Author Topic: Μπατατούδης, τα σκυλιά του οι πολιτικοί και η στήριξη απο αυτούς (Ορφανός, Βενιζέλος, Τσοχατζόπουλος)  (Read 8765 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
ελα πισω ρε μπατμαν* μεγιστανα
δωσε πισω τα κλεμμενα και παρε τον ΠΑΟΚ και μεις προικα 20.000 διαρκειας και ξεχναμε και τα δικαστικα αμα λαχει ;D

Υ.Σ. ειδικα αμα βαλεις και κατιτις παραπανω θα σαι και ο πρωτος 8)

* "νυχτεριδας" για τους λατρεις των ΠΑΟΚγουορλντιδικων μυθιστορηματων
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

ive4

• Guest
Αυτά τα μούτρα πως καταφέρνουν και γλιτώνουν συνέχεια ; Μέχρι και στον εμφύλιο στην Λιβύη επέζησε ο κατά τα άλλα καταδικασμένος και καταζητούμενος! Μόνο στον ΠΑΟΚ κατάφερε να αποτύχει. Τυχαίο ; Δε νομίζω.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Πως καταφέρνουν και ζουν ? Άνθρωποι που ζούνε πάντα εις βάρος των άλλων και ειδικά εδώ στην Ελλάδα πάντα την βγάζουν καθαρή. Δεν βλέπεις τον πουράτο , που είναι από τους μεγαλύτερους γκάνγκστερ της Ελλάδας και πόσες καταδίκες είναι εις βάρος του δν έχει μπει ούτε μία φορά στην φυλακή... Εδώ φίλε είναι η χώρα της βρωμιάς και της δυσοδίας..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
«Ìüíï êáëü Ýêáíå ï Ìðáôáôïýäçò»

Ï Ãéþñãïò Ìðáôáôïýäçò æÞôçóå ôçí Üñóç Þ ôçí ìåßùóç ôùí ðåñéïñéóôéêþí üñùí ðïõ ôïõ åß÷áí åðéâëçèåß, ãéá õðïèÝóåéò ðïõ åß÷å ó÷åôéêÜ ìå ôïí ÐÁÏÊ.

Ï ðñþçí ìåãáëïìÝôï÷ïò ôïõ ÐÁÏÊ âñÝèçêå ãéá áõôü ôï ëüãï óôï Åöåôåßï Èåóóáëïíßêçò êáé Ýêáíå áßôçìá ôïõ ãéá Üñóç ôçò áðáãüñåõóçò åîüäïõ áð’ ôçí ÷þñá. Ïìùò êÜôé ôÝôïéï áðïññßöèçêå ìå øÞöïõò 3-2 êáé ï Ìðáôáôïýäçò åßíáé õðï÷ñåùìÝíïò íá ðáñïõóéÜæåôáé óôï áóôõíïìéêü ôìÞìá ôçò ðåñéï÷Þò ôïõ êÜèå ðñþôç ôïõ ìçíüò

Ï Ìðáôáôïýäçò èÝëåé íá ôáîéäÝøåé ãéá ôï åîùôåñéêü áöïý Ý÷åé åðé÷åéñÞóåéò óôï ÊïõâÝéô êáé óôçí Ëéâýç, ìå ôïí äéêçãüñï ôïõ, êýñéï ÔóÜêá íá æçôÜ íá áñèåß ç áðáãüñåõóç åîüäïõ áðü ôç ÷þñá: «Ï ê. Ìðáôáôïýäçò Ý÷åé âïçèÞóåé ðïëý ôïí ÐÁÏÊ. Ìüíï êáëü Ýêáíå ôüóï óôçí ÐÁÅ, üóï êáé óôçí ÊÁÅ», Þôáí ôá ëåãüìåíá ôïõ íïìéêïý óõìâïýëïõ.

http://www.gazzetta.gr/article/item/235361-mono-kalo-ekane-o-mpatatoudes

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ο μαι γκουντνες που λενε και στο ινγκλαντ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

zoran savic

• Guest
Ξέχασε να τονίσει και τη συνεισφορά των Θησέα και Ιάσονα, για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε
Ελληνική Μυθολογία Βλέπε ( η ζωή του Μπατατούδη τόμος Β σελίδα 127-135 εκδοτικός οίκος Ευάγγελο
βενιζέλο), παραθέτω και την επιστημονική έρευνα του χασοδίκη γιατί βούρκωσα, είναι κρίμα να πάει χαμένος
τόσος κόπος.

ΥΓ α στο διαλα ρεεεε !!!!!!!!!!

ive4

• Guest
Πωπω βούρκωσα τώρα που θυμήθηκα τα καλά που έκανε ο Μπατατούδης. Ιντερσάτ και τα μυαλά στα κάγκελα.

antenapoume-4-

• Guest
δε μου αρεσε ο ΠΑΟΚ με τετρατζε μπορμποκη να χτυπαει και να παιρνει για πλακα την αφροκρεμα της ελληνικης αγορας με φρουσοναλιτζηδες κυπριους ουντεζοαμπνσαδες λουτσιανογουχουδες.τρελλαθηκα που ο κυπελλουχος ΠΑΟΚ εδωσε εναν παικτη που σε 4 χρονια καταντησε να παιζει στη λαρισσα και τα εκανα πουτανα γιατι τα θεωρησα προδοσια.στραβωνα που δε κερδιζα στην τουμποα το γαβρο και δεν ανεχομουν τα τοτε κοκκαλα που τα ελεγαν κυπελλακια.στην τουμπα φυσικα οποτε ειχαμε 12000 λεγαμε οτι εχει κοσμο.πριν τον τελικο με το γαβρο οταν ο κοκαλης πουλουσε τρελα για το ποιος θα πληρωσει το πριμ κατακτησης τιτλου του ΠΑΟΚ αν παρει το κυπελλο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντησε με αρχιδια πως αν το παρει ο γαβρος θα το πληρωσει ο ελληνικος λαος.σε βριζαμε ρε συ γιωργακη και βγαζαμε πανια οτι δε χορευει νηστικο αρκουδι και βριζαμε μεχρι και την κελη τη νοικουρα.καποιοι ακομα πιο γραφικοι που αυτοαποκαλουνταν ιερος πολεμος μεχρι και αυτοκινητα πυρπολουσαν.εβαλαν τα χερια τους και βγαλανε τα ματια τους κ αυτοι

ive4

• Guest
Φίλε στην προσπάθεια ανατροπής της σημερινής μιζέριας, δε χρειάζεται να αγιοποιούμε όλους τους υπόλοιπους. Δυστυχώς τα χρέη δημιουργήθηκαν και έγιναν τεράστια επί Μπατατούδη και Γούμενου. Σήμερα αν υπάρχει ληξιπρόθεσμο χρέος φταίνε οι δύο συγκεκριμένοι.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Φίλε μου περσέα συμφωνώ να μην ισοπεδώνουμε... αλλά απάντησε μου ο Μπάτμαν έβαλε κάποια λεφτά (αρκετά για μένα) του τα φάγανε κάποιοι άλλοι και μετά σε γάμησε στα χρέη....
Είχε ποτέ ο Μπάτμαν τόσα ΕΣΟΔΑ????Δλδ αν αυτοί με τόσα έσοδα και με κανένα ακριβό συμβόλαιο.... σε χρεώσανε 5 (όπως λένε αυτοί) χωρίς να τους έχουν επιρεάσει τα παλιά χρέη (αν εξαρέσεις κάτι απλήρωτους επι γούμενου... π τα βολέψαμε με τα 4 του βάζελου) Πόσα θα σε χρεώνανε  με τα τότε έσοδα???Δλδ εννοείτε ότι όλα ξεκίνησαν επι βουλινού (δεν τον πρόλαβα) και επι Μπάτμαν (τον πρόλαβα στα μισά) αλλά και αυτοί τι καλύτερο κάνανε???Μισό προπονητικο??? Γιατί οι πορείες τώρα στην Ευρώπη δεν μπορούν να συγκριθούν με τα τότε Νοκ αουτ παιχνίδια... (πχ ποια Τοτεναμ σε ομίλους όταν έχεις αποκλείσει Άρσεναλ σε νοκ αουτ όταν πήρε πρωτάθλημα και κύπελο Αγγλίας) δλδ όσο και να μην θέλει κάποιος... δεν μπορεί να μην τους συγκρίνει....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

northeagle_4

• Guest
Κανεις δεν του τα εφαγε.ταιζε κοσμο και εβαζε αερα,πληρωνε με αερα,χρεωνε αερα. αποτελεσμα 18εκ χρεη με κατι τηλεοπτικα σε σχεση με σημερα 4πλασια,οπως και τα υπολοιπα εσοδα ηταν αυξημενα.γηπεδο γεματο σχεδον παντα και μαλιστα με εισητηριο που ειναι αμεσο ρευστο.

οχι και καημενος ο φυτευτους του μπατσοκ τσατσος του κοκκαλη.

Offline sabbath

• Αλλαγή
ναι αλλα εχει ενα μικρο μεριδιο στους 2 τιτλους που πηρες τα τελευταια 30 χρονια....αλλιως ουτε κι αυτους θα χες....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Για οσους δεν τα εζησαν, ο μπατμαν ηταν κομματοσκυλο πασοκος, χωμενος σε κατασκευαστηκες - φαντασμα, με πλατες απο λαλιωτη, βασουλα και τσοχατζο, και στον ΠΑΟΚ λειτουργουσε ενα πλυντηριο πρωτης ταξεως.
Σε συγκριση με τα σημερινα λαμογια, αγωνιστικα ειμασταν σχεδον στα ιδια, και τα χρεη που αφησε στον ΠΑΟΚ μαλλον ειναι λιγοτερα απο τον πρωθυπουργο της καμαρας. Το μονο 'καλο' του μπατμαν ειναι η συσπειρωση του κοσμου για να σωσει τον ΠΑΟΚ, γιατι απο καποιο σημειο και μετα εκανε μπαμ το τι ρολο βαρουσε. Σημερα δυστηχως, ο κοσμος ειναι συσπειρωμενος γυρω απο το λαμογιο, και λυση δε βλεπω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Δεν τον εβγαλα καημένο φίλε μου... εννοείτε.... τα φαγε αυτός μαζί με κάτι Π.Α.Ο.Κ.αρχες οι οποιοι μερικοί από αυτούς βρίσκονται ακόμα στον Π.Α.Ο.Κ. σόρυ αν το ποστ μου εδειξε το αντίθετο ή έστω και κάποια μηδαμινή υποστίριξη του... απλά θέλω να πω ότι δεν με νοιάζει αν κάποιος έκλεψε 100 και ο άλλος 1000 για μένα και οι 2 είναι κέφτες... δεν είναι ισοπέδωση να τους συγκρίνεις (αν όχι να τους εξισώσεις) εγώ ξέρω ότι και οι 2 χρεώσανε (και ο ένας ακόμα χρεώνει) τον Π.Α.Ο.Κ.
με δικά μας λεφτά... Και όπως είπα τον Μπάτμαν τον πρόλαβα στα τελευταία του... και το μόνο π θυμάμαι διοικητικά είναι να κάνω μεσία το Γούμενο και τον Ζαγοράκη και να βλεπω μετά ότι δεν είχαν καμία διαφορά με τον Μπάτμαν... απλά φάγανε πιο λίγα....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

northeagle_4

• Guest
ναι αλλα εχει ενα μικρο μεριδιο στους 2 τιτλους που πηρες τα τελευταια 30 χρονια....αλλιως ουτε κι αυτους θα χες....

τους τιτλους τους πηραν ο ΛΑΟΣ,οι 9 μηνες απληρωτοι παικτες και οι προπονητες.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
δε μου αρεσε ο ΠΑΟΚ με τετρατζε μπορμποκη να χτυπαει και να παιρνει για πλακα την αφροκρεμα της ελληνικης αγορας με φρουσοναλιτζηδες κυπριους ουντεζοαμπνσαδες λουτσιανογουχουδες.τρελλαθηκα που ο κυπελλουχος ΠΑΟΚ εδωσε εναν παικτη που σε 4 χρονια καταντησε να παιζει στη λαρισσα και τα εκανα πουτανα γιατι τα θεωρησα προδοσια.στραβωνα που δε κερδιζα στην τουμποα το γαβρο και δεν ανεχομουν τα τοτε κοκκαλα που τα ελεγαν κυπελλακια.στην τουμπα φυσικα οποτε ειχαμε 12000 λεγαμε οτι εχει κοσμο.πριν τον τελικο με το γαβρο οταν ο κοκαλης πουλουσε τρελα για το ποιος θα πληρωσει το πριμ κατακτησης τιτλου του ΠΑΟΚ αν παρει το κυπελλο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντησε με αρχιδια πως αν το παρει ο γαβρος θα το πληρωσει ο ελληνικος λαος.σε βριζαμε ρε συ γιωργακη και βγαζαμε πανια οτι δε χορευει νηστικο αρκουδι και βριζαμε μεχρι και την κελη τη νοικουρα.καποιοι ακομα πιο γραφικοι που αυτοαποκαλουνταν ιερος πολεμος μεχρι και αυτοκινητα πυρπολουσαν.εβαλαν τα χερια τους και βγαλανε τα ματια τους κ αυτοι

σημερα ακουσα μια ιστορια περι μπατμαν  που στην αρχη της εστησα αυτι με υποψιες στο τελος δεν πειστηκα φυσικα ( αυτα που ακουσα για νεο γηπεδο εσυ κατσαρη παρε αυτα εσυ παρε τα ταδε δις σε μια συγκεντρωση σφ και ολοι καλα και φυσικα και ο ΠΑΟΚ) αλλα μου κινησαν την περιεργεια
γαμα τα
μαλωνει η βητα κατηγορια με την γαμα
στην αλφα ποτε θα φτασουμε

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Κανεις δεν του τα εφαγε.ταιζε κοσμο και εβαζε αερα,πληρωνε με αερα,χρεωνε αερα. αποτελεσμα 18εκ χρεη με κατι τηλεοπτικα σε σχεση με σημερα 4πλασια,οπως και τα υπολοιπα εσοδα ηταν αυξημενα.γηπεδο γεματο σχεδον παντα και μαλιστα με εισητηριο που ειναι αμεσο ρευστο.

οχι και καημενος ο φυτευτους του μπατσοκ τσατσος του κοκκαλη.

antenapoume-4-

• Guest

τους τιτλους τους πηραν ο ΛΑΟΣ,οι 9 μηνες απληρωτοι παικτες και οι προπονητες.

και την οποια πορεια στην ευρωπη κοπτεσθε οτι εκανε ο ζαγορακης η τον ο οποιο ανυπαρκτο πρωταθλητισμο ο λαος του ΠΑΟΚ τον εκανε.γαιτι οεφα βαγιναμε και χωρις τους εξυγιαντες.αντιθετα η 4αρα απ τα γιαννενα χρεωνεται αποκλειστικα στην πιο αποτυχημενη διοικηση  ολων των εποχων.ξεπουλημα παικτων ταισμα σε συνδεσμο και τσογλανακια αλαλξοκωλιες με ποκ διχασμος τσατσοι στα ραδιοφωνα και στην κερκιδα παντου.τρυπημα σε σημαντικοαττους αγωνες με διαρροες εκ των εσω.εβγαλε ποτε ο μπατατουδης τα σκυλια του να γαβγιζουν στα ραδιοφωνα με στραβο στομα να μην πατε στο καυταζογλειο???ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ 150 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ.ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΦΙΝΑΝΣΙΑΛ ΚΑΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΕΧΕΙ  ΧΡΕΗ 35 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΤΑΛΩΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ 45 ΕΥΡΩ ΕΝΑ ΔΙΩΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.     

ΓιΑ οσους εμαθαν πως σταφ δεν ειναι αυτο το καφε που παλιοτερα ηταν στη μοδα και πινουν αλλου χρωματος ουσιες
ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΑΤΕ ΑΠ ΤΟ ΓΑΒΡΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΩΣΤΑ.ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΛΙΛΗΣ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΕΣ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΜΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ.ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.ΤΗΝ 4ΑΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ Τ ΜΠΑΤΣΟ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ 25 ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΕΧΑΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΣΟΔΑ??
Ε ΠΡΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΚΟΥΤΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΓΜΑ?

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΤΑΦ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΟΤΙΣΤΙΚΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΕΣ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ Ο ΚΟΝΤΟΣ.

Offline lik4

• Αλλαγή
μα ειτανε καλυτερα οταν με γουμενο μας κλεβανε σεκιουριταδες τα πανια μεσα απο την Τουμπα..οταν ειχες συλληψεις συνεχεια για πυρσους..οταν ειτανε γεματο μπατσους παντου

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Η ΠΑΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ

ΑΝΤΕΝΑΠΟΥΜΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 40ΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ !

ΔΡΑΣΗ ΔΡΑΣΗ ΔΡΑΣΗ ΤΑ ΞΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ

καπου ειχες γραψει και για ψειρισματα στην εγνατια ...να σου θυμισω οτι ψειρισμα σε λικι το 2012 ισοδυναμει με δικογραφια ! ειδικοτερα κιολας εαν το κανουν οι ιδιοι και οι ιδιοι καποια στιγμη πανε και για διακοπες .. μην τα απαξιωνεις και ισοπεδωνεις ολα