Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 38521 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή

Συνεπώς, δεν ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ να μπαίνει και να διαβάζει τον dave "να βάζει στη θέση του το τάδε μέλος".
Αντίθετα μας ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ μας να μπαίνουμε στο forum και να μη χρειάζεται να μπει στη θέση του κανείς.

καταλαβαινω τι λες, στη δικαιολογηση σου ομως κατω απο το warning ανεφερες μονο την ελλειψη σεβασμου στο ζαγορακη. εγω πανω σαυτο σχολιασα. κατα τα αλλα σιγουρα πρεπει να προλαμβανονται κρισεις εδω μεσα απο εμπρηστικα ποστ. απλα οπως το πες φανηκε σα να ναι βλαστημια η συγκεκριμενη αποψη του damned και γω μαυτο διαφωνησα.

Edit Δικέφαλος:
Χαίρομαι που συμφωνούμε σε αυτόν τον βασικότατο κανόνα λοιπόν και που λύθηκε η παρεξήγηση
« Last Edit: June 23, 2008, 17:12:47 by ÄéêÝöáëïò »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Η νέα έκδοση των κανόνων είναι πλέον online εδώ: http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=8935.0
Καλούνται όλα τα μέλη να ενημερωθούν καθώς οι κανόνες έχουν άμεση ισχύ.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

fatal_invasion

• Guest
γιατί δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση σε ορισμένα ποστ μου;

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Η τροποποίηση επιτρέπεται λίγα λεπτά μετά το ποστ και μετά απενεργοποιείται αυτόματα και είναι δυνατή μόνο από τους διαχειριστές και τους συντονιστές.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ρε σεις! αλλάξτε τη λέξη "συγνώμη" που υπάρχει πριν κάνει Log on ο χρήστης...(συγνώμη μόνο οι εγκεγραμένοι χρήστες...μπλα μπλα...)
η λέξη γράφεται "συγγνώμη"

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
έχεις απόλυτο δίκιο! Διορθώθηκε.

Offline savage republic

• Βασικός
Διαβάζω στο άρθρο 4.12, που αποτελεί την ανανέωση των κανόνων του φόρουμ

Πηγές δεν θεωρούνται και τα άλλα ΠΑΟΚτσήδικα σάιτ που έχουν "αποκλειστικά νέα" και δημοσιογραφικό στυλ.

Μα, η ίδια η σελίδα του PAOKWORLD δεν έχει παραπομπές σε αυτά τα άρθρα; Ναι ή όχι; Και γιατί να συζητήσουμε ρε παιδιά; Άμα κάποιοι παραφέρονται, παραφέρονται, όχι όμως και να μην μιλάμε για τίποτα. Βγάλτε αυτό το κομμάτι από τους κανόνες. Πέρα από την (δικαιολογημένη ή μη) υποτίμηση των άλλων ΠΑΟΚτσήδικων ιστοσελίδων, είναι το λιγότερο παρανοϊκή αυτή η εντολή. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξής της. Την αφορμή τη βλέπω, αλλά όχι το λόγο.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Άλλο κάνω παραπομπή σε άρθρο ΠΑΟΚτσήδικης σελίδας κι άλλο βασίζω ολόκληρο μεταγραφικό σενάριο σε "αποκλειστικές πληροφορίες" ερασιτέχνη δημοσιογράφου.
Δεν υπάρχει καμία υποτίμηση, το παραπάνω ίσα ίσα αυτό αποδεικνύει. Εμείς παραθέτουμε τα πάντα και ο κάθε ΠΑΟΚτσής μπορεί να κρίνει την κάθε ΠΑΟΚτσήδικη σελίδα όπως θέλει.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο κάθε ΠΑΟΚτσής που έχει ένα σάιτ ή ένα μπλογκ και γράφει για "αποκλειστικές πληροφορίες" θα γίνει βάση συζήτησης εδώ, γιατί και να γίνει, μαθηματικά θα οδηγηθούμε σε αλληλοχαρακτηρισμούς και σε ΠΑΟΚτσόμετρα.
Είμαι σίγουρος πως εάν κάτσεις και το σκεφτείς λίγο πιο ψύχραιμα το θέμα θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι βιάστηκες να κρίνεις.

Offline savage republic

• Βασικός
Εσύ πιάνεσαι από ένα μεμονωμένο περιστατικό, στο οποίο από τα εκατοντάδες μέλη ενεπλάκησαν δύο-τρεις και έκανες ολόκληρο κανόνα, κλείνοντας μάλιστα και το τόπικ. Οι ποινές υπάρχουν και έχουν επιβληθεί ήδη σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Δηλαδή, το να βάζουμε νέους κανόνες, που ισχύουν στο 1/3 της χρονιάς (2,5 μήνες το καλοκαίρι και 1,5 μήνα το χειμώνα), βοηθάμε το φόρουμ; Και τί είναι το φόρουμ, αν όχι εικονική συνάθροιση/εικονικό καφενείο ανταλλαγής απόψεων γύρω από οτιδήποτε σχετικό με την ομάδα μας; Άμα αρχίσουμε να φιλτράρουμε το τι θα συζητείται εδώ, ζήτω που καήκαμε.

ΥΓ: Δεν μπήκα στη συγκεκριμένη αντιπαράθεση που προκάλεσε τον νέο κανόνα, για να πω ότι έχω λόγο να είμαι με τον έναν ή τον άλλον.

Offline dave

• Αλλαγή
συμφωνω και γω με egoist γιαυτο τον κανονα

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Τα μεμονωμένα περιστατικά που αποτελούν τις εξαιρέσεις στους κανόνες σε διδάσκουν συνήθως δύο πράγματα:
Πρώτον ότι δεν συμφωνούν όλοι με όλους σε όλα τα θέματα
Δεύτερον ότι δεν έχεις φροντίσει να υπάρχει πολιτισμένο πλαίσιο συζήτησης για όλους.
Συνεπώς ναι, η σωστή αντίδραση είναι να αλλάξεις το πλαίσιο και όχι η αδράνεια.
Το ότι κλείδωσα το τόπικ είναι φυσικά λάθος, σε παρακαλώ να προσέχεις τί γράφεις. Το τόπικ κλειδώθηκε προσωρινά μέχρι να καθαριστεί, με ειδική ανακοίνωση. Εάν προσέξεις αυτή τη στιγμή είναι ανοικτό σε όλον τον κόσμο.
Τί εννοείς φιλτράρουμε;
Δεν φιλτράρουμε τίποτα.
Είναι χρυσός κανόνας και θα έπρεπε να το γνωρίζεις ότι εδώ είναι FORUM όχι CHATROOM και συνεπώς δεν γράφουμε για να γράφουμε, ούτε ανάβουμε φιτίλια για πλάκα. Το ποστ του καθένα πρέπει να γίνεται μετά από σκέψη, όχι ελαφρά την καρδία και σε στυλ "δεν πειράζει μωρέ, πλάκα έχει, να πούμε και καμιά παπαρίτσα να περάσει η ώρα."
Ποιος σε έδωσε την λανθασμένη εντύπωση ότι εδώ είμαστε καφενείο;
Forum δε σημαίνει καφενείο αλλά αγορά. Άλλο το ένα άλλο το άλλο...

Offline savage republic

• Βασικός
Αν αυτό έχεις καταλάβει από τη μέχρι τώρα συμμετοχή μου στο φόρουμ (ότι δηλαδή το θεωρώ μέρος που γράφονται "παπαρίτσες"), δεν έχεις καταλάβει ούτε τη σοβαρότητά μου, ούτε το πνεύμα των ποστ μου, ενώ υποτιμάς και το σεβασμό μου απέναντι στα υπόλοιπα μέλη, αρκετά από τα οποία έχω προσωπικά γνωρίσει. Συνεπώς νιώθω θιγμένος.  Από κει και πέρα:

-  Άλλο το τσατ στην κεντρική και άλλο το ποστάρισμα στα τόπικ. Προφανώς.

- Ο καθένας από κει και πέρα είναι υπεύθυνος των γραπτών του. Όπως είχα προσωπικά πέσει στο παρελθόν σε αντιπαράθεση, χρησιμοποιώντας εκφράσεις που δε σεβόταν τον συνομιλητή μου και είχα δεχτεί αδιαμαρτύρητα την ποινή της κίτρινης κουκίδας, το ίδιο πιστεύω ότι πρέπει να συμβαίνει σε κάθε τέτοια περίπτωση.

- Ως φιλτράρισμα εννοώ την απαγόρευση που έβαλα σε παράθεση. Το ότι κάτι γράφεται ως άρθρο σε σελίδα αντίστοιχου ενδιαφέροντος με αυτό του φόρουμ, θεωρώ αυτονόητο ότι μπορεί  να γίνεται αντικείμενο συζήτησης στο φόρουμ. Για το επίπεδο συζήτησης, αυτό έχει να κάνει με τους όσους συμμετέχουν σε αυτό. Η συζήτηση που γίνεται π.χ. με πρωτοβουλία του Αλαμάνα85 σε άλλο τόπικ, δείχνει ότι ακόμα και τα λεπτότερα ζητήματα μπορούν να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα, λογική και στοχασμό από έναν ικανό αριθμό των μελών του φόρουμ. Γιατί να απαγορεύεται στα μέλη να αναφέρουν αυτά που αλλού συζητούνται; Υπάρχει ήδη ένα είδος αυτορύθμισης στο φόρουμ. Θυμίζω τη φράση του Απόστολου: "Εδώ μέσα η Ρεάλ φεύγει με ένα 5-0 στο ημίχρονο και ξύλο στα αποδυτήρια".
 - Γιατί τα πήρα με το (προσωρινό) κλείδωμα; Γιατί θυμίζει πρακτικές ολοκληρωτικών καταστάσεων, τύπου σούπα3. Καλύτερα να εκφράζεται αυτή η ένταση, να φεύγει. Στο χέρι μας είναι να της δώσουμε άλλη κατεύθυνση, όπως κάναμε όλη τη χρονιά φέτος, παρά τα άσχημα αποτελέσματα.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
   Συμφωνώ με τον egoist ότι τα διάφορα νέα και γραφόμενα μπορούν κάλλιστα να αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού. Μου αρέσει και επικροτώ τη συχνή υπενθύμιση του χρυσού κανόνα πάνω στον οποίο βασίζεται το forum, δηλαδή "Καλύτερα 100 μέλη και ενεργά παρά...", ωστόσο είμαι της άποψης ότι το πολιτισμένο επίπεδο συζήτησης μπορεί να διατηρηθεί εφόσον υπάρχει η καλή διάθεση που διαπιστωμένα και αποδεδειγμένα σε κάθε ευκαιρία φαίνεται ότι κατέχει η πλειοψηφία των μελών αυτού του forum (χωρίς να προβαίνω σε διαχωρισμούς, στιγματισμούς ή αφορισμούς).
   Αντί να ενισχύουμε τις περιοριστικές ασπίδες σε ένα αγνό site που έχει εξελιχθεί σε μια τεράστια παρέα και ιδιότυπη οικογένεια (ξέρετε πολύ καλά οι περισσότεροι τι εννοώ) η βάση θα έπρεπε να δοθεί στην απομόνωση από όλους μας των στοιχείων που τείνουν προς τη φθορά του, όχι στον περιορισμό των ελευθεριών μας και των θεμάτων που προσφέρονται για συζήτηση.
Φυσικά και αντιλαμβάνεστε ότι δεν καταφέρομαι εναντίον όσων πασχίζουν καθημερίνα για το PAOKWorld (οι της Articles Team γνωρίζουν ότι προσπαθώ να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε αυτό) ούτε αντιμετωπίζω με επικριτική διάθεση τη νέα κατάσταση. Ίσα-ίσα πιστεύω και ας ακούγεται εγωιστικό ότι τα παρόντα γραφόμενά μου αποδεικνύουν και το ότι ένα θέμα εν μέσω διαφωνίας μπορεί να συζητηθεί με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο όπως γίνεται στα περισσότερα θέματα από την -επαναλαμβάνω- συντριπτική κατ'εμέ πλειοψηφία των μελών.
   Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρώ ότι ο περιορισμός των προς συζήτηση θεμάτων όπως φαίνεται από την νέα έκδοση των κανόνων καταντά περιττός. Ο λαός του ΠΑΟΚ και δη τα μέλη αυτού του site μπορούν να αποδείξουν ότι δεν έχουν και τόση ανάγκη από "λουρί".

Τώρα στο δεύτερο θέμα μου. Παρατήρησα ρίχνοντας μια ματιά στους κανόνες κάτι που δεν το πρόσεξα την προηγούμενη φορά. Ενδέχεται να κάνω λάθος αλλά ενδέχεται και να είναι πρόσφατη προσθήκη (αφού αυτό δε φαίνεται από το edit). Πρόσεξα λοιπόν αυτό:

ΑΡΘΡΟ 14
Παρ.14.5 Οι κανόνες ισχύουν και για το PAOKWORLD Live!

Για ποιον ακριβώς λόγο συμβαίνει αυτό? Δεν επιτίθεμαι απλά περιμένω μια επιχειρηματολογία.

-  Άλλο το τσατ στην κεντρική και άλλο το ποστάρισμα στα τόπικ. Προφανώς.

Και επειδή συμφωνώ απόλυτα με την άνωθεν δήλωση προσωπικά δε βλέπω το λόγο για τον οποίο η ίσως πρέπουσα για το forum αυστηρότητα θα έπρεπε να επεκτείνεται και σε ένα χώρο πολύ πιο ελεύθερο και άμεσο όπως το live chat. Δεν το λέω με κακία απλώς θέλω να μάθω 2 πράγματα: 1)Aν αυτό είναι μέρος πρόσφατου (ακόμη και του σημερινού update) των κανόνων και 2) Ποια η σκοπιμότητα του συγκεκριμένου κανόνα.

Και τέλος για να μη κουράζω, ένα πράγμα στο οποίο σίγουρα διαφωνώ στους κανονισμούς είναι η επισήμανση ότι οι τελευταίοι μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Φυσικά και δεν ζητάω να λαμβάνω pm με τη νέα έκδοση των κανόνων, ένα απλό ποστ σε στυλ ανακοίνωσης αρκεί για όλους. Διότι υπενθυμίζω ότι η απορία μου σχετικά με το live δεν ξέρω αν προκύπτει από κανόνα που προϋπήρχε και δεν πρόσεξα ή πρόκειται περί σημερινής προσθήκης.

Υ.Γ. Αμφιταλαντεύομαι ως προς το κατά πόσο το συγκεκριμένο post-scriptum (επειδή σου αρέσουν από ό,τι φαίνεται τα Λατινικά @Δικέφαλε) είναι απαραίτητο αλλά νιώθω την ανάγκη να τονίσω ότι δεν υπαινίσσομαι τίποτα και ότι τα γραφόμενά μου δεν έχουν καμιά απολύτως ειρωνική διάθεση. Όσοι με γνωρίζετε έστω και ελάχιστα το ξέρετε σίγουρα. Αυτά.

edit: Και για να μη κάνω διπλό post, ερώτηση τεχνικής φύσεως. Μετά από πόση ώρα αδράνειας ένας χρήστης συνδεδεμένος θεωρείται idle για το live και δεν μπορεί να βλέπει τα νέα inputs στο chat?
« Last Edit: July 10, 2008, 01:19:48 by Dani -4- »
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πάμε ένα ένα:

@egoist:
1- το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να σε θίξω. Φυσικά και η πρότασή μου δεν πήγαινε σε εσένα προσωπικά αλλά επιχειρηματολογούσε πάνω στο πώς πρέπει να γράφουμε.
2- έχεις γενικεύσει κάτι το οποίο είναι πολύ συγκεκριμένο. Ο κανόνας δε λέει ότι άλλα άρθρα δεν θα σχολιάζονται. Λέει ότι "αποκλειστικές πληροφορίες"  για μεταγραφές δεν θα θεωρούνται πηγές και ως εκ τούτου δεν θα αποτελούν βάση κριτικής/σχολιασμού.
3- Αν είναι δυνατόν να κάνεις αυτή τη σύγκριση! Εδώ υπάρχει τόπικ που δημόσια και μπροστά σε όλα τα μέλη διαφωνείς για μια απόφαση και το συζητούμε, κι εσύ με λες ότι σε θυμίζει το προσωρινό κλείδωμα ενός τόπικ τακτικές σούπερ3; Για να σε φύγει ίσως και η τελευταία απορία, είναι πολύ πιο εύκολο να καθαριστεί ένα κλειδωμένο τόπικ από ένα ενεργό. Νομίζω ότι είναι αυτονόητο όμως...

@Dani-4-
1- Θα ξεκινήσω λέγοντας αυτό που είπα και πιο πάνω. Ο κανόνας δε φιμώνει τίποτα. Αφορά αποκλειστικά και μόνο τη μεταγραφολογία η οποία βασίζεται σε φήμες και σε ερασιτεχνικά δημοσιεύματα. Προσωπικά πιστεύω ότι ο κανόνας ίσα ίσα προστατεύει όλα τα ΠΑΟΚτσήδικα σάιτ. Σκέψου το εξής παράδειγμα. Βγαίνει ένα blog ή ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ και γράφει "Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο τάδε έχει κλείσει για 2 χρόνια με 2 εκ ευρώ". Εάν αυτό θεωρηθεί ως πηγή και βάση σχολιασμού, το πιθανότερο είναι πολλοί να βρίζουν το σάιτ που το έγραψε και πολλοί άλλοι τον παίκτη που υπέγραψε, και τέλος πολλοί τρίτοι να βρίζουν τους διαχειριστές που επιτρέπουμε τόσο βρισίδι. Δεν αναφέρομαι καν σε αυτούς που θα αλληλοβρίζονται.
2- Τώρα σκέψου την αιτία όλων αυτών η οποία μπορεί να είναι ένα παιδάκι που έχει ένα ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ (ή γράφει κάτι σε ένα φόρουμ) και που ο "κολλητός του" τον είπε ότι ο τάδε ξέρει για τον χ παίκτη του οποίου ο ψ μάνατζερ έχει φιλικές σχέσεις με τον μπατζανάκη του κουρέα του Ζαγοράκη. Αυτό το παιδάκι λοιπόν μπορεί να γράψει κάτι αθώο σαν αποκλειστικό για α,β,γ λόγους που δεν μας ενδιαφέρουν. Θα μπει κάποιος να το γράψει εδώ, και θα γίνει θέμα από το τίποτα.
3- Συμφωνώ ότι ο σωστότερος τρόπος είναι η παιδεία. Δηλαδή, μπαίνει ο χ και γράφει κάτι σαν το παραπάνω και απλά ο κόσμος τον αγνοεί γιατί έχει την παιδεία να μη πέφτει στη παγίδα να σχολιάζει φήμες. Δυστυχώς όμως αυτό το πράγμα δεν είναι δυνατό ΤΩΡΑ. Πίστεψέ με, είμαι ο πρώτος που θεωρεί ότι το επίπεδο των μελών του σάιτ αυτού είναι πάρα πολύ ψηλό, δε μπορείς να φανταστείς πόσες φορές λέω μέσα μου "άστους, θα τα βρούνε" κι ας είναι ολοφάνερο μερικές φορές ότι δεν θα υπάρξει λύση. Δυστυχώς όμως σαν κοινότητα αδυνατούμε να σεβαστούμε μερικές αρχές. Συνέπεια αυτού είναι να χρειάζονται κανόνες. Στόχος όλων μας είναι να ανέβει η κοινότητα επίπεδα, όχι ένα, πολλά. Ξέρεις τη συζήτηση αυτή την κάνουμε κάθε χρόνο πολλές φορές καθώς η κοινότητα αυτή είναι δυναμική και σε μάζα, και σε ποιότητα μάζας αλλά και σε ερεθίσματα καθώς ακολουθεί τις εξελίξεις. Οι κανόνες είναι λοιπόν αναπόφευκτοι. Φυσικά δεν είναι παντοτινοί, από όλους εμάς εξαρτάται το θέμα.
4- Για τους κανόνες του Live! είναι σημαντικό να σημειωθεί αυτό καθώς το Live! είναι μόνο για τα μέλη του φόρουμ. Η συζήτηση εκεί γίνεται φυσικά σε πιο άμεσο χρόνο και εννοείται ότι υπάρχουν διαφορές. Αλλά βασικές αρχές όπως προσβολές σε άλλα μέλη και βρισίδια ή κεφαλαία, κτλ πιστεύω ότι δεν επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά του Live! Ο κανόνας είναι μέρος της πρόσφατης ανανέωσης. Ελπίζω να απάντησα.
5- Για τις ανανεώσεις των κανόνων. Με το που γίνει ανανέωση (edit) αυτόματα στον τίτλο του τόπικ εμφανίζεται το μπλε εικονίδιο ΝΕΟ. Νομίζω ότι αυτό από μόνο του αρκεί για να τραβήξει την προσοχή. Τώρα για σημαντικότατες προσθήκες όπως την τελευταία σίγουρα θα γίνεται και ειδική αναφορά.
6- Για το τεχνικό που ρωτάς, εάν το μέλος δεν είναι ενεργό ούτε στο forum ούτε στο Live! μετά από 10 λεπτά θεωρείται ανενεργός και δεν διαβάζει τις ανανεώσεις στο Live!

Τέλος, προς όλους μας. Δεν χρειάζεται να γράφουμε οτι δεν ειρωνευόμαστε ότι δεν έχουμε κακή πρόθεση κτλ. Αυτονόητο είναι ότι με τη συμμετοχή μας στην κοινότητα αυτή θέλουμε να συνομιλήσουμε πρώτα και όχι να παρεξηγηθούμε. Συνεπώς όταν διαβάζουμε ένα ποστ και αμφιταλαντευόμαστε μεταξύ της καλής ερμηνείας του και μιας χειρότερης, το ιδανικό είναι να απαντούμε στην καλή ερμηνεία και να μην ψάχνουμε το πρόβλημα.

Αυτά, και ό,τι άλλο θέλετε ευχαρίστως.
« Last Edit: July 10, 2008, 02:31:01 by ÄéêÝöáëïò »

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Θυμόμουν ότι υπήρχε κανόνας για την "Υπογραφή" ενός χρήστη που έλεγε ότι στην περίπτωση banner θα έπρεπε να είναι μέχρι κάποιου συγκεκριμένου μεγέθους, αλλά δεν το βρίσκω τώρα.
Τελικά τι ισχύει?
Μπορούμε να βάζουμε banner σαν υπογραφή ανεξαρτήτου μεγέθους και αριθμού αυτών?
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Suicidal

• Βασικός
me psylo prolabes alamana !

re ZAAAAAAN, poio megalh ypografh den brikes na baleis ?
dyskoleyeis AFANTASTA tous users me argh syndesh !
kane se parakalw to kalo kai mhn plakwneis to signature sou !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
paides emena kati pou de mou aresei idiaitera einai to timing pou leme kapoia pragmata/gnwmes/eidhseis/sxolia.
de 8elw na fanw agenhs kai na pw se kapoion oti einai ektos xronou alla sas parakalw olous prin postarete otidhpote na skefteste an h xronikh stigmh einai h katalhlh.
mhn to makrainoume, katalavenete ti enow

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Μέχρι σήμερα σας αφήναμε ελεύθερους να βάζετε ό,τι υπογραφή θέλετε...
Στην επόμενη αναβάθμιση του forum (μέσα στις επόμενες μέρες) θα μπούνε ακριβής κανόνες και περιορισμοί για τις υπογραφές.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
έχει πάρει... άδεια :)