Author Topic: Εγώ και οι δυο ανώνυμοι...  (Read 499 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DoctorBalendar

• Guest
Εγώ και οι δυο ανώνυμοι...
« on: February 08, 2006, 23:50:59 »
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ή ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΜΥΝΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Σ.Φ. ΠΑΟΚ "ΘΥΡΑ 4". ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΤΩΝ @gate4 και @BLACK STORM ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΟΙ MODERATORS ΑΠΟ ΤΑ THREADS ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ LINKS. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Όξω ο Ηλιάδης... Φέρτε τον Γ.Χ. στο σπίτι του...  :lol:

Μάλλον δεν έχουν τον ίδιο manager... ;)

Στα 3 εφεδρικά για το 2012 η Τούμπα, μαζί με Βοτανικό και Σέρρες...

PS: Μήπως έγινε "καλός" ο Ορφανός ή λέτε να τρόμαξε από το site της Θ4;  :lol:

Να 'χαμε να λέγαμε, για άλλη μια φορά.

PS: Άλλο Καινούριος, άλλο Κοκορόγιαννης...

BLACK STORM,

όταν θα είναι ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ τα σχόλια της Θ4 στο site της να έρθεις να μας μιλήσεις για "υπευθυνότητα". 

PS: "Γεια σου πρόεδρε..."

Όπως με τους Σύριους... (ARE YOU SERIOUS?  :lol: )

Αλλά ξέχασα, αυτοί είναι αγνοί ΠΑΟΚτσήδες και δεν κάνουν λάθη παρά μόνο από αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

ΒΛΑΚ ΣΤΟΡΜ,

είσαι ανάξιος λόγου.-

PS: Νταηλίκια και κογιοναρίσματα στα παιδάκια που κάνετε πλύση εγκεφάλου και όχι σε μένα, γκεγκε;

Σέβομαι την επιθυμία του Γιάννη και απαντώ ώς προς τα θέματα που θίξατε, ξεχνώντας τις προσβολές και τις ευθείες απειλές.

ta sxolia sto site tis 4 einai enupografa, lene 8ura 4. oxi doctor balendar, oute doctor balandines, oute doctor jb. an esu den mas ksereis, sta @@ mou. mas kserei to 95% tou kosmou pou paei sto gipedo perissotera apo 2 paixnidia to xrono, eimaste sto kentro tis polis 30 xronia mas gnwrizei kai i astunomia me ta mikra mas onomata. opote tetoies eksupnades, sta forum pou grafeis gia to football manager kai sta paidakia pou blepoun ton titlo super moderator kai nomizoun oti eisai o superman.

Ενυπόγραφο θεωρείται κάτι που έχει ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και όχι όνομα συνδέσμου. Εγώ δε σας ξέρω, από πού άλλωστε; Όταν πάω γήπεδο, δεν κοιτάω γύρω μου να γνωρίσω "άτομα" και "θρύλους" της κερκίδας. Πάω με τους κολλητούς μου να δούμε μπάλα και να πούμε κανένα σύνθημα. Προφανώς για να σας ξέρει και η αστυνομία, δεν πάμε για το ίδιο πράγμα στο γήπεδο. Επίσης για να σταματήσει αυτό το θέμα περί επωνυμίας πριν ξεκινήσει, καταλαβαίνετε ότι είμαι, έστω και έτσι, πολύ ευκολος στόχος για spoofing, πράγμα που με καθιστά αυτομάτως επώνυμο. Εσάς πώς σας λένε; Σημειωτέον, ότι αν την έχω δει εγώ ως super moderator, μπορεί και κάποιος να πει ότι την έχετε δει και εσείς ως super συνδεσμίτες.

na se pliroforisoume loipon xxxxxxxx oti o gouxou ir8e ston PAOK me manager ton traulo kai kanenan kainourio i palio. opws kai oti edw kai merika xronia den exei manager. ektos ki an endiaferesai esu na gineis dikos tou. tous logous pou 8elame na epoistrepsei o gouxou den exoume kamia oreksi na stous eksigisoume. pp germanou 39, imorofos, opoios 8elei erxetai kai tous ma8ainei. den ekatse i mpilia. etsi einai i zwi. 8a doume poios 8a dikaiw8ei kai poios 8a exei la8os. gia to zagor pou grafeis xxxxxxxx , mporeis na ton pareis tilefwno, na se pei an ton 8eloume i oxi kai gia poious diaforetikous logous den to kanoume to 8ema boukino. einai eukolo. esu pou ksereis ta panta pare ton kokorogianni tilefwno na se ferei se epafi me to zagor na doume ti 8a se pei.

Να σας πληροφορήσω και εγώ με τη σειρά μου ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ότι ο ΓΧ έχει manager τον Καινούριο. Πάτε μια βολτίτσα από το http://www.topchoice.gr/ να ενημερωθείτε. Εμένα το επάγγελμά μου είναι γιατρός και δεν ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω καριέρα manager. Όταν θελήσω να το πράξω, θα μιλήσω πρώτα μαζί σας στα γραφεία της Θ4 στην Παλαιών Πατρών. Γιατί δεν μας εξηγέιτε και τους λόγους που θέλατε τον ΓΧ στον ΠΑΟΚ; Είναι μυστικό για την elite των οπαδών; Σας προκαλώ να μου πείτε ΤΙ σας έκανε να ξεχάσετε την κοροϊδία του "δεν θα πάω ποτέ στον Ολυμπιακό".

Τον Ζαγοράκη τον ανέφερα ως αντιπαράδειγμα της λογικής του "Ο,ΤΙ κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι λάθος και μεμπτό". Συγγνώμη αν το παρανοήσατε.

oso gia tous surious pou grafeis, xxxxxxxx , dekton oti itan la8os ektimisi. alla apo tin alli aposiwpas duo gegonota. 1on oti oti egine to kaname oloi oi sundesmoi mazi dut. sunoikies+g4+makedones+stauroupoli+paei legontas (me basiko skopo na doume poies einai oi pro8eseis tou goumenou) kai 2on emeis oute poulousame ton PAOK, oute metoxes exoume, oute eimaste oi episimoi elegktikoi mixanismoi tis politeias pou 8a elegksoun ti feregguotita twn en dunamei ependutwn. emeis apla eipame oti oriste ir8an autoi se mas, lene oti exoun lefta kai 8eloun ton PAOK, goumene mila mazi tous.

Επίσημη ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τον αποπροσανατολισμό του λαού του ΠΑΟΚ ζητήσατε μέσω της ΛΑΛΙΣΤΑΤΗΣ ιστοσελίδας σας; Όχι.

an einai etsi na bgeis kai na krakseis kai ton paneloudi pou ka8ise sto idio trapezi mazi tous. alla den se blepw na to kaneis. oso gia to gegonos oti bre8ikan duo koroida pou fwnaksan sto hayatt pes ta proedre, dekara den dinoume. oute eimaste upoxrewmenoi na zitisoume suggnwmi ek merous tous. katalabes xxxxxxxx ?
black storm & gate4

Αυτό για τον Πανελούδη δεν το κατάλαβα. Ίσως εννοείτε ότι τους ξέρω και προσωπικά, αλλά πλανάσθε πλάνην οικτρά. Περισσότερα πάρε-δώσε έχετε εσείς με δαύτους παρά εγώ. Και όσο για τα δύο κορόιδα, όπως λέτε, αυτοί ΠΩΣ και ξέφυγαν από την ΤΟΟΟΣΟ ξεκάθαρη θέση την Θ4, όπως μου την περιγράψατε πιο πάνω; Μήπως δεν κατάλαβαν ΑΚΡΙΒΩΣ τι εννούσατε, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία, και νόμιζαν ότι είναι οι σωτήρες του ΠΑΟΚ;

ps; gia osous suntelestes tou paokworld enoxli8oun apo to ufos tou keimenou, mporoun na proxwrisoun se analoges poines. perimenoume omws kai antistoixi euais8isia apenanti ston etero sunadelfo tous pou edw kai kairo brizei ti g4 san mizadoro tis meteggrafis tou gouxou ston PAOK. i na to apodeiksi, i na bgalei to skasmo.

ΜΠΑΜ...

den exw kamia apolutws oreksi na se apantisw. to tis selidas tou kainourio safws kai den to gnwriza, alla gia mena den kanei diafora. egw kserw oti o gouxou edw kai kairo den exei manager, esu les oti exei. 8a deiksei poios exei dikio.
allwste to 8ema ksekinise me tis katigories sou oti ta pairnoume apo ton kainourio gia na feroume pisw tou gouxou. auto pou me endiefere den to apantises, ektos ki an eklabw ws apantisi to MPAM.
auta gia tis apeiles sta paidiakia. poios eisai esu pou 8a se apeileisoume...plaka kaneis. poios asxoleitai sobara mazi sou...
basika o alex efuge prin ligo ki egw (kostas) bare8ika.

Αυτό περί χρηματισμού της Θ4 από τον Καινούριο ΠΟΤΕ δεν το είπα. Τώρα αν καταλάβατε αυτό, κρίμα. Ας ρωτουσατε να σας το διευκρινίσω πριν με βρίσετε, ανταποκρινόμενοι στο επίπεδό σας.

ΕΣΕΙΣ ποιοι είστε να με απειλήσετε; Και το πόσο σοβαρά ασχολούνται μαζί μου άτομα ανάξια σχολιασμού ποσώς με ενδιαφέρει.

Ε, τα παρατάω επιτέλους. Με εσάς άκρη δε θα βγάλω.

PS: Πόσο δίκιο είχες, Γιάννη...

Αυτή τη φορά όντως πέτυχαν διάνα τον παλμό του ΠΑΟΚτσή.

Μα καλά ΠΟΤΕ θα γίνει η συνέλευση του ΑΣ για το basket...

H τελευταίες καλές "κερκίδες" που έζησα ήταν με την Trnava (5-3) και τον Ρούλη στην πρώτη πτώση (2-1).

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν αντιληφθεί οι σύνδεσμοι ποιος είναι ο ρόλος τους στην κερκίδα. Ειδικά οι μαχόμενοι σύνδεσμοι, όπως οι Δυτικές και η Θ4 θα έπρεπε να είχαν περισσότερο το μυαλό τους στην κερκίδα παρά στα λογιστικο-οικονομικο-διοικητικά.

Η γνώμη μου είναι να κάνουν δυο πυρήνες σε 4 και 4α και από εκεί να δίνουν ρυθμό 2 άτομα που να έχουν πρόγραμμα. Μια ο ένας στην 4, μια ο άλλος στην 4α. Ασφαλώς με τύμπανα και με τα μέλη του πυρήνα να ξέρουν καλά τα συνθήματα.

Ντροπή σε όλους μας, γιατί θρέψαμε τον "εμφύλιο" τόσο καιρό.

Γουμενόσκυλα, Αγγελόσκυλα, Ντουσανόσκυλα, Μπατατατουδούσκυλα, Βουλινόσκυλα κλπ κλπ

Κ Α Ν Ε Ι Σ  δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Ο Υ Τ Ε  οι οργανωμένοι, ούτε οι ανοργάνωτοι, ούτε οι πρόεδροι, ούτε οι βάσεις, ούτε οι παίκτες, ούτε Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ! ! !

Ρε που σε καταντήσαμε ρε ΠΑΟΚ...

Επειδή ορισμένοι αγωνιστές ξεχνούν εύκολα, να μας πουν ΠΟΙΟΣ αντιπροσωπεύει την ADIDAS στην Ελλάδα...

Δυστυχώς από τα λίγα που ξέρω στην αγορά ενδυμάτων ο μόνος ΠΑΟΚτσής είναι ο Κούδας που έχει βιοτεχνία... Αν ακολουθήσουμε τη λογική νηπιαγωγίου, μόνο αυτός δικαιούται να μας ντύσει, οπότε ετοιμαστείτε για KoudasSports...

Όποιος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ FORA για να κάνει λεζάντα.

Είτε είναι σοφιστικέ και πάει να καταθέσει στον ανακριτή της υπόθεσης, είτε είναι μαγκάκος και την πέφτει στον φουσκωτό που χτύπησε τον κ. Καναράκη.

Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

το ομολογω. καταρρεω και το ομολογω. τον τασο τον βαρεσε ο μανατζερ καινουριος γιατι δεν του επιστρεψαμε τα λεφτα που μας ειχε δωσει για τη μετεγγραφη του γεωργιαδη-οπως μονος και πρωτος αποκαλυψε ο γιατρος της πουτσας-χωρις βεβαια κανεις απο εδω μεσα να του το ξεκοψει. παρα μονο καποιοι ζητησανε να κανουμε επικοδομητικες συζητησεις με το γιατρο της πουτσας.
και που εισαι γιατρε της πουτσας; το τι απο τα δυο ειμαστε, σοφιστικε ή μαγκακια, δεν θα στο διαφημισουμε. παντως εσυ γιατρε της πουτσας δεν εισαι τιποτα απο τα δυο. να σε χαιρονται αυτοι που σε αφηνουν να πουλας τρελα.
και που εισαι γιατρε της πουτσας; αυτο για τον αντωνιαδη της adidas μην νομιζεις οτι δεν το ειδα. απλα βαρεθηκα να το απαντησω (θα το κανω συντομα). εχω απαντησεις για ολες τις αποριες σου περι ΠΑΟΚ, γιατρε της πουτσας. να σε χαιρονται αυτοι που σε αφηνουν να πουλας τρελα. κωλοπαιδο.
περιμενω με χαρα το ban που με αναλογει, φτανει καποιος να φιλοτιμηθει αναλογα και για το συγκεκριμενο τομαρι. 
και να μην αρχισει παλι το παραμυθι με τις επικοδομητικες συζητησεις και το 50-50. παρε 2 μερες εσύ και 2 ο αλλος.
για να ξερουμε με ποιους χανουμε το χρονο μας. Ή Ο ΕΝΑΣ-Ή Ο ΑΛΛΟΣ. τα παιδικα παραμυθια να τελειωνουν.

Σεβασμό δεν έχεις σε κανέναν και τίποτα. Απλά να μας πεις και το όνομά σου για να μπορέσω να καταλάβω με ποιον έχω να κάνω. Τέτοιους χαρακτηρισμούς πάντως μόνο ένας ΑΝΩΝΥΜΟΣ "μάγκας" θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να με θίξει και προσωπικά και επαγγελματικά.

Αλήθεια σε τι διαφέρεις από αυτούς που χτύπησαν τον Καναράκη και τον Στέλλα; 

ΑΥΤΑ. ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ, ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΛΕΥΑΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΩ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

PS: Ασφαλώς και το site δε φέρει καμιά ευθύνη για τα λεγόμενα των δύο παραπάνω μελών κατά τη γνώμη μου. Tα logfiles στους servers να 'ναι καλά...
« Last Edit: February 09, 2006, 00:31:48 by DoctorBalendar »

tiore3

• Guest
Απ: Εγώ και οι δυο ανώνυμοι...
« Reply #1 on: February 08, 2006, 23:57:46 »
ti tha kaneis leei?

kai oi kolotripides ehoun dikaiwma na kanoun minisi tis poutses, kane kai esy mia.

DoctorBalendar

• Guest
« Reply #2 on: February 09, 2006, 00:02:44 »
Δεν αναφέρθηκες πουθενά. Το topic αυτό είναι για τους συνελεστές/υπευθύνους του site. Μην μπλέκεσαι, σε παρακαλώ.

tiore3

• Guest
« Reply #3 on: February 09, 2006, 00:14:50 »
e na mi tous dwsw ligo tharos re si baladains? Oloklirh minish tha fane ta paidia, egw apla tonisa oti oloi kanoun miniseis se olous simera, na mh fovountai... koltripides se pswles, kathgoroumenoi se kathgorous, thites sta thimata kai "paoktsides" se PAOKTSIDES.

DoctorBalendar

• Guest
« Reply #4 on: February 09, 2006, 00:17:53 »
Ακούστηκες, σε ευχαριστώ και πάλι.

tiore3

• Guest
« Reply #5 on: February 09, 2006, 00:23:00 »
thelw na ftasw ta 300 post kai meta na aposirthw, gia ayto apantaw. alla 4 meinane. Ypomoni.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6 on: February 09, 2006, 01:01:02 »
@doctor balendar,

diavasa me prosoxh to post sou kai pragmatika mou prokalese ekplhksh. Oxi toso gia thn kontra me tous @gate4 kai @blackstorm, oso gia to telos, opou milhses gia munhseis. Eilikrina, ama einai na arxisoume na munuei o enas ton allon edw mesa, klafta xaralampe. 8a h8ela na grapsw polla kai na paromoiasw thn katastash me diafwnia ntalara/panoush, an kai ta dedomena einai diaforetika. As krathsoume ta dedomena ws exoun (eimaste se ena foroum me sugkekrimeno endiaferon, ton PAOK) kai as mhn ftanoume se katastaseis opws apeiles gia munhseis, alla kai xontro mpineliki apo thn allh meria (to asxhmo den einai to mpineliki, alla h epi8esh epi proswpikou). Pantws, h apopsh mou einai (an kai den to eipes kseka8ara pote), oti fwtografhses thn 84 gia idia sumferonta sthn periptwsh gewrgiadh. Tespa, parekshghseis ginontai kai 8a ginontai, kanenas edw mesa den einai panagitsa, opws kai metaksu mas de xwrane trampoukismoi >:(

filika se oles tis meries,
egoist

DoctorBalendar

• Guest
« Reply #7 on: February 09, 2006, 01:09:48 »
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να με μειώνει επαγγελματικά και προσωπικά με τέτοιες εκφράσεις.

Δε μιλάω για ένα απλό "μαλάκα", αλλά για τις παραπάνω σφοδρές επιθέσεις στην επαγγελματική μου υπόσταση. Στο χέρι τους είναι να ανακαλέσουν ή να αποσαφηνήσουν τι εννοούν όπως έκανα εγώ για το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ θέμα που εγείρουν κάθε τόσο.

pavlosk

• Guest
« Reply #8 on: February 09, 2006, 01:22:31 »
Kai ti apedikses twra me ta tosa copy-paste?

pavlosk

glykeria4

• Guest
« Reply #9 on: February 09, 2006, 01:33:08 »
Re paidia giati anastwtwnetai olo to forum xwris na uparxei ousiwdhs logos...
Ekneuristhkate kai h suzhthsh ektraxunthike xwris logo!
Eimai sigourh pws oloi sas.. eiste akrws politismenoi anthrwpoi kai tha dexteite
pws o dialogos den briskei panta tous sundialegomenous se sumfwnia kai gia na einai
epikodomhtikos prepei na ginetai se kapoies baseis!
Mhn to ksexeilwnete allo to thema pls!
OLES OI APOPSEIS SEBASTES EINAI!
Epixeirhmata kalh thelhsh kai mesw tou dialogou ola ginontai!
Eksalou apo tis apopseis olwn pairnoume kati .. akoma kai an den sumfwnoume..

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #10 on: February 09, 2006, 02:03:25 »
doctor..den se vlepo kala..den tha sou apantiso tora giati eimai en vrasmo psixis..tha iremiso kai meta..apla na ksereis oti sto telos den tha eisai..ESU KAI DUO ANONYMOI..ayta..aaa kai kati allo pou pige o TIORE?efige monos tou i efage dioksimo?giati arage..min tixon kai egine tipota tetoio..leo ego tora.. ok?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #11 on: February 09, 2006, 02:08:29 »
Ο tiore3 αποφάσισε να φύγει μόνος του. Εξήγησε και τους λόγους του. Προφανώς δε διάβασες το τελευταίο post του.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #12 on: February 09, 2006, 08:42:50 »
εγώ πάλι δεν κατάλαβα τον λόγω της επανεμφάνισης μιας κόντρας από 7/2005 σήμερα,τώρα για τις μυνήσεις οχι απλά λυπάμαι αλλά δεν το χωρά ο νους μου ... ΠΑΟΚτσήδες να μυνήουν ΠΑΟΚτσήδες ...κρίμα ρε παιδιά κρίμα...Τελικά τα χειρότερα όντως έρχονται  :smiley4: :t161:
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

DoctorBalendar

• Guest
« Reply #13 on: February 09, 2006, 11:23:55 »
Μετά από ώριμη σκέψη και χωρίς να είμαι εκνευρισμένος πλέον, αποφάσισα απλά να αγνοήσω την λεκτική αλητεία των ****************** που το παίζουν επαναστάτες με τις πλάτες ενός ολόκληρου λαού. Η Θ4 ΔΕΝ είναι τα μέλη της, είναι το σύνολο της προσφοράς της στον ΠΑΟΚ από την ημέρα ίδρυσής της. Όταν πάψει να είναι σημαντική η προσφορά, θα χάσει και το λαϊκό της έρισμα. Εύχομαι αλητείες όπως αυτές απέναντί μου να μην κερδίσουν το πάνω χέρι και να συνεχίσει να είναι ένα από τα συστατικά του ΠΑΟΚτσήδικου λαού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε χρειάζομαι κανένα forum και κανένα σύνδεσμο για να νιώσω ΚΑΠΟΙΟΣ. Γράφω ανάμεσα σε δύο χειρουργεία, και τα τελευταία χρόνια έχω προσφέρει στον άνθρωπο τόσα που κανένας κομπλεξικός δε μπορεί να τα μειώσει. Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

Αυτό το forum έπαψε να είναι καθρέπτης του απλού ΠΑΟΚτσή. Όποιος έχει αντίθετη άποψη, απλά φεύγει ή αναγκάζεται να συμβιβαστεί. Βλέπεις, ότι αν εκφράσει κανείς διαφορετική άποψη γίνεται στόχος λεκτικής βίας και απειλείται με χειροδικία ά λα Στέλλας από ******************. Αλλά ας μην πω άλλα γιατί ο @diegito4 μας απειλεί ότι "apla na ksereis oti sto telos den tha eisai..ESU KAI DUO ANONYMOI..ayta..".

Οι moderators απλά προσπαθούν να προσφέρουν. Καλή τύχη λοιπόν σε όλους σας και καλές συζητήσεις (ασφαλώς με τη σύμφωνη γνώμη των ******************).

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχάριστες ώρες που πέρασα σε αυτό το forum.

PS: Χρήστο. Απλά από γίγαντας στα μάτια μου, με τη συμπεριφορά σου έγινες νάνος. Μίλα ανοικτά και μην γράφεις μονίμως υπονοούμενα. Γιάννη, Πάνο, Βασίλη και λοιπά παιδιά καλό κουράγιο.

Edit Δικέφαλος
« Last Edit: February 09, 2006, 12:50:40 by ÄéêÝöáëïò »

imago

• Guest
« Reply #14 on: February 09, 2006, 12:07:50 »
ότι σημαίνει για κάποιους η προσωπική και επαγγελματική τιμή, για κάποιους άλλους σημαίνουν θεσμοί στους οποίους συμμετέχουν και τους οποίους υπηρετούν!!!
Ας μην παραξενευόμαστε όταν επιθέσεις εναντίον αυτών των θεσμών προκαλλούν ανταπαντήσεις σε προσωπικό επίπεδο...

COBE-4-

• Guest
« Reply #15 on: February 09, 2006, 12:45:43 »
wraia twra pou o balendar efyge exoume ena ligotero logo na eknevrizomaste
siga re agori mou poly kapoios tin eides....
ante geia sou

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #16 on: February 09, 2006, 12:51:52 »
Το τόπικ κλειδώνεται.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι