ οι δικές του ας πούμε, παικταράδες όλοι... άντε ρε κωστίκο σάλτα και γαμήσου παρέα με το φιλαράκι σου το γούμενο...
e ok twra de xreiazetai na skame toso mpineliki se ena paixti pou gamouse ton olympiako me ta gkol tou.anyway oute egw ton polupaw alla oxi kai toso mpineliki. ;)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
Κωστίκος: "Ασκοπες οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ"

Μεταγραφές χωρίς ουσία και περιεχόμενο έκανε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, ισχυρίζεται ο τέως προπονητής του Γιώργος Κωστίκος, που παρακολούθησε μετά από καιρό ένα παιχνίδι της πρώην ομάδας του, αυτό με τον Εργοτέλη στην Τούμπα. Ο 48χρονος προπονητής που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά από το σύντομο πέρασμα του από την Νέα Σαλαμίνα Κύπρου, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ο ΠΑΟΚ από τότε που τον άφησα ως τώρα έχει αλλάξει μορφή και στιλ και κυρίως πέρασαν κάποιοι 20-25 ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν στην ομάδα. Το ερώτημα μου είναι τι αποσκοπούσαν και σε τι ωφέλησαν την ομάδα μεταγραφές που έγιναν τα τελευταία χρόνια με παίκτες που δεν είχαν κάτι να δώσουν. Ηρθαν παίκτες από κάθε γωνιά της γης, και δεν ενίσχυσαν την ομάδα. Δεν είχαν κάτι να δώσουν ενώ παρατηρήθηκε και περίπτωση μεταγραφής ποδοσφαιριστή που ήρθε για να κάνει την αποθεραπεία του στην ομάδα. Να έρθει κάποιος πρωτοκλασάτος και να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες νεαρούς και ταλαντούχους, το καταλαβαίνω. Όμως αυτές δεν είναι επιλογές» είπε ο πρώην προπονητής της ομάδας, που είδε μια διαφορετική Τούμπα, με τον κόσμο να δίνει τεράστια ενέργεια στην ομάδα. «Αντίθετα από παλιά, τώρα ο κόσμος συσπειρώθηκε γύρω από την ομάδα και την ενίσχυε ως το τέλος κάτι που απέδωσε το τελικό θετικό αποτέλεσμα» κατέληξε.

http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=136928

Αυτά τα είπε σε δηλώσεις ο Κωστίκος τον Νοέμβριο του 2007.
Στο τέλος της χρονιάς, που κάνουμε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, ο Κωστίκος φαίνεται να είχε δίκιο τότε.
Σε πολλούς οι δηλώσεις φάνηκαν κακεντρεχείς, αλλά σήμερα συμφωνούμε όλοι σχεδόν.
Το λέω γιατί έχουμε συνήθεια την παραμικρή δήλωση να την θεωρούμε πόλεμο κατά του ΠΑΟΚ, ενώ απλά μπορεί να είναι η πικρή αλήθεια.

Σήμερα μετά την πώληση του Χριστοδουλόπουλου, που αν δε κάνω λάθος ήταν από αυτούς που ήρθαν στον ΠΑΟΚ από τον τεχνικό διευθυντή Κωστίκο, πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι ο παίκτης αυτός ήρθε από το πουθενά με ελάχιστα λεφτά και σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει κέρδος 2,2+++ εκ ευρώ.

Παρόμοια μπορεί να είναι και η περίπτωση του Σικαμπάλα.
Η λογική του Κωστίκου να παίρνουμε ότι καλύτερο υπάρχει στις μικρές ηλικίες μ άρεσε πάρα πολύ. Αλλά με πρόεδρο τον Γούμενο, κατέστρεψε την εικόνα του και το σχέδιό του δε θα είχε μέλλον αφού οι παίκτες αυτοί που πήρε θα πουλιούνταν. Και δε μπορούσαν να στηριχθούν και από μεταγραφές έτοιμων έμπειρων παικτών.

Μετά την οικονομική επιτυχία με τον Χριστοδουλόπουλο, τον παραδέχομαι ότι ο άνθρωπος έχει το καλύτερο μάτι για να διαλέγει πιτσιρικάδες.

(μη το θεωρήσετε αβάντα για την εποχή γούμενου ε! τον συχένομαι αυτόν)

northeagle_4

• Guest
ton oikodomo ton efere o aggelos apo Neapoli

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Βασικά ανέφερε και σε δηλώσεις του ο Χριστοδουλόπουλος ότι τον ανακάλυψε ο Αναστασιάδης.
Και εκτός από αυτό αδερφέ,ανανέωσε συμβόλαιο Χασιώτη γιατί "ο Διονύσης είναι παιδί διαμάντι",και έφερε μαλεζά,μουμίν..
Κατά τ'άλλα υπό άλλες συνθήκες ίσως και να μπορούσε να προσφέρει..
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

ive4

• Guest

που να το ξερα, είμαι και φαν του Άγγελου! Οπότε όσα είπα για την ανακάλυψη του Χριστοδουλόπουλου, ισχύουν για τον Αναστασιάδη.

Μαλεζάς και Μουμίν, δεν έχουν δείξει πολλά οπότε ακόμα δε μπορούμε να πούμε μπράβο στον Κωστίκο.
Για Ηλιάδη και Μπαλάφα μπορούμε.
Για τον Χασιώτη, πιστεύω ότι ήταν από τους πιο αξιόπιστους κεντρικούς αμυντικούς που είχαμε
« Last Edit: June 22, 2008, 22:54:27 by tsakalaki »

northeagle_4

• Guest
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=9788&catID=24

«Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé ðñïóùðéêüôçôá ôßôëïõ»  29-09-2008

Äåí åßíáé ìüíï üôé ï ÐÁÏÊ âñßóêåôáé óôçí êïñõöÞ ôçò âáèìïëïãßáò ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò ìåôÜ áðü Ýîé ÷ñüíéá, áëëÜ üôé üëá ôá óôïé÷åßá ôïõ öåôéíïý îåêéíÞìáôïò îõðíïýí ìíÞìåò áðü ôçí ðåñßïäï 1984-85, üðïõ ï ÄéêÝöáëïò ôïõ ÂïññÜ åß÷å óôåöèåß ðñùôáèëçôÞò. Ï Ãéþñãïò Êùóôßêïò, âáóéêüò óôÝëå÷ïò åêåßíçò ôçò ïìÜäáò, äÞëùóå óôï Exedrasports.gr üôé ï öåôéíüò ÐÁÏÊ ìðïñåß íá êáôáêôÞóåé ôïí ôßôëï!

-Êýñéå Êùóôßêï, ï öåôéíüò ÐÁÏÊ Ý÷åé êÜíåé öïâåñü îåêßíçìá. ÌÝ÷ñé ðïõ íïìßæåôå üôé ìðïñåß íá öôÜóåé;

«Ï ÐÁÏÊ öÝôïò Ý÷åé ìéá ïìÜäá ìå ðñïóùðéêüôçôá, îÝñåé ðþò íá ðÜñåé ôï áðïôÝëåóìá ðïõ èÝëåé êáé áõôü åßíáé ðïëý óçìáíôéêü. Åðßóçò åßíáé ðïëý äýóêïëï ãé’ áõôÞ ôçí ïìÜäá íá ÷Üóåé. Ðéóôåýù üôé áí óõíå÷ßóåé Ýôóé, èá ìðïñÝóåé íá ðÜñåé ôï ðñùôÜèëçìá».

-ÕðÜñ÷ïõí ïìïéüôçôåò ìå ôçí ïìÜäá ôçò ðåñéüäïõ 1984-85 ðïõ êáôÝêôçóå ôï ðñùôÜèëçìá;

«Ôï 1985 åìåßò îåêéíÞóáìå ôç ÷ñïíéÜ ðñþôïé êáé ôçí ôåëåéþóáìå ðñþôïé. Äåí õðÞñîå ïýôå ìéá áãùíéóôéêÞ ðïõ íá ðÝóáìå óôç äåýôåñç èÝóç. ¹ìáóôáí óôçí êïñõöÞ êáè’ üëç ôç äéÜñêåéá ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò. Ãéá íá åðáíáëÜâåé ôï ßäéï ìå ìáò ï öåôéíüò ÐÁÏÊ èá ðñÝðåé íá êïéôÜæåé ìüíï ôï åðüìåíï ðáé÷íßäé êáé íá ìçí óêÝöôåôáé áðü ôþñá ôï ôÝëïò ôçò ÷ñïíéÜò».

-Óå ó÷Ýóç ìå ôéò Üëëåò ïìÜäåò ôçò Èåóóáëïíßêçò, ï ÐÁÏÊ öÝôïò Ý÷åé êÜíåé ôï êáëýôåñï îåêßíçìá

«Ï ÐÁÏÊ åßíáé ìáêñÜí ï êáëýôåñïò óå ó÷Ýóç ìå ôïõò Üëëïõò äýï. Ôüóï óôïí áãùíéóôéêü ôïìÝá, üóï êáé Ýîù áðü áõôüí. Ï êüóìïò âñßóêåôáé äßðëá óôçí ïìÜäá êáé ç âïÞèåéá ðïõ ðñïóöÝñåé åßíáé óçìáíôéêÞ».

-Ôé óõìâïõëÞ èá äßíáôå óôïõò ðáßêôåò ôïõ ÐÁÏÊ:

«Èá ôïõò Ýëåãá íá ìåßíïõí óõãêåíôñùìÝíïé êáé íá ìçí åðçñåÜæïíôáé áðü ôá èåôéêÜ áðïôåëÝóìáôá êáé ôá èåôéêÜ ó÷üëéá. ÐñÝðåé íá óõíå÷ßóïõí íá äïõëåýïõí óêëçñÜ, áí èÝëïõí íá ðåôý÷ïõí êÜôé».

-Óå ðïéïí ôïìÝá èåùñåßôå üôé ðñÝðåé íá äïõëÝøåé ç ïìÜäá ãéá íá âåëôéùèåß;

«Óôç äçìéïõñãßá åõêáéñéþí êáé óôçí áîéïðïßçóÞ ôïõò. Åêåß èåùñþ üôé ÷ñåéÜæåôáé âåëôßùóç, ãéá íá ìðïñåß íá óçìåéþíåé ðéï åýêïëá ôï ãêïë. Áíôßèåôá, ç áìõíôéêÞ ëåéôïõñãßá ôçò ïìÜäáò åßíáé ðïëý êáëÞ. Èá Ýëåãá üôé áããßæåé ôï ôÝëåéï».

-Åßäáôå ôï íôÝñìðé ìå ôïí Áñç; Ðïéá åßíáé ç ãíþìç óáò ãéá ôï óêëçñü ìáñêÜñéóìá óôïí Âéåñßíéá;

«Äåí ðáñáêïëïýèçóá ôïí áãþíá, áëëÜ åßäá ôçí öÜóç áõôÞ óôéò âñáäéíÝò åêðïìðÝò. Ðéóôåýù ðùò Þôáí êáèáñÞ êüêêéíç êÜñôá, êáèþò ôï öÜïõë Þôáí åóêåììÝíï. Åðñåðå íá áðïâëçèåß áðåõèåßáò ï ðáßêôçò ôïõ Áñç ãéáôß áõôü ðïõ Ýêáíå Þôáí áíôéáèëçôéêü».

-ÐáñÜ ôçí êñéôéêÞ ðïõ äÝ÷ôçêå ðÝñõóé ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò, ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò ôïí êñÜôçóå óôçí ïìÜäá. Èåùñåßôå ðùò Ýêáíå êáëÜ;

«Ðéóôåýù ðùò ç åðéëïãÞ ôïõ ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç Þôáí óùóôÞ, üðùò áðïäåéêíýåôáé åê ôïõ áðïôåëÝóìáôïò. Ïìùò ç äéïßêçóç äåí Ýìåéíå ìüíï óå áõôü, êáèþò ðñï÷þñçóå óôçí áðüêôçóç êáëþí ðïäïóöáéñéóôþí, ìå ðñïóùðéêüôçôá êáé ìåãÜëç áîßá, ôüóï áãùíéóôéêÞ üóï êáé åîùáãùíéóôéêÞ. Ç óôÞñéîç óôïí ÓÜíôïò Ýãéíå êáé ìå ôéò ìåôáãñáöÝò ðïõ Ýêáíå ç äéïßêçóç».

-Ôïí ôåëåõôáßï êáéñü óõæçôåßôáé ôï èÝìá êáôáóêåõÞò íÝïõ ãçðÝäïõ. Ðéóôåýåôå üôé ÷ñåéÜæåôáé ìéá… íÝá Ôïýìðá;

«Ï ÐÁÏÊ ÷ñåéÜæåôáé êáéíïýñéï ãÞðåäï åäþ êáé äÝêá ÷ñüíéá! ÐñÝðåé íá ðáñáêïëïõèåß ôéò åîåëßîåéò êáé ðñÝðåé íá äçìéïõñãÞóåé Ýíá óýã÷ñïíï ãÞðåäï».

-Çäç ôï íÝï ðñïðïíçôÞñéï Ý÷åé äñïìïëïãçèåß…

«Áõôü åßíáé Ýíá Üëëï óôïé÷åßï õðÝñ ôçò äéïßêçóçò ôïõ ÆáãïñÜêç. Öáßíåôáé ðùò âëÝðåé ìå óùóôü ôñüðï ôï ìÝëëïí ôïõ ÐÁÏÊ, êáèþò êÜèå ïìÜäá ÷ñåéÜæåôáé Ýíá óýã÷ñïíï ðñïðïíçôéêü êÝíôñï. Ï ÆáãïñÜêçò âñßóêåôáé óôï óùóôü äñüìï ãéá íá êÜíåé ôïí ÐÁÏÊ êáé ðÜëé íá åðéóôñÝøåé óôéò ðáëéÝò ôïõ äüîåò, êáèþò öôéÜ÷íåé ôï ðñïðïíçôÞñéï, êéíåß ôá íÞìáôá ãéá íÝï ãÞðåäï êáé Ý÷åé öÝñåé ôïí êüóìï ðßóù óôï ãÞðåäï».

-Ìå ôï ðñïðïíçôéêü êÝíôñï íá åßíáé Ýôïéìï óå Ýíáí ÷ñüíï êáé ôï íÝï ãÞðåäï íá óõæçôåßôáé, ï ÐÁÏÊ ðïõ ìðïñåß íá öôÜóåé;

«¼ôáí ï ÐÁÏÊ áðïêôÞóåé üëá áõôÜ, ôüôå èá Ý÷åé ðñùôáãùíéóôéêü ñüëï óôçí ÅëëÜäá êáé èá ìðïñåß íá êÜíåé ìåãÜëåò ðïñåßåò êáé óôçí Åõñþðç».