Author Topic: Με Ζαγοράκη μπροστάρη στη λαική βάση και στη διοίκηση της ΠΑΕ (2005) και Ζαγοράκης στην διοίκηση (2007)  (Read 1945 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline diegito4

• Αλλαγή
kosta file o thodoros exei erisma..pes mou enan opado pou den tha parei diarkeias me mprostari ton thodoro.kai ektos aytou to simantiko einai oti den dexetai amfisbitisi to onoma tou.den tha yparksei kamia yponoia,periergi skepsi opos tha ginotan me OPOIONDIPOTE allon esto ependiti.kaka ta psemmata akoma kai o aggelopoulos na erthei olo kai kati tha vroume na poume.etsi exoun mathei ton PAOKtsi..na min empisteyetai kanenan kai dikiologimena.o thodoros omos einai allios.
sigoura aytoi apo psio den einai oi leftades alla einai aksiologoi epixeimaties esto sta stena oria tis poli mas.kai propanton einai neoi..NEOI se ilikia.kai emena ayto mou arkei.

oi ditikes file darklord an kai diafonoume emeis oi dyo entelos stis apopseis mas panta me prakseis to deixnoun.toulaxiston den mporeis na tous katigoriseis gia apatheia se ola ta themata.kapoioi alloi krivontai kai vgainoun ksafnika..

dld eisai kai esu tis apopsis tou LAKI "ouden monimotero tou prosorinou"??
dld an aytoi dialioun ton PAOK (opos to kanoun) tha tous afisoume na to kanoun epeidi ypotithete oti den yparxei kati allo apo piso..?
an einai etsi as afiname kai ton goumeno ekei pano afou den kserame poios tha analavei meta..eleos..

ta lathi tou NIKO-LAKI einai ametrita..AMETRITA..kai tin dixonoia tou kosmou tou PAOK min tin anaziteis stous sindesmous..AYTOI FTAINE me ta tilefona pou kanan stous sindesmites kai katigorousan o enas ton allon piso apo tin plati..

min fantasteis oti eimai ditikos..eimai apo tous protous pou neuriaze me opoion evrize ton vezirtzi apo tin arxi..alla APETIXE..kai an thelei esto na ton thimomaste omorfa prepei na figei gia na kilisei i omada..

einai dinaton na mporo na to epivevaioso ego re darklord?kai poios eimai?apla milise me kapoious.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
diegito den diafono se tpt apo to post sou.
ego diafono sto na dioxnoun kakin kakos o nikos-lakis xoris na iparxei lisi apo piso, tote poios tha piesei katastaseis gia rithmisi klp? poios tha diaxeirizotan ta lefta otan tin paraskevi eixan paei na tous dioksoun?
an iparxei ontos piso o zagorakis me epixeirimaties pou THA KALIPSOUN TO METOXIKO KEFALAIO k oxi apla na allaksoume zitianous tote den iparxei kan thema protimisis. oloi tha eimaste zagorakis dagoto me protous niko-laki

stin ousia den diafonoume se polla, apla stin ennoia "tis epomenis meras" ego den thelo na minei oute 1 mera akivernitos o paok.

PS. An den ipirxan oi ditikes sinoikies perisi to kalokairi, anti na grapsoume istoria me tis megaleiodes poreies mas tha ksiname oloi mazi ta @@ mas stis paralies tis xalkidikis.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Poet

• Guest
kosta file o thodoros exei erisma..pes mou enan opado pou den tha parei diarkeias me mprostari ton thodoro.
Εγώ

kai ektos aytou to simantiko einai oti den dexetai amfisbitisi to onoma tou.

Για ποιό λόγο δεν δέχεται αμφισβήτηση το όνομά του; Για μένα προσωπικά, θα είναι πολλαπλώς χειρότερος απο τον Βεζυρτζή ας πούμε. Ο Ζαγοράκης είναι ένας μέτριου διαμετρήματος σε Ευρωπαϊκή κλίμακα ποδοσφαιριστής, με ανύπαρκτες γνώσεις και ικανότητες διοίκησης μιάς εταιρείας. Για το μόνο που είναι καλός, επειδή μετά το 2004 είναι ιδιαιτέρως αναγνωρίσιμος, είναι για τις δημόσιες σχέσεις. Η θέση του Προέδρου όμως απαιτεί γνώσεις και ικανότητες τις οποίες ο Ζαγοράκης τις στερείται παντελώς, γιατί πολύ απλά όταν οι ομήλικοί του αποκτούσαν τέτοιες γνώσεις, αυτός έπαιζε μπάλα. Πολύ απλά ... δεν κάνει για Πρόεδρος. Το μόνο καλό που μπορεί να έχει μιά τέτοια κίνηση είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει ενωτικά. Θα είναι όμως για λίγο καιρό, ίσως λιγότερο απ'ότι οι καλές μέρες του Γούμενου!! Ο Ζαγοράκης προφανώς και κρύβει πίσω του κάποιους ανθρώπους, γνωστούς και μή εξαιρετέους ... το καλοκαίρι υπήρχε ένα τέτοιο σενάριο ... Ζαγοράκης Πρόεδρος ... μαϊντανός και γλάστρα ... Κώστας Βασιλόπουλος Αντιπρόεδρος ... στην ουσία αυτός που θα είναι Πρόεδρος ... Ανδρώνης και λοιποί ... χρηματοδότες. Το σενάριο ξεκινούσε απο το Μετρόπολις Ράδιο, μιάς και ο Ζαγοράκης είναι συμμέτοχος σε εταιρεία με την γυναίκα του Πετρουλάκη!!! Στην βάση της, η όλη κίνηση ήταν μιά προσπάθεια του Πετρουλάκη και του Ανδρώνη να πάρουν το γωνιακό μαγαζί του ΠΑΟΚ. Αν ... λέω ΑΝ ... το σενάριο ήταν αληθινό ... επειδή υπάρχει και πολύ ράδιο αρβύλα και μπορεί και εγώ να έχω φάει παπά ... αν όμως ήταν αληθινό, τότε δεν ξέρω τί άλλο θα πρέπει να ζήσω για να δώ ... τον μουστάκια στον ΠΑΟΚ!!! Έλεος!!!! Και με τη στήριξη των συνδέσμων ... σαν απελευθερωτής!!!!

Φυσικά και δεν ξεχνάμε την προσπάθεια του μουστάκια να κάνει το ίδιο πράγμα το καλοκαίρι με τον Παύλο Ψωμιάδη της Ασπίς!!! Παρεμπιπτόντως, μόλις σήμερα συνεργάτης μου με πληροφόρησε ότι η Ασπίς Πρόνοια έχει τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας και ο Ψωμιάδης είναι πολύ ανοιχτός!!! Φαντάζεστε να μας έπαιρνε κανένας τέτοιος και τώρα που καθαρίζει να είχαμε ακόμα χειρότερα;

den tha yparksei kamia yponoia,periergi skepsi opos tha ginotan me OPOIONDIPOTE allon esto ependiti.kaka ta psemmata akoma kai o aggelopoulos na erthei olo kai kati tha vroume na poume.etsi exoun mathei ton PAOKtsi..na min empisteyetai kanenan kai dikiologimena.o thodoros omos einai allios.[/left]
sigoura aytoi apo psio den einai oi leftades alla einai aksiologoi epixeimaties esto sta stena oria tis poli mas.kai propanton einai neoi..NEOI se ilikia.kai emena ayto mou arkei.
Φυσικά και θα υπάρξει υπόνοια, γιατί να μην υπάρξει δηλαδή; Έκανε ποτέ ο Ζαγοράκης καμμιά κίνηση για τον ΠΑΟΚ και δεν το ξέρω; Χάρισε ποτέ λεφτά; Έφυγε απο τον ΠΑΟΚ για τα λεφτά και πήγε στη Λέστερ ... λάθος; Ήθελε να κάνει την καριέρα του ... καμμία αντίρρηση, αλλά προτίμησε την πάρτη του απο τον ΠΑΟΚ και είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Όταν ξαναγύρισε στην Ελλάδα, δεν ήρθε στην ομάδα της καρδιάς του, αλλά στο ΑΕΚάκι!!! Στην ομάδα της τσέπης του!!!! Άλλη μιά απόδειξη λοιπόν ότι προτιμάει την τσέπη του παρά την καρδιά του!!! Στον ΠΑΟΚ ήρθε στα γεροντάματα, με το πιό εξωτικό συμβόλαιο παίκτη αυτή τη στιγμή!!! Λάθος; Όχι!!! Έκανε μιά δήλωση στο αεροδρόμιο ... και μασήσατε όλοι ΠΑΟΚτσηδιλίκι!!! Είναι κάβλα να είσαι ΠΑΟΚι!!! Καλε τί μας λές;;; Καβλιάρης με 450 χιλιάρικα το χρόνο;;; Σώπα ρε μεγάλε;;; Για πόσα παιχνίδια το χρόνο;;; 15 βαριά βαριά;; 30 χιλιάρικα το παιχνίδι δηλαδή;;; Μεγάλος ΠΑΟΚτσής ... να τον κάνουμε Πρόεδρο λοιπόν!!! Ας του διασφαλίσουμε και αυτουνού το μέλλον του κακόμοιρου!!! Πέρυσι που τον παρακαλούσε ο κόσμος να αναλάβει γιατί δεν ανέλαβε; Επειδή δεν ήταν έτοιμος ή για τα καινούργια 450 τα φετινά;;; ΟΕΟ;;; Φραγκοδολοφόνος, χαμηλών δυνατοτήτων είναι, αλλά με μεγάλο λαϊκό έρεισμα, επειδή ο κόσμος ακόμα μασάει τον παπά μαζί του!!!

Δεν έχω τίποτα με τον Ζαγοράκη, δεν είμαι προκατειλημένος, αλλά υπάρχουν δεκάδες και εκατοντάδες άτομα, πολλαπλώς ικανότερα και με πολύ μεγαλύτερη ΠΑΟΚτσήδικη καρδιά απο τον ΤΕΟ!!! Και επειδή έχω βαρεθεί τους ανίκανους Προέδρους και παράγοντες, δεν θέλω έναν ακόμα μαϊντανό!!! Αν θέλεις, ότι ανάμνηση έχουμε απο τον Ζαγοράκη, ας μείνει στο γήπεδο ... ας μην ξεφτυλιστεί και αυτός σαν τόσους και τόσους .... Κούδας ... Αποστολίδης ... Σαράφης ... κλπ. κλπ. που έχουν καεί εδώ και τόσα χρόνια, και φαντάζομαι να μην υπάρχει τουλάχιστον αμφισβήτηση για τον Κούδα ... εδώ κάηκε λοιπόν ο Κούδας που ήταν 10 Ζαγοράκηδες μαζί ... ο Ζαγοράκης θα επιβιώσει νομίζετε;;;

Offline petrov

• Αλλαγή
Φίλε ποιητή, είσαι λίγο άδικος με τον Ζαγοράκη. Δεν πουλησε τον ΠΑΟΚ για να πάει στην Λέστερ, Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΗ ΛΕΣΤΕΡ. Αυτά τα ξέρει μέχρι και ο πλέον αδαής. Δεν έφυγε με προσφυγή ο Ζαγοράκης από τον ΠΑΟΚ, ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ για να την βγάλει ο "χωσάδας", έτσι δεν είναι;
Και όταν γύρισε μήπως ξεχνάς οτι έγιναν πάλι συνομιλίες με τον Μπατατούδη; και ήθελε να τον βάλει στον "PAOK INTERNATIONAL";  Αυτά τα καλιμπαλίκια τα ξέχασες; Που ήθελε παίκτη εν ενεργεία, διεθνή, να τον βάλει να παίζει με τον Γκουερίνο και τον Κούδα; Εσύ τι θα λεγες ναι πρόεδρε πάμε παοκάρα φύγαμε για περιοδεία στη Μάλτα;
Όσο για τα λεφτά που ανέφερες, γνωρίζεις πόσα από αυτά έχει εισπράξει ο Ζαγοράκης; Γνωρίζεις την συμφωνία που έχει γίνει με την διοίκηση πάνω στο θέμα της πληρωμής του;

Απλώς πάνω στην απροθυμία σου να δεχτείς τον Ζαγοράκη ως πρόεδρο, νομίζω οτι τον θίγεις ως παίκτη και ως προσωπικότητα. Σωστος και έντιμος στάθηκε στην μεχρι τώρα καριέρα του. Το αν θα είναι καλός πρόεδρος η όχι, κανείς δεν το ξέρει. Απλως νομίζω το καλυτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις εξελίξεις, να δούμε πως θα την παει και αυτός την δουλειά. Μπορεί να βγει το καλοκαίρι ή του χρόνου και να πει παιδιά πάω στην ΕΠΟ, και να τους αφήσει ολους ΟΕΟ ΟΕΟ κοκκαλωμένους. Δεν ξέρεις. Και για τη στιγμή έχουμε τόσα πολλά πράγματα να μας διχάσουν, ας μην μπει και ο Ζαγοράκης στη μέση.

Poet

• Guest
Φίλε ποιητή, είσαι λίγο άδικος με τον Ζαγοράκη. Δεν πουλησε τον ΠΑΟΚ για να πάει στην Λέστερ, Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΗ ΛΕΣΤΕΡ. Αυτά τα ξέρει μέχρι και ο πλέον αδαής. Δεν έφυγε με προσφυγή ο Ζαγοράκης από τον ΠΑΟΚ, ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ για να την βγάλει ο "χωσάδας", έτσι δεν είναι;

Όχι. Ένας παίκτης δεν φεύγει απο μιά ομάδα μόνο με προσφυγή. Φεύγει και επειδή αποδέχεται προσφορά άλλου συλλόγου, και έτσι έκανε ο Ζαγοράκης. Προσφυγή δεν έκανε, προφανώς!!! Μάλιστα, αν δεν ήθελε να φύγει, δεν μπορεί κανένας να τον αναγκάσει, εκτός και αν δεν του ανανεώσουν το συμβόλαιο και μείνει ελεύθερος!!! Αν ήταν έτσι θα συμφωνούσα μαζί σου ... αλλά δεν ήταν!!! Προφανώς λοιπόν και ίσως να είμαι αδαέστερος του πλέον αδαή!!! Στηρίζω όμως την άποψή μου, και τα γεγονότα δεν με διαψεύδουν, αντιθέτως μάλιστα!!!

Όσο για τα λεφτά που ανέφερες, γνωρίζεις πόσα από αυτά έχει εισπράξει ο Ζαγοράκης; Γνωρίζεις την συμφωνία που έχει γίνει με την διοίκηση πάνω στο θέμα της πληρωμής του;

Φυσικά και ξέρω ότι ο Ζαγοράκης είναι ο πλέον απλήρωτος παίκτης στον ΠΑΟΚ. Ξέρω όμως ότι όλοι έχουν πάρει τα λεφτά τους, εκτός απο αυτούς που κατα καιρούς έχουν χαρίσει οφειλόμενα στον ΠΑΟΚ. Θα δούμε λοιπόν, εδώ θα είμαστε να δούμε αν και πόσα θα χαρίσει απο τα οφειλόμενα ο Ζαγοράκης!!!

Ο τελευταίος ΠΑΟΚάρχης, που κόπτονταν ότι παίρνει 2εκ. το μήνα για να την βγάζει ... βλέπε Άγγελος ... είχε κάνει προσφυγή για 200χιλ. Ευρώ, τα οποία αντιστοιχούσαν σε δεδουλευμένα ενός χρόνου περίπου ... και έκανε 3 φορές κατάπτωση της εγγυητικής για να πάρει τα λεφτά του ... το καλό το παιδί της εκκλησίας, που τα έκανε όλα για την ψυχή της μαμάς τους και για το καλό του ΠΑΟΚ!!! Επειδή λοιπόν εγώ είμαι ευαίσθητο άτομο και πληγώνομαι, και είμαι και εύπιστος, δεν θέλω άλλους τέτοιους ΠΑΟΚάρχες ... τέλος οι ΠΑΟΚάρχες!!!! Οι παίκτες είναι παίκτες ... επαγγελματίες ... με σκοπό το κέρδος!!! Ξεκάθαρα πράγματα να μην μπερδευόμαστε!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ!!!

Απλώς πάνω στην απροθυμία σου να δεχτείς τον Ζαγοράκη ως πρόεδρο, νομίζω οτι τον θίγεις ως παίκτη και ως προσωπικότητα. Σωστος και έντιμος στάθηκε στην μεχρι τώρα καριέρα του. Το αν θα είναι καλός πρόεδρος η όχι, κανείς δεν το ξέρει. Απλως νομίζω το καλυτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις εξελίξεις, να δούμε πως θα την παει και αυτός την δουλειά. Μπορεί να βγει το καλοκαίρι ή του χρόνου και να πει παιδιά πάω στην ΕΠΟ, και να τους αφήσει ολους ΟΕΟ ΟΕΟ κοκκαλωμένους. Δεν ξέρεις. Και για τη στιγμή έχουμε τόσα πολλά πράγματα να μας διχάσουν, ας μην μπει και ο Ζαγοράκης στη μέση.

Περιμένω και ξέρω ότι η τεράστια πλειονότητα των ΠΑΟΚτσήδων διαφωνεί μαζί μου. Έχει καλώς. Εγώ την άποψή μου λέω, και την τεκμηριώνω, είπα και παραπάνω, ίσως να είναι άμυνα για να μην πληγωθώ απο άλλους ΠΑΟΚάρχες, αλλά ξέρω ότι έτσι είναι τα πράγματα. Δεν αιθεροβατώ ... δεν είμαι ονειροπαρμένος!!! Δεν επιθυμώ να επενδύσω συναισθηματικά σαν ΠΑΟΚτσής στον Ζαγοράκη ... μετά απο 4 χρόνια να με προδώσει και αυτός, και τότε να επιστρέψει ο Σαλπιγγίδης ας πούμε ... μετα βαϊων και κλάδων .. και να έχουμε συνέχεια ανατροφοδότηση αυτής της κατάστασης!!!

Αναφέρεις ότι τον θίγω σαν παίκτη. Πιστεύεις ότι αξίζει 30 χιλ Ευρώ κάθε παιχνίδι; Αν δεν τον έλεγαν Ζαγοράκη ... και τον έλεγαν ας πούμε ... Ίντιο, ένα τυχαίο όνομα ... και έπαιζε και απέδιδε όπως ο Ζαγοράκης, θα πίστευες ότι αξίζει αυτά τα λεφτά; Εδώ ο Πολωνός που έβγαλε μάτια φέτος, και δεν του δίνουν 400 χιλιάρικα να τον κρατήσουν ... που είναι ο μοναδικός γκολτζής μας!!! Δεν υπάρχει λοιπόν προνομιακή μεταχείρηση νομίζεις; Ή μήπως πρέπει να πληρώσω κάτι παραπάνω απ'όσο προσφέρει επειδή είναι επώνυμος ... επειδή ας πούμε πήρα ένα μπλουζάκι Lacoste να πληρώσω την μάρκα; Μα εδώ δεν έχω βρακί στον κώλο μου να βάλω, θα πληρώσω το Lacoste?

Θα τον έθιγα λοιπόν, αν μου έδινε μιά διαφορετική αίσθηση, αν μου έδειχνε αυτό το ανώτερο που του αναγνωρίζεται απο τον περισσότερο κόσμο ... αλλά εγώ δεν το βλέπω!!! Σε παρακαλώ όμως, για να το δώ και εγώ, μήπως λέω την βλέπω λάθος ... πές μου ... τί έκανε ο Ζαγοράκης για τον ΠΑΟΚ; Τί ξεχωριστό έκανε, ώστε να του αρμόζει τέτοια τιμή και τέτοια αναγνώριση!! Κάτι θα έκανε, κάτι μεγάλο ... κάτι ηρωϊκό τέλος πάντων ... ε, τί έκανε λοιπόν αυτός ο άνρωπος για τον ΠΑΟΚ, μπορείς να μου πείς;

kostas4

• Guest
πριν ερθει ο ζαγορακης ειχε ακομα ενα χρονο κλειστο συμβολαιο με την μπολονια η οχι?ειχε προτασεις απο την σαχταρ και αλλες ομαδες και μαλιστα με αμοιβες που αν ηταν αληθεια ηταν 1εκ το χρονο?χαρισε χρηματα στην μπολονια για να λυσει το συμβολαιο του?εισαι πολυ αδικος με τον ζαγορακη,αλλο να μην μπορει να διοικησει που συμφωνω και αλλο ολα αυτα που λες.αλλωστε ο ζαγορακης ποτε ως τωρα δεν μιλησε για προεδρια ουτε το επαιξε ο μεγας ΠΑΟΚαρχης.
ΠΑΟΚαρχες το παιζουνε αυτοι που καταχρεωσαν το μπασκετ με δις και 6 μηνες τωρα ειναι χειροτεροι και απο τον γουμενο.α ξεχασα και την μεταγραφη βαλεντσια και την εμπλοκη στα καλα χρονια του μπατμαν.

Offline petrov

• Αλλαγή
Φίλε απλώς σκεφτόμαστε διαφορετικά. Δεν θα πασχίσω να σου αλλάξω τις απόψεις. Κακό φυσικά να υπάρχει προσωπολατρεία, αλλά αυτό δεν επιτυγχάνεται μέσα από τις κατηγορίες σε βάρος παοκτσήδων. Αν αδυνατείς να δεις την συνολική προσφορα του ζαγοράκη, πάσο. Είπαμε έχουμε αρκετά πράγματα για να μας διχάσουν, ανώφελο να φτιάξουμε τώρα και στρατόπεδα ζαγορακικών και αντιζαγορακικών. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που ο ίδιος ο Ζαγοράκης δεν έχει τοποθετηθεί.

apostolos

• Guest
Nai o Zagorakis sas marane olous sas twra.
Les kai den tha ton kseksisete apo ton prwto mhna....
Ouououououou, axrhste, pou einai oi xorhgies re? Pou einai ta lefta re? Apo enas metrios podosfairisths thes twra kai na dioikhseis eeeee?
Pou mas evales kai phrame diarkeias axrhste...kai twra? apotelesma?
Pou einai h rythmish re? Ti metagrafes einai aytes re? Giati fugan autoi oi paiktes gia athina re? Ton boulo anikane....

Auta tha ginoun. Kai to kserete. To problhma loipon einai polu genikotero. Ase pou proswpika den pisteyw ston Zagoraki kai eilikrina den katalabainw ayth th mania twn PAOKtshdwn me to Zagoraki. Katarxas apo pou ki ws pou shmaia? 97-04 epaize allou re paidia. Asxeta me to an einai PAOKtsis h oxi kai apo to pws efyge, apo ki ws pou shmaia? Epeidh hrthe edw sta 34 pali?

Gia na mhn pw oti o monos suneirmos pou mou erxetai me to onoma Zagorakis einai to amartwlo kalakairi tou 2005...Prwtathlhma kai kupello me arxhgo ton Teo...

Kai telika pws tha ginei mprostarhs ayto o anthrwpos? Esas sas fainetai duo xronia pou einai edw na thelei na ginei mprostaris? Anakateythke pote? Vghke pote na parei thesh? Edeikse arxhgika stoixeia se ekswagwnistika-dioikhtika themata? Pou? Pote? Me kati pseutodhlwseis sth xash kai sth feksh?
Me olo auto to profil pou exei deiksei ws twra, kai kalws to exei gia mena, esas sas kanei oti thelei na ginei hgeths? Kai malista dioikhtikos?
O Ntemis gia paradeigma ta eixe deiksei auta apo thn arxh. Akoma paikths sthn aek htan kai elege to oneiro mou einai na ginw proedros sthn omada mia mera....Evlepes thn tash tou kathara. O Teo pou? Pws? Sas fainetai eilikrina esas oti thelei na asxolhthei?

Alla mesa sth mizeria kai se olo auto to katanthma tou sullogou petagetai kathe ligo kai h leksh "Zagorakis"....

Etsi gia psuxologikh anatash perissotero, gia na dhmiourgeitai kapoia aisthhsh ston kosmo oti na uparxei kapoios swthras....

North_pole

• Guest
Από που κι ως που ο Ζαγοράκης (που είναι η αιτία που άρχισα να παίρνω διαρκείας στον ΠΑΟΚ) είναι κατάλληλη λύση για τη διοίκηση της ΠΑΕ; Εκτός του ότι τον γουστάρει ο κόσμος (μπούμεραγκ το κόβω) ποιά είναι εκείνα τα προσόντα που έχει ή που πρέπει να έχει ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ; Εκτός αν κινούμαστε με τη λογική "αφού το έκανε ο Ντέμης, γιατί όχι κι ο Ζαγόρ;" Είναι όμως έτσι; Μπορεί ο Ζαγορ να ενσαρκώσει τη στιγμή αυτή τα οράματα του ΠΑΟΚτσή; Οχι,  τι φανταζόμαστε, αλλά τι ισχύει στην πραγματικότητα. Μήπως απλά θέλουμε ένα εξιλαστήριο θύμα, θυσία στο βωμό του ΠΑΟΚ όπως έγινε σε πλείστες όσες περιπτώσεις; Είναι ρεαλιστικό το σενάριο Ζαγόρ Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ; Εχει τις διοικητικές εκείνες ικανότητες για να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το τέλμα; Θα τον αφήσουν τα λογής λογής λαμόγια που τριγυρνάνε τον ΠΑΟΚ; Ποιοί θα τον στηρίξουν; Ποιοί θα τον πολεμήσουν; Πόσους φίλους θα κάνει και πόσους εχθρούς; Μήπως μόνο να χάσει έχει από αυτή την ιστορία, στη συγκεκριμένη συγκυρία;
Προσωπικά δεν θέλω Ζαγοράκη Πρόεδρο στον ΠΑΟΚ γιατί τον εκτιμώ αφάνταστα και ΔΕΝ θέλω να χαθεί έτσι, τζάμπα!

manos4

• Guest
Από που κι ως που ο Ζαγοράκης (που είναι η αιτία που άρχισα να παίρνω διαρκείας στον ΠΑΟΚ) είναι κατάλληλη λύση για τη διοίκηση της ΠΑΕ; Εκτός του ότι τον γουστάρει ο κόσμος (μπούμεραγκ το κόβω) ποιά είναι εκείνα τα προσόντα που έχει ή που πρέπει να έχει ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ; Εκτός αν κινούμαστε με τη λογική "αφού το έκανε ο Ντέμης, γιατί όχι κι ο Ζαγόρ;" Είναι όμως έτσι; Μπορεί ο Ζαγορ να ενσαρκώσει τη στιγμή αυτή τα οράματα του ΠΑΟΚτσή; Οχι,  τι φανταζόμαστε, αλλά τι ισχύει στην πραγματικότητα. Μήπως απλά θέλουμε ένα εξιλαστήριο θύμα, θυσία στο βωμό του ΠΑΟΚ όπως έγινε σε πλείστες όσες περιπτώσεις; Είναι ρεαλιστικό το σενάριο Ζαγόρ Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ; Εχει τις διοικητικές εκείνες ικανότητες για να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το τέλμα; Θα τον αφήσουν τα λογής λογής λαμόγια που τριγυρνάνε τον ΠΑΟΚ; Ποιοί θα τον στηρίξουν; Ποιοί θα τον πολεμήσουν; Πόσους φίλους θα κάνει και πόσους εχθρούς; Μήπως μόνο να χάσει έχει από αυτή την ιστορία, στη συγκεκριμένη συγκυρία;
Προσωπικά δεν θέλω Ζαγοράκη Πρόεδρο στον ΠΑΟΚ γιατί τον εκτιμώ αφάνταστα και ΔΕΝ θέλω να χαθεί έτσι, τζάμπα!

ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.....ΕΤΣΙ.....?
Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΕΤΟΣ
ΜΕ ΤΟ  ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ .....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ.................ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΕΚ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΣ ΓΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.........?
ΑΠΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΗ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ
ΛΟΓΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ................

manos4

• Guest
oriste ακομα δεν ηρθε στα πραγματα ο ζαγορακης ............αρχισαμε δεν κανει ....δεν ειναι σημαια....κλπ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ........ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ.............. ;D
ΤΟ ΙΕΚ ΠΑΟΚ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ.....................

North_pole

• Guest
Μήπως μόνο να χάσει έχει από αυτή την ιστορία, στη συγκεκριμένη συγκυρία; Προσωπικά δεν θέλω Ζαγοράκη Πρόεδρο στον ΠΑΟΚ γιατί τον εκτιμώ αφάνταστα και ΔΕΝ θέλω να χαθεί έτσι, τζάμπα!

Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το ίδιο λέω κι εγώ σε τελική ανάλυση

Diego-4

• Guest
Nai o Zagorakis sas marane olous sas twra.
Les kai den tha ton kseksisete apo ton prwto mhna....
Ouououououou, axrhste, pou einai oi xorhgies re? Pou einai ta lefta re? Apo enas metrios podosfairisths thes twra kai na dioikhseis eeeee?
Pou mas evales kai phrame diarkeias axrhste...kai twra? apotelesma?
Pou einai h rythmish re? Ti metagrafes einai aytes re? Giati fugan autoi oi paiktes gia athina re? Ton boulo anikane....

Auta tha ginoun. Kai to kserete. To problhma loipon einai polu genikotero. Ase pou proswpika den pisteyw ston Zagoraki kai eilikrina den katalabainw ayth th mania twn PAOKtshdwn me to Zagoraki. Katarxas apo pou ki ws pou shmaia? 97-04 epaize allou re paidia. Asxeta me to an einai PAOKtshs h oxi kai apo to pws efyge, apo ki ws pou shmaia? Epeidh hrthe edw sta 34 pali?

Gia na mhn pw oti o monos suneirmos pou mou erxetai me to onoma Zagorakis einai to amartwlo kalakairi tou 2005...Prwtathlhma kai kupello me arxhgo ton Teo...

Kai telika pws tha ginei mprostarhs ayto o anthrwpos? Esas sas fainetai duo xronia pou einai edw na thelei na ginei mprostaris? Anakateythke pote? Vghke pote na parei thesh? Edeikse arxhgika stoixeia se ekswagwnistika-dioikhtika themata? Pou? Pote? Me kati pseutodhlwseis sth xash kai sth feksh?
Me olo auto to profil pou exei deiksei ws twra, kai kalws to exei gia mena, esas sas kanei oti thelei na ginei hgeths? Kai malista dioikhtikos?
O Ntemis gia paradeigma ta eixe deiksei auta apo thn arxh. Akoma paikths sthn aek htan kai elege to oneiro mou einai na ginw proedros sthn omada mia mera....Evlepes thn tash tou kathara. O Teo pou? Pws? Sas fainetai eilikrina esas oti thelei na asxolhthei?

Alla mesa sth mizeria kai se olo auto to katanthma tou sullogou petagetai kathe ligo kai h leksh "Zagorakis"....

Etsi gia psuxologikh anatash perissotero, gia na dhmiourgeitai kapoia aisthhsh ston kosmo oti na uparxei kapoios swthras....

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αδελφέ.....Έτσι είναι όπως τα λές.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
O Zagorakis den tha einai monos tou, tha exei kai ena epiteleio apo texnokrates an vrethei vevaia avtos pou opws lene tha valei ta 10 ek.

Opote o Zagorakis oute MBA oute Master xreiazetai gia na dioikisei..O Zagorakis exei proswpikotita, exei ena kyros, exei mia sovarotita, einai PAOKtsis..

O Zagorakis einai idaniki lysi gia ton PAOK, arkei vevaia na yparxei isxyros ependytis. Xwris ependyti kalytera na katsei spiti tou o Teo, giati tha ton faei i mizeria tou PAOK.

O proedros tou PAOK prepei na kserei mpalla kai na einai isxyri proswpikotita..kai ola avta ta syndiazei o Zagorakis. Ta oikonomika mias etaireias einai douleia tou oikonomikou epiteleiou kai oxi tou proedrou tou dioikitikou symvouliou, o proedros einai gia ypografei mono, kai na dimiourgei na kalo image sto synolo tis etairias. O proedros den einai gia na kanei ton isologismo kai ton oikonomiko programmatismo.

O Beckenbauer pou tis vrike tis dioikitikes ikanotites ?

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Last Edit: May 11, 2007, 13:11:27 by hotdog »
PAOK PANO APO OLLA

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
simfono me georgie, arage psaxnoume gia to katalilo oikonomiko diaxiristi  ;D --> ego pantos ime sthn diathesi sas
PAOK PANO APO OLLA

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
simfono me ton Georgie-4- exi dikeo me auta pou lei..........

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διεμήνυσαν στον Βεζυρτζή και τον Οικονομίδη ότι έχουν έτοιμη λύση εφόσον παραιτηθούν ακόμη και αύριο, και όλα δείχνουν ότι εννοούσαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη...   
Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν την πρώτη προσπάθεια για να προσεγγίσουν τον αρχηγό της ομάδας για να μπει μπροστά σε οποιαδήποτε προσπάθεια και να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας.

Ο Ζαγοράκης έχει πει κατά καιρούς κι έχει αφήσει να εννοηθεί ότι για να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση θα πρέπει να ενωθούν όλοι και να τον στηρίξουν, ενώ από πληροφορίες αναφέρεται ότι ο «Ζαγόρ» έχει έτοιμη την στήριξη από συγκεκριμένο επιχειρηματία, ο οποίος δίνει μέχρι και 10 εκ. ευρώ για να ενισχύσει την ομάδα...   

Είναι σίγουρο ότι εάν ο πρωταθλητής Ευρώπης επιλέξει να αναλάβει τον ΠΑΟΚ θα έχει την στήριξη όλων για να αντικαταστήσει την τωρινή προσωρινή διοίκηση και να προχωρήσει η ρύθμιση χρεών που είναι απαραίτητη για να «καθαρίσει» ο δικέφαλος του Βορρά.

http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&clubid=643&artid=25290

northeagle_4

• Guest
Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε.....
  Με τετοια μυαλα ,εχε γεια ΠΑΟΚ.....τοσο καιρο λεμε λεμε λεμε για μια αξιοπιστη λυση αφου βλεπουμε ολοι οτι οι πολυδιαφισμενοι λεφταδες δεν ερχονται οι δεν μορουν να ερθουν στον ΠΑΟΚ και ζηταμε απλα εναν προεδρο τιμιο ,νοικοκυρη που μαζι με το επιτελειο του θα κανουν και παλι τον ΠΑΟΚ ανταγωνιστικο και αξιοπιστο ....αυτα δεν λεγαμε ολοι ??? και τωρα ξαφνικα δεν μας κανει ουτε ο Τεο(που σαν μπροσταρης σε μια Λ.Β για αρχη για μενα ειναι το ιδανικοτερο και το πιο εφαρμοσιμο συναμα)
  και ρωταω μετα τις 6/7 τι ??? αντε και φευγουν οι οπως αποδειχτηκε λιγοι νικος και λακης μετα ??? ξαναθελουμε τα περσινα μα τους επενδυτες που βαζουν 100 εκ και δεν αλλαζουν σακακι η' τον αλλον τον καπετανακο που επαιξε το παιχνιδι του Γου.δυστυχως δεν μαθαινουμε απο τα λαθη μας και ωρες ωρες πιστευω οτι οσα γινονται θελουμε και τα παθαινουμε ....
   Οποιαδηποτε λυση που ειναι αξιοπιστη ειτε λεγεται Ζαγορακη ειτε Ζαγορακης σε ΛΒ ειτα ακομα και μονο ΛΒ πρεπει να στηριχτει απο ολοων τον κοσμο ενωμενο και επιτελους να συμμετεχουμε και οχι απλα να γκρινιαζουμε.

Offline diegito4

• Αλλαγή
kapoia post einai entelos apogoiteytika..krima..oute pou to fantazomoun.

PAOKTSHS= o pio MIZEROS kai MIDENISTIS opados omadas ston planiti..
« Last Edit: May 11, 2007, 17:39:00 by diegito4 »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
merikon vlepo oti dn sas kanei o zagorakis dld ti thelete re mages gia peste mas (mipos xerete na mas peite) o zagorakis eine i kaliteri lisi teleia k pavla ZAGOR VGES MPROSTA