Μετά από ώριμη σκέψη και χωρίς να είμαι εκνευρισμένος πλέον, αποφάσισα απλά να αγνοήσω την λεκτική αλητεία των ****************** που το παίζουν επαναστάτες με τις πλάτες ενός ολόκληρου λαού. Η Θ4 ΔΕΝ είναι τα μέλη της, είναι το σύνολο της προσφοράς της στον ΠΑΟΚ από την ημέρα ίδρυσής της. Όταν πάψει να είναι σημαντική η προσφορά, θα χάσει και το λαϊκό της έρισμα. Εύχομαι αλητείες όπως αυτές απέναντί μου να μην κερδίσουν το πάνω χέρι και να συνεχίσει να είναι ένα από τα συστατικά του ΠΑΟΚτσήδικου λαού.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε χρειάζομαι κανένα forum και κανένα σύνδεσμο για να νιώσω ΚΑΠΟΙΟΣ. Γράφω ανάμεσα σε δύο χειρουργεία, και τα τελευταία χρόνια έχω προσφέρει στον άνθρωπο τόσα που κανένας κομπλεξικός δε μπορεί να τα μειώσει. Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.
Αυτό το forum έπαψε να είναι καθρέπτης του απλού ΠΑΟΚτσή. Όποιος έχει αντίθετη άποψη, απλά φεύγει ή αναγκάζεται να συμβιβαστεί. Βλέπεις, ότι αν εκφράσει κανείς διαφορετική άποψη γίνεται στόχος λεκτικής βίας και απειλείται με χειροδικία ά λα Στέλλας από ******************. Αλλά ας μην πω άλλα γιατί ο @diegito4 μας απειλεί ότι "apla na ksereis oti sto telos den tha eisai..ESU KAI DUO ANONYMOI..ayta..".
Οι moderators απλά προσπαθούν να προσφέρουν. Καλή τύχη λοιπόν σε όλους σας και καλές συζητήσεις (ασφαλώς με τη σύμφωνη γνώμη των ******************).
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχάριστες ώρες που πέρασα σε αυτό το forum.
PS: Χρήστο. Απλά από γίγαντας στα μάτια μου, με τη συμπεριφορά σου έγινες νάνος. Μίλα ανοικτά και μην γράφεις μονίμως υπονοούμενα. Γιάννη, Πάνο, Βασίλη και λοιπά παιδιά καλό κουράγιο.
Edit Δικέφαλος