chris ξερεις οτι απεχω απο τον πανελληνιο .αλλα αυτο που γραφεις δεν λεει τιποτε την συγκεκριμενη μερα ηταν 500 δικοι μας και μονο 1 λεωφορειο απο πανω .50 θελεις 100 ατομα .οι υπολοιποι ηταν απο αθηνα. αρα ποια προταση.
λες και αυτή που έκαμαν την πρόταση και θα κλειθούν να την οργανώσουν, δεν είναι οι ίδιοι που έχουν γράψει με χιλιόμετρα ποδαρικό το σύνθημα:
"όπου και να παίζεις
θα σε ακολουθώ..."
imago δεν το καταλαβαινω πραγματικα .ποιοι ειναι αυτοι που εκαναν αυτην την προταση. ειναι τιποτε οργανωμενο ;πρεπει εγω και οσοι αλλοι αθηναιοι που λογω τοπου διαμονης θελουμε να τους γαμησουμε να συμμετεχουμε ;οσοι αο αυτους που λες οτι κανανε οτι κανανε πρεπει να το διαλαλουν .το κανεις για τον ΠΑΟΚ και το κρατας μεσα σου.αν το κανεις για μουρη πηγαινε στον αρουλη.
τελικα να ρωτησω καποια πραγματα και θα χαρω να παρω απντησεις απο οσους θελουν πραγματικα την αποχη αλλα και οσους θελουν να πανε.
α) πιστευετε οτι ο χοντρος θα παθει τιποτε η τσεπη του αν θα παμε εμεις ή οχι.αυτα που ηταν να παρει δεν τα πηρε .τηλεοραση ,χορηγιες,οπαπ,επαε,φανελες,μπουτικ κλπ. γελαει ή οχι με αυτα που ακουει και βλεπει ;
β)πιστευεται οτι η αποχη ειναι το σωστο μετρο ή χρειαζεται να βρουμε κατιο αλλο ; εγω δεν συμφωνω με την αποχη και τα επεισοδια
γ)αν ο ΠΑΟΚ ειχε καλυτερη πορεια θα τα βαζατε με τον γουμενο ; ή τοτε δεν θα εφταιγε ;ή θα τον ειχαμε ξεχασει ;
τελειωνοντας μπορειτε νασ με πειτε ποιοι απο εδω μεσα ασχολουνται μονο με τον χοντρο ,και μονο με τον χοντρο ,και γραφουν μονο για να τον κραξουν ,απεχουν σε πολλες αλλες συζητησεις , γραφουν μονο για χαβαλε;ποιοι απο σας κλαινε για τον ΠΑΟΚ σε ποιους χαλαει η εβδομαδα ,σε ποιους ιερος σκοπος ειναι μονο η ανατροπη του μπουλη ; κοιταχτηκατε στον καθρεπτη και να ρωτησετε τι θελετε απο τον ΠΑΟΚ ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ τι ειναι ο ΠΑΟΚ ; τι σημαινει για εσας που θελετε αποχες και επεισοδια ; σε ποιους αλλους κανετςε κακο γραφωντας αυτα ; αναρωτηθηκατε γιατι πολλοι μεγαλυτεροι σε ηλικια σταματησαν να γραφουν εδω μεσα ; το προβλημα σας τελικα ειναι τι σκατα κανει ο μπουλης καθε μερα ; σκεφτηκατε απο ποιους ξεκινανε καθε φορα οι διαμαρτυριες για τον εκαστοτε προεδρο ; πειτε εναν που εφυγε χωρις να τον κραξουμε. ειναι στραβος ο γυαλος ; υπηρξαν στο παρελθον ατομα ή συνδεσμοι που τα πηραν ,που ζουσαν απο την ομαδα και οχι γι αυτην ; και μη ζητησετε αποδειξεις .σε αυτην την χωρα τιποτε δεν αποδεικνυεται. χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει .ακουτε καθε μερα αυτον που πηρε τα λεφτα απο τον ερανο του γχ ; τι του κανατε ; τελικα ζειτε μονοι για να μιζεριαζεστε ; δεν υπαρχει τιποτε καλο σε αυτην την ομαδα ; και τελικα στο φιναλε αν ολα αυτα σε αηδιαζουν και δεν εχεις το κουραγιο να τα παλεψεις κανε στην ακρη .μην το γαμας ομως .υπαρχουν αλλοι που βλεπουν τον δικεφαλο και κλαινε καθε μερα.
και επειδη τελικα καποια πραγματα χτυπανε σε προσωπικο επιπεδο .δεν γουσταρω να μου την λετε οπως δεν την εχω πει προσωπικα παντα σε κανενα .πειτε το γενικα ή βαλτε πρωτο πληθυντικο .να εξαιρεσετε ομως αυτο το post γιατι ειπα πολλα που ηθελα καιρο να πω. δεν ειπα ποτε οτι ειμαι πιο ΠΑΟΚΤΣΗΣ απο κανεναν αλλο . ξερεις εσυ imago αν εγω εχω κανει χιλιομετρα ; με γνωριζεις ; ξερεις αν εχω καταδικες για τον ΠΟΑΚ .ξερεις αν εχω σημαδια επανω στο κορμι μου γι αυτο ; με ξερεις ποιος ειμαι και με ειρωνευεσαι ; ξερεις τι εχω κανει εγω για τον ΠΑΟΚ ; πως το γραφεις ; με ξερεις μονο απ[ο αυτα που γραφω. ειμαι ο bane για σενα οχι ο αλλος .για μερικους απο εδω μεσα ειμαι ο γιαννης . chris πρωτος στοχος ειναι τι κανει ο ΠΑΟΚ και ο οχι ο μπουχεσας .
υ.γ αν τα γραφομενα μου σας φανουν ασχημα δεν ζηταω συγνωμη . πιστευω οτι εχω ελευθερια να γραψω αυτο που πιστευω. εχω ξαναπει οτι σεβομαι απολυτα και τις γνωμες των αλλων σεβαστειτε και την δικη μουαν νομιζουν oi mods οτι υπερεβηκα ορια ας με διαγραψουν . ουτως ή αλλως εχω φτασει στα ορια μην σβηστει ομως το post