Author Topic: Με Ζαγοράκη μπροστάρη στη λαική βάση και στη διοίκηση της ΠΑΕ (2005) και Ζαγοράκης στην διοίκηση (2007)  (Read 2004 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
kala ta lei o Batistuta-4- 
pion 8eloume diladi?? o zagorakis agapa pragmatika tin omada kai pisteuo pos ine o katallilos.....

Poet

• Guest
1. Εγώ ρώτησα ... τί έκανε ο Ζαγοράκης για τον ΠΑΟΚ ... και απάντηση δεν πήρα!!! Μου απάντησαν τί ΔΕΝ έκανε για τον ΠΑΟΚ ... δεν έκανε προσφυγή ... μα και ο Σαουρίδης δεν έχει κάνει προσφυγή για τον ΠΑΟΚ ... ούτε ο Τάσος ο Μητρόπουλος!!! Απάντηση για τό τί έκανε για τον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης ώστε να δικαιούται τέτοιας αποδοχής και τέτοιας αναγνωρισιμότητας ... υπάρχει;;;

2. Μιλάτε για τον Ζαγοράκη σαν Πρόεδρος ότι είναι ο πιό κατάλληλος. Ρωτάω εγώ ... πού το ξέρετε; Το δοκιμάσατε; Πώς το κρίνετε; Με τί κριτήρια; Με οπαδικά, με τεχνόκρατικά, με τί;;; Γιατί όπως μπορεί κάποιος να λέει ... είναι ο πιό κατάλληλος, και εγώ μπορώ να λέω ... είναι ο πλέον ακατάλληλος!!! Μάλιστα εγώ το στηρίζω κι'όλας, γιατί λέω ότι δεν έχω ούτε ένα δείγμα απο κάποιο χαρακτηριστικό του Ζαγοράκη που να μπορεί να με πείσει ότι θα είναι καλός Πρόεδρος. Θέλω λοιπόν, απο κάποιους που υποστηρίζουν τη λύση Ζαγοράκη, να μου πούν πώς είναι τόσο σίγουροι ότι ο Ζαγοράκης είναι "Η ΛΥΣΗ". Εγώ λέω, όπως δεν ήταν λύση ο Κούδας ... ο Σκαρτάδος ... ο Σαράφης ... ο Αποστολίδης, αλλά οι περισσότεροι απο αυτούς εξέπεσαν και κατάντησαν μεροκαματιάρηδες απο τον ΠΑΟΚ ... έτσι λέω ότι και ο Ζαγοράκης θα είναι λίγος. Πείτε μου λοιπόν ... ποιό είναι το χαρακτηριστικό που έχει ο Ζαγοράκης, που μπορεί να γίνει πετυχημένος Πρόεδρος!! Το προφίλ του άντρακλα; Οι γνωριμίες του με μεγαλοεπιχειρηματίες; Οι ικανότητές του στην οργάνωση και την διοίκηση μιάς εταιρείας αντάξιας του ονόματος του ΠΑΟΚ; Ποιό λοιπόν είναι το χαρακτηριστικό στον Ζαγοράκη, που θα κάνει τη διαφορά;

Εγώ πάντως λέω ... πετυχημένος επιχειρηματίας, έχει στοιχεία που ταιριάζουν για μιά θέση Προέδρου .. ας πούμε, όπως ο Παντελάκης ... όπως ο Βουλινός ... Αποτυχημένος επιχειρηματίας ... δεν έχει τέτοια στοιχεία ... όπως ο Βεζυρτζής ή ο Οικονομίδης ... ένας άνθρωπος που είναι ακόμα υπάλληλος ... όπως ο Ζαγοράκης ... μπορεί να έχει ... μπορεί να μην έχει ... αν είχε ... θα τα είχε δείξει ... αυτό λέω ... εμένα δεν μου δείχνει τίποτα ... ένα μηδενικό στον συγκεκριμένο τομέα. Πώς λοιπόν αυτός θα οργανώσει την ΠΑΕ; Πώς θα έχει ταυτόχρονα ... όραμα για μεγάλο ΠΑΟΚ ... ικανότητες να ελέγχει Εμπορικό Διευθυντή ... πολιτικές marketing ... Οικονομικό Διευθυντή ... να κρίνει και να βάζει οικονομικούς στόχους ... Τεχνικό Διευθυντή ... Ακαδημίες ... Σχολές Ποδοσφαίρου ... Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ... TV PAOK ... Περιοδικά ... Εμπορικά καταστήματα!!! Πώς;;; Με τις πορδές αυγά δεν βάφονται!!! Θα τα κάνουν όλα αυτά οι άλλοι; Και αυτός τί θα κάνει; Την γλάστρα; Τις δημόσιες σχέσεις; Αμ ... δεν είναι αυτό Πρόεδρος ... Πρόεδρος είναι αυτός που θέτει τους στόχους και ελέγχει τα όργανα .. δεν είναι μιά όμορφη γλάστρα στην καρέκλα του Προέδρου!!!

Επειδή λοιπόν τον πήχη εμείς τον έχουμε βάλει τόσο καιρό κάτω .... εγώ τον ξαναβάζω ψηλά ... θέλω τον ΠΑΟΚ ... Άρσεναλ ... Μπαρτσελόνα!!! Εκεί τον θέλω!!! Δεν τον θέλω Ατρόμητο Περιστερίου!!! Θέλω έναν Πρόεδρο που θα έχει τη δυνατότητα αυτή, να μπει στην ομάδα, να δουλέψει, και σε 7-8 χρόνια να είμαστε στις 20 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!! Αυτό θέλω!!! Και ξέρω ότι αυτό δεν γίνεται απο έναν μόνο άνθρωπο, μπορεί να ξεκινήσει απο έναν μόνο, αλλά χρειάζονται στην πορεία δεκάδες καλά άτομα σε καλές θέσεις. Αυτό το ένα άτομο απο το οποίο θα ξεκινήσει πάντως όλο αυτό ... το όραμα του μεγάλου ΠΑΟΚ ... δεν είναι κατα τη γνώμη μου, ο μεροκαματιάρης Ζαγοράκης!! Απλά!!!

3. Κάποιοι λένε για το επιτελείο του Ζαγοράκη ... εγώ λέω ... προχθεσινό παράδειγμα .. σε μιά ομάδα μπουρδέλο, ο αδιαμφισβήτητα ηγέτης του τερέν Ζαγοράκης, δεν στάθηκε ικανός να ελέγξει τον Βαγγελή και τον Τόργκελε που πλακώθηκαν στα σούτια!!! Εδώ λοιπόν, μέσα στο γήπεδο, που γνωρίζουμε ότι έχει μιά ηγετική φυσιογνωμία, και δεν μπορεί να ελέγξει 2 απο τους 15 ποδοσφαιριστές ... στον τομέα των επιχειρήσεων, που ΔΕΝ έχει αυτή την ηγετική φυσιογνωμία ... θα μπορεί να ελέγξει όλα αυτά τα άτομα που θα αποτελέσουν την νέα οργάνωση του ΠΑΟΚ;;;

Τόσο δύσκολα είναι αυτά που ρωτάω; Και μην τρελλαίνεστε ... και εγώ τον αγαπάω τον ΤΕΟ ... αλλά περισσότερο απο τον ΤΕΟ αγαπώ τον ΠΑΟΚ και θέλω τον ΠΑΟΚ ψηλά!!!

Είπα ... αν αποτύχει ο Ζαγοράκης ... λέμε τώρα ... υπόθεση κάνουμε ... σε 5 χρόνια μήπως να φέρουμε τον Σαλπιγγίδη; Να τον παρακαλάμε να κρεμάσει τα παπούτσια του να αναλάβει Πρόεδρος;; Δεν έχετε καταλάβει ότι άλλο πράγμα Πρόεδρος ... άλλο πράγμα ποδοσφαιριστής;

Τέλος, είπα ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να προσφέρει ο Θόδωρος, είναι ενότητα, για κάνα 10μηνο βαριά βαριά, και ένα καλύτερο προφίλ στις δημόσιες σχέσεις. Στην ουσία, δεν βλέπω που αλλού θα μπορούσε να βοηθήσει!!!

Άγγελος προπονητής ... Κωστίκος τεχνικός διευθυντής ... Ζαγοράκης υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων (και πάλι όχι μόνος του ... με την βοήθεια του Κ. Ορφανού)!!!

Εμένα αυτή είναι η σκέψη μου, και επιτρέψτε μου να την υποστηρίζω!!!

LoGotHeTiS

• Guest
Kαι Γιασεμάκης προπονητής τερματοφυλάκων..

Ο επόμενος...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ego tha se po to allo poet ti parapano ekane o nikolaidis gia tin aek apo oti o zagorakis gia ton PAOK k giati na min ginei proedros

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **

Τέλος, είπα ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να προσφέρει ο Θόδωρος, είναι ενότητα, για κάνα 10μηνο βαριά βαριά, και ένα καλύτερο προφίλ στις δημόσιες σχέσεις. Στην ουσία, δεν βλέπω που αλλού θα μπορούσε να βοηθήσει!!!

Εμένα αυτή είναι η σκέψη μου, και επιτρέψτε μου να την υποστηρίζω!!!

Sorry file Poet alla kai mono afto pou eheis grapsei parapanw tha einai terastia yphresia gia ton PAOK o opoios ehei ginei koureli sta nyhia twn trwktikwn, twn veteranwn tou Vietnam, twn pAOKarhwn, twn metamfiesmenwn swtirwn apatewniskwn kai loipwn antistoihwn synomotaksiwn.
O antrhwpos kai mono pou sto klima afto einai psyhraimos kai sovaros gia mena metraei. Katanow oti me to dramatiko yfos poy hrisimopoieis thes na peis oti o Zagorakis einai ena paketo me fantezi perityligma kai isws telika keno periehomeno. Poly pithanon. Afto pou tha metrisei sto ameso mellon giaton PAOK einai poios  tha kratisei kapoia bosika telika...
Eheis kanenan ypopsi? To na hrisimopoioume ekfraseis opws merokamatiaris ypallilos kai alla ftina einai adiko.
Den hreiazetai vevaia apo tin alli na anagoume ton kathe Zagoraki se laiko irwa. Ligo metro kai koini logiki na eihame.......

« Last Edit: May 13, 2007, 12:31:50 by wivenhoe »

Poet

• Guest
Έχω συγκεκριμένη άποψη για τον ΠΑΟΚ και την έχω καταθέσει ... και μάλιστα, εντελώς τυχαία είχε φτάσει και μέχρι τον Γούμενο, τον καιρό που ακόμα είχε τις μετοχές, αλλά δεν τον σύμφερε να την ακολουθήσει.

Η θέση μου είναι απλή ... πολύ απλή. Υπάρχουν περίπου 7,5 εκ. μετοχές της ΠΑΕ που ανήκαν στον Γούμενο και στον Παγώνη. Υπάρχουν άλλες 1,5 εκ. μετοχές που ανήκουν σε μικρομετόχους, και υπάρχει και άλλο 1 εκ. που ανήκει στον ερασιτέχνη. Οι 7,5 εκ μετοχές, οι περισσότερες είναι μαύρες, προήλθαν απο μούφα αυξήσεις κεφαλαίου, λογιστικές εγγραφές στις οποίες φαινόταν ότι οι μεγαλομέτοχοι έβαζαν χρήματα, και στην ουσία δεν έβαζαν ούτε ένα ευρώ. Έκαναν μιά εγγραφή στα λογιστικά βιβλία ότι η ΠΑΕ τους χρωστάει ας πούμε 1 εκ. Ευρώ ... μούφα εγγραφή ... και μετά αυτή την οφειλή την έκαναν κεφάλαιο, την έκαναν μετοχές!!!

Έχω μαζέψει 32 ΦΕΚ (Φύλλα Εφημερίδας της Κυβέρνησης) της τελευταίας 5ετίας που αφορούν τον ΠΑΟΚ. Οι αυξήσεις κεφαλαίου, νομικά είναι άκυρες. Αν τότε ήμουν μέτοχος, να είσαι σίγουρος ότι θα είχα ήδη κάνει αγωγές κατά του Μπατατούδη και του Γούμενου για ακύρωση των μετοχών.

Επειδή λοιπόν οι μόνοι που αποδεδειγμένα έχουν βάλει χρήματα στον ΠΑΟΚ είναι οι μικρομέτοχοι ... η πρόταση μου λέει ... όλες οι μετοχές του Γούμενου και του Παγώνη, να δωθούν με δωρεά στον Ερασιτέχνη. Βάσει νόμου, ο ερασιτέχνης δεν δικαιούτα να κατέχει μετοχές πάνω απο το 10% του μετοχικού κεφαλαίου, και έτσι οι μετοχές αυτές πρέπει να ακυρωθούν. Αυτό σημαίνει ... βγαίνουν απ'το παιχνίδι του ποιός έχει τις μετοχές και ο Βεζυρτζής, και ο Λάκης, και ο Μπιτσιάνης, και ο Τρυφωνίδης και ο Αποστολίδης και όλοι όσοι έχουν πάρει τις μετοχές του Γούμενου.

Παραμένουν ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ μέτοχοι του ΠΑΟΚ, οι μικρομέτοχοι, με μεγαλομέτοχο τον Καλύβα. Το μετοχικό κεφάλαιο απο 3 εκ. Ευρώ πάει στα 850 χιλιάρικα. Πέφτει κατα 2,150 Ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι αν σήμερα είναι αλήθεια ότι χρειαζόμαστε 5,5 εκ. για να μην έχουμε πρόβλημα με την αδειοδότηση, στην περίπτωση που γίνει αυτό, θα χρειαζόμαστε 2,350 εκ. ποσό που είναι προφανέστατα εφικτότερο να μαζευτεί.

Μοναδικοί λοιπόν μέτοχοι θα μείνουν οι μικρομέτοχοι, αυτοί που πραγματικά έβαλαν λεφτά στον ΠΑΟΚ ... και αυτοί είναι που θα αποφασίσουν ποιό θα είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Αυτοί θα αποφασίσουν αν θα κάνουν καινούργια αύξηση κεφαλαίου, και επέτρεψέ μου να πιστεύω ακράδαντα, ότι άνθρωποι που κάποτε πούλησαν σπίτι για να αγοράσουν μετοχές στον ΠΑΟΚ, το ότι θα έχουν κομβικό ρόλο και λόγο στα τεκταινόμενα του ΠΑΟΚ, θα αποτελέσει ευεργετικό παράγοντα για την υγεία του συλλόγου.

Δυστυχώς όμως, το σενάριο αυτό έχει και τα άσχημα του. Αν ακολουθηθεί, επειδή δεν γνωρίζουμε τους μικρομετόχους, δεν μπορούμε και να τους κατευθύνουμε. Γι'αυτό τον λόγο, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, οι γνωστοί παράγοντες, δεν πρόκειται να το δεχθούν!!! Επειδή απλά, ο μικρομέτοχος δεν είναι όργανό τους. Ούτε ο Βεζυρτζής, ούτε ο Οικονομίδης, ούτε οι παλαίμαχοι, ούτε ο Ορφανός, ούτε ο Κατσαρής!!! Κανένας. Ο μόνος που μπορεί να υποστηρίξει το σενάριο αυτό, είναι ο Καλύβας ... που έχει το 5% περίπου των μετοχών, και θα βρεθεί ξαφνικά μεγαλομέτοχος, τουλάχιστον για όσο διάστημα θα διαρκέσει η αύξηση ... αλλά εγώ το θεωρώ θεμιτό ... και ο Καλύβας έχωσε λεφτά και αγόρασε τις μετοχές, κανένας δεν του τις χάρισε!!!

Αν λοιπόν θέλουμε δημοκρατία ... ιδού η ρόδος!!! Στην επόμενη αύξηση, εκεί να δείς πόσος κόσμος μετά θα αγοράζει μετοχές!!! Διοίκηση; Όποιον ψηφίσουν οι πολλοί, αυτό λέει η δημοκρατία ... οι υπόλοιποι πειθαρχούν!!!
« Last Edit: May 12, 2007, 00:39:11 by Poet »

manos4

• Guest
"Τόσο δύσκολα είναι αυτά που ρωτάω; Και μην τρελλαίνεστε ... και εγώ τον αγαπάω τον ΤΕΟ ... αλλά περισσότερο απο τον ΤΕΟ αγαπώ τον ΠΑΟΚ και θέλω τον ΠΑΟΚ ψηλά!!! "

ειναι απλο ρε φιλε ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.......ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ? ΚΑΛΑ ΑΠΟ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...................ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΒΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ
ΣΤΗΝ ΕΠΑΕ ΠΡΙΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΗΓΚΑ ΤΩΡΑ.....ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΛΕΕΙ ....."ΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ
ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ " .....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ......... :(
ΑΚΟΥ ΚΑΛΥΒΑΣ ..................ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ............ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.........

Poet

• Guest
"Τόσο δύσκολα είναι αυτά που ρωτάω; Και μην τρελλαίνεστε ... και εγώ τον αγαπάω τον ΤΕΟ ... αλλά περισσότερο απο τον ΤΕΟ αγαπώ τον ΠΑΟΚ και θέλω τον ΠΑΟΚ ψηλά!!! "

ειναι απλο ρε φιλε ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.......ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ? ΚΑΛΑ ΑΠΟ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...................ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΒΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ
ΣΤΗΝ ΕΠΑΕ ΠΡΙΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΗΓΚΑ ΤΩΡΑ.....ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΛΕΕΙ ....."ΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ
ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ " .....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ......... :(
ΑΚΟΥ ΚΑΛΥΒΑΣ ..................ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ............ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.........

Πού είδες ρε φίλε να συγκρίνω τον Καλύβα με τον Ζαγοράκη; Εγώ έκανα post την πρότασή μου για τα διοικητικά. Αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει η φάτσα του Καλύβα, δεν με απασχολεί. Το θέμα είναι ότι ο Καλύβας, τις μετοχές τις αγόρασε, δεν του χαρίστηκαν. Έβαλε λοιπόν ο άνθρωπος λεφτά, είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει. Είπα όμως, ότι αυτό είναι δημοκρατία πραγματική ... ο λόγος να πάει σε αυτούς που τόσα χρόνια έχουν αδικηθεί και αυτοί είναι οι μικρομέτοχοι. Αφού αυτοί έβαλαν λεφτά, αυτοί να αναλάβουν. Μας αρέσει λοιπόν δεν μας αρέσει, που και εμένα δεν μου αρέσει, αλλά αυτό απαιτεί η δημοκρατία ... έβαλε χρήματα, έχει περισσότερες μετοχές και άρα έχει και περισσότερο λόγο. Δεν εξέτασα πουθενά αν μου αρέσει ή δεν μου αρέσει!!! Έλεος δηλαδή!!!

Εσύ αμφισβητείς ότι αγαπώ τον Ζαγοράκη, εγώ όμως ήμουνα στον τελικό στην Πορτογαλία και ας αμφισβητείς εσύ το αν αγαπώ ή όχι τον Ζαγοράκη. Εγώ πέρασα και είδα και τα παιδιά πριν τον αγώνα!! Αλλα τί να κάνουμε δηλαδή που δεν πιστεύω ότι είναι λύση για Πρόεδρος!!! Αλήθεια, τον είδες ποτέ τον Ζαγοράκη απο κοντά, του μίλησες; Έχεις άποψη για τον χαρακτήρα του και την προσωπικότά του ή νά'χαμε να λέγαμε; Πιστεύεις ότι αυτό το παιδί .. το άβγαλτο παιδί θα σου πώ εγώ .. μπορεί να αναλάβει τον ΠΑΟΚ; Μιά χαψιά θα τον κάνουν σε δευτερόλεπτα!!! Ξέρεις πόσα και τί είδους λαμόγια έχει ο ΠΑΟΚ;; Ή μήπως βλέπεις μόνο αυτά που φαίνονται; Ξέρεις πόσο καιρό θα του πάρει του Ζαγοράκη να καταλάβει το ποιόν του καθενός; Εγώ εκτιμώ ... απο 1 μέχρι 2 χρόνια, τουλάχιστον!!! Μέχρι λοιπόν να τους μάθει ... ονόματα δεν πρόκειται να πώ, ότι ξέρετε ... ξέρετε, μέχρι να μάθει με τί έχει να κάνει ... θα τον έχουν δέσει φιόγκο και θα τον έχουν στείλει!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
μιλαμε για ενα θεμα απο τα πολλα που εγω πιστευω οτι θα παιξουν το καλοκαιρι.....αλλα παμε....παιδι αβγαλτο Poet  ο Ζαγορακης και εσυ λες οτι τον ξερεις......αμφιβαλο.τωρα οτι διοικιτηκα μπορει να αποτυχει σε θεματα οργανωσης , αυτο παιζει αλλωστε απο μπαλα δεν κανει....οτι θα τον φανε οι γυρω του αυτο ειναι σιγουρο γιατι θα τον πουλισουν οι φιλοι του που υποτιθεται οτι θα ειναι μαζι του(το προβλημα θα ειναι για μενα αναποδο δεν θα υπαρχει ουτε καλοπροερετη κριτικη γιατι θα τρωνε κραξιμο απο ολους).... ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη χρειαζεται χρηματα απο χορηγους  και ο προεδρος του να σπαει πορτες επειδη εχει λαο απο πισω του και ο Ζαγορακης εγω πιστευω οτι ειναι ο μονος που μπορει να το κανει....δεν θελει αλλους δημοσιοσχετιστες που θα ευχαριστουν υπουργους παιρνοντας τα ψιχουλα... θελει προεδρο με αρχιδια.....και επειδη αν δεν διοικηση ο Zαγορακης θα λεμε μια ζωη τη θα εκανε και τη δεν θα εκανε πρεπει να διοικηση....θελει ???
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

manos4

• Guest
ο καλυβας μπορει να εβαλε καποια μικροποσα ......αλλα απο την διαφημηση που ειχε το προσωπο του και
οι κατασκηνωσεις του χρονια τωρα τα εχει επιστρεψει ο ΠΑΟΚ πολλαπλασια..............δεν βγηκε χαμενος
απο το παρε-δωσε του με τον ΠΑΟΚ.....
ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΝ
ΠΑΟΚ.........

apostolos

• Guest
Kala tha mas trelanete merikoi edw mesa.

Ti mhdenistes kai prasina aloga? Eipe kanenas pws o Zagorakis einai anikanos h oti den ton theloume san proswpo?

Allo leme emeis....To zagoraki ton rwthse kanenas an thelei?

Kai ksanarwtaw: Sas exei deiksei esas duo xronia oti thelei na asxolhthtei?
An nai peite mas ki emas gia kseroume... Pou? Pote? Ti eipe? Ti ekane?

Eseis ante xuma ormate kai lete o Teo tha suspeirwsei, tha kanei, ton agapoun oi PAOKtshdes, ma de leei kanenas oxi...

To thema einai pws eiste eseis toso sigouroi oti thelei na hghthei? Apo pou dhladh proerxetai h lush "Zagorakis" wste na th suzhtame sovara? Vghke pote o Teo estw kai emmesws na deiksei endiaferon? Afhse pote na ennohthei kati tetoio? OXI

Apla to onoma tou akougetai ws dioikthikh lush apo thn prwth mera pou hrthe edw, apo xilies duo meries ektos apo th dikh tou....

Apo th stimgh loipon pou to idio to proswpo krataei polu prosextika kapoies apostaseis eseis pws ton exete vaftisei hdh idaniko hgeth?

As doume loipon arxika estw ena endiaferon, oti nai, thelw na asxolhthw, thelw na analavw, exw ayth thn protash kai meta mesa ki emeis...Mhpws exoume kai tipota kalutero? As analabei...

Ki oso gia to san einai shmaia h oxi, auto einai mia kathara proswpikh aporia, pou mallon kakws thn ethesa parapanw giati einai entelws ektos thematos....
« Last Edit: May 12, 2007, 04:47:12 by apostolos »

Poet

• Guest
μιλαμε για ενα θεμα απο τα πολλα που εγω πιστευω οτι θα παιξουν το καλοκαιρι.....αλλα παμε....παιδι αβγαλτο Poet  ο Ζαγορακης και εσυ λες οτι τον ξερεις......αμφιβαλο.τωρα οτι διοικιτηκα μπορει να αποτυχει σε θεματα οργανωσης , αυτο παιζει αλλωστε απο μπαλα δεν κανει....οτι θα τον φανε οι γυρω του αυτο ειναι σιγουρο γιατι θα τον πουλισουν οι φιλοι του που υποτιθεται οτι θα ειναι μαζι του(το προβλημα θα ειναι για μενα αναποδο δεν θα υπαρχει ουτε καλοπροερετη κριτικη γιατι θα τρωνε κραξιμο απο ολους).... ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη χρειαζεται χρηματα απο χορηγους  και ο προεδρος του να σπαει πορτες επειδη εχει λαο απο πισω του και ο Ζαγορακης εγω πιστευω οτι ειναι ο μονος που μπορει να το κανει....δεν θελει αλλους δημοσιοσχετιστες που θα ευχαριστουν υπουργους παιρνοντας τα ψιχουλα... θελει προεδρο με αρχιδια.....και επειδη αν δεν διοικηση ο Zαγορακης θα λεμε μια ζωη τη θα εκανε και τη δεν θα εκανε πρεπει να διοικηση....θελει ???

Ρε bozik, έλεος ρε αγόρι μου ... το άβγαλτος εννοώ άβγαλτος στα επιχειρηματικά!!! Δεν εννοώ γενικώς και αορίστως!!! Δεν εννοώ στις γκόμενες, δεν εννοώ αφελής!!! Εννοώ ότι δεν σκαμπάζει απολύτως τίποτα απο επιχειρήσεις!!!

Η λύση Ζαγοράκη αδιαμφισβήτητα έχει να προσφέρει στην ενότητα. Δεν ξέρω αν ο/οι επιχειρηματίες που βρίσκονται απο πίσω του, τί σόϊ πράγμα είναι. Αν είναι ο Ανδρώνης, δεν τον θέλω, επειδή δεν γουστάρω με τίποτα τον Πετρουλάκη. Αν δεν είναι ο Ανδρώνης και το σενάριο του καλοκαιριού τελικά ξεφούσκωσε, τότε να δούμε τον/τους επιχειρηματίες!!! Είναι πολύ σημαντικό, πριν να εκφέρουμε άποψη απορριπτική ή πριν να το δεχθούμε, να ξέρουμε τον/τους επιχειρηματίες, επειδή ο ίδιος ο Ζαγοράκης έχει τεράστιο έλλειμμα στα επιχειρηματικά θέματα, αν αυτό το έλλειμμα καλύπτεται απο τους επιχειρηματίες που υποτίθεται ότι θα τον βοηθήσουν, τότε υπάρχει πιθανότητα να δουλέψει, υπο προϋποθέσεις βέβαια, αλλά υπάρχει ... αν όμως είναι κανένας που έχει ξενυχτάδικα, μαύρο χρήμα κλπ. τότε δεν πρόκειται αυτό το πράγμα να δουλέψει!! Η εικόνα του Ζαγοράκη και μόνο, δεν είναι ενδεικτική του αν είναι λύση. Αν είναι μόνος του, με έναν που θα χώσει 10 εκ. και διοίκηση κάνει μόνος του ... θα τον φάνε. Αν είναι αυτός, ένας επιχειρηματίας ή έστω 1-2 γατόνια διευθυντάδες απο πίσω, και 5 εκ. να έχει ... θα κάνει θαύματα!!!

Εν ολίγοις ... το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ένα και μοναδικό και μέχρι σήμερα, κανείς μα κανείς απολύτως δεν έχει μιλήσει γι'αυτό. Μιλάω λοιπόν εγώ. Το θέμα είναι, αυτή η εταιρεία ... αυτή η ομάδα ... να γίνει κερδοφόρα!!! Αυτή είναι η λύση για τον ΠΑΟΚ. Διότι αν δεν γίνει κερδοφόρα, τότε κάθε χρόνο θα έχει ανάγκη να καλύπτει το έλλειμά της ... και κάθε τόσο, όταν θα εξαντλύονται οι οικονομικές δυνάμεις του μεγαλομέτοχου ή του Πρόεδρου, τότε θα αναζητά το επόμενο κορόϊδο που θα βάλει τα χρήματά του. Το θέμα λοιπόν είναι θέμα νοοτροπίας. Στοχεύουμε λάθος. Ο στόχος μας δεν πρέπει να είναι η εξεύρεση επενδυτή, ο στόχος πρέπει να είναι η εξυγίανση της εταιρείας και η πραγματοποίηση κερδών. Μέχρι τώρα, οι λύσεις των φυτευτών διαχειριστών, όλες ανεξαιρέτως έχουν αποτύχει παταγωδώς!!! Μάλιστα απέτυχαν ακόμα και στο αγωνιστικό σκέλος, να είχαμε μιά ομάδα που είχε πάρει 6-7 πρωταθλήματα τα τελευταία 30 χρόνια και να είμασταν καταχρεωμένοι, λίγο πολύ, θα ήταν περισσότερο αποδεκτό, απο το να είμαστε οι μόνιμα 4ο,5ο,6οι και να είμαστε η πιό χρεωμένη ομάδα στο πρωτάθλημα!!!

Γι'αυτό η λύση στον ΠΑΟΚ, είναι συγκροτισμένη προσπάθεια, τόσο μέσω της ΠΑΕ όσο και μέσω του Α.Σ. Αυτό που γίνεται σήμερα, είναι τραγελαφικό ... το ποδόσφαιρο, είναι αυτό που δημιούργησε τον ΠΑΟΚ. Δεν τον δημιούργησε, ούτε η ποδηλασία, ούτε η άρση βαρών. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ποδοσφαιρικό σωματείο. Το γήπεδο το έκανε για να παίζει ποδόσφαιρο. Καλώς ή κακώς το 1979 διαχωρίστηκαν με νόμο Α.Σ. και ΠΑΕ και το γήπεδο παρέμεινε ιδιοκτησία του Α.Σ. Αυτό είχε τα καλά του, είχε και τα κακά του. Τα καλά ήταν ότι κανείς δεν μπορούσε να το αγγίξει. Με τα λαμόγια που εμφανίστηκαν στην 25ετία ... το γήπεδο θα το είχαν κάνει φέτες!!! Διασφαλίστηκε λοιπόν η περιουσία του ΠΑΟΚ. Καλώς. Απο την άλλη, σήμερα, δεν υπάρχει ούτε μία αξιόπιστη λύση στο οικονομικό πρόβλημα που να μην περιλαμβάνει νέα έσοδα, και τα νέα έσοδα, με το τεράστιο έλλειμα της ΠΑΕ, μόνο το γήπεδο μπορεί να είναι. Μακάρι να ήταν ένας μεγαλομέτοχος. Μα, αφού δεν υπάρχει τέτοιος, τί να κάνουμε τώρα. Αν σήμερα, έτσι για πλάκα, ο Α.Σ. εκχωρούσε το 50% των δικαιωμάτων του γηπέδου στην ΠΑΕ, η ΠΑΕ θα μπορούσε να πάρει 10 εκ. δάνειο ... για πλάκα ... σε 2 μέρες μέσα, και να καθαρίσει όλα τα χρέη μιά και έξω. Αν υπήρχαν μελλοντικά και βέβαια έσοδα, έστω απο δικαιώματα εμπορικών χώρων που θα εκχωρηθούν στο μέλλον, έστω μετά απο 5 χρόνια που θα είχε γίνει το νέο γήπεδο, η ΠΑΕ σήμερα θα μπορούσε να είναι ολοκάθαρη. Κάποιοι λένε, αυτό είναι ξεπούλημα του γηπέδου. Λάθος. Θα είναι ξεπούλημα του γηπέδου, αν τα δικαιώματα εκχωρηθούν στον νέο μεγαλομέτοχο!!! Αν εκχωρηθούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν είναι ξεπούλημα, είναι βοήθεια στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ που πάσχει απο καλπάζουσα μορφή καρκίνου και αργά ή γρήγορα πεθαίνει!!! Καλύτερα δεν είναι τα δικαιώματα να πάνε στην ΠΑΕ, ή μήπως να τα δώσουμε σε κάνα λαμόγιο πάλι; Εγώ λοιπόν, θέλω τεχνοκράτες, θέλω συγκροτημένη προσπάθεια, θέλω ομόνοια, θέλω όραμα, θέλω αγωνιστική ανάταση, θέλω στόχους Ευρωπαϊκούς, και αυτούς δεν μπορώ να τους πετύχω με τις πορδές. Στο φινάλε φινάλε ... δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Δεν με νοιάζει πώς θα λέγονται. Το μόνο που με νοιάζει, είναι η ικανότητά τους να πετύχουν αυτούς τους στόχους!!! Σε μιά κουβέντα που κάναμε παλιότερα, υπολογίσαμε ότι τα έσοδα απο μιά Νέα Τούμπα, θα ήταν περίπου 4 εκ. τον χρόνο για την ΠΑΕ. Θυμίζω ότι πέρυσι, 6 εκ. πουλιόταν ο Σαβιόλα!!! Δηλαδή σε 6-7 χρόνια θα μπορούμε, αν ... βάζω το αν, επειδή το αν εξαρτάται απο τα πρόσωπα, ΑΝ λοιπόν τα έσοδα αυτά πάνε στην ΠΑΕ, και διασφαλιστεί ότι θα παραμένουν στην ΠΑΕ και όχι στις τσέπες του μεγαλομέτοχου ή των διοικούντων, τότε λοιπόν σε 6-7 χρόνια, μόνο με αυτά τα έσοδα, θα μπορούσαμε να είμαστε μιά Βιγιαρεάλ, μιά Λυών, μιά Σεβίλλη!!! Δεν υπολογίζω ούτε τα διαρκείας που θα αυξηθούν, ούτε τις διαφημίσεις, ούτε τα εισιτήρια, ούτε τις εμπορικές πωλήσεις, ούτε την PAOK telephony, ούτε το PAOK TV, ούτε τις ασφάλειες PAOK, που θα υπήρχαν αν είμασταν στην Αγγλία, ούτο το αμοιβαίο κεφάλαιο ΠΑΟΚ, που θα υπήρχε αν είμασταν στην Αγγλία, ούτε τα έσοδα απο συμμετοχές ... ούτε τίποτα άλλο!!! Το θέμα λοιπόν, είναι πού βάζουμε εμείς τον πήχη, τί θέλουμε εμείς να γίνει .. τα πρόσωπα, είναι απλά εκτελεστές αυτού του οράματος ... τα πρόσωπα δεν είναι λύση, όπως δεν είναι λύση προφανώς κανένας Ζαγοράκης!!! Γιατί αν με ρωτήσετε ... Ζαγοράκης με έναν μεγαλομέτοχο και 3ο,40,5ος όπως τόσα χρόνια .... ή Χατζηκαραβουρδούμπασης ... και σε 6-7 χρόνια μέσα στις 20 της Ευρώπης, εγώ προτιμώ το δεύτερο!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ CHAMPIONS LEAGUE ... και θέλω να ζώ και να το δώ!!!!

Diego-4

• Guest
O Zagorakis den tha einai monos tou, tha exei kai ena epiteleio apo texnokrates an vrethei vevaia avtos pou opws lene tha valei ta 10 ek.

Opote o Zagorakis oute MBA oute Master xreiazetai gia na dioikisei..O Zagorakis exei proswpikotita, exei ena kyros, exei mia sovarotita, einai PAOKtshs..

O Zagorakis einai idaniki lysi gia ton PAOK, arkei vevaia na yparxei isxyros ependytis. Xwris ependyti kalytera na katsei spiti tou o Teo, giati tha ton faei i mizeria tou PAOK.

O proedros tou PAOK prepei na kserei mpalla kai na einai isxyri proswpikotita..kai ola avta ta syndiazei o Zagorakis. Ta oikonomika mias etaireias einai douleia tou oikonomikou epiteleiou kai oxi tou proedrou tou dioikitikou symvouliou, o proedros einai gia ypografei mono, kai na dimiourgei na kalo image sto synolo tis etairias. O proedros den einai gia na kanei ton isologismo kai ton oikonomiko programmatismo.

O Beckenbauer pou tis vrike tis dioikitikes ikanotites ?

Georgie δεν είπε κανείς οτι χρειάζεται MBA για να μπεί ο Ζαγοράκης μπροστά . Σίγουρα είναι το όνομα στο οποίο μπορεί ο λαός του ΠΑΟΚ να νιώθει σίγουρος. Επισής σίγουρο είναι οτι μετά απο 1-2 χρόνια θα βρεθούν κάποιοι , που μετα θα γίνουν περισσότεροι και μετά όλο και πιο πολλοί , που με στραβό στόμα θα του πούν ... "..φύγε απο τον ΠΑΟΚ ρε συ να πούμε , να πούμε....".Έκει εγώ έχω κόλλημα....Θα φάμε άλλο ένα παιδί δικό μας , στο τέλος θα μείνουμε μόνοι μας.

Diego-4

• Guest
O Zagorakis den tha einai monos tou, tha exei kai ena epiteleio apo texnokrates an vrethei vevaia avtos pou opws lene tha valei ta 10 ek.

Opote o Zagorakis oute MBA oute Master xreiazetai gia na dioikisei..O Zagorakis exei proswpikotita, exei ena kyros, exei mia sovarotita, einai PAOKtshs..

O Zagorakis einai idaniki lysi gia ton PAOK, arkei vevaia na yparxei isxyros ependytis. Xwris ependyti kalytera na katsei spiti tou o Teo, giati tha ton faei i mizeria tou PAOK.

O proedros tou PAOK prepei na kserei mpalla kai na einai isxyri proswpikotita..kai ola avta ta syndiazei o Zagorakis. Ta oikonomika mias etaireias einai douleia tou oikonomikou epiteleiou kai oxi tou proedrou tou dioikitikou symvouliou, o proedros einai gia ypografei mono, kai na dimiourgei na kalo image sto synolo tis etairias. O proedros den einai gia na kanei ton isologismo kai ton oikonomiko programmatismo.

O Beckenbauer pou tis vrike tis dioikitikes ikanotites ?

Georgie δεν είπε κανείς οτι χρειάζεται MBA για να μπεί ο Ζαγοράκης μπροστά . Σίγουρα είναι το όνομα στο οποίο μπορεί ο λαός του ΠΑΟΚ να νιώθει σίγουρος. Επισής σίγουρο είναι οτι μετά απο 1-2 χρόνια θα βρεθούν κάποιοι , που μετα θα γίνουν περισσότεροι και μετά όλο και πιο πολλοί , που με στραβό στόμα θα του πούν ... "..φύγε απο τον ΠΑΟΚ ρε συ να πούμε , να πούμε ξερώ γω....".Έκει εγώ έχω κόλλημα....Θα φάμε άλλο ένα παιδί δικό μας , στο τέλος θα μείνουμε μόνοι μας.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Diego avto einai avtonoito..PAOK eisai..opoios kai na erthei meta apo 1-2 xronia tha ton faei i mizeria..

Mono pou pistevw oti me ton Zagoraki, avtes oi fwnes "..φύγε απο τον ΠΑΟΚ ρε συ να πούμε , να πούμε ξερώ γω...." tha kalyfthoun apo tis dikes mas.

Vlepe Demi stin AEK..pou einai i original ?? Meso oro eisitiriwn 35.000 kai 15.000 diarkeias, les ton kosmo na ton endiaferei ti tou prosaptei i original ?

Kai poios o Demis..mporei o Demis na sygkrithei me ton Zagoraki?

Diego aderfe mou, o Zagorakis proedros kai enas leftas ependytis..an den petyxei kai avto na to kleisoume to bourdelo.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
re Poet giati gia na gineis proedros prepei na xereis apo epixiriseis??????? sou xanaleo o nikolaidis pou mpike stin aek k tin exei ftasei se ayto to simio pou oloi gnorizoume ixere apo biznes k epixiriseis????sinesthima evale k tin agapi gia tin omada sixathike tin mizeria k tin koprila idia periptosi eine k o zagorakis
k pros theou dn leme oti ola tha nai meli gala tha iparxoun k oi fones kata tou me ta prota lathi ala opos leei k o
Georgie-4- pio pano o laos tis kaliptei aytes tis fones mexri na perimenoume ton epixirimatia to mialo ton sotira klafta xaralabe

Offline diegito4

• Αλλαγή
PEITE MOU ENA SXOLEIO POU NA MATHAINEI KANEIS "POS THA GINEIS PROEDROS ANONIMIS PODOSFARIKIS OMADAS".."EPIXEIMATIKO SXEDIO ANONIMIS PODOSFAIRIKIS OMADAS"
peite mou pou einai na pao na to spoudaso kai ego to gamimeno..ti einai IEK dimosio?sxoles PASTER?

kai poios sas eipe more oti gia na petixeis se podosfairiko DIOIKITIKO epipedo PREPEI na eisai epitiximenos epixeirimatika se ATOMIKO epipedo??
ti sxesi exei to ena me to allo?

PARADEIGMATA PAMPOLLA..TZIGGER-KONTOMINAS-MYTILINAIOS..
apetixan i oxi?einai epitiximenoi stis epixeiriseis tous?

GIA NA PETIXEI KAPOIOS STO PODOSFAIRO prepei na to KSEREI..NA TO EXEI PAIKSEI..NA ZISEI MESA APO AYTO..NA KOVEI TO MATI TOU..NA EXEI PAIKSEI MPALLA!!!
oi parapano den to eixan ayto gi ayto apetixan.

Poet

• Guest
re Poet giati gia na gineis proedros prepei na xereis apo epixiriseis??????? sou xanaleo o nikolaidis pou mpike stin aek k tin exei ftasei se ayto to simio pou oloi gnorizoume ixere apo biznes k epixiriseis????sinesthima evale k tin agapi gia tin omada sixathike tin mizeria k tin koprila idia periptosi eine k o zagorakis
k pros theou dn leme oti ola tha nai meli gala tha iparxoun k oi fones kata tou me ta prota lathi ala opos leei k o
Georgie-4- pio pano o laos tis kaliptei aytes tis fones mexri na perimenoume ton epixirimatia to mialo ton sotira klafta xaralabe

Ο Νικολαϊδης έχει πίσω του 5 επιχειρηματίες δυνατούς, δεν είναι μόνος του. Ότι δεν μπορεί να κάνει ο Νικολαϊδης, του το παρέχουν οι επιχειρηματίες. Εκτός αυτού, ο Νικολαϊδης έχει και μιά ιδιαίτερα ανεπτυγμένη διαίσθηση στα διοικητικά, και ώς φαίνεται έχει και το σθένος που χρειάζεται. Είναι άαααααααλλο πράγμα λοιπόν ο Νικολαϊδης και άλλος ο Ζαγοράκης, όπως είναι άλλο οι original ... και άλλο οι δικοί μας ... άλλο Αθήνα ... άλλο Θεσσαλονίκη!!!

Εγώ αμφιβάλλω για τη λύση Ζαγοράκη, σε αυτό ακριβώς το σημείο, ότι το έλλειμμα που έχει ο Ζαγοράκης στα επιχειρηματικά είναι τόσο, που δεν καλύπτεται απο έναν μόνο επιχειρηματία, όσα λεφτά κι'αν έχει απο πίσω του, μην λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Poet

• Guest
PEITE MOU ENA SXOLEIO POU NA MATHAINEI KANEIS "POS THA GINEIS PROEDROS ANONIMIS PODOSFARIKIS OMADAS".."EPIXEIMATIKO SXEDIO ANONIMIS PODOSFAIRIKIS OMADAS"
peite mou pou einai na pao na to spoudaso kai ego to gamimeno..ti einai IEK dimosio?sxoles PASTER?

kai poios sas eipe more oti gia na petixeis se podosfairiko DIOIKITIKO epipedo PREPEI na eisai epitiximenos epixeirimatika se ATOMIKO epipedo??
ti sxesi exei to ena me to allo?

PARADEIGMATA PAMPOLLA..TZIGGER-KONTOMINAS-MYTILINAIOS..
apetixan i oxi?einai epitiximenoi stis epixeiriseis tous?

GIA NA PETIXEI KAPOIOS STO PODOSFAIRO prepei na to KSEREI..NA TO EXEI PAIKSEI..NA ZISEI MESA APO AYTO..NA KOVEI TO MATI TOU..NA EXEI PAIKSEI MPALLA!!!
oi parapano den to eixan ayto gi ayto apetixan.

Τζίγκερ ... δεν είναι επιχειρηματίας ... είναι γιός επιχειρηματία ... έχει διαφορά.
Κοντομηνάς και Μυτιληναίος είναι πετυχημένοι επιχειρηματίες, στο ποδόσφαιρο δεν απέτυχαν ... αποχώρησαν γρήγορα γρήγορα, μόλις είδαν με τί ακριβώς είχαν να κάνουν. Αν αγαπούσαν το ποδόσφαιρο, πιστεύω θα έμεναν και θα πετύχαιναν.

Τώρα πές μου εσύ ... ο πετυχημένος Αμπράμοβιτς ... ο Μπερλουσκόνι ... ο Κόκκαλης ... ο Πανόπουλος που είναι πετυχημένοι πρόεδροι, το έχουν παίξει το ποδόσφαιρο; Σε ποιές ομάδες έπαιζαν;

Για να σε βοηθήσω μάλιστα ακόμα περισσότερο, πές μου έναν ποδοσφαιριστή, που να είναι σήμερα πετυχημένος πρόεδρος, εκτός απο τον Ντέμη που είπαμε ότι έχει πίσω του ένα επιτελείο επιχειρηματιών, για την ακρίβεια, οι επιχειρηματίες τον πήραν και τον έχουν μπροστά, όχι αυτός έχει πίσω του τους επιχειρηματίες. Μάλιστα, απ'όσο γνωρίζω, έχουν σύμβουλο έναν απο τους καλύτερους οικονομολόγους συμβούλους της Ελλάδας, γνωστό στην πιάτσα.

Offline bozik

• Αλλαγή
αφου μια φορα δοκιμαστηκε στην Ελλαδα ??? και τη πιστευεις αν φυγει ο κοντος απο το χανουμι δεν θα εχουν προβλημα.... ???
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος