Φίλε ποιητή, είσαι λίγο άδικος με τον Ζαγοράκη. Δεν πουλησε τον ΠΑΟΚ για να πάει στην Λέστερ, Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΗ ΛΕΣΤΕΡ. Αυτά τα ξέρει μέχρι και ο πλέον αδαής. Δεν έφυγε με προσφυγή ο Ζαγοράκης από τον ΠΑΟΚ, ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ για να την βγάλει ο "χωσάδας", έτσι δεν είναι;
Όχι. Ένας παίκτης δεν φεύγει απο μιά ομάδα μόνο με προσφυγή. Φεύγει και επειδή αποδέχεται προσφορά άλλου συλλόγου, και έτσι έκανε ο Ζαγοράκης. Προσφυγή δεν έκανε, προφανώς!!! Μάλιστα, αν δεν ήθελε να φύγει, δεν μπορεί κανένας να τον αναγκάσει, εκτός και αν δεν του ανανεώσουν το συμβόλαιο και μείνει ελεύθερος!!! Αν ήταν έτσι θα συμφωνούσα μαζί σου ... αλλά δεν ήταν!!! Προφανώς λοιπόν και ίσως να είμαι αδαέστερος του πλέον αδαή!!! Στηρίζω όμως την άποψή μου, και τα γεγονότα δεν με διαψεύδουν, αντιθέτως μάλιστα!!!
Όσο για τα λεφτά που ανέφερες, γνωρίζεις πόσα από αυτά έχει εισπράξει ο Ζαγοράκης; Γνωρίζεις την συμφωνία που έχει γίνει με την διοίκηση πάνω στο θέμα της πληρωμής του;
Φυσικά και ξέρω ότι ο Ζαγοράκης είναι ο πλέον απλήρωτος παίκτης στον ΠΑΟΚ. Ξέρω όμως ότι όλοι έχουν πάρει τα λεφτά τους, εκτός απο αυτούς που κατα καιρούς έχουν χαρίσει οφειλόμενα στον ΠΑΟΚ. Θα δούμε λοιπόν, εδώ θα είμαστε να δούμε αν και πόσα θα χαρίσει απο τα οφειλόμενα ο Ζαγοράκης!!!
Ο τελευταίος ΠΑΟΚάρχης, που κόπτονταν ότι παίρνει 2εκ. το μήνα για να την βγάζει ... βλέπε Άγγελος ... είχε κάνει προσφυγή για 200χιλ. Ευρώ, τα οποία αντιστοιχούσαν σε δεδουλευμένα ενός χρόνου περίπου ... και έκανε 3 φορές κατάπτωση της εγγυητικής για να πάρει τα λεφτά του ... το καλό το παιδί της εκκλησίας, που τα έκανε όλα για την ψυχή της μαμάς τους και για το καλό του ΠΑΟΚ!!! Επειδή λοιπόν εγώ είμαι ευαίσθητο άτομο και πληγώνομαι, και είμαι και εύπιστος, δεν θέλω άλλους τέτοιους ΠΑΟΚάρχες ... τέλος οι ΠΑΟΚάρχες!!!! Οι παίκτες είναι παίκτες ... επαγγελματίες ... με σκοπό το κέρδος!!! Ξεκάθαρα πράγματα να μην μπερδευόμαστε!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ!!!
Απλώς πάνω στην απροθυμία σου να δεχτείς τον Ζαγοράκη ως πρόεδρο, νομίζω οτι τον θίγεις ως παίκτη και ως προσωπικότητα. Σωστος και έντιμος στάθηκε στην μεχρι τώρα καριέρα του. Το αν θα είναι καλός πρόεδρος η όχι, κανείς δεν το ξέρει. Απλως νομίζω το καλυτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις εξελίξεις, να δούμε πως θα την παει και αυτός την δουλειά. Μπορεί να βγει το καλοκαίρι ή του χρόνου και να πει παιδιά πάω στην ΕΠΟ, και να τους αφήσει ολους ΟΕΟ ΟΕΟ κοκκαλωμένους. Δεν ξέρεις. Και για τη στιγμή έχουμε τόσα πολλά πράγματα να μας διχάσουν, ας μην μπει και ο Ζαγοράκης στη μέση.
Περιμένω και ξέρω ότι η τεράστια πλειονότητα των ΠΑΟΚτσήδων διαφωνεί μαζί μου. Έχει καλώς. Εγώ την άποψή μου λέω, και την τεκμηριώνω, είπα και παραπάνω, ίσως να είναι άμυνα για να μην πληγωθώ απο άλλους ΠΑΟΚάρχες, αλλά ξέρω ότι έτσι είναι τα πράγματα. Δεν αιθεροβατώ ... δεν είμαι ονειροπαρμένος!!! Δεν επιθυμώ να επενδύσω συναισθηματικά σαν ΠΑΟΚτσής στον Ζαγοράκη ... μετά απο 4 χρόνια να με προδώσει και αυτός, και τότε να επιστρέψει ο Σαλπιγγίδης ας πούμε ... μετα βαϊων και κλάδων .. και να έχουμε συνέχεια ανατροφοδότηση αυτής της κατάστασης!!!
Αναφέρεις ότι τον θίγω σαν παίκτη. Πιστεύεις ότι αξίζει 30 χιλ Ευρώ κάθε παιχνίδι; Αν δεν τον έλεγαν Ζαγοράκη ... και τον έλεγαν ας πούμε ... Ίντιο, ένα τυχαίο όνομα ... και έπαιζε και απέδιδε όπως ο Ζαγοράκης, θα πίστευες ότι αξίζει αυτά τα λεφτά; Εδώ ο Πολωνός που έβγαλε μάτια φέτος, και δεν του δίνουν 400 χιλιάρικα να τον κρατήσουν ... που είναι ο μοναδικός γκολτζής μας!!! Δεν υπάρχει λοιπόν προνομιακή μεταχείρηση νομίζεις; Ή μήπως πρέπει να πληρώσω κάτι παραπάνω απ'όσο προσφέρει επειδή είναι επώνυμος ... επειδή ας πούμε πήρα ένα μπλουζάκι Lacoste να πληρώσω την μάρκα; Μα εδώ δεν έχω βρακί στον κώλο μου να βάλω, θα πληρώσω το Lacoste?
Θα τον έθιγα λοιπόν, αν μου έδινε μιά διαφορετική αίσθηση, αν μου έδειχνε αυτό το ανώτερο που του αναγνωρίζεται απο τον περισσότερο κόσμο ... αλλά εγώ δεν το βλέπω!!! Σε παρακαλώ όμως, για να το δώ και εγώ, μήπως λέω την βλέπω λάθος ... πές μου ... τί έκανε ο Ζαγοράκης για τον ΠΑΟΚ; Τί ξεχωριστό έκανε, ώστε να του αρμόζει τέτοια τιμή και τέτοια αναγνώριση!! Κάτι θα έκανε, κάτι μεγάλο ... κάτι ηρωϊκό τέλος πάντων ... ε, τί έκανε λοιπόν αυτός ο άνρωπος για τον ΠΑΟΚ, μπορείς να μου πείς;