Author Topic: Νίκος Αραμπατζής  (Read 21959 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Απ: Νίκος Αραμπατζής
« Reply #640 on: March 22, 2010, 00:42:32 »
Χωρις διαθεση να κανω τον προπονητη... Αποστολοπουλο τον λενε τον μικρο;; Ας του δωσει 3 παιχνιδια, μπορει να δουμε κατι θετικο σ'αυτη τη θεση

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #641 on: March 22, 2010, 00:48:45 »
Θεε μου τι αμπαλιαση!!
Τι μαγκας που εισαι και παιρνεις ομως 150.000 τον χρονο ρε φιλε..Σε παραδεχομαι
ΠΑΟΚ G4Α

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #642 on: March 22, 2010, 00:49:18 »
Η τελευταια σαρδελα

γιατί νομίζω πως υπάρχουν και άλλες?

chiltsid

• Guest
« Reply #643 on: March 22, 2010, 03:33:08 »
Πρώτος εγκληματίας ο πατέρας του που ξεχάστηκε.
το γαμησες και ψωφισε.......κουλαρετε λιγο,μην το χεσουμε!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #644 on: March 22, 2010, 10:01:17 »
0 απο μηδεν 0.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #645 on: March 22, 2010, 10:24:47 »
Νίκο μην τους ακούς.. Για μένα είσαι πολύτιμος γιατί διατηρείς ακόμα ζωντανό το παιδικό μου όνειρο ότι κάποτε θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Αφού κατάφερες εσύ να φορέσεις την τιμημένη φανέλα τότε μπορώ να ελπίζω ότι παρά τα 30 χρόνια μου και την αμπαλίαση που με διακρίνει μπορώ να το καταφέρω και εγώ..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #646 on: March 22, 2010, 13:56:55 »
Για μενα δεν φταιει αυτος αλλα η διοικηση ολοι ξεραμε την αξια του αραμπατζη αλλα η μεταγραφεσ που καναμε ηταν ο σαβινι ο τσιριλο και ο  μουν ο ενας χειροτερος απο τον αλλον

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #647 on: March 22, 2010, 14:32:36 »
Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να το βρίζετε το παιδί.
Τόσα ξέρει τόσα κάνει. Τόσο μυαλό έχει. ΔΕΝ του ζήτησε κανείς να φύγει από τον ΠΑΟΚ (από πλευράς διοίκησης).

Επίσης για το χθεσινό ματς γιατί μόλις έκατσα και το ξαναείδα. Όλη την δεξιά την έπαιζε μόνος του. Γιατί ο Κουτσια δεν ήξερε που πατούσε χτες. Στο 80% των περιπτώσεων ο Αραμπατζής κατέβαινε σωστά (άσχετα αν δεν μπορούσε να κάνει κάτι) και ο Κούτσια δεν ήταν ποτέ κοντά να βοηθήσει. Ήταν όπου να'ναι.

Σταματήστε να βρίζετε παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν έχουν δώσει δικαίωμα με την συμπεριφορά τους. Δεν σας φταίει σε τίποτα. Είναι σαν βρίζετε εμένα και τον δίπλα σας επειδή δεν παίζει καλή μπαλά.
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #648 on: March 22, 2010, 14:50:10 »
Συμφωνω απολυτα.

Πρώτος εγκληματίας ο πατέρας του που ξεχάστηκε.

Κονγκραντζουλεισονς
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #649 on: March 22, 2010, 14:53:12 »
ενταξει ρε παιδια, τουλαχιστον αυτος εκανε ταχυτατο σπριντ οταν εγινε αλλαγη...να μη θυμηθουμε αλλες περιπτωσεις φετος βεβαιως βεβαιως... :03: :03:

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #650 on: March 22, 2010, 15:04:19 »
σωστός ο πόλμαν. μονος έπαιζε το παιδί όλην την πτέρυγα πάνω κάτω.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #651 on: March 22, 2010, 15:31:04 »
Ναι σωστοί είστε όλοι σας για το καημένο το παιδάκι με τις αφέλειες. Δεν το είδα το παιδάκι να στεναχωριέται όμως κάθε φορά που τραβάει λεφτά απο την τράπεζα. Δεν το είδα το παιδάκι να περναει ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ φορά τον αραούχο, τον ξενόφερτο Γεωργέα και βάλε δλδ, δεν το είδα το παιδάκι να αγχώνεται που τον περνούσε στα σπρίντ το βραζιλιάνικο νιαούρισμα λεονάρντο, δεν το είδα το παιδάκι να άγχεται που τον έκανε γιο γιο ο Σκόκο κ ακόμα ζαλισμένος είναι....Δεν φταίει αυτός, σύμφωνοι, μην περνάμε κ στο απέναντι ρέμα μόνο κ τον χαρακτηρίζουμε κ παιδάκι. Το παιδάκι αυτό δεν κάνει ούτε για τα 2α του ΠΑΟΚ, μονο τυφλοί δεν το βλέπουν , τι να κάνουμε...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #652 on: March 22, 2010, 15:38:15 »
το παιδι το παιδακι ο νικολακης, ρε αντε σπιτι σου αγορι μου. λυσε πρωτα τα ψυχολογικα σου προβληματα κ μετα ισως βρεις κανα συμβολαιο στην Γ εθνικη γιατι στην Β σε βλεπω χλωμο, χιλιες φορες τον γιασερ δεξια παρα τον γεωργο, ουτε απο τον περιφεριακο δεν πρεπει να περνανε τετοιοι παιχτες...

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #653 on: March 22, 2010, 15:45:23 »
κανεις δεν λέει ότι έπαιξε η παίζει καλά...ΑΛΛΑ πως να το κάνουμε ΜΟΝΟΣ ήταν δεξιά. με vierinia θα ήταν k αυτόs καλύτερος.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #654 on: March 22, 2010, 15:58:58 »
Ναι σωστοί είστε όλοι σας για το καημένο το παιδάκι με τις αφέλειες. Δεν το είδα το παιδάκι να στεναχωριέται όμως κάθε φορά που τραβάει λεφτά απο την τράπεζα. Δεν το είδα το παιδάκι να περναει ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ φορά τον αραούχο, τον ξενόφερτο Γεωργέα και βάλε δλδ, δεν το είδα το παιδάκι να αγχώνεται που τον περνούσε στα σπρίντ το βραζιλιάνικο νιαούρισμα λεονάρντο, δεν το είδα το παιδάκι να άγχεται που τον έκανε γιο γιο ο Σκόκο κ ακόμα ζαλισμένος είναι....Δεν φταίει αυτός, σύμφωνοι, μην περνάμε κ στο απέναντι ρέμα μόνο κ τον χαρακτηρίζουμε κ παιδάκι. Το παιδάκι αυτό δεν κάνει ούτε για τα 2α του ΠΑΟΚ, μονο τυφλοί δεν το βλέπουν , τι να κάνουμε...

Δεν πιστευω να ειπε κανεις οτι εχει θεση στον ΠΑΟΚ που γουσταρουμε να δουμε. Αλλο αυτο και αλλο να βριζουμε τον πατερα του, την παναγια του κλπ. Αφορμη για τετοια δεν εχει δωσει ο Νικολας. Απο την στιγμη που ο σχεδιασμος ελεγε οτι θα ειναι το δεξι μπακ τα παραπονα στον Βρυζα και στον Σαντος που τον βαζει.

Και κατι αλλο. Απαραδεκτο να υπαρχει τοση μουρμουρα απο την κερκιδα οποταν επαιρνε τη μπαλα. Ολοι αυτοι κανανε καλο δηλαδη? Θεωρω απαραδεκτο να παιζεται το παιχνιδι και να βριζεις και να μουρμουρας εις βαρος παιχτων σου. Τους ανεβαζεις την ψυχολογια? ΚΑι εγω σου λεω οτι θα φυγει ο Αραμπατζης, με την μουρμουρα τι κερδισες χτες που ητανε το θεμα?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #655 on: March 22, 2010, 16:25:45 »
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ - ΑΠΛΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Απορώ τι κάθεστε και σκάτε.

Αν εξαιρέσουμε ότι ο Νικολάκης βγάζει σε 1 χρόνο όσα θα βγάλω εγώ σε 10 χρόνια, το παιδί τόσα μπορεί τόσα κάνει. Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.

Είναι σαν να βρίζεις ένα σκύλο επειδή δε σου λέει καλημέρα. Όσο εκπαίδευση και να τον κάνεις τον σκύλο καλημέρα δε θα σου πει ποτέ, ίσως να προσπαθήσει, αλλά δε θα καταφέρει να την πει ποτέ.

Π-Ο-Τ-Ε!

Το ίδιο και ο Αραμπατζής. Όσο και να προσπαθήσει, μπάλα απ'τα ποδαράκια του δε θα δούμε.

Τουλάχιστον αυτός παίρνει όσα λεφτά παίρνει και ρίχνει και κανα ιδρώτα πού και πού...

Υπάρχουν κι άλλοι που παίρνουν τα διπλάσια και μπορεί να είναι διακοπές στις Σεϋχέλλες, έχουμε ξεχάσει πως ήταν η φάτσα τους τόσο καιρό....

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #656 on: March 22, 2010, 18:16:51 »
αν και δεν ειμαι big fan του εχω να πω οτι οταν επεζε στην αρχη της χρονιας συνεχομενα ματς τα πηγενε πολυ καλα.... μετα ηρθε ο σναουτσνερ εφαγε παγκο για πολυ καιρο και επεαε η αποδοση του...ενταξει ειναι χαλια στις σεντρες αλλα θελει πολυ δυνατο στηριγμα μπροστα του.(βιερινια) και οχι καποιον απειρο σαν τον κουτσια γιατι τοτε χανετε και ο ιδιοσ

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #657 on: March 22, 2010, 18:22:01 »

οι τυφλοί και αυτοί που το ανανεώσαν το συμβόλαιο και δεν πήραν άλλον στην θέση του
θα με πείτε με τι λεφτά, και θα χετε δίκιο. Όπου φτωχός και η μοίρα του, ο Αραμπατζής δηλαδή.
Πάντως είναι άδικό να το βρίζουμε, ποτέ δεν έδειγε αδιαφορία ή ασέβεια στην ομάδα μας.
Τόσο μπορεί κι αυτός τόσο παίζει
Πάντως το χθεσινό παιχνίδι και κυρίως οι απελπιστικές σέντρες και γενικώς κινήσεις του Αραμπατζή μου δείξαν το πόσο καλά δουλεμένη είναι η ομάδα αλλά και το πως τα λιμά οι παίχτες μας χαλάν όλη τη δουλειά του Σάντου.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #658 on: March 22, 2010, 18:47:35 »
δηλαδη οταν επαιρνε δε ξερω γω ποσα ματς ανοητες κοκκινες καρτες,δεν εδωσε δικαιωμα σ ολους εμας να του τη λεμε???η ανοητη κοκκινη καρτα δεν ειναι ελλειψη σεβασμου προς τους συμπαικτες τους???
ακου ρε βγαινει ο αλλος και λεει θεωρω απαραδεκτο να τον βριζετε!!!εχεις δικιο ρε φιλαρακι να παμε να τον νταντεψουμε καλυτερα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #659 on: March 22, 2010, 21:35:59 »
Δεν γουστάρω να βρίζω παίχτες του ΠΑΟΚ αλλά κι εσύ ρε Αραμπατζή αν δεν θέλεις να ακούς βρίσιμο την επόμενη φορά που θα σε προτείνουν να φύγεις, μην το παίζεις δύσκολος. Άντε παλικάρι μου καλό στον Αγροτικό Αστέρα να σε έχουν βασιλιά και άσε μας στη τρέλα μας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω