Author Topic: Νίκος Αραμπατζής  (Read 22135 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Απ: Νίκος Αραμπατζής
« Reply #620 on: February 13, 2010, 21:23:57 »
Η πρώτη κάρτα για καθυστέρηση απλά βλακώδης. Η δεύτερη, ενώ έβγαινε συμπαίκτης του να τον καλύψει απλά αχρείαστη. Το συμπέρασμα όσο αναφορά τον τρόπο που σκέφτεται ώρες ώρες ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ.

giannis80

• Guest
« Reply #621 on: February 13, 2010, 21:26:20 »
Όταν θα βρίζουμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ για τέτοια θέματα (ανοητες κάρτες π.χ.) να σκεφτόμαστε στο ελεεινό πρωτάθλημα οτι δεν ισχύουν τα ίδια για όλες τις ομάδες.Καθυστέρηση λέει.Κι εγώ λέω πήρε την μπάλα και προχώρησε 3 βήματα να την στήσει στο σωστό σημείο, αλλά εκεί είδε οτι δεν μπορούσε να την χτυπήσει γιατί είχε λακούβα και την έβαλε 10 πόντους πιο πίσω.Αυτό είδα εγώ.Αν είναι καθυστέρηση,οκ συμφωνώ με τον διαιτητή,ετσι το είδε σήμερα.Αν ήταν ο βύντρα ή ο τοροσίδης, ο διαιτητής θα ''έβλεπε'' αυτό που περιέγραψα και όντως έγινε και δεν θα υπήρχε καμία κίτρινη.Πάμε στην δεύτερη.Εγώ είδα οτι απλώνει το χέρι στην αρχή, τον ακουμπάει σούπερ χαλαρά, τον αφήνει και με το που τον αφήνει, ο ντιμπαλά πέφτει.Αν ο βύντρα και ο τοροσίδης είχαν κίτρινη εκεί, το πολύ πολύ θα έδινε το φάουλ και θα έκανε μούγκα την κίτρινη.Αλλά όλα αυτά,τα ξέρεις εκ των προτέρων.Εκεί είναι η βλακεία του αραμπατζή.Οτι εσένα με το παραμικρό σε σφυρίζουν αλλιώς σε κάτι τέτοιες φάσεις σε σχέση με τους 2 βρωμιάρηδες.

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
« Reply #622 on: February 13, 2010, 22:00:32 »
Gianni εμένα δε με νοιάζει τι θα γινόταν αν ήταν ο τοροσίδης ή κάποιος άλλος. Εγώ αυτό που βλέπω από την αρχή τη χρονιάς έναν παίκτη να κρεμάει την ομάδα με ανόητες κίτρινες και κόκκινες κάρτες (τρίπολη,ατρόμητο,λεβαδειακό, γιάννενα). Δεν έχω ξαναδεί παίκτη του ΠΑΟΚ να είναι τόσο προβληματικός στο συγκεκριμένο θέμα.
Ο εκνευρισμός που προκαλεί σε όλους μας είναι δικαιολογημένος.
Είμαι σίγουρος ότι αδυνατεί να καταλάβει ότι 2 κίτρινες=1 κόκκινη.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #623 on: February 13, 2010, 23:09:41 »
Όταν θα βρίζουμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ για τέτοια θέματα (ανοητες κάρτες π.χ.) να σκεφτόμαστε στο ελεεινό πρωτάθλημα οτι δεν ισχύουν τα ίδια για όλες τις ομάδες.Καθυστέρηση λέει.Κι εγώ λέω πήρε την μπάλα και προχώρησε 3 βήματα να την στήσει στο σωστό σημείο, αλλά εκεί είδε οτι δεν μπορούσε να την χτυπήσει γιατί είχε λακούβα και την έβαλε 10 πόντους πιο πίσω.Αυτό είδα εγώ.Αν είναι καθυστέρηση,οκ συμφωνώ με τον διαιτητή,ετσι το είδε σήμερα.Αν ήταν ο βύντρα ή ο τοροσίδης, ο διαιτητής θα ''έβλεπε'' αυτό που περιέγραψα και όντως έγινε και δεν θα υπήρχε καμία κίτρινη.Πάμε στην δεύτερη.Εγώ είδα οτι απλώνει το χέρι στην αρχή, τον ακουμπάει σούπερ χαλαρά, τον αφήνει και με το που τον αφήνει, ο ντιμπαλά πέφτει.Αν ο βύντρα και ο τοροσίδης είχαν κίτρινη εκεί, το πολύ πολύ θα έδινε το φάουλ και θα έκανε μούγκα την κίτρινη.Αλλά όλα αυτά,τα ξέρεις εκ των προτέρων.Εκεί είναι η βλακεία του αραμπατζή.Οτι εσένα με το παραμικρό σε σφυρίζουν αλλιώς σε κάτι τέτοιες φάσεις σε σχέση με τους 2 βρωμιάρηδες.
+1926. Μπορει να εχει καλλο στο μυαλο αλλα αυτο που λεει ο γιαννις80 εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικαιο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #624 on: February 13, 2010, 23:43:59 »
ένα παιδικό και ανώριμο λάθος, όπως είπε ο Σάντος για να μην πω τίποτα χειρότερο.
Ελεος πια....

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #625 on: February 14, 2010, 00:53:07 »
Στη θέση του δεξιού μπακ έχουμε τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο, τη σκύλλα και τη χάρυβδη, τον τυφλό και τον μονόφθαλμο, τον εκατόνταρχο Τούβλους και τον εκατόνταρχο Τσαπατσούλιους.

Από τον δανεικό πάντως, εγώ τον δικό μας τον προτιμώ με τα χίλια. Έστω και με τα κουσούρια του
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #626 on: February 14, 2010, 01:00:02 »
Εγώ δε σχολιάζω και περιμένω α-ν-α-λ-υ-τ-ι-κ-ή τοποθέτηση/σχολιασμό από τον club  :t161: :t161:, ;   και απαιτώ επαναφορά του παλιού αβατάρ  8)
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #627 on: February 14, 2010, 01:10:28 »
Παικτικά ίδια συμπεριφορά σε Τρίπολη και Περιστέρι. Και στα 2 παιχνίδια έχει πάρει κίτρινη και οι διαιτητές του χαρίζουν τη δεύτερη σε επικίδυνα μαρκαρίσματα.
Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι μετά από κάθε πρώτη κίτρινη ο εγκέφαλος του κάνει auto-format.
Επίσης, ο Ίβιτς πρέπει να τον έχει σε ταχύτητα άνετα...

Arabatzis reloaded.Ευτυχως δεν μας κοστισε,
Τελικα αυτος ειναι ενας μετριος προς κακος αμυντικος παιχτης, με αργη κινηση, αργη σκεψη και αργη αντιδραση. Ατσαλος τεχνικα και με συχνες κρισεις πανικου. Κανει τακλιν σαν δρεπανηφορο.  Μπορει ανετα εκτελωντας πλαγιο αουτ να βγαλει την μπαλα ...πλαγιο αουτ. Εχει δηλαδη οτι ακριβως δεν πρεπει να εχει ενας δεξιος μπακ.
Επιθετικα εχει ΜΙΑ συγκεκριμενη καλη κινηση οταν ειναι στην γραμμη πλαγια γραμμη στο υψος του κεντρου: κανει μια τριπλα και συγκλινει. Απο κει και μετα υπαρχουν περιπου 30% πιθανοτητες να πιασει ενα καλο σουτ ή μια καλη σεντρα και περιπου 70% να καταρριψει κανα αεροπλανο. Ενιοτε και δορυφορο.
Ακρως επικινδυνος παιχτης, αλλα το μεγαλυτερο ελαττωμα του δεν ειναι η αμπαλοσυνη του αλλα -για μενα- ειναι η ελλειψη μυαλου. Κοντεψε να μας καψει σημερα. Ελπιζω να μη χρειασετι να παιξει βασικος με καναν σοβαρο αντιπαλο μεχρι το τελος της χρονιας γιατι θα μας φυγει η ψυχη παλι.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #628 on: February 14, 2010, 03:27:36 »
Καταλαβαίνεται τωρα ποσο σημαντικο ειναι που εχουμε τον Λινο απο αριστερα και ποσο σημαντικο ειναι να μεινει;Φανταστείτε το καλοκαιρι να ψαχνουμε 2 παικτες σαν τον Λινο... ψαχνω να βρω διαφορες του με Κουτσοπουλο και Καραδημο και δεν βρισκω. Ενταξει, απο Χαραλαμπους μαλλον ειναι λιγο καλυτερος...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

chiltsid

• Guest
« Reply #629 on: February 14, 2010, 05:47:45 »
η βλακεία σου,δεν εχει όρια....

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #630 on: February 14, 2010, 11:22:06 »
αφιερωμενο στον αραμπατζη

λαλα λαλα λα λαλα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #631 on: February 14, 2010, 12:11:13 »
Εγώ δε σχολιάζω και περιμένω α-ν-α-λ-υ-τ-ι-κ-ή τοποθέτηση/σχολιασμό από τον club  :t161: :t161:, ;   και απαιτώ επαναφορά του παλιού αβατάρ  8)

http://www.ebz.gr/sugar_plant_Greece_serres.htm

http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=3636499

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #632 on: February 14, 2010, 12:26:16 »
Αποψή μου ειναι πως δεν φταιει ο Αραμπατζης που παιζει στον ΠΑΟΚ. Και μενα αν με εδειναν την ασπρομαυρη φανελα θα την φορουσα κι ας μην ξερω να βαραω το τοπι. Για μενα φταιει η ΠΑΕ. Επρεπε να κανει καλυτερο σχεδιασμο σ εκεινη την θεση. Και δεν ηταν απαραιτητο να βαλει παραπανω λεφτα. Απλως να μην επαιρνε το δανεικο τουριστα. Ειναι αδικαιολογητο η ομαδα να ποναει σε αλλες θεσεις κ εσυ να εχεις 3 δεξι μπακ!!!! Αν γινοταν ετσι , μαζι με παραχωρηση ενος ακομα δεξι μπακ το περασμενο καλοκαιρι (λογικα Αραμπατζη), θα ειχες εξοικονομησει χρηματα για ενα αξιολογο δεξι μπακ. Δεν πειραζει, τα λαθη διορθωνονται....
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #633 on: February 14, 2010, 13:41:08 »
Εισαι παικταρας αγορι μου.....Δεν πειραζει....για τον ΠΑΟΚ μας σκυλιαζει ρε....ξυπνατε....οτι και να γινει...τρεχει και σκυλιαζει για τον ΠΑΟΚ.....

Ψηλα το κεφαλι παικταρα μου .......!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #634 on: February 14, 2010, 14:17:19 »
Οτι και να πουμε το παλικαρακι ειναι απο αλλο γαλαξια..

Γελουσα μονος μου κανα 10λεπτο χτες μολις εφαγε την κοκκινη.. κυριως με την αντιδραση του με τα χερια σηκωμενα ψηλα να προσπαθει να πεισει το κορακι οτι δεν ακουμπησε τον Ντιμπαλα..

Η φερνω στο μυαλο μου μια φαση στο πρωτο ημιχρονο που ξεχυνεται ο Βιερινια απο τα δεξια και εμφανιζεται ως δια μαγειας ο Νικολας και του περνει την μπαλα μεσα απο τα ποδια σαν αντιπαλος.. και φυσικα την χανει αμεσως..

Η πρωτη κιτρινη ειναι επιτομη του iq ραδικιου.. στο 55-60.. δεν ξερει που να στησει την μπαλα.. την παει μια μπροστα μια πισω.. την ξαναπερνει την ξαναστηνει.. απιστευτα πραματα.. ουτε στα τοπικα πρωταθληματα δεν τα βλεπεις..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #635 on: February 14, 2010, 16:42:19 »
Η φερνω στο μυαλο μου μια φαση στο πρωτο ημιχρονο που ξεχυνεται ο Βιερινια απο τα δεξια και εμφανιζεται ως δια μαγειας ο Νικολας και του περνει την μπαλα μεσα απο τα ποδια σαν αντιπαλος.. και φυσικα την χανει αμεσως..

Η πρωτη κιτρινη ειναι επιτομη του iq ραδικιου.. στο 55-60.. δεν ξερει που να στησει την μπαλα.. την παει μια μπροστα μια πισω.. την ξαναπερνει την ξαναστηνει.. απιστευτα πραματα.. ουτε στα τοπικα πρωταθληματα δεν τα βλεπεις..

και λέω δεν μπορεί να τα βλέπω μόνο εγώ! απίστευτα πράγματα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #636 on: March 21, 2010, 22:08:14 »
μας εχεις αναγκασει να εκλιπαρουμε να παιζει ο μουν....δεν αντεχεσαι πια δεν αντεχεσαι!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #637 on: March 21, 2010, 22:35:44 »
Πρώτος εγκληματίας ο πατέρας του που ξεχάστηκε.
Δεύτερος εγκληματίας αυτός που του έβγαλε δελτίο ποδοσφαιριστή.
Τρίτος εγκληματίας αυτός που τον έφερε στον ΠΑΟΚ.
Τέταρτος εγκληματίας αυτοί που του έκαναν ανανέωση.
Πέμπτος εγκληματίας αυτοί που χρέωσαν τον ΠΑΟΚ και δεν έχουμε να φέρουμε καλύτερο.

ΜΟΝΙΜΟ ΘΥΜΑ Ο ΠΑΟΚ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #638 on: March 21, 2010, 22:42:21 »
Η τελευταια σαρδελα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #639 on: March 22, 2010, 00:35:34 »
Μεγαλη εμφανιση.. ισως ενας κωνος με ασπρομαυρη φανελα στα δεξια της αμυνας να ειναι η καλυτερη λυση μεχρι το τελος της χρονιας...