Author Topic: Χρήστος Μελίσσης  (Read 9943 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
Απ: Χρήστος Μελίσσης
« Reply #120 on: February 11, 2008, 00:26:34 »
Quote from: αφεντομουτσουναρα μου                         χθες

Ο μελισσης παλι το ονομα του το εκανε σαν δεξι μπακ...να σου θυμησω ενα ματς με βαζελο στην Τουμπα που εβγαλε ματια και οργωνε ολη την πλευρα? Για μενα θα ειναι ιδανικο να παει μαζι με σναουτσνερ στα ακρα. Ειναι καλος αμυντικος, οχι τοσο αργος οσο νομιζουν καποιοι, και υστερει στο ψηλο παιχνιδι που πρεπει να κατεχει ενα σεντερ-μπακ!
απο την αλλη ο κνολ ειναι ΚΑΠΩΣ καλυτερος στο ψηλο παιχνιδι (εχουμε χασει 8 ματς απο εκει μιας που το αναφερες φετος...ψαξτο!)  και ΠΟΛΥ καλυτερος στο θεμα ΠΑΣΑ (ειναι ο μονος μας αμυντικος και απο τους ελαχιστους στην ελλαδα που δεν διωχνουν απλα τη μπαλα απο την αμυνα αλλα σημαδευει παιχτη και μαλιστα με πολυ καλα ποσοστα!!) για αυτο μου φαινεται καλη επιλογη η μετατοπιση του μελισση...ωστε να μην χασουμε και την ποιοτητα του, γιατι παρα τα λαθη του που φετος ειναι πολλα, μπαλα ξερει. Προσωπικη αποψη, οκ?
Παντα θεωρουσα οτι η θεση του Μελισση ειναι εκει και οχι σεντερ-μπακ...

Δεν τα αναφερω για να βγω δικαιωμενος και να την πω σε οσους διαφωνουσαμε χθες για τη θεση του Μελισση...μακρυα απο μενα τετοιες κοντρες με αδερφια, αυτε καν θυμαμαι με ποιους διαφωνουσα αλλωστε!...απλα ειμαι τοοοοσο χαρουμενος σημερα, πιο πολυ και απο την τριαρα....για αυτο το παιδι...που το πιστεψαμε ,αλλα με τις εμφανισεις του φετος ειχε απογοητεψει αρκετους...αναμεσα τους κι εμενα! Ειχα φτασει την προηγουμενη βδομαδα να λεω οτι "πλεον ειναι αναμεσα σε αυτους που θελω να δω να αποχωρουν το καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!" Το παραδεχομαι!!!!!
Επειδη ομως τον γουσταρα...επειδη ειναι και παοκτσακι.....ηλπιζα και περιμενα οσο τιποτα αυτο το ματς...να τον δω πισω δεξια, που πιστευα παντα οτι μπορει να κανει σπουδαια πραγματα....
Με δικαιωσες Χρησταρα...ΧΩΝΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ......μα πιο πολυ δικαιωσες τον εαυτο σου...τον προπονητη σου που σε πιστεψε...ολο τον ΠΑΟΚτσηδικο λαο που περιμενει ακομα πιο πολλα απο σενα!
ΣΗΜΕΡΑ ΗΣΟΥΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ....Ο Π.Α.Ο.Κ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΟΣΗ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΧΡΗΣΤΑΡΑ!

kalamata4

• Guest
« Reply #121 on: February 11, 2008, 01:07:04 »
Apisteuti apodosi apo to melisi. Ekei prepei na paizei. Center back mono se ektaktes periptoseis.

jimpapa83

• Guest
« Reply #122 on: February 11, 2008, 02:59:43 »

MIa poli euxaristi ekplixi ! ston panseraiko ekei epaize etsi ki allios ! kairos na to ekmetaleutoume re paidia ! kai oxi mono auton alla kairos einai oloi oi paixtes na paizoun stin fisiki tous thesi ! ena diastima eixame trelathei me to anakatema ! Bravo melisi ..makari na sinexisi etsi!

Dimitris69

• Guest
« Reply #123 on: February 11, 2008, 05:35:49 »
Kala pou forousa ta gialia mou simera giati o paixtis mou evale gialia! Telika einai simantiko oi pextes na paizoun sti fisiki tous thesi kai na ksediplonoun tis aretes tous. Ante agori mou mas trellanes.

Diego-4

• Guest
« Reply #124 on: February 11, 2008, 09:44:53 »
Α ρε ΑΜΠΑΛΕ Μελίσση , πώς κατάφερες σε μία εβδομάδα να γίνεις παικταρας !!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #125 on: February 11, 2008, 10:19:47 »
i pleiopsifia paradexotan oti o melisis exei talento.polu apla xtes apedeikse oti i thesi pou prepei na paizei einai deksia.paei kai teleiwse.ti triples ti sentres mpravo kai se sena!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #126 on: February 11, 2008, 10:28:42 »
μπράβο ρε παλίκαρε....

gnaget

• Guest
« Reply #127 on: February 11, 2008, 13:16:03 »
Τα σπασε όλα!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #128 on: February 15, 2008, 21:12:29 »
Ο αναντικατάστατος Χρήστος Μελίσσης...

Με τη συμπλήρωση είκοσι αγωνιστικών, μόλις πέντε παίκτες έχουν καταφέρει να μη χάσουν λεπτό συμμετοχής από τους αγώνες του πρωταθλήματος. Οι τέσσερις είναι τερματοφύλακες, οι Ούρκο Πάρδο, Πάβελ Κόβατς, Ντανιέλ Φερνάντες και Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, αλλά μοναδικός παίκτης γηπέδου είναι ο Χρήστος Μελίσσης.

Και αν για τερματοφύλακες είναι συνηθισμένο φαινόμενο, για τον 25χρονο Ναουσαίο αμυντικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα. Μάλιστα ο Μελίσσης έχει μόλις δύο κίτρινες κάρτες, και αυτές τις δέχτηκε τον Σεπτέμβριο, οπότε δεν κινδυνεύει άμεσα με τιμωρία.
Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αξίζει να τονίσουμε ότι έπαιξε και στα 30 περσινά παιχνίδια της ομάδας του, ενώ το πρώτο του εξάμηνο, από τον Ιανουάριο του 2006, όταν και πήγε εκεί από τον Πανσερραϊκό, δεν έπαιξε ούτε ένα παιχνίδι.

Εχει λοιπόν πενήντα παιχνίδια σερί παιχνίδια Α' Εθνικής, με το σπάνιο φαινόμενο να μην έχει χάσει ματς από την ημέρα που έκανε ντεμπούτο!
Και από αυτά ξεκίνησε τα 49 βασικός, έχοντας μια μόλις συμμετοχή σαν αλλαγή, στο ντέρμπι με τον Αρη στο Χαριλάου. Μάλιστα πέρσι δέχτηκε τρεις κίτρινες κάρτες.

Ο Μελίσσης ξεκίνησε επαγγελματικά το 2000 από τη Νάουσα και σε ηλικία 18 ετών έγινε αμέσως βασικός, πάιζοντας σε 30 παιχνίδια εκείνη τη σεζόν. Ο τότε προπονητής του, Διονύσης Μπεσλίκας ήταν σίγουρος ότι θα κάνει καριέρα σε μεγάλη ομάδα.

Στο φιλικό με την Τσεχία στην Κύπρο, στις 5 Φεβρουαρίου, έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι δνε έπαιξε ποτέ στην Εθνική Ελπίδων.

Οι άλλοι εικοσάρηδες...

Συνολικά ένδεκα παίκτες έχουν παίξει και στα 20 παιχνίδια, από αυτούς οι οκτώ βασικοί σε όλα. Ιδιαίτερη περίπτωση είναι ο Ουέλινγκτον του Απόλλωνα, που έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια, αλλά μόλις σε δώδεκα βασικός.

http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=143672

tsimpa tous olous re melissh ;D
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

mitsos_g4

• Guest
« Reply #129 on: February 16, 2008, 00:49:39 »
ante re paixtoura mou....
statherotatos stin apodosi tou (ektos apo elaxistes periptweseis) kai to kuriotero ta muala tou den pairnoun aera....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #130 on: February 16, 2008, 09:45:24 »
mono mhn ton alla3ei pali kai ton balei sto kentro ths amynas....
afese ton na alonisei pali apo de3ia, ki as balei allon sthn kentrikh amyna, 3erw 'gw Maleza !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #131 on: February 24, 2008, 13:02:12 »
Τι να αλωνιζει ρε παιδια δεν μπορει δεξι μπακ δεν την ξερει την θεση..
εχθες παλι καλα που δεν το πληρωσαμε αυτο, ειναι συνεχως σε λαθος θεση και ξεχνιεται πολυ μπροστα. Αμυντικα την θεση την ξερει πολυ καλα ο Σναουτσερ αλλα στην επιθεση ειναι ασχετος. Νομιζω οτι δεν θα δει χαιρι εκει και γρηγορα θα γυρισει στο κεντρο..

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #132 on: February 24, 2008, 13:05:27 »
Κοίτα στην παρούσα φάση εμένα η αμυντική τετράδα μου αρέσει πολύ. Με τις όποιες αδυναμίες όποια λαθάκια, εμένα μου εμπνέει σιγουριά. Τώρα αν ο Σάντος θεωρεί ότι ο Αραμπατζής μπορεί καλύτερα στα δεξιά, ας τον δοκιμάσει τον Μελίσση αμυντικό χαφ. Να δείτε και οι υπόλοιποι τι σημαίνει "αμυντικός χαφ κόφτης" να μην τον μπερδεύετε με το "αμυντικός χαφ ντουβάρι". Χεχε δν κρατήθηκα.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #133 on: February 24, 2008, 13:31:12 »
Σιγά σιγά γυρνάει και ο Αραμπατζάκος και τότε θέλω να δω ρε παιδιά τον ΜΕΛΙΣΑΡΟ ( προσωπικό μου πουλέν) αμυντικό χαφ δίπλα στον ΒΕΡΟΝ. Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου είμαι εμπαθής προς τον παίχτη Μπαλάφα. Θεωρώ ότι για αυτό που ονειρευόμαστε είναι πολύ λίγος. Δεν τον κράζω όμως ποτέ γιατί θεωρώ οτι με τα 35 χιλιάρικα που παίρνει προσφέρει πολύ περισσότερα από Σάλμον και Λάκη που παίρνουνε 200
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #134 on: February 24, 2008, 13:53:51 »
Το εχουμε δει και εκει, δεν ειναι η θεση του..

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #135 on: February 24, 2008, 13:59:13 »
Πόσα ματς έπαιξε αμυντικό χαφ; Φέτος σίγουρα κανένα. Πέρσι τον θυμάμαι μόνο με την αεκ στο 0 0 του ΟΑΚΑ που μαζί με τον Ντάνι ήταν οι καλύτεροι. Αποκλείεται να παιξε παραπάνω από 1-2 ακόμα αφου είχαμε Ζαγοράκη Μπαλάφα και Ηλιάδη να παίζουν. Κ πρόπερσυ αν θυμάμαι καλά δεν είχε συμμετοχές απ το χειμώνα που ήρθε.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #136 on: February 24, 2008, 15:07:10 »
Συγχωρήστε με αν κάνω λάθος αλλά ο Μελίσαρος έπαιξε αμυντικό χαφ μόνο με την Αεκ εκεί μέσα πέρσι και ήτανε ο καλύτερος.Εγώ εϊπα γιαυτήν την θεση γιατι θα μπορέσει να κάνει περισσότερα πράγματα εκεί. Είναι παίχτης με ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ και όχι ναχαμε να λέγαμε(αγαπημένη μου έκφραση) τύπου καστίγιο. Σημαντικό οτι είναι Ελληνας άρα μπορεί να παίρνει ευκολότερα τα μηνύματα απότην εξέδρα(βλέπε αρούλης)
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #137 on: February 24, 2008, 16:44:23 »
επαιξε και στο καραισκακη περσι στο 2-0 και ηταν τραγικος.το καταλαβε ο ρουμανος και δεν τον ξαναβαλε εκει

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #138 on: February 24, 2008, 18:21:32 »
Ο ρουμανος τον εβαζε στην αρχη της σεζον εκει ωσπου το καταλαβε οτι δεν..

chiltsid

• Guest
« Reply #139 on: February 25, 2008, 00:54:49 »
diafono sto oti o melissis prepei na paiksei amyntiko xaf,pros to paron kala einai ekei deksia.gia amyntiko xaf den kanei giati den exei tin texniki,pasa,iremia gi avtin tin thesi.amyntika mporei na kobei kai na klebei alla avto to kanei pros  to paron kai o mpalafas o opoios exei probadisma,pros to paron,apenanti stous allous.