Author Topic: Μπατατούδης, τα σκυλιά του οι πολιτικοί και η στήριξη απο αυτούς (Ορφανός, Βενιζέλος, Τσοχατζόπουλος)  (Read 8597 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ναι στην Τουμπα με το σκουληκι εννοειτε πως δεν ηταν, τοτε ειχε φτασει στο αισχυστο σημειο της κλεψιας και του τρυπηματος!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
Ο κύριος Μπατατούδης επιχειρεί ακόμα
Σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές, ουδέποτε συνελήφθη στη Λιβύη όπου τον τελευταίο καιρό εργαζόταν ως πολιτικός μηχανικός

Tου Τασου Tελλογλου

Η είδηση για τη σύλληψη του Γιώργου Μπατατούδη στη Λιβύη έκανε τον γύρο του κόσμου. Οπως, όμως, πληροφορείται η «Κ», τόσο από δημόσιες αρχές της Ελλάδας όσο και από το περιβάλλον του ίδιου, αυτός ουδέποτε... συνελήφθη. Απλά έκανε μια αίτηση στο προξενείο της Ελλάδας στην Τρίπολη προκειμένου να ανανεώσει το διαβατήριό του κι έτσι εντοπίστηκε η παρουσία του εκεί. Ο γνωστός και ως «Μπάτμαν», όμως, δεν είναι κρατούμενος των λιβυκών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ο κ. Γ. Μπατατούδης το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σαν πολιτικός μηχανικός στη Λιβύη με την οποία διατηρεί σχέσεις παλαιόθεν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κρυβόταν, αν και γνώριζε για τον μη ανασταλτικό χαρακτήρα της ποινής που του είχε επιβληθεί. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η ανακοίνωση της «σύλληψής» του έχει σχέση με την επίσκεψη του κ. Παπανδρέου στη Λιβύη παρά με τον ζήλο των λιβυκών αρχών.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100044_13/06/2010_404423

ive4

• Guest
τελικά ποια σύλληψη έγινε ; Ποια έκδοση και σαχλαμάρες! Πέρασαν τόσες μέρες και κανείς Μπατατούδης δεν ήρθε Ελλάδα! Μας δουλεύουυυυυυυυυυυν!

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
τελικά ποια σύλληψη έγινε ; Ποια έκδοση και σαχλαμάρες! Πέρασαν τόσες μέρες και κανείς Μπατατούδης δεν ήρθε Ελλάδα! Μας δουλεύουυυυυυυυυυυν!

καλά δεν διάβασες πιο προηγούμενο άρθρο που εξηγεί ότι ήταν μούφα η σύλληψη ?

Offline petran4

• Αλλαγή
Επιστρέφει ο Μπατατούδης;
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011,  02:39 

Δεν κινδυνεύει πλέον με σύλληψη
Το δικαστήριο ανέστειλε την εκτέλεση της ποινής του πρώην μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Μπατατούδη μέχρι τις 9/5/2012 και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Είναι πολύ πιθανό να ξαναδούμε στην Ελλάδα τον Γιώργο Μπατατούδη μετά την απόφαση του δικαστηρίου που αναστέλλει την εκτέλεση της ποινής που του έχει επιβληθεί μέχρι τις 9/5/2012.

Ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή δεκαετούς κάθειρξης, όμως πλέον δεν κινδυνεύει με σύλληψη. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Μπατατούδης βρίσκεται στην Λιβύη, οπού ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη, σημαίνει ότι δεν είναι απίθανο να τον δούμε να επιστρέφει στην Ελλάδα. Ωστόσο αν το κάνει αυτό θα απολέσει το δικαίωμα του να βγει από την χώρα καθώς υπάρχει απόφαση απαγόρευσης εξόδου.

http://mykosmos.gr/loc_mk/newsfeed_content.asp?ID=590894
υ.γ Ελα μουνι στον τοπο σου!
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline petran4

• Αλλαγή
Ðáñá÷ùñåß ôéò ìåôï÷Ýò ôïõ ï Óá÷ðáôæßäçò

Äçìïóßåõóç : 22/03/2011 16:02 - Ôåë. áíáíÝùóç : 22/03/2011 16:19
Ìå áíáêïßíùóÞ ôïõ, ðïõ ðñïçãÞèçêå ôçò äÞëùóçò ÆáãïñÜêç, ï åðé÷åéñçìáôßáò Ãéþñãïò Óá÷ðáôæßäçò, äçìïóéïðïßçóå ôçí ðñüèåóÞ ôïõ íá ðáñá÷ùñÞóåé ôéò ìåôï÷Ýò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ðïõ êáôÝ÷åé ÷ùñßò êáíÝíá áíôßôéìï.

ÁíáëõôéêÜ ôá üóá áíáöÝñïíôáé óôçí ãñáðôÞ áíáêïßíùóÞ ôïõ ï Óá÷ðáôæßäçò ôïíßæåé:

"Ìïõ æçôÞèçêå áðü ôçí óçìåñéíÞ äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ íá âïçèÞóù êáé âïÞèçóá üðùò ðÜíôá Ýðñáôôá ÷ùñßò ôõìðáíïêñïõóßåò. ÐáñÜ ôéò ðñïóäïêßåò üôé êáé Üëëïé èá âïçèÞóïõí äåí ôï Ýðñáîå ó÷åäüí êáíåßò.

Ç âïÞèåéá áõôÞ áðü êÜðïéïõò ðáñåñìçíåýôçêå êáé ìå ìåãÜëç Ýêðëçîç äéÜâáóá áé÷ìÝò åíáíôßïí ìïõ êáé ç âïÞèåéá èåùñÞèçêå Ýãêëçìá. ÁðïöÜóéóá íá ìåôáâéâÜóù ôéò ìåôï÷Ýò ìïõ ÷ùñßò êáíÝíá áíôßêñéóìá óå üðïéá öõóéêÜ Þ íïìéêÜ ðñüóùðá ìïõ õðïäåßîïõí ôüóï ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ üóï êáé ï ÁÓ ÐÁÏÊ ðïõ åßíáé êáé ïé èåóìéêïß öïñåßò êáé ôéò ÄéïéêÞóåéò ôùí ïðïßùí Þäç åíçìÝñùóá ìå åðéóôïëÞ ìïõ.

Ï ÷ñüíïò èá äåßîåé ðïéïé ðñáãìáôéêÜ åíäéáöÝñïíôáé ãéá ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ.

ÂïÞèçóá íá ÅÍÙÓÙ êáé ü÷é íá ÄÉ×ÁÓÙ.

Ï ÐÁÏÊ ÐÁÍÙ ÁÐ’ ´ÏËÁ". (ÓÓÓ ÁÍÁÔÑÉ×ÉÁÓÁ)
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/315452.html
õ.ã Êáé ôá óêõëéá ôïõ  ôïí ìðïõëï. Ðáíå óôïí Áêç ôïí ðñáóéíï  íá êáíåôå êáìéá êïíïìá ãåñç îåò åóõ.ÁÇ ÓÔÁ ÔÓÁÊÉÄÉÁ.

« Last Edit: March 24, 2011, 18:50:35 by petran4 »

kostas4

• Guest
ο σαχπατζιδης τουλαχιστον τις μετοχες του τις εχει πληρωσει και βοηθουσε συνεχως μενοντας στην αφανεια. τωρα εσυ γιατι τον βριζεις δεν μπορω να καταλαβω..
α ναι...μαλλον επειδη το φιλαρακι του ζαγορακη ο βασιλοπουλος στο δημοσιευμα για την ανακοινωση του σαχπατζιδη εβαλε απο πισω φωτογραφια του με τον μπατατουδη! εντελως τυχαια...να ποιος τον εφαγε τον σαχπ... δεν πειραζει θα μας μεινει ο απλας ο ζαγορακης να κανει ρεβολουσιον.

Offline petran4

• Αλλαγή
Κωστα στ αρχιδια μου ο βασιλοπουλος και ολα τα φερεφωνα της παε μιλαω καθαρα για τις σχεσεις του με το κρατος και τις βρωμοδουλιες του με το ολο συστημα.Και να ξερεις κατι, απο μενα ειδηκα αβαντα σε κανενα πουστη παρατρεχαμενο.Οσο για τον Ζαγορακη εχω πολλες αποριες και εχω αναφερθει προηγουμενος .
Υ.Γ την φωτογραφια που λες  δεν την εχω δει καν.απο σενα το μαθαινω και βασικα στα παπαρια μου.

ive4

• Guest
Μάλιστα, δηλαδή όχι μόνο θα έρθει πίσω με τιμές και δόξες, αλλά δε πρόκειται να τον πειράξει και κανένας. Ω ρε που πάμε ρε

Offline cure

• Αλλαγή
Παραχωρεί τις μετοχές του ο Σαχπατζίδης
Δημοσίευση : 22/03/2011 16:02 - Τελ. ανανέωση : 22/03/2011 16:19
Με ανακοίνωσή του, που προηγήθηκε της δήλωσης Ζαγοράκη, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης, δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να παραχωρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που κατέχει χωρίς κανένα αντίτιμο.
........
Αποφάσισα να μεταβιβάσω τις μετοχές μου χωρίς κανένα αντίκρισμα σε όποια φυσικά ή νομικά πρόσωπα μου υποδείξουν τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και ο ΑΣ ΠΑΟΚ που είναι και οι θεσμικοί φορείς και τις Διοικήσεις των οποίων ήδη ενημέρωσα με επιστολή μου
Οι θεματοφύλακες συνεχίζουν να μοιράζουν μετοχές του ΠΑΟΚ τζάμπα γαμώ τη τρέλα μου. Καταλαβαίνετε ρε τι γίνεται στον ΠΑΟΚ μας; Ποιος είναι ρε ο Σαχπατζίδης που πήρε δωρεάν μετοχές του ΠΑΟΚ που εγώ τις πληρώνω από το υστέρημά μου ρε μουνιά;
Αν έδινε όντως δώρο και ανώνυμα ο ταπεινός και καλά, τότε ρε Ζαγοράκη και Κατσαρή γιατί του δώσατε μετοχές; Αντί να έκανε δώρα ας τις αγόραζε ρε! Αλλά πώς θα έβγαινε άλλος ένας μπρούκλης που χαρίζει λεφτα στον ΠΑΟΚ, όπως και όλοι οι άλλοι.

Σιχάθηκα ρε πεταμένοι. Δεν έχει σωτηρία ρε αυτή η ομάδα. Δεν έχει.
Να περάσει το επόμενο κομματόσκυλο να φιλήσει το χέρι και να πάρει τζάμπα μετοχές, ως θεματοφύλακας. Άκου θεματοφύλακας των μετοχών μας ο Σαχπατζίδης!!!!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

ive4

• Guest
Δε ξέρω τι έκανε ο Σαχπατζίδης, αλλά όταν ακόμα έχει μετοχές του ΠΑΟΚ ο Παγώνης και δε τις δίνει επειδή έτσι γουστάρει, ο Σάχπας είναι άγιος μπροστά του.

kostas4

• Guest
cure ο σαχπατζιδης εβαζε λεφτα και ως ανταλλαγμα του εδιναν μετοχες. ετσι εφτασε στο 5%. και ρωτα και αυτους που ειχανε ξεμεινει κρητη πως γυρισαν θεσσαλονικη

Offline cure

• Αλλαγή
Έλα ρε Κώστα τώρα. Επειδή βοήθησε δηλαδή τον κόσμο να επιστρέψει από τη Κρήτη θα του παραδώσουμε τον ΠΑΟΚ; Για να δείξει κι εκεί το έκανε.
Δεν ακούω για κανέναν ότι έβαλε λεφτά και του έδιναν μετοχές. Εγώ ξέρω ότι αγόρασα μετοχές πηγαίνοντας στη τράπεζα και πλήρωνα εκεί. Ας το έκανε κι αυτός. Αλλά αυτός πρώτα δώριζε λεφτά και τον ευχαριστούσε ο ρεβολούσιον, αλλά δεν έλεγε το όνομά του γιατί το έκανε από ΠΑΟΚτσηδιλίκι και όχι για να φανεί, άσχετα αν όλοι μάθαμε ποιος ήταν αφού σε κάθε ματς δίπλα στον Ζαγοράκη την έβγαζε, αλλά πάρε και μετοχές.

Αυτό δεν το λέω δωρεά ή βάζω λεφτά. Αυτό στη γλώσσα μου σημαίνει τζάμπα διαφήμιση. Ή για να είμαι δίκαιος πλήρωσε ένα μικροποσό για να μεταφέρει τον κόσμο από τη Κρήτη και τον έμαθε όλος ο κόσμος. Πολύ καλή επιλογή, διαφημιστικά μιλώντας πάντα.

kostas4

• Guest
cure δεν προκειται να κανω τον δικηγορο κανενος αλλα μπερδευεσαι λιγο. ο σαχπατζιδης ηταν ο μονος που εβαζε λεφτα στην ομαδα και δεν ακουγοταν καθολου. εβαζε λεφτα και εμεις το μαθαμε μετα απο ενα χρονο αν θυμασαι καλα. εδω αλλοι γινονται πρωτες μουρες χωρις να δωσουν ευρω και εσενα αυτος σε πειραξε.
εσυ το λες τζαμπα διαφημιση ενω ξερεις οτι εχει βαλει χρημα στην παε χωρις να ζητησει τιποτα.

αντι να μας απασχολει ποιος τον εφαγε και γιατι κολλαμε στο δεντρο.

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ ρε φίλε δεν ξέρω αν έβαλε λεφτά. Εσύ που το ξέρεις; Επειδή στο είπαν; Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι έβαλε δεκάρα. Αν ήθελε να βάλει θα μπορούσε να αγοράσει μετοχές. Καθαρά πράγματα.
Στο μπλα μπλα λεφτά έβαλα κι εγώ 1 εκατομύριο

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Áðï ôçí ÊÕÊËÏÓ ×ÑÇÌÁÔÉÓÔÇÑÉÁÊÇ Á.Å.Ð.Å.Õ., ðïõ äéåíçñãçóå åëåã÷ï óôá ïéêïíïìéêá ôçò ÐÁÅ ôï 2007.

Ìå ôï õð´áñéèì. 98/28.01.2008 ðñáêôéêü ôïõ Äéïéêçôéêïý Óõìâïõëßïõ ôçò Ð.Á.Å., ðéóôïðïéÞèçêå êáôáâïëÞ óõíïëéêïý ðïóïý € 495.305,40 ãéá ôçí áýîçóç ôïõ Ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ðïõ áðïöáóßóôçêå óôéò 26.09.2007, åê ôùí ïðïßùí € 119.026,08 áöïñïýóáí ðïóÜ ðïõ êáôáâëÞèçêáí ãéá ôçí áýîçóç ôçò 12.02.2007 ðïõ áêõñþèçêå êáé äå æçôÞèçêáí áðü ôïõò ìåôü÷ïõò. Ôá õðüëïéðá ÷ñÞìáôá áöïñïýí êáôáèÝóåéò 4 ìåôü÷ùí ïé ïðïßåò åßíáé ôïõëÜ÷éóôïí € 50.000 áíÜ åðåíäõôÞ êáé óõãêåêñéìÝíá ï ê. Óá÷ðáôæßäçò Ãåþñãéïò êáôÝèåóå € 150.000, ï ê. Ìé÷áçëßäçò Ãåþñãéïò € 93.106,96, ï ê. ÖáñëáëÞò Ãåþñãéïò € 93.106,96 êáé ï ê. Âéïëßäçò Çëßáò € 50.000. Ôá ðïóÜ áõôÜ áöïñïýí ôçí áýîçóç ðïõ áðïöáóßóôçêå óôç Ã.Ó. ôçí 26.09.2007.

Ôåëéêá ôé íá ðéóôåøïõìå;

Offline Matador

• Αλλαγή
Το μονο που πιστευω εγω ειναι το οτι εχουμε γινει μπαχαλο και το πηγαδι δεν εχει πατο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline cure

• Αλλαγή
Τελικα τι να πιστεψουμε;
Αυτό να πιστέψουμε. ότι έβαλε 150.000 ευρώ. Από εκεί έως το 5% η απόσταση είναι τεράστια

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
κατσε αυτα τα 150.000 ηταν μονο το 2007.
μην με βαζεις τωρα να ψαχνω για καθε ΑΜΚ.
Απλα το ποσταρα αυτο, γιατι ειπες οτι δεν εβαλε δεκαρα..και αυτος και οι υπολοιποι της διοικησης.