Author Topic: Χρήστος Μελίσσης  (Read 9700 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Απ: Χρήστος Μελίσσης
« Reply #160 on: June 09, 2008, 13:46:50 »
Κόψτε τις μαλακίες και τις εικασίες..

Offline savage republic

• Βασικός

MetroStar

• Guest
« Reply #162 on: June 09, 2008, 16:59:50 »
Ρε φιλέ και τι θα τον κάνεις?Θα τον έχεις ένα χρονο και θα περπατάει όπως ο λάζαρος πχ.

Θα του καρφώσω το δελτίο στο ταβάνι και άστον να περπατάει..... Τρέξημο μαζί με τις μπουλτόζες όπως έκανε παλιά και κάποιος άλλος μαγκάκος..... Στην τελική όμως, αυτά δεν ισχύουν για το Χριστάκο το Μελίσση και όλη αυτή η παπαρολογία είναι εκ του πονηρού (.... πονηρή ποντικομαμή, ε ποντικομαμή....)

Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι κάποιοι όμως πάνε να δημιουργήσουν θέμα εκει που οπως φαινεται δεν υπαρχει. Αυτα τα δημοσιεύματα μου φαίνονται αρκετα υποπτα.

MetroStar

• Guest
« Reply #163 on: June 09, 2008, 17:01:31 »
φιλε metrostar συγνωμη κιολας,αλλα για να αλλαξεις το ονομα της Τουμπας σε pepsi Τουμπα
Edit Δικέφαλος: *********** Ρε παιδιά... είπαμε σεβασμός και όχι χαρακτηρισμοί προς άλλα μέλη. Έλεος επιτέλους.

@babis36:φιλε μην τρελενεσαι,ακομα και οι αθηναιοι ξερουν οτι γραφουν μαλακιες.εδω παρουσιαζουν τον εθκερο παιχταρα και το εχουν κανει θεμα εδω και 3 βδομαδες.και για τον ζεραρδ που ειναι και 29χρονων στην τελικη δεν λενε τιποτα.αλλα εγω δεν τους κατηγορω.
σκεψου τι θα εγραφαν τα σπορ του βορρα η ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ (αν υπηρχε) αν ο ΠΑΟΚ χτυπουσε τον τοροσιδη και τον σπυροπουλο...οι φυλλαδες την δουλεια τους κανουν

http://www.stadia.gr/forum/viewtopic.php?p=55687&highlight=&sid=932d130387219bd5d95b515fbc3b9422#55687

Kai ka8este kai milate me auton?

Δεν έλαξα το ονομα της ΤΟΥΜΠΑΣ σε pepsi ουτε σε κοκα κολα. Ξυπνηστε επιτελους καποιοι.Μηπως να φέρουμε κανεναν ουρακοταγκο μπας και καταλαβαίνει να κανουμε συζήτηση?

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #164 on: June 09, 2008, 17:03:28 »
ουγκ
PAOK is a Social Movement!

MetroStar

• Guest
« Reply #165 on: June 09, 2008, 17:26:13 »
Απ οτι βλέπω τώρα μαλλον το θέμα με την παραχώρηση του Μελίση μάλλον δημιουργήθηκε στο... φόρουμ! Μιας και το ρεπορταζ είναι ξεκάθαρο.

Δεν... ξεπουλάει

Αδιάλλακτη στην τακτική της εμφανίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία δεν δείχνει διατεθειμένη να συζητήσει με κάτω από 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Χρήστου Μελίσση.

http://www.sport-fm.gr/article/134001

Δηλαδή τι πιο σαφές? Τέλος, δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #166 on: June 09, 2008, 17:29:06 »
Να μας συγχωρείς φίλε..... καμιά φορά μας πιάνει μία ψιλοκαφρίλα εδώ μέσα και βγάζουμε πράγματα από το μυαλό μας! Έχεις δίκιο βουνό..... στο φόρουμ γεννήθηκε το θέμα εκ του μη όντος..... και πάλι συγνώμη για την αναστάτωση.....
PAOK is a Social Movement!

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
« Reply #167 on: June 09, 2008, 17:55:14 »
Ρε φιλέ και τι θα τον κάνεις?Θα τον έχεις ένα χρονο και θα περπατάει όπως ο λάζαρος πχ.

Σου είπε προσωπικά ο Χρήστος Μελίσσης ότι σκοπεύει να περπατάει μέσα στο γήπεδο?

Όταν γράφεις κάτι, καλό θα ήταν να το τεκμηριώνεις ή να ψάχνεις τις κατάλληλες λέξεις για να πεις ακριβώς αυτό που έχεις κατα νου να πεις.

Όσο για την ερώτηση σου, αν ήμουν στη θέση του προπονητή του, θα τον έβαζα να παίζει σε κάθε ματς.

Και επειδή δεν είμαι, σίγουρα θα τον χειροκροτάω.
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #168 on: June 09, 2008, 18:24:29 »
παιδια πρωτον ο μελισσης θα ειναι ο νεος μας αρχηγος (λογικα) και δευτερον(το πρωτο ηταν λιγο ασχετο) για μενα ειναι ο πιο επαγγελματιας παικτης που εχουμε στην ομαδα γι αυτο εχει και τετοια εξελιξη και πιστευω του χρονου θα ειναι ακομα καλυτερος, και αν δεν τον βαζει μπακ και τον βαζει στοπερ θα ειναι και ηγετης της αμυνας(χωρις να ξερω ακομα τις μεταγραφες μιλαω)

MetroStar

• Guest
« Reply #169 on: June 09, 2008, 18:29:31 »
Ε τι να λεμε τωρα? Αστέρι είναι ο παιχτης. Μακαρι να μεινει για πολλα χρονια

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #170 on: June 09, 2008, 18:36:27 »
giati twra dimiourgithike apo to pouthena kouventa gia to melissi;epeidi graftike mia malakia opws panta se efimerida.telika otan leme oti adiaforoume kai de xaftoume auta pou grafoun ta mme de nomizw na to ennooume poloi apo dw...
pantws egw kserw oti ektos apo paixtaras kai filotimos,o xristaras mas exei apodeiksei oti einai kai arrwsto PAOKtsaki!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #171 on: June 10, 2008, 00:44:35 »
Den iparhei thema metagrafis tou melissi. auta pou grafonte tora einai apla gia na hame na legame....
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

MetroStar

• Guest
« Reply #172 on: June 10, 2008, 08:38:31 »
Mαλλον διαβαζουν το φορουμ στην ΠΑΕ

ΠΑΟΚ: Ούτε να το σκέφτονται για Μελλίση

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε δείχνουν, σε καμία περίπτωση, διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Χρήστο Μελίσση στον Παναθηναϊκό, που φέρεται να είναι η ομάδα που θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα του νεαρού διεθνούς αμυντικού.

Δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ προς στιγμήν, όπως διαρρέει από τη διοίκηση, αλλά και να έρθει, θα πρέπει να είναι πάνω από 4 εκ. ευρώ, συμπεριλαμβομένου και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των «ασπρόμαυρων». Όσον αφορά τον διεθνή επιθετικό, οι ιθύνοντες των "ασπρόμαυρων" φαίνεται να το συζητάνε, αλλά για τον Μελίσση δε θέλουν, σε καμία περίπτωση, να σκεφτούν ενδεχόμενο πώλησής του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος βρίσκεται από τη Δευτέρα στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας, έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως δεν πρόκειται να «ξεπουλήσει» τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

http://www.sport-fm.gr/article/134090

GeorgT

• Guest
« Reply #173 on: June 10, 2008, 12:16:16 »
Την άγνοιά του για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Χρήστος Μελίσσης μιλώντας στο «Goal».

Ο 26χρονος διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε πως κανένας δεν τον έχει πλησιάσει, πως είναι παίκτης του «δικέφαλου» και ότι δεν ασχολείται με οτιδήποτε άλλο.

Η δήλωση αυτή έρχεται να προστεθεί στην άρνηση των ιθυνόντων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ότι έγινε η οποιαδήποτε κρούση για τον Μελίσση.

Χρήστο, καλησπέρα. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει η πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτησή σου. Εσύ τι γνωρίζεις;

«Τίποτα. Απολύτως τίποτα».

Δεν μπορεί. Εχει γραφτεί στον Τύπο ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να σε αποκτήσει, εσένα και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

«Αυτό το ξέρω. Και το ξέρω διότι το διάβασα στις εφημερίδες. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν ασχολούμαι. Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω».

Εχει έρθει σε επαφή μαζί σου κάποιος από τον Παναθηναϊκό;

«Οχι, κανένας».

Εχει γίνει κάποια κουβέντα ή πρόταση μέσω του εκπροσώπου σου;

«Οχι. Σου επαναλαμβάνω, δεν με έχει πλησιάσει κανένας. Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο από όσα γράφτηκαν».

«Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ»

Γνωρίζεις αν ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για σένα στον ΠΑΟΚ;

«Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, κάποια επίσημη πρόταση για μένα, νομίζω θα το μάθαινα. Αλλά δεν είμαι εγώ που θα αποφασίσω αλλά η ομάδα. Ανήκω στον ΠΑΟΚ και δεν με απασχολεί τίποτε άλλο».

Θα σε ενδιέφερε να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό;

«Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο με την ομάδα, οπότε δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο εκτός από αυτό».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=1107974

BIANCONERO

• Guest
« Reply #174 on: June 10, 2008, 12:37:15 »
Πως και δεν του εκαναν και μια ακομα ερωτηση...: "Πες ρε συ Χρηστο κατι καλο για τον Παναθηναικο...ασε κανενα παραθυρακι ανοιχτο για να χουμε να γραψουμε κατι!"
Να τρωγαν ενα καλο μπινελικι σαν απαντηση ολο δικο τους για να αποκτησει αξια το "ρεπορταζ"!
Α, ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ....

zagorakis

• Guest
« Reply #175 on: June 15, 2008, 11:06:52 »
Πρόταση για Μελίση

Ο Παναθηναϊκός επανήλθε για τον Μελίση. Φήμες αργά το βράδυ του Σαββάτου ανέφεραν ότι οι "πράσινοι" κατέθεσαν πρόταση στον ΠΑΟΚ για την αγορά του ταλαντούχου αμυντικού. Πριν λίγες μέρες είχε ζητήσει από τον "Δικέφαλο" τους Χριστοδουλόπουλο, Μελίση αλλά η πρόταση δεν ικανοποιούσε τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος την απέρριψε. Το Σαββάτο ο Παναθηναϊκός επανήλθε και πρόσφερε 800.000 ευρώ, από 400.000 που είχε προσφέρει, για τον Μελίση.
http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=152372
kato to xeria sas apo to mellisi vromolagi. den pouliete den to pernete xabari. simera stin pousto filada tous to derby grafei kato kato sto exofilo 1,5 ek autoi einai i maximou prosfora gia ton lazaro. re gia gelia einai i tipi ekei kato.

northeagle_4

• Guest
« Reply #176 on: June 15, 2008, 11:27:57 »
Mε 400 και 800 που ειστε "Διατεθημενοι" να δωσετε εμεις επειδη ειμαστε καλα παιδια ειμαστε "ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ" να σας παραχωρησουμε Μαλεζα και Βαγγελη αντιστοιχα.
  Αντε γαμηθειτε ρε παλιατσοι κοροιδεψτε εκει τα ζωα σας ολο το καλοκαιρι με Χαβιολα ,Αιμαρ και μην ασχολεισε με παικτες του ΠΑΟΚ.

Offline smokingpaper

• Κερκίδα
  • *
« Reply #177 on: June 15, 2008, 12:09:23 »
Ama tetoia talenta kostizan tosa lefta osa dinoun aytoi oi malakes o PAOK 8a agoraze den 8a poulouse.

asas

• Guest
« Reply #178 on: June 15, 2008, 12:15:23 »
swstosssss

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #179 on: June 15, 2008, 12:22:58 »
Afhste pou 8a einai fetos arxhgos...