Author Topic: Σουλης Μαρκοπουλος  (Read 19584 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Απ: Σουλης Μαρκοπουλος
« Reply #500 on: October 20, 2014, 14:06:57 »
Να μην χαρει ανθρωπος.....ασταδιαλα!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #501 on: October 20, 2014, 14:28:40 »
Καθιστε να δουμε γιατι δεν ειναι τιποτα οριστικο ακομα.. και η ανακοινωση της καε δεν λεει ξεκαθαρα οτι συνεχιζουμε με Σουλη

Το ολο θεμα γιγαντωθηκε επειδη παει στον Πειραια.. ο Κονιαρης πηγε στον βαζελο πριν λιγους μηνες και οι μισοι απο αυτους που σχολιαζουν στα φουμπου απο χτες και καταριουνται παιζει να μην το ξερουν καν :'(

Ο πουστογαυρος σταθερος στις αξιες του ως το πιο βρωμικο σωματειο του συμπαντος γνωριζοντας οτι χρωσταμε στον Σουλη πηγε και μιλησε απευθειας με αυτον.. αν ειμασταν οκ στις υποχρεωσεις μας σημερα ο Μπανε θα μπορουσε να τους καταγγειλει και να ζηταει την τιμωρια τους αλλα δυστυχως οι οφειλες ειναι 150.000ευρω μπορει και παραπανω και μαλλον εμεις θα βρισκαμε τον μπελα μας.

Για μενα το ρεζουμε της υποθεσης ειτε φυγει ειτε μεινει ειναι αλλο.. απαιτουμε παρα πολλα χωρις να δινουμε τιποτα στην ομαδα.. μιλαμε για προδοτες την ωρα που πρωτοι απ ολους εμεις εχουμε προδωσει τον Μπανε και την προσπαθεια του

Υ.Γ. Παππου ασχετα εαν θες να φυγει εδω και χρονια σταματα τα πανηγυρια και κατσε σκεψου και ανελυσε ποσο πουστικα πηγε ο γαυρος να μας παρει τον προπονητη

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #502 on: October 20, 2014, 14:29:30 »
Μεγάλο πρόβλημα ρε συ t.b. :'(
:smiley4:

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #503 on: October 20, 2014, 14:42:10 »
 :'( :'(

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #504 on: October 20, 2014, 14:47:52 »
Για μενα το ρεζουμε της υποθεσης ειτε φυγει ειτε μεινει ειναι αλλο.. απαιτουμε παρα πολλα χωρις να δινουμε τιποτα στην ομαδα.. μιλαμε για προδοτες την ωρα που πρωτοι απ ολους εμεις εχουμε προδωσει τον Μπανε και την προσπαθεια του

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
« Reply #505 on: October 20, 2014, 14:59:06 »
ο σουλης κατεβηκε-μιλησε,δεν συμφωνησε οπως λεχθηκε-γραφτηκε....συνεχιζει κανονικα...αυτα περι προδοσιας και λοιπης μαλακιας ειναι μονο για αυτους που τα λενε και τα γραφουν χωρις να δουνε το προσωπο τους στον καθρεφτη...15 ατομα χθες το βραδυ στο παγωμενο παλατακι και αλλοι 15 σημερα, 10 το πρωι να δουνε αν ο σουλης ειναι στην προπονηση...με τα 3/4 απο αυτους να μην εχουνε προλαβει την μεγαλη ομαδα της δεκαετιας του '90...κατα τα αλλα συνεχιστε

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #506 on: October 20, 2014, 15:23:32 »
https://www.facebook.com/Nancoulamark/posts/10154750577410387
 Εχω να σας πω λοιπον οτι αυτος ο ανθρωπος απο την ημερα που θυμαμαι τον εαυτο μου ειναι με ενα μπλοκακι και ζωγραφίζει σύστηματα 20ωρες το 24ωρο. Ποτε σχεδον δεν εχουμε κανει διακοπες ολοι μαζι γιατι εχει προετοιμασία με την ομαδα και όσες μερες του μενουν ειναι στα τηλεφωνα για να βρει παίκτες για τη νεα σεζόν. Δουλευει παρα πολυ σκληρα ολα αυτα τα χρονια και εχει γνωρίσει την απόρριψη και τη στεναχωρια απο πολλες ομάδες .

Σώπα ρε 'συ εμείς έχουμε σκοτωθεί στις διακοπές απ'τις δουλειές μας, άσε που κάνει κιόλας αυτό που αγαπάει.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #507 on: October 20, 2014, 15:53:57 »
Δε νομιζω πως ειναι προδοτης και δεν νομιζω πως καποιος εδω μεσα το πηρε ετσι(μπορει να εχασα κατι γιατι εμαι απο κινητο), απλα οποιος επαγγελματιας αθλητης η προπονητης η γιατρος η οτι στο διαολοειναι εχει συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ και την κοπαναει για να συζητησει με καποιον απο τους τρεις κατω χωρισ πρωτα να ερθει προταση ειναι μπινες και του γαμιουνται τα παντα. Απο κει και περα μεινει-φυγει για μενα δεν υπαρχει παρετερω θεμα περα απο το γεγονος οτι αν θελουν οι απο κατω μπορουν να αγορασουν και το παλατακι για την πλακα τους.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #508 on: October 20, 2014, 16:10:43 »
να δουμε ποσο θα μειωθει η προσελευση στο παλατακι, απο αυτους που προδοθηκαν απο τη συμπεριφορα του σουλη. γελαει ο κοσμος

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #509 on: October 20, 2014, 16:26:13 »

δες που κατάντησε το basket..να μαλώνει ο λαός για τον προπονητή σούλη μαρκόπουλο...έλεος που λέει και ο πουτάνας γιος...αφήστε τον να πάει να γελάσουμε ρε..
 μεγαλο κλαμα που οι gay με το μυαλό τους ,πιστεύουν θα πάρουν ευρωλίγκα με σούλη...

παππου θέλω σχόλιο
..θα πάρει ευρωλίγκα ο σούλης  :'(

αν θέλει κάποιος ας μεταφέρει το σχόλιο μου στην κόρη του σούλη να κάνουμε μια συζήτηση ρε παιδί μου που διαφωνεί..που ξέρεις μπορεί και να τα βρούμε και ας είναι και από σκουληκοοικογενεια..στον κόλο μας μπαίνει
« Last Edit: October 20, 2014, 16:31:45 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #510 on: October 20, 2014, 16:26:38 »
έλα μωρε τώρα, αφήστε τον άνθρωπο να κάνει μια καλή αρπαχτή, στα εξήντα φεύγα του και με τόσα χρόνια στους πάγκους του αξίζει ένα καλό εφάπαξ.
όσο για μας, ας πάρουν προπονητή τον μπαρτζώκα για να μην θυμίζει λιμπρεχτς η φάση, αλλά πέτροβιτς-μπλαχίν...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #511 on: October 20, 2014, 16:30:41 »
.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #512 on: October 20, 2014, 19:10:36 »
bozik μιας και με τσιγκλας θα πω την αποψη μου.....ο μαρκοπουλος για τον γαυρο κανει για τον ΠΑΟΚ δεν κανει......και εξηγουμαι αν και το ειχα πει πολλες φορες παλια......ο μαρκοπουλος κανει για ομαδες που εχουν φραγκα να δαπανησουν,που μπορουν να παρουν ετοιμους παικτες και οχι ταλεντακια.......μην ξεχναμε οτι πηρε τον ΠΑΟΚ στην μεση της χρονιας και πηρε το Κορατς για πλακα γιατι ειχε παικταραδες........θα μου πει καποιος"ναι αλλα ηταν ομαδα του ΝΤΟΥΝΤΑ"......ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ κοουτσαριζε στον τελικο και οχι ο ΝΤΟΥΝΤΑ........

Ο μαρκοπουλος ειναι μια χαρα για ομαδες που μπορουν να εχουν παικταραδες......στα χρονια που ειναι στον ΠΑΟΚ 1 χρονια επαιξε πολυ ωραιο μπασκετ.......την πρωτη του που ειχε καλους παικτες.....με μονρο-γκρεγκορυ που προσεφεραν φοβερο θεαμα αλλα και ουσια,με φοβερη φροντ λαιν(λαζο-γκετσε-ντρομπνιακ) και με ταπουτο που εβγαζε φωτιες τοτε........ειχαμε βγει 7οι αλλα γι'αυτο φταινε οι ΤΡΑΓΙΚΕΣ επιλογες του στην θεση του πλει μεικερ εκεινη την χρονια.......αλλα ο μαρκοπουλος αυτος ειναι......γι'αυτο επεμενε τοσο με λαζο γι'αυτο τωρα με μπιδη κτλ κτλ.

Με τον γαυρο μια χαρα δουλεια θα εκανε αλλα για τον ΠΑΟΚ δεν κανει.....ο ΠΑΟΚ θελει εναν προπονητη νεο,με ορεξη να δουλεψει με νεα παιδια και που θα εχει προσαμοστει στην εποχη της ΚΡΙΣΗΣ.........ο μαρκοπουλος δεν ηταν και δεν ειναι απο αυτους παρολο που εχει κανει πραγματικα πολυ φιλοτιμες προσπαθειες τα 2 τελευταια χρονια......αλλα ειναι σαφες οτι εχει αρχισει να παιρνει παλι αερα ο κωλος του και φετος ανεβασε το μπατζετ και υποψιαζομαι οτι αν συνεχισει και παει και φετος καλα θα το αυξησει και του χρονου.......εδω βεβαια ειναι ευθυνη της διοικησης αλλα οταν ενας προπονητης αισθανεται οτι εχει την πληρη εμπιστοσυνη οσο να 'ναι θα πιεζει να παρει και κατι πιο ακριβο και το εχει αποδειξει στην περιπτωση του λαζου που εβαλε την διοικηση να δαπανησει το μισο μπατζετ για τον λαζο.........

Τελοσπαντων....μαλλον με αυτον θα πορευτουμε(αν και η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια)......παντως ειδα πολλους να αναθεματιζουν που θα πηγαινε στον εχθρο γαυρο και οτι πηγε να μας παρει τον προπονητη.....σωπατε ρε....τοσοι και τοσοι πηγαν.....εδω αμεσως μετα το κορατς πηγε για 3 χρονια στο σκουληκι......αυτοι ειναι επαγγελματιες και δεν τα μετρανε αυτα......ουτε κι εγω.......επιχειρησεις ειναι ολες,ελευθερη αγορα εχουμε.....δηλαδη εγω αμα αλλαξω δουλεια γιατι μου δινουν περισσοτερα το πρωην αφεντικο μου θα κηρυξει πολεμο στο νυν;αστεια πραγματα.......
με αυτην την λογικη ολοι οσοι προσεφεραν στην τοτε μεγαλη ομαδα και πηγανε σε γαυροβαζελους(κορφα,μπουντουρη,μπαλογιαννη κτλ πλην του φασουλα που ηταν ομολογουμενως μεγαλο ΑΡΧΙΔΙ) θα πρεπει να τους διαγραψω.......δεν συμφωνω και δεν θα το εκανα ποτε!

και για να κλεισω την απαντηση μου στον bozik..........
ΣΟΥΛΗ ΠΑΡΕ ΤΟ EUROCUP!!!!!

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #513 on: October 20, 2014, 19:22:22 »
επιχειρησεις ειναι ολες,ελευθερη αγορα εχουμε.....
Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν ειναι επιχειρηση

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #514 on: October 20, 2014, 20:50:01 »
ο παππους εννοει οτι αναποφευκτα ετσι λειτουργει αλλιως δεν θα λεγοταν παε και καε..
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #515 on: October 20, 2014, 21:47:15 »
ηθελα να γραψω και κατι αλλο και ολο το ξεχνουσα προς αυτους που κοπτονται περι ηθικης και οτι ειχε συμβολαιο ο σουλης με εμας και αλλα τετοια αστεια.......δεν ειδα κανεναν εδω μεσα να λεει τα ιδια που πεσαμε και εμεις(και αλλοι οπως ο απολλωνας) πανω στο αψυχο σωμα του πανιωνιου και του βουτηξαμε ολους τους παικτες που ειχαν συμβολαιο και για φετος......ο ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ για παραδειγμα ειχε αλλα 2 χρονια συμβολαιο στον νιονιο....φαινεται οτι ΚΑΙ η ηθικη εχει δυο μετρα και δυο σταθμα........

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #516 on: October 20, 2014, 22:02:19 »
https://www.facebook.com/Nancoulamark/posts/10154750577410387

Anna Prele  min asxolisai agapi mou! o kosmos einai kakos!!!!

Σχόλιο και η Αννούλα από κάτω..
Άντε η μία είναι πατέρας της την είπε την παπαριά της, μπας και αγοράσει καμιά τσάντα Luis Vitton με τα λεφτά των Αγγελομπουλέων να κλαρινογαμπρίσει μόστρα στο Μαρκίζ..
Εσύ ρε Αννούλα κόρη του προέδρου, και σιγοντάρεις τις μαλακίες της φιλενάδας?
Δηλαδή λιγο μυαλό ρε..
Τί σκατά σας βάζουν στις βαφές μαλλιών ρε πούστη μου..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #517 on: October 20, 2014, 22:20:24 »
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/662381/why-soulis-why
Ας βαλει καποιος το κειμενο δεν μπορω ειμαι απο ipad.
Πολυ ενδιαφερον

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #518 on: October 20, 2014, 22:47:23 »

Kαλά έκανε ο Ολυμπιακός και επιδίωξε να πάρει τον Σούλη. Καλά έκανε επίσης ο ΠΑΟΚ που δεν άφησε τον προπονητή του να φύγει κι αυτό θα το έγραφα ακόμη κι αν επρόκειτο να αντικαταστήσει (όχι τον Τόμιτς, αλλά) τον κατά ενάμιση μήνα πρεσβύτερο του, Γκρεγκ Πόποβιτς!

Καλά έκανε και ο ίδιος ο Μαρκόπουλος, που δεν είπε κουβέντα κι άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν εάν όχι ακριβώς ερήμην του, τουλάχιστον χωρίς να τα επηρεάσει με εγωιστικό και δραστικό τρόπο. Με το συμπάθιο τώρα που μπλέκομαι στα οικογενειακά τους, αλλά πιστεύω ότι ενώ όλοι οι υπόλοιποι έπραξαν τα δέοντα, εκείνη που δεν έκανε καθόλου καλά ήταν η κόρη του, που βγήκε και δημοσίευσε ένα... μανιφέστο στο Facebook! Πιστεύω ότι δεν έκανε καθόλου καλά, όχι γιατί δεν της πέφτει λόγος σχετικά με το τι συμβαίνει στο σπιτικό τους, αλλά επειδή κατά την άποψη μου, δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί αντ' αυτού, όταν μάλιστα ο μπαμπάς της είναι ένας δημόσιος και κοινώς αποδεκτός άνδρας

Εκτός κι αν (αυτό στο λόγο της τιμής μου δεν θέλω καν να το διανοηθώ και εάν συμβαίνει θα απογοητευθώ σε υπέρτατο βαθμό), η Νάνσυ είπε δημοσίως αυτά που θα ήθελε να εκφράσει αλλά το απέφυγε ο πατέρας της, ο οποίος όντως (όπως σχολίασε νωρίτερα σε ένα σχετικό άρθρο του και ο Παπαδογιάννης) στόμα έχει και μιλιά δεν έχει!

Παρεμπιπτόντως μολονότι χρησιμοποιώ ως εργαλείο το Facebook, δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων, που το θεωρούν ως όχημα αξιόπιστης ενημέρωσης, ούτε πιστεύω ότι την υποκαθιστά, ούτε καν ότι τη συμπληρώνει. Δυστυχώς όμως φτάσαμε στο σημείο να έχουμε αναγάγει τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Δεν ξέρω εάν ο αγαπητός Σούλης γνώριζε εκ των προτέρών την πρόθεση της θυγατέρας του και συναίνεσε με αυτήν ή επιδίωξε να την αποτρέψει. Αυτά είναι όντως "family affairs, darling» , όπως έλεγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ τσακωνόταν με τον Κωνσταντάρα για να καθησυχάσει τον χίπη φίλο της, στην κωμωδία «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια»!

Σε αντίθεση με το μανιφέστο της Νάνσυς, η υπόθεση που κόντεψε να πάρει σάρκα και οστά, είναι δημόσια και αφορά όχι μονάχα τον Σούλη, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα μπάσκετ, αλλά ολάκερη την ελληνική κοινωνία!

Πρώτα απ' όλα θα ήταν περίεργο, μεσούσης της προαιώνιας (βλέπε υπόθεση Κούδα) ποδοσφαιρικής βεντέτας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ να ξανασυμβεί μια τέτοια «εξαγορά» προπονητή. Ομολογώ πως δεν μου αρέσει η λέξη, όταν κιόλας αφορά έναν άνθρωπο που είναι υπόδειγμα τιμιότητας και αφοσίωσης στο μπάσκετ, αλλά μήπως αυτό δεν θα συνέβαινε;

Ο πλούσιος Ολυμπιακός θα «αγόραζε» τον προπονητή που έχει λαμβάνειν από τον (κατά το μάλλον ή ήττον) πενόμενο ΠΑΟΚ!

Γιατί έγραψα παραπάνω ότι θα ξανασυνέβαινε μια τέτοια «εξαγορά» ; Μα οι (έχοντες ισχυρή μνήμη) παλαιότεροι ή οι ενημερωμένοι νεότεροι θα θυμούνται ότι ακριβώς αυτό είχε συμβεί και στις 3 Δεκεμβρίου του 1987, όταν ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός, επί ημερών Κοσκωτά, άρπαξε -με το αζημίωτο βεβαίως- τον Τάις Λίμπρεχτς!

Ο επιφανής Ολλανδός προπονητής, μετά την Αϊντόφεν και τη Φέγενορντ πρωτοήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αρη (1984-86) και στις  7 Σεπτεμβρίου του 1986 διέβη τον... Ρουβίκωνα ή μάλλον τον... Θερμαϊκό αναλαμβάνοντας τον ΠΑΟΚ, στον πάγκο του οποίου παρέμεινε μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου του 1987. Τότε δέχτηκε μια «Αλά Σούλης» πρόταση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος στις 19 Νοεμβρίου είχε σχολάσει τον συχωρεμένο τον Παναγούλια. Στη θέση του Αλκέτα ανέλαβε ως υπηρεσιακός για δώδεκα ημέρες ο Παύλος Γρηγοριάδης και στις 3 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε στου Ρέντη ο Λίμπρεχτς, ο οποίος ωστόσο δεν μακροημέρευσε: βιώνοντας τότε τα «πέτρινα χρόνια» του, ο Ολυμπιακός  τον απέπεμψε μετά από δύο μήνες και επανέφερε τον Γρηγοριάδη, ενώ στο τέλος της σεζόν στην οποία τερμάτισε μόλις στην όγδοη θέση, προσέλαβε τον Γιάτσεκ Γκμοχ.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σκηνή από την τελευταία εμφάνιση του Λίμπρεχτς στην Τούμπα: ο κόσμος το 'χε τούμπανο ότι ο Ολλανδός προπονητής αφήνει τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αλλά ο φίλτατος ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Γιώργος Φερέτης προσπαθούσε εις μάτην να τον κάνει είτε να αναθεωρήσει την απόφαση του, είτε να αισθάνεται τύψεις...

Έχουν περάσει 27 χρόνια από τίποτε, αλλά νιώθω σαν να βλέπω μπροστά μου τον Λίμπρεχτς με τη φόρμα του ΠΑΟΚ και τον Φερέτη με μια καμπαρτίνα να απλώνει το... μαρκούτσι και να περιμένει μια πειστική απάντηση στο σπαραξικάρδια ερώτηση του...

«Why Thijs, why?»

Δεν θυμάμαι εάν και ποια ακριβώς απάντηση έδωσε ο Τάις στα πολλά «γιατί;» του Γιώργου, αλλά η «απόδραση» του υπήρξε αναπόφευκτη. Τέσσερα χρόνια αργότερα ο Λίμπρεχτς επέστρεψε ως προπονητής του Ηρακλή (1991-94) από τον οποίο τον ξαναπήρε για μια σεζόν ο Ολυμπιακός!

Μιας και το 'φερε η κουβέντα σε εκείνη την εποχή, πριν από τον Λίμπρεχτς, ο Ολυμπιακός είχε στήσει μια άλλη γέφυρα με τον ΠΑΟΚ, κουβαλώντας στον Πειραιά τον Κομοτηναίο στόπερ Χάρη Μπανιώτη, που τέσσερα χρόνια νωρίτερα είχε αναδειχθεί σε έναν από τους «ήρωες του Μονάχου», αφήνοντας το ρόλο του μοιραίου (στο τελευταίο πέναλτι με την Μπάγερν) στον 19άχρονο Κώστα Μαλιούφα!

Κλείνω εδώ την απαραίτητη (λόγω της σύμπτωσης της με την μπασκετική) ποδοσφαιρική παρένθεση και επιστρέφω στην υπόθεση του Σούλη...

Πέρα από το τι πιστεύει ο καθένας (από τον ίδιο μέχρι την κόρη του) και εάν συμμερίζεται την άποψη ότι ο Θεός και η μοίρα έχουν... διαμαρτυρημένα γραμμάτια προς τον Μαρκόπουλο που δεν έχει αξιωθεί να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού ή της Εθνικής ομάδας και να κοουτσάρει στην Ευρωλίγκα, νομίζω ότι η ματαίωση του deal χαροποίησε τους ρομαντικούς του ελληνικού μπάσκετ!

Το εννοώ αυτό διότι, δεν είναι δυνατόν να καθορίζουν όλες τις εξελίξεις και να κρίνουν τη ροή ενός ολόκληρου αθλητικού συστήματος η ιμπεριαλιστική νοοτροπία, η πόλωση και η καθεστωτική αντίληψη των «αιωνίων». Είτε λοιπόν ο Ολυμπιακός πλήρωνε έναν σκασμό λεφτά για την «ελευθέρας» του Σούλη, είτε η δουλειά γινόταν μπιρ παρά (για να απαλλαγεί κιόλας ο ΠΑΟΚ από τις οφειλές του προς τον Σούλη), το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε: θα αποδεικνυόταν για άλλη μια φορά πως κοτζάμ ΠΑΟΚ που δεν είναι δα και ευκαταφρόνητος ως μέγεθος, δεν θα μπορούσε να κρατήσει τον προπονητή και τον άνθρωπο στον οποίο πριν από λίγο καιρό εμπιστεύθηκε τα κλειδιά της ομάδας για άλλα πέντε χρόνια...

Στα μάτια μου και σύμφωνα με τα δικά μου ηθικά μέτρα, αυτή η άνευ όρων παράδοση του ΠΑΟΚ θα αποτελούσε μια σκέτη πανωλεθρία όχι μονάχα της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά ολόκληρου του ελληνικού μπάσκετ. Θα ήταν μια δημόσια ομολογία της μπασκετικής κοινωνίας ότι είτε αδυνατεί, είτε (επειδή έχει παραδοθεί άνευ όρων στις ορέξεις των μεγάλων) δεν θέλει να κάνει αντίσταση στο κατεστημένο!

Αυτό πρεσβεύω, το υπεραμύνομαι ως στάση και το διατυπώνω ως άποψη. Τσάμπα είναι άλλωστε, όπως τσάμπα είναι κι όλες εκείνες οι (ίδιες ή οι διαφορετικές) απόψεις που έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ώρες αυτό το... γαμημένο το Διαδίκτυο!

ΥΓ: Προφανώς ο Σούλης δεν θα γινόταν προδότης εάν αναλάμβανε τον Ολυμπιακό και σε καμιά περίπτωση δεν έκανε εκπτώσεις στο ήθος, στην τιμιότητα και στην αξιοπρέπεια του, ούτε αξίζει να του κρεμάσουν κουδούνια ή να τον στήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα. Και προφανέστατα (για να αναιρέσω προσωρινά την άρνηση μου να δεχτώ ως πηγή ενημέρωσης το Facebook, αλλά να που τα λούζομαι!) όπως έγραψε και ο Ζουρνατσίδης, «αν όσοι εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους και άσκησαν την ''καλόπιστη'' κριτική τους για τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας έπαιρναν εισιτήριο για τον αγώνα της Τετάρτης , την Πέμπτη το πρωί άνετα θα έσπαζα συμβόλαιο πρωτοκλασάτου παίκτη Ευρωλίγκας»!

perikolocozanostre-4

• Guest
« Reply #519 on: October 20, 2014, 23:51:35 »
το έχουμε μάθει από παραπολλά χρονια σκουντή που να σε σκουντήξει ιπποπόταμος ότι το "κολοατημιμα" αυτό δεν είναι οπαδικό και πρέπει οι οπαδοί να συμβιβαστούν με το άθλημα και όχι το άθλημα με τους οπαδούς.καμια ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ BASKET ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΜΗΜΑ basket liverpool, γιουβέντους, άγιαξ, anterlexh, feyenord, πάρει sen ζέρμαν , manchester, μπορούσια. και θέλει αυτός τώρα ο πουστάρας να μας ψήσει ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ Η LIVERPOOL basket και τις έπαιρνε μεσούσης τις περιόδου τον προπονητή τις η MANCHESTER να μην αντίδραση η "λιβερπολ" να ph και ευχάριστο. για τον τάις λίμπρεχτς και τον μπανιώτη κάποτε ο κοσκωτάς η τράπεζα δηλαδή το ελληνικό δημόσιο πλήρωσε σκαστά 80 εκατομμύρια μισό μετοχικό κεφαλαιο του τότε ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΝΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΟΝΤΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ POUSTOATHLIMA στο "παοξιδιλικι" μας ΑΡΜΕΞΤΕ θεατές απτό θέατρο ρε "κολοπουστες" γάμο το basket σας ΤΡΥΠΙΟΙ Y:G BANKO DI ROMA KAI CAZERTA FAN FA CULO