Παιδια,επειδη ειναι λιγο ζορικο το θεμα και μας στενοχωρησε ολους,εγω απλα θελω να πω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Δε θελω σε καμια περιπτωση να κανω αβαντα στην διοικηση( που την πιστευω και την αγαπαω παρα παρα πολυ).Αλλα θεωρω πως δεν ειναι λογος αυτος να μαλωσουμε και να χαλαστουμε.Η απλη διαφωνια ειναι λογικο πραγμα, και υγειες. Πολυ καλος παιχτης ο Χρηστος , τον συμπαθω πολυ , οπως ολοι σας , αλλα οπως και να χει , η διοικηση αυτη πιστευω πως ξερει τι κανει.Πιστευω πως το κενο που αφηνει αυτη η κινηση ,ΔΕΝ ειναι μεγαλο.Και επισης , κατι πολυ σημαντικο. Δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να μπινελικωσω τον Χρηστο, οταν ερθει ΤΟΥΜΠΑ με τη φανελα του λαγου, γιατι δεν το αξιζει αυτο το παληκαρι , οπως και να χει το πραγμα. Οι λογοι που φευγει ειναι δικοι του προσωπικοι , και της διοικησης. Ειλικρινα,δε νομιζω οτι μπορω να χαρακτηρισω μεγαλη απωλεια, την μεταγραφη του. Ουτε εγω το ηθελα, αλλα για να φευγει , υπαρχουν λογοι σημαντικοι. Ταπεινη προσωπικη μου γνωμη..
ΧΡΗΣΤΑΡΑ , ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ , ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ . (ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ , ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ...)