Author Topic: yparxei skepsh gia apoxh se kapoio apo ta 3 derby me gay-vazelo-xanoumi an oxi kai sta tria..kinitopoihseis dhladh pou tha peiraksoun ton xontro oikonomika  (Read 4090 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
gia mena to kalitero einai to gipedo na einai tiga gemato alla xwris na kopei oute ena eisitirio.na ginei tis poutanas mesa me ntou sta episima kai to idio brady na figei o xontros

chris

• Guest
kati paromoio me afto pu eixame kanei perysi dhladh:

(2004NOEMB-2005)ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 0-2 & epeisodia sthn g1 kata gumenu
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,1611.0.html

IronEagle

• Guest
gia mena to kalitero einai to gipedo na einai tiga gemato alla xwris na kopei oute ena eisitirio.na ginei tis poutanas mesa me ntou sta episima kai to idio brady na figei o xontros

Mages an ginei kati tetoio 8a xaso pasa idea gia ton LAO TOU PAOK!  :headbang:
An kai pisteyo, opos diabasa kai se ena allo topic, oti o laos mas, den mporei na skisei oute bregmeni efimerida pleon!    :smiley4:

AS KANONISTEI RE PAIDES KATI TETOIO , GIA NA ARXISEI NA METRAEI MEROULES O POU_ _ _ _    O XOUNTROULIS!!!!!     :daxtylo:

kostakis_xanthi

• Guest
den pisteuo oti h apoxh tha boithisei na figei o xontros..
ayton ton ftineis kai nomizei oti psixalizei, siga mhn udrosei to ayti toy.
kanoyme kako ton paok etsi pisteuo.
to basikotero pisteuo einai meta ton goymeno POIOS MPOREI NA DIOIKHSEI
KAI NA BALEI LEFTA? POIOS THA RISKAREI?
oti apofasistei mages ego eimai mesa arkei na bohthisei kai na exei apotelesma,
xoris na kanoyme sthn oysia kako thn omada.

LoGotHeTiS

• Guest
Πρίν από μερικα χρόνια (νομίζω τον πέμπτο χρόνο του μπατατούδη) σε έναν αγώνα -ψιλοάδεια τούμπα- τελευταία νομίζω αγωνιστική άρχισε να βρέχει και τότε άνοιξαν τις πόρτες από την 4 προς τα επίσημα και μεταφέρθηκαν άτομα από την 4 (στην πλειοψηφία από τον σύνδεσμο από ότι θυμάμαι) και αρχίσαμε να βρίζουμε τον μπατατούδη μέσα στα επισημα-για πρώτη φορά τότε- και με τις ανάλογες αντιδράσεις από τους κουτραδόρους..

Το ίδιο ήθελα να γίνει και μετά το τρενάκι στο ΠΑΟΚ - όφη αλλα δεν έγινε..

Είναι ότι πρέπει για τον αγώνα με τον γαύρο αλλα μην ξεχνάτε ότι ο κόσμος που πηγαίνει σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι και τόσο ενημερωμένος..Δυστυχώς είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις από αυτούς που πηγαίνουν σε 2 αγώνες τον χρόνο..

Το ντού είναι μια καλή λύση (και εύκολη) αρκεί να συμφωνίσουν οι σύνδεσμοι να μην παραλάβουν εισητήρια για τον αγώνα..Και να συμφωνηθεί ένα ραντεβού απ έξω..Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν πιστευω ότι μπορεί να γίνει..Σε άλλο ένα ντερμπι δεν είχαμε πει συλλαλητήριο και η Τούμπα μέσα είχε περισσότερο κόσμο από εκει?

{αχ αυτή η μνήμη μου}

imago

• Guest
βέβαια το έαν μια αποχή θα είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αυτό εγώ δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Με γοητεύει ωστόσο μια άλλη πρόταση που έγινε από συνοπαδούς στο Τόπικ. Δηλαδή όποια και να είναι η απόφαση, ας τηρηθεί ομόφωνα γιατί μόνο έτσι παύουμε να είμαστε μια άμορφη, ανοργάνωτη και ετερογενείς μάζα ΠΑΟΚτσήδων και δείχνουμε στοιχεία οργάνωσης, σοβαρότητας, πειθαρχίας και αποφασιστικότητας, στοιχεία που οπωσδήποτε λαμβάνοναται υπόψιν (θετικά ή αρνητικά αυτό δεν έχει σε πρώτη φάση σημασία) από οποιονδήποτε επιρρεάζει ή σκοπεύει να επιρρρεάσει τα πράγματα στον ΠΑΟΚ!!!

Αλλά πως να γίνει αυτό???Κοιτάχτε τί λέει ο άλλος ως απάντηση στην πρόταση αποχής:

εγω στις ηττες ειμαι ΠΑΟΚ .οχι στις νικες . αλλοιως θα ημουν ομαδα της αθηνας

λες και αυτή που έκαμαν την πρόταση και θα κλειθούν να την οργανώσουν, δεν είναι οι ίδιοι που έχουν γράψει με χιλιόμετρα ποδαρικό το σύνθημα:

"όπου και να παίζεις
θα σε ακολουθώ..."

με τέτοια διαχαστική νοοτροπία είναι ποτέ δυνατόν να κατορθώσουμε κάτι πέρα από το να δερνόμαστε στα όρια της Θ4 και της Θ3???

Υ.Γ. σε εκείνους που ίσως από δόλο, ίσως όμως και από αφέλεια, προτείνουν να γεμίσει το γήπεδο με οσφπ ("για να γίνει ουσιαστική αντιπολίτευση στον χοντρό"!) και να εξαντληθούν οι αντιδράσεις σε κάποιες προφορικές διαμαρτυρίες θέλω να υπενθυμήσω τα γεγονότα με το αιγάλεω. Όταν από την Θ4 άρχισαν οι αποδκιμασίες προς την διοίκηση, από την Θ3 άκουγα κάποιους ανεγκέφαλους να ανταποδίδουν το γνωστό γιουχάρισμα και το γνωστό πλέον "άμα δεν σας αρέσει, αλλάξτε ομάδα". Μήπως θέλουν πρώτα να κόψει τα εισητήρια ο χοντρός και να τα κονομήσει και μετά "ας γίνει ό,τι θέλει, ας πάνε να πνιγούν"???

COBE-4-

• Guest
egw symfwnw apolita me ton syntopiti mou mizero.ola poutana mesa kai exw kanena kommeno eisitirio.kai eyxomai na fame kana tribalo mpas kai xipnisei kai to teleftaio gidi.
oles oi protaseis ypo sizitisi.alla akousa kai mia valakeia mesa sta alla
na pame leei,tiga to gipedo kai katholou foni.swpa re maga,afto einai to oneiro tou goumenou na ta tsepwnei kai na min akouei tipota.eimaste sovaroi?diladi ti tha kerdisoume etsi?

Offline bane

• Αλλαγή
chris  ξερεις οτι απεχω απο τον πανελληνιο .αλλα αυτο που γραφεις δεν λεει τιποτε την συγκεκριμενη μερα ηταν 500 δικοι μας και μονο 1 λεωφορειο απο πανω .50 θελεις 100 ατομα .οι υπολοιποι ηταν απο αθηνα. αρα ποια προταση.

λες και αυτή που έκαμαν την πρόταση και θα κλειθούν να την οργανώσουν, δεν είναι οι ίδιοι που έχουν γράψει με χιλιόμετρα ποδαρικό το σύνθημα:

"όπου και να παίζεις
θα σε ακολουθώ..."

imago δεν το καταλαβαινω πραγματικα .ποιοι ειναι αυτοι που εκαναν αυτην την προταση. ειναι τιποτε οργανωμενο ;πρεπει εγω και οσοι αλλοι αθηναιοι που λογω τοπου διαμονης θελουμε να τους γαμησουμε να συμμετεχουμε ;οσοι αο αυτους που λες οτι κανανε οτι κανανε πρεπει να το διαλαλουν .το κανεις για τον ΠΑΟΚ και το κρατας μεσα σου.αν το κανεις για μουρη πηγαινε στον αρουλη.

τελικα να ρωτησω καποια πραγματα και θα χαρω να παρω απντησεις απο οσους θελουν πραγματικα την αποχη αλλα και οσους θελουν να πανε.
α) πιστευετε οτι ο χοντρος θα παθει τιποτε η τσεπη του αν θα παμε εμεις ή οχι.αυτα που ηταν να παρει δεν τα πηρε .τηλεοραση ,χορηγιες,οπαπ,επαε,φανελες,μπουτικ κλπ. γελαει ή οχι με αυτα που ακουει και βλεπει ;
β)πιστευεται οτι η αποχη ειναι το σωστο μετρο ή χρειαζεται να βρουμε κατιο αλλο ; εγω δεν συμφωνω με την αποχη και τα επεισοδια
γ)αν ο ΠΑΟΚ ειχε καλυτερη πορεια θα τα βαζατε με τον γουμενο ; ή τοτε δεν θα εφταιγε ;ή θα τον ειχαμε ξεχασει ;

τελειωνοντας μπορειτε νασ με πειτε ποιοι απο εδω μεσα ασχολουνται μονο με τον χοντρο ,και μονο με τον χοντρο ,και γραφουν μονο για να τον κραξουν ,απεχουν σε πολλες αλλες συζητησεις , γραφουν μονο για χαβαλε;ποιοι απο σας κλαινε για τον ΠΑΟΚ σε ποιους χαλαει η εβδομαδα ,σε ποιους ιερος σκοπος ειναι μονο η ανατροπη του μπουλη ; κοιταχτηκατε στον καθρεπτη και να ρωτησετε τι θελετε απο τον ΠΑΟΚ ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ τι ειναι ο ΠΑΟΚ ; τι σημαινει για εσας που θελετε αποχες και επεισοδια ; σε ποιους αλλους κανετςε κακο γραφωντας αυτα ; αναρωτηθηκατε γιατι πολλοι μεγαλυτεροι σε ηλικια σταματησαν να γραφουν εδω μεσα ; το προβλημα σας τελικα ειναι τι σκατα κανει ο μπουλης καθε μερα ; σκεφτηκατε απο ποιους ξεκινανε καθε φορα οι διαμαρτυριες για τον εκαστοτε προεδρο ; πειτε εναν που εφυγε χωρις να τον κραξουμε. ειναι στραβος ο γυαλος ; υπηρξαν στο παρελθον ατομα ή συνδεσμοι που τα πηραν ,που ζουσαν απο την ομαδα και οχι γι αυτην ; και μη ζητησετε αποδειξεις .σε αυτην την χωρα τιποτε δεν αποδεικνυεται. χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει .ακουτε καθε μερα αυτον που πηρε τα λεφτα απο τον ερανο του γχ ; τι του κανατε ; τελικα ζειτε μονοι για να μιζεριαζεστε ; δεν υπαρχει τιποτε καλο σε αυτην την ομαδα ; και τελικα στο φιναλε αν ολα αυτα σε αηδιαζουν και δεν εχεις το κουραγιο να τα παλεψεις κανε στην ακρη .μην το γαμας ομως .υπαρχουν αλλοι που βλεπουν τον δικεφαλο και κλαινε καθε μερα.

και επειδη τελικα καποια πραγματα χτυπανε σε προσωπικο επιπεδο .δεν γουσταρω να μου την λετε οπως δεν την εχω πει προσωπικα παντα σε κανενα .πειτε το γενικα ή βαλτε πρωτο πληθυντικο .να εξαιρεσετε ομως αυτο το post γιατι ειπα πολλα που ηθελα καιρο να πω. δεν ειπα ποτε οτι ειμαι πιο ΠΑΟΚΤΣΗΣ απο κανεναν αλλο . ξερεις εσυ imago  αν εγω εχω κανει χιλιομετρα ; με γνωριζεις ; ξερεις αν εχω καταδικες για τον ΠΟΑΚ .ξερεις αν εχω σημαδια επανω στο κορμι μου γι αυτο ; με ξερεις ποιος ειμαι και με ειρωνευεσαι ; ξερεις τι εχω κανει εγω για τον ΠΑΟΚ ; πως το γραφεις ; με ξερεις μονο απ[ο αυτα που γραφω. ειμαι ο bane για σενα οχι ο αλλος .για μερικους απο εδω μεσα ειμαι ο γιαννης . chris πρωτος στοχος ειναι τι κανει ο ΠΑΟΚ και ο οχι ο μπουχεσας .

υ.γ αν τα γραφομενα μου σας φανουν ασχημα δεν ζηταω συγνωμη . πιστευω οτι εχω ελευθερια να γραψω αυτο που πιστευω. εχω ξαναπει οτι σεβομαι απολυτα και τις γνωμες των αλλων σεβαστειτε και την δικη μουαν νομιζουν oi mods οτι υπερεβηκα ορια ας με διαγραψουν . ουτως ή αλλως εχω φτασει στα ορια μην σβηστει ομως το post

ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Suicidal

• Βασικός
kati paromoio me afto pu eixame kanei perysi dhladh:

(2004NOEMB-2005)ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 0-2 & epeisodia sthn g1 kata gumenu
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,1611.0.html

8) Ante kai mia endiaferon foto tou "arxeiou" apo ekeino to mats me ton ergotelh  8)

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline maria-mtb

• Βασικός
υπαρχουν αλλοι που βλεπουν τον δικεφαλο και κλαινε καθε μερα.

egw eixa apofasisei na mh grapsw se auto to thema, meta omws apo to post tou bane k eidika apo to parapanw sxolio, mia k eimai mallon k gw mallon mia apo apo autous-es pou klaine, na pw oti eimai KATA ths apoxhs. giati?
-epeidh apekthsa apo th vroxa pou exw faei fetos k eidika me thn ren gunaikologika provlhmata
-epeidh me ton ofh forousa mpytzames katw apo ta rouxa mou gia na na antexw k h mpatsina me elegxe mia wra
-epeidh goustarw ton PAOK k ton a8lhtismo k agapw tous paixtes ths omadas mou opoioi k an einai autoi k oso an paizoun k thelw na tous sthrizw
gia ola auta k gia alla tosa den anexomai apo KANENAN na mou pei na kanw apoxh, giati ntemek etsi tha vlapsw to goumeno k ton kathe goumeno k kuriws den anexomai apo kanenan na me apokalei "provato" k "gidi" epeidh thelw na paw na dw podosfairo! ti na kanoume?

Offline BLACK STORM

• Αποστολή
  • **
ο φιλτατος μπανε στο ποστ του περιγραφει με τον καλυτερο τροπο τη σχιζοφρενεια την οποια αντιμετωπιζουμε ολοι μας εδω και πολλα χρονια. την ακροβασια αναμεσα στο να υποστηριζουμε την ομαδα και να ασχολουμαστε μονο με τα καθαρα αγωνιστικα και τα κερκιδιακα θεματα και απο την αλλη με τα διοικητικα.
και συναμα ο ενας να κραζει τον αλλο, "καλα ασχολεισαι με το αγωνιστικο, δεν βλεπεις οτι το διοικητικο αισχος", "καλα ρε συ, ασχολεισαι μονο με τα διοικητικα, ασχολησου λιγο με την ομαδα".
το ποστ του μπανε ειναι ξεκαθαρο, δεν προσβαλει κανεναν και τιποτα και δεν βλεπω κανενα λογο ο φιλος μπανε να ανησυχει περι ασχημιας των γραφομενων.
αυτη ειναι η σχιζοφρενικη κατασταση την οποια ζουμε εδω και παρα πολλα χρονια.
και η σχιζοφρενικη κατασταση αυτη εχει φτασει πολλους απο εμας στα ορια τους. θα στεναχωρησω το φιλο μπανε σε ενα σημειο μονο. δεν βλεπω αυτη η σχιζοφρενεια να τελειωνει συντομα. καλο κουραγιο λοιπον. θα το χρειαστουμε ολοι.
οσο για τα περι αποχης, οτι ειναι να γινει, θα γινει οταν ερθει η ωρα του. σεβαστες ολες οι αποψεις. απλα επειδη ειμαι στους ατυχους που χασανε 2.5 απο τα καλυτερα χρονια τους με την αποχη επι βουλινου (και οχι στο μιλητο οπως οι κρινοντες τα παντα και τους παντες, ταλιμπαν) δεν ξερω να σας πω με βεβαιοτητα, κατα ποσο ειναι καλη ή οχι. σαν μηνυμα ισως, σαν πρακτικη επειδη την εζησα και την εφαρμοσα...δεν ξερω. το ασχημο ειναι οτι η τραγικη εικονα της ομαδας σπρωχνει απο μονη της τα πραγματα σε σιωπηρες αποχες...
1976 - 2006
 30 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ
  ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
για μένα ο ΠΑΟΚ που αγαπήσαμε και λατρέψαμε όλοι μας και που συνεχίζουμε να αγαπάμε και να λατρεύουμε πέθανε
στις 11 - 08 - 2004 όταν έγινε και το μεγαλύτερο τρύπημα της ιστορίας του. από τότε κοιμάμαι και ξυπνάω με την ευχή να ξεκουμπιστεί ο κωλόπουστας και να φύγει από τον ΠΑΟΚ
μόνο τότε θα ησυχάσω και θα μπορέσω να ξαναδώ τον ΠΑΟΚ όπως τον έβλεπα και πριν. μέχρι τότε ΠΑΟΚ μόνο για τα 4 γράμματα , για την ιστορία , και για το λαό που έτσι που καταντήσαμε μας έχει ανάγκη όλους.
αποχή γαι τον χοντρό , τιε κλεφτιές του , τα ψέμματά του , το φιάσκο , τις εκδρομές στο οακά μα πάνω από όλα για τον ΠΑΟΚ.
χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης στο καραισκάκη τότε το 70% με 80% ήταν από πάνω. αν θυμάμαι καλά είμασταν 7 λεωφορεία. δεν θέλω να πω κάτι εναντίων του παναλληνίου με αυτό. αντιθέτως συμφωνώ απόλυτα με τη στάση που κράτησε τότε και γενικότερα με τη στάση που κρατάει. 

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
θελω να μιλησω λιγο σοβαρα και πραγματικα και ρεαλιστικα.
1)οι πολεμοι και οι αγωνες πεθαναν.και αν δεν πεθαναν ειναι πολυ δυσκολο να γινουν.βλεπε συλλαλητηριο κατα γουμενου στην τσιμισκη 1000 ατομα.στο ματσ με τον γαυρο απο εξω τιποτα..αρα ξεχαστε τις κινητοποιησεις..αν υπηρχαν επρεπε να γινουν καιρο τωρα,τοσο στη μπαλα οσο και στο μπασκετ.μηδεν...

2)δεν νομιζω να πειραζει η αποχη..εξαλλου σε αγωνες με ρεν-ακρατητο-οφη ειχαμε 2000-3000 κοσμο.ψοφια πραγματα.σχεδον αποχη!ετσι δεν ειναι ..ε?που εισασταν εσεις τοτε μεσα στο κρυο και τη βροχη?

3)οταν λεμε αποχη δεν εννοουμε αποχη μονο,εννοουμε μια κινηση που θα γινει οργανωμενα απο τον λαο του παοκ και θα τσακισει κοκκαλα.τωρα ντου θα λεγεται,πανο θα λεγεται,αποχη θα λεγεται....

4)εχουμε πιασει πατο φιλοι μου σε ολα σχεδον..εκτος απο το οπαδικο.πρεπει να ξυπνησουμε ειλικρινα δεν παει αλλο.δειτε τον αρη και τον ηρακλη ρε παιδια,εχουν 1000000 προβληματα.θελετε να ειμαστε ετσι και εμεις?σχεδον εκει παμε..διωξτε το χοντρο και παμε ψηλα.αν δεν φυγει αυτος ο ψευτης,ο κλεφτης,ο δουλος,ο αποτυχημενος επιχειρηματιας,ο φυγοδικος τι κανουμε γαμωτο..ειδικα εσεις στην αθηνα επρεπε να λετε ναι με τη μια,και να μη ντρπεστε τους ανοητους που σας ριχνουν καζουρα αλλα να τους γραφετε εκει που δεν πιανει η μελανη!ναι κυριοι κανουμε αποχη η οτι αλλο γουσταρουμε και αποδεικνυουμε οτι σας εχουμε γραμμενους ολους ρε μονο παοκ ειμαστε.μονο παοκ...

Offline bozik

• Αλλαγή
αμα πουν οι συνδεσμοι αποχη με το γαυρο,θα ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα που εχουν κανει(ξεχναω τις συναντησεις του καλοκαιριου)ξερετε γιατι-γιατι δεν θα τους ακουσει κανενας(το γηπεδο θα εχει κοσμο) και θα ειναι η μεγαλυτερη νικη του κλεφτη,προσοχη θελει γιατι ο γουμενος αυτο που θελει ειναι να διχαστει ο κοσμος ,ΟΧΙ στην αποχη ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ -ΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ.ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline arwstos

• Αλλαγή
ετσι ειναι οπως τα λεει ο bozik.
με το γαυρο δε μπορει να γινει αποχη. οι πανηγυρτζιδες που ζουνε για αυτο το ματς
και μονο θα πανε παλι και θα περασει το μηνυμα οτι ο Γουμενος βγηκε δυνατοτερος.

επισης, πιθανον να εχουμε καποια κινηση για μαζικες εγγραφες στον Α.Σ. εξω απο το γηπεδο πριν το παιχνιδι
οποτε αυτο με αποχη δε μπορει να γινει.

εγω οπως εγραψα πριν ενα μηνα πολυ δυσκολα θα ξαναδωσω 15ευρω στο Γουμενο,
ποσο μαλλον σε "συκε" παιχνιδια με γαυρους και δηθεν πολεμους εναντιον του κατεστημενου.

ευχομαι τουλαχιστον αυτοι που θα πανε στα ντερμπι να ασχοληθουν με το πραγματικο προβλημα του
ΠΑΟΚ που δεν ειναι ουτε ο γαυρος ουτε η πουτανα η Αθηνα.

τελος, οσοι εχουν αποφασισει να κανουν επεισοδια ας κοιταξουν να τα κανουν με το εξυπνοτερο τροπο.
οχι ντου και διακοπη οταν θα δωσει το πεναλτι στο γαυρο...
 (και την επομενη ξεκιναει ενας νεος ιερος πολεμος εναντιον του κατεστημενου απο τα Μ.Μ.Ε.)
αμα θες διακοπη μην το αφησεις να ξεκινησει καν το παιχνιδι.
σιγουρα πολυ καλυτερο το ντου στα επισημα...

εκτος απο το χτυπημα στη τσεπη του Γουμενου πρεπει να κοιταμε και πως θα περασουμε το μηνυμα
προς τα εξω οτι ο κοσμος ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ τελειωνει το Γουμενο.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

PAOK_VOLOS

• Guest
Sto match me to gauro ginete ntou stous epishmous.Ta kaneis ola poutana genika,diakopteis to match,tros 5 agonistikes.Auth einai apoxh 100%.

Alla' eipame,sto 2006 eimaste...to poli poli na spasoume kanena plhkrtologio...

Offline bane

• Αλλαγή
ρε δεν πατε καλα τελικα .ντου και τα σπαμε εεε; στα αρχιδια σας τι θα κοστισει μωρε .5 αγωνιστικες. -3 βαθμους. αφεντικα εισαστε εσεις που θα τα σπασετε στον ΠΑΟΚ δεν ειναι το μοσχαρι. και μετα ξερετε . αλλο που δεν θελει αυτος . τοτε θα βγει κερδισμενος στα ματια του κοσμου που δεν ξερει απο internet απο συνδεσμους κλπ. τι εγινε ; ουτως ή αλλως ειναι περιεργο που δεν εχουμε τιμωρηθει φετος. τι θα σπασουμε την παραδοση ; αλλα θελω ολοι εσεις που λετε για τα ντου να πατε εσεις να τα κανετε και μην περιμενετε τον οχλο και την ψυχολογια του.αλλα θελω να σας βουτηξουνε . οχι να κρυβεστε στην μαζα και μετα ελατε να τα ξαναγραψουμε εδω μεσα.τελικα ποιοι ειναι οι χουλιγκανς των πληκτρολογιων.οταν ειχα γραψει παλαιοτερα οτι ασκουμε διοικηση με το ετσι θελω αυτο ειναι παντως σε οσα ματς καταφερω να ανεβω εγω θα ειμαι αντιπαλος σας. οχι για τον γουμενο.για τον ΠΑΟΚ πληρης αποχαυνωση και διασπαση δηλαδη μεταξυ μας
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline agraf

• Αλλαγή
Ta hronia tou Voulinou mas vlapsane alla mazepsame ki empeiries.
Kata ti gnwmi mou to idaniko tha itan na gemisei to gipedo kai oloi na vriszoune ton Goumeno+megala pano diamartirias. Kanenas proedros den antehei tetoia piesi (poli tha skeftoun ton Vardinogianni alla den einai to idio, oi vazeloi ehoun kanei kai tromeres poreies me aftin tin dioikisi).

Prepei omws na katalavoun oloi oti me aftin tin dioikisi o PAOK tha einai katadikasmenos stin mizeria. Distihws polloi epimenoun na oneirevontai giati den goustaroun anatarahes alla theloun sporaki-mpalitsa-sahlamaritsa kai meta spiti.

MAZIKI SIMMETOHI

Offline agraf

• Αλλαγή
Kai epidi m'aresei na lew kathara ki egkaira tin gnwmi mou:

OHI STA EPEISODIA-NAI STIS 30.000 FWNES

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
egw symfwnw apolita me ton syntopiti mou mizero.ola poutana mesa kai exw kanena kommeno eisitirio.kai eyxomai na fame kana tribalo mpas kai xipnisei kai to teleftaio gidi.
oles oi protaseis ypo sizitisi.alla akousa kai mia valakeia mesa sta alla
na pame leei,tiga to gipedo kai katholou foni.swpa re maga,afto einai to oneiro tou goumenou na ta tsepwnei kai na min akouei tipota.eimaste sovaroi?diladi ti tha kerdisoume etsi?
Ksereis oti tha ginei ths p...tanas ean exeis ena gipedo gemato kai na mhn vgazei axna? Ksereis ti THETIKH dimosiothta tha parei to thema? Kai auto einai mia protash file pou mporei na symetasxei olo to gipedo. Sto ntou posoi tha pane ? 500? 1000? Kai meta tha sou lene koitakse tous alhtes kai thn katantia tou ellinikou podosferou kai tis gnostes paparies. SYN TOU OTI opoios ta vlepei auta siga min thelei na analavei ton PAOK. Opote xontros  sinexizei. Sorry alla ayta pou proteineis einai anaxronistika. Ta fagame sthn mapa stis dekaeties ton 80 kai 90. Kai kaneis den tha se ypologizei yiati m'auta pou proteineis kai ton xontro den dioxneis kai odigeis thn omada akoma pio kato. Gemise to gipedo kai deikse oti exeis pugmh kai organosh san filathlos.
Sou arese to 92 me thn pari pou ta kaname PO...na? Kai ti egine? 5 xronnia ap'ekso kai eutyxos mas meiosane thn poinh se ena xrono apokleismou kai peksame to 97...
KAI MHN KSEXNAS KATI. H TOUMBA KAI TA PERIKS DEN EINAI KANENOS KSEFRAGO AMPELI NA TA KANEIS POYTANA. AYTA...SPITI SOU. Ypologizeis an kaoios pateras ferei ta pedakia tou ti provlima dimiourgeitai?
Ante yiati mesa apo ton oxlo oloi magepsame!!!