Author Topic: Γιώργος Κούδας & το βιβλίο του 'ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ' & ολα για αυτόν εδώ  (Read 3209 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Κούδας : "Ήρθε η ώρα της λαϊκής συμμετοχής"

Ο Γιώργος Κούδας βρέθηκε στα στούντιο του "Αθλητικού Metropolis", προκειμένου να κάνει ποδαρικό στο μεγαλύτερο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Βορείου Ελλάδος, δίνοντας τις δικές του ευχές για το νέο έτος. Ο "Μεγαλέξανδρος" του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μεγάλη του αγάπη, τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο λαός του Δικεφάλου είναι αυτός που μπορεί να δώσει τη λύση, με την δική του μαζική συμμετοχή.

"Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ"

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον Κούδα : "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι αυτός που έδινε λύσεις στο παρελθόν, και θα δώσει λύση στο μέλλον. Αυτός ο κόσμος με κράτησε εμένα στην ομάδα. Την έκανε μεγάλη. Της έδωσε το όνομα που έχει, και το οποίο το σέβονται όλοι στην Ελλάδα. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα της λαϊκής συμμετοχής. Μόνο έτσι ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει ανάγκη κανέναν "μεσσία" επιχειρηματία, με την μορφή που τον είδαμε στο πρόσωπο του Μπατατούδη, με όλα τα επακόλουθα. Ο κόσμος θα πρέπει να μπει μπροστά, και όλες οι υπόλοιπες υγιείς δυνάμεις θα ακολουθήσουν. Αυτό είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολο να γίνει αυτό, ούτε βέβαια από τη μια μέρα στην άλλη. Θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθούν τα πρόσωπα που θα μπορέσουν να εμπνεύσουν τον κόσμο, να τον βγάλουν στην επιφάνια. Θα πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι. Λυπάμαι όταν ακούω ότι υπάρχουν σύνδεσμοι που τα βάζουν με άλλους συνδέσμους. Μα, καλά, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε. Θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Θα πρέπει όλοι να πιστέψουν πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει το δρόμο του, αρκεί ο κόσμος του να φωνάξει παρών και σταθεί στο ύψος του. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο κόσμος να μαθαίνει την αλήθεια".

"ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ"

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Κούδας, για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον εντάξει στο δυναμικό του. Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ εκμυστηρεύτηκε πως ο πατέρας του ήταν εκείνος που τον πίεζε να μετεγγραφεί στους "ερυθρόλευκους", και η αντίδραση που προέβαλε τον έκανε να διακόψει τις σχέσεις του με τον ίδιο για οκτώ χρόνια : "Πολλά γράφτηκαν από τις εφημερίδες. Ξέρετε πολύ καλά όλοι τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι εφημερίδες και πως γράφονται κάποια πράγματα. Εκείνη η εποχή ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Ο πατέρας μου είχε δελεαστεί από αυτά που προσέφερε ο Ολυμπιακός και ήθελε να πάω εκεί. Με πίεζε. Εκείνη την εποχή αντιμετώπιζα πρόβλημα γιατί έτσι όπως είχαν τα πράγματα θα έμενα εκτός γηπέδων. Ευτυχώς τότε με κάλεσε ο Πετρόπουλος στην εθνική ενόπλων, και έπαιζα μπάλα. Η απόφαση που πήρα, πίκρανε πολύ το πατέρα μου. Δεν μιλούσαμε για οκτώ χρόνια. Τηλεφωνούσα στο σπίτι, μιλούσα με τη μητέρα μου, η οποία έκλεγε και μου έλεγε να κάνω κάτι. Και εγώ και ο πατέρας μου, ήμασταν εγωιστές. Ίδιοι χαρακτήρες. Φτάσαμε να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να μην μιλήσουμε".

"ΧΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΡΙΞΑΝΕ" ΣΤΟ ΣΤΕΦΑ"

Η συζήτηση πήγε και στο περίφημο παιχνίδι με τη Παναχαϊκή, με τον Κούδα να μιλά γι' αυτό : "Πολλοί μίλησαν για τον αγώνα αυτό. Εγώ τι να πω περισσότερο. Η Παναχαϊκή είχε πολύ καλή ομάδα, και εμείς παίζαμε για το πρωτάθλημα. Τι να πεις; Εμείς χάναμε τις ευκαιρίες, η Παναχαϊκή έβαζε τα γκολ, και κάποιοι πήγαν και τα "ρίξανε" στο Στέφα..."

phgh= http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=21438
« Last Edit: July 12, 2005, 10:50:18 by DoctorBalendar »
PAOK-Hersonissos (Kriti)

shaman4

• Guest
re paidia,

akouga raptopoulo kai eipane kati gia mauri lista sto site twn ditikwn sinikiwn .
piga loipon na dw kai eida to onoma tou KOUDA sti lista...giati etsi ??

twra tha mou peite molis fagame euro-fapa kai go tzaba asxoloumai.... :13:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

apaoki13

• Guest
O Koudas mphke sto arma batman otan o apatewns prospa8ouse na piastei apo ta malia tou. Kakh epilogh sthn xeiroterh periodo. Tou parhxan aristo alo8i se mia poly dyskolh epoxh gia thn omada pou katelhxe na xasoume ta thleoptika dikaiwmata gia kamia trietia (ta poulhse sthn team kai den eidame frago).

Offline bane

• Αλλαγή
κοροιδο πιαστηκε ,εκανε και κουμπαρια ,αλλα βγηκε και το ειπε ομως .οτι εκανα λαθος .νομιζα οτι θα βοηθουσα αλλα εξαπατηθηκα και εγω και η ομαδα. τουλαχιστον δειχνει αντρισμο, δεν κρυφτηκε πισω απο το ονομα του ,ισως γι'αυτο και δεν ανακατευετε απο εκει και περα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline agraf

• Αλλαγή
Re paidia, min ti psahnete, oloi varane prosohi san tsoliades sto Sintagma mprosta stous megalous (Kokkali & Vardinogianni). As mi haliomaste apo tetoia, o kathenas oto tou leei i psihi tou (eite Koudas, eite Gounaris, eite Aslanidis, eite Anastasiadis klp). O PAOK einai poli megaliteros apo kathe paikti, einai oi filathloi tou oloi mazi, i istoria tou, ta silallitiria, o sindetikos krikos anthrwpwn ap'olo to kosmo.
Prin tria hronia imoun sti G4 Monahou,vradi Kiriakis kai akougame radiofwnika to AEK-PAOK 3-4. Oloi vouvoi, anthrwpoi tou merokamatou kathe ilikias (16-70), me mia mpira kai ena tsigaro kai sto telos i anakoufisi. Aftos einai o PAOK.

P.S. Gia osous anarwtiountai, an o Koudas epaize simera mpala tha mas eihe idi kounisei to mantili gia to "Olimpiako allis pastas", as min koroidevomaste metaksi mas.

petrovgr

• Guest
Σήμερα; Το έκανε και άλλοτε...

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
gia osoys den to exoyn dei k den exoyn sygxystei......www.fcpaok.gr katw katw...........oyden sxolio george koyda
aderfia zeite

antisalpiggidis

• Guest
oti peis palikari mu . edit by chris
« Last Edit: November 08, 2005, 21:42:53 by chris »

artemios

• Guest
o giwrgos koudas authn thn wra sto extrasport

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

chris

• Guest
milaei o koumparos tu mpatman nai.
milaei o MEGALYTEROS PODOSFAIRISTHS OLON TON EPOXON TU PAOK
milaei o gamias ton gay-vron

.......

prologizei omos to biblio tu 'THS ZOHS MU TO PAIXNIDI' ..to biblio tu kouda gia thn zoh tu..o skoulikanteras giannhs ioanidis! hmarton

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Terasteios paikths o koudas. Akoma kai sta teleutaia tou pou ton prolava egw 3exwrize san th myga sto gala. Ekane ta panta mesa sto ghpedo.

gia osoys den to exoyn dei k den exoyn sygxystei......www.fcpaok.gr katw katw...........oyden sxolio george koyda

Etsi einai, h alitheia ponaei kai den theloume na thn akoume alla na kryvomaste pisw apo to daxtylo mas. Protimame tis dhlwseis tou anastasiadh pou leei oti pame gia prwtathlima.

prologizei omos to biblio tu 'THS ZOHS MU TO PAIXNIDI' ..to biblio tu kouda gia thn zoh tu..o skoulikanteras giannhs ioanidis! hmarton

Sorry chris, alla nomizw oti h anagnwrish tou apo enan tetoio (komple3iko) antipalo deixnei thn terasteia a3ia autou tou paikth.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

chris

• Guest

Sorry chris, alla nomizw oti h anagnwrish tou apo enan tetoio (komple3iko) antipalo deixnei thn terasteia a3ia autou tou paikth.

xm .. san na mhn exei adiko h logikh su. :-\

giannis80

• Guest
Lete edo gia koumparo tou mpatman,se eironiko stil ktl.Exete sinesthisi gia poion milate?Epeidi diladi pantrepse ton mpatatoudi,ante na ton fame ki auton?Eleos,diladi.Se 2 atoma ofeilete o thrilos tis TOUMPAS tou laou tou paok.Se auton kai ston manavi.

''Telos,ipoklinome sto MEGALEIO autou tou kosmou,pou mou xarise tis pio omorfes stigmes tis zois mou.'' Georgios Koudas, Septemvrios 1995, sto filiko agona Ellada-Giougkoslavia pou egine pros timin tou.

Passenger-4

• Guest
Pira na diavasw ki egw to vivlio tou giwrgou kouda gia na meletisw kapoia istorika stoixeia gia ton PAOK mas..
Merika pragmata pou leei o giorgos sto vivlio tou den mou aresan katholou kai auta prokeitai kata kairous na analysw sti stili auti..Opoios allos exei diavasei h' diavazei to vivlio, as parei thesi

Offline spinos_4

• Αλλαγή
xerei kaneis apo poies ekdoseis kikloforei?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

giannis80

• Guest
Ekdoseis ianos,simera piga sto vivliopoleio kai eriksa mia matia.

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Tιμή; Τι πράγματα δεν σου αρέσουν ρε passenger-4;
Δώσε μας μια ιδέα...
Αξίζει να το πάρουμε δηλαδή;
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ