Author Topic: Νίκος Αραμπατζής  (Read 21532 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Νίκος Αραμπατζής
« Reply #400 on: June 15, 2009, 08:45:54 »
Με μοναδικη διαφορα οτι ο οικοδομος αποκτηθηκε το 2004 επειτα απο εισηγηση του αναστασιαδη.Οι μικροι του Κωστικου ειναι Μπαλαφας ,Ηλιαδης και Παλιουρας νομιζω και βεβαια εφερε αραμπατζη,μελισση.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #401 on: June 15, 2009, 09:19:54 »
πολυ καλο νεο.για ΠΑΟΚ το παιδι απεδειξε πως δεν εκανε.προσωπικα δεν εβλεπα καμια εξελιξη οσο πισω κι αν τον ειχε αφησει ο τραυματισμος του.λοιπον με το καλο να παει και 500 χιλιαρικα να φερει στην ομαδα μια χαρα θα ναι.
ΥΓ=α ρε κωστικο εσυ και τα μωρα σου...τι παραμυθι ειχαμε φαει τοτε...

Δε φταίει ο Κωστίκος που κανείς προπονητής στην Ελλάδα δε μπορεί να αξιοποιήσει τα ταλέντα. Ο Κωστίκος είχε φέρει τη μισή Εθνική Ελπίδων. Όλοι ήρθαν με ελάχιστα έως καθόλου χρήματα και τουλάχιστον ο ένας (ο οικοδόμος) χρυσοπουλήθηκε και τουλάχιστον αξιοποιήθηκε ο ντόρος που έγινε γύρω από το όνομά του.
Για το πόσο μπορούν να αξιοποιήσουν ταλέντα οι έλληνες προπονητές δε το συζητάμε...
Βλέπουμε ακόμα και ο δάσκαλος Σάντος πόσο αξιοποίησε τον Δελήμπαση, τον Γεωργίου, τον Αθανασιάδη κτλ (ελπίζω να επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ και να παίξουν αυτά που φανταζόμαστε. Ο Τεν Κάτε κατάφερε να θάψει τον Νίνη... Κανείς δεν ασχολείται σοβαρά στον ΠΑΟΚ με την βελτίωση των ταλέντων. Ελπίζω ο Τουρσουνίδης και το τιμ στην ομάδα νέων να έχει αυτή την ικανότητα. Αλλά ο πρώτος προπονητής έχει τον σημαντικότερο ρόλο, κατά τη γνώμη μου.

Σωστο αυτο που λεει ο Περσεας. Ο Κωστικος εκανε καλη δουλια τοτε και οντως εφερε ολους τους ελπιδοφορους πιτσιρικαδες στον ΠΑΟΚ. Απο κει και περα ειναι θεμα ομαδας να τους εξεληξει, και αυτο δυστυχως δε γινεται σε καμμια ελληνικη ομαδα απο β' εθνικη και πανω. Ειναι μεγαλη συζητηση αυτο το θεμα και μεγαλη πληγη για το ντοπιο ποδοσφαιρο. 

Ο Αραμπατζης για μενα χαθηκε απο τοτε που τον γυρισαν πισω στην πτερυγα. Δεν κανει για αμυντικος το παιδι. Αν ο Σαντος θελει να του δωσει αλλη μια ευκαιρια με το να παει δανεικος, κανενα προβλημα. Απλα να φροντισουν να βρουν ομαδα που δεν εχει καλυτερο του στη θεση του, και να παιζει αυτος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #402 on: June 15, 2009, 10:19:21 »
τις ευκαιριες τους τις ειχαν ολοι και ειδικα οι παλιοι του Κωστικου...απλα πρεπει αντικειμενικα καποια στιγμη να παραδεχτουμε οτι δεν ηταν και τα σουπερ ταλεντα. Εγω δεν βλεπω παρα μετριους παικτες οσο και να τους συμπαθω

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #403 on: June 15, 2009, 10:23:17 »
Ταλέντο στην Ελλάδα αποδεδειγμένα είναι ο Παπασταθόπουλος. Μόνο. Δεν βγαίνουν κάθε μέρα ταλέντα, πώς να το κάνουμε. Όσο κι αν προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι ο ένας ή ο άλλος είναι σούπερ. Πέρα από καλά στοιχεία, θέλει συμμετοχές και διάρκεια στην καλή απόδοση. Αυτά τα είχε μόνον ο Παπασταθόπουλος και ο Νίνης την πρώτη χρονιά, μέχρι που τον κάψανε με ελλιπείς προετοιμασίες και κάηκε από την κακή εξωγηπεδική του ζωή. Ας πρόσεχε και ας τον πρόσεχαν. Ο Νίκος είναι ένας καλός ρολίστας. Ο όρος ταλέντο είναι για εξαιρετικές περιπτώσεις.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #404 on: June 15, 2009, 11:21:27 »
τελικά όμως για να ψάχνουμε μόνο αριστερό μπακ σημαίνει ότι δεν φεύγει?
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #405 on: June 15, 2009, 12:38:53 »
πολυ καλο νεο.για ΠΑΟΚ το παιδι απεδειξε πως δεν εκανε.προσωπικα δεν εβλεπα καμια εξελιξη οσο πισω κι αν τον ειχε αφησει ο τραυματισμος του.λοιπον με το καλο να παει και 500 χιλιαρικα να φερει στην ομαδα μια χαρα θα ναι.
ΥΓ=α ρε κωστικο εσυ και τα μωρα σου...τι παραμυθι ειχαμε φαει τοτε...

Δε φταίει ο Κωστίκος που κανείς προπονητής στην Ελλάδα δε μπορεί να αξιοποιήσει τα ταλέντα. Ο Κωστίκος είχε φέρει τη μισή Εθνική Ελπίδων. Όλοι ήρθαν με ελάχιστα έως καθόλου χρήματα και τουλάχιστον ο ένας (ο οικοδόμος) χρυσοπουλήθηκε και τουλάχιστον αξιοποιήθηκε ο ντόρος που έγινε γύρω από το όνομά του.
Για το πόσο μπορούν να αξιοποιήσουν ταλέντα οι έλληνες προπονητές δε το συζητάμε...
Βλέπουμε ακόμα και ο δάσκαλος Σάντος πόσο αξιοποίησε τον Δελήμπαση, τον Γεωργίου, τον Αθανασιάδη κτλ (ελπίζω να επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ και να παίξουν αυτά που φανταζόμαστε. Ο Τεν Κάτε κατάφερε να θάψει τον Νίνη... Κανείς δεν ασχολείται σοβαρά στον ΠΑΟΚ με την βελτίωση των ταλέντων. Ελπίζω ο Τουρσουνίδης και το τιμ στην ομάδα νέων να έχει αυτή την ικανότητα. Αλλά ο πρώτος προπονητής έχει τον σημαντικότερο ρόλο, κατά τη γνώμη μου.
μισο λεπτο.τα <<μωρα>> του κωστικου αν θυμαμαι καλα ηταν οι αραμπατζης,μπαλαφας,ηλιαδης,μελισσης.ποιος απο αυτους ειχε θετικη εξελιξη??στασιμοι μειναν ολοι τους.απλα ο μελισσης πωληθηκε 2 εκατομυρια επειδη ειναι μαλακες οι βαζελοι και τους πιασαμε κοροιδα.και οι 4 τους πηραν ευκαιριες και παρα πολλες.απεδειξαν πως αξιζουν για εναν ΠΑΟΚ της 4ης με 6ης θεσης...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

GENTLESOS

• Guest
« Reply #406 on: July 07, 2009, 04:30:09 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/244213.html

O Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ξεπέρασε την κάκωση που είχε στην ποδοκνημική και επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, αλλά τραυματίες είναι πλέον ο Τζόε Μπιζέρα που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Νίκος Αραμπατζής που δεν προπονήθηκε καθόλου. Το γόνατό του μάζεψε υγρό και του έγινε παρακέντηση, κι αυτό το χρόνιο πρόβλημά του προβληματίζει.

ΩΧ άρχισαν τα όργανα μου φαίνεται...

chiltsid

• Guest
« Reply #407 on: July 07, 2009, 04:32:36 »
πολυ κακο που μαζεψε το γονατο παλι υγρο,ευχομαι να μην πεσει παλι ψυχολογικα,ειναι που ειναι παικτης ψυχολογιας κ πολυ χαμηλων τονων!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #408 on: July 20, 2009, 15:52:03 »
«Νοοτροπία νικητή έχει ο ΠΑΟΚ...»

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του στην Ολλανδία και σήμερα μίλησε στους δημοσιογράφους ο Νίκος Αραμπατζής, που τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος όταν πρέπει και είναι σε θέση να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Europa League, ανέφερε επίσης ότι η ομάδα έχει πλέον νοοτροπία νίκητή και στόχος είναι να κάνει μια πορεία ανάλογη της περσινής, σε προσωπικό επίπεδο ο Νίκος Αραμπατζής τόνισε ότι έχει 3 χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα και θα αγωνίζεται όπου του ζητά ο προπονητής του

Ο ΠΑΟΚ χθες κέρδισε με 2-0 την Βίλεμ και ένας από τους παίκτες που διακρίθηκαν ήταν ο Νίκος Αραμπατζής, αγωνιζόμενος μάλιστα ως αριστερό μπακ. Ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου για την πορεία της προετοιμασίας και τόνισε αρχικά :
«Έχουμε μπροστά μας ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, είναι πολύ κοντά πλέον. Έτσι, η προετοιμασία μας φέτος ξεκίνησε από πολύ νωρίς και όλοι οι παίκτες προσπαθούμε καθημερινά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει»
Σε ερώτηση για το γεγονός ότι φέτος ο κ. Σάντος έχει δοκιμάσει κι άλλους παίκτες στην θέση του δεξιού μπακ, ο Νίκος Αραμπατζής είπε :
«Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να αγωνίζεσαι σε μια θέση και να βλέπεις ότι έχονται παίκτες για την θέση σου ή ο προπονητής να δοκιμάζει κάποιους άλλους για την θέση αυτή. Εγώ πάντως έχω άλλα 3 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα, θα κάνω την προσπάθεια μου και θα δούμε στο τέλος τι θα συμβεί. Εγώ είμαι εδώ για να προσπαθώ καθημερινά και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Στο φιλικό με την Βίλεμ έπαιξα αριστερό μπακ, το είχα κάνει και παλιότερα στον Πανσερραϊκό πάντως. Θα παίζω όπου μου πει ο προπονητής μου και θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου, με την Βίλεμ μάλιστα νομίζω πήγα καλά»
Για την φετινή προετοιμασία, ο διεθνής μπακ ανέφερε :
«Φέτος ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα αλλά ήδη η ομάδα δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση. Οι προπονήσεις από την αρχή ήταν πολύ δυνατές και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και φέτος»
Ειδικότερα για τον αγώνα με την Βαλερένγκα, ο Νίκος Αραμπατζής τόνισε :
«Είναι καλό ότι παίζουμε τον 1ο αγώνα εκτός έδρας καθώς θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα, οι Νορβηγοί έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους αλλά εμείς θα πάμε για να πάρουμε την πρόκριση και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον σκοπό μας»
Για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε :
«Πράγματι τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε στην Ευρώπη καθώς υπήρχαν πολλά προβλήματα. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, είχα ως όνειρο να παίξω σε ευρωπαϊκούς αγώνες με την ομάδα και πιστεύω ότι θα γίνει καθώς η ομάδα απο εδώ και πέρα η ομάδα δεν θα λείπει από την Ευρώπη»
Κλείνοντας, ο Νίκος Αραμπατζής αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, λέγοντας :
«Θέλουμε να κάνουμε μια πορεία ανάλογη της περσινής ώστε ο ΠΑΟΚ να εδραιωθεί στις ψηλές θέσεις και να διεκδικεί υψλότερους στόχους, όπως πρέπει. Έτσι στο πρωτάθλημα πρέπει να εμφανιστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι και δυνατοί όπως πέρυσι ενώ πρέπει να έχουμε και την ίδια νοοτροπία. Η νοοτροπία νικητή που έχει πλέον η ομάδα θα την κάνει να πηγαίνει για την νίκη σε κάθε παιχνίδι, η ομάδα πρέπει να γίνει όλα και να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Τα νέα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα είναι καλοί παίκτες και σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να κάνει κάτι καλύτερο φέτος»

http://www.libero-fm.gr/details.asp?id=5891

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #409 on: August 29, 2009, 11:28:18 »
Τον Αραμπατζή τον υπολογίζει ή όχι τελικά ο Σάντος? Αν ζητήσει δεξί μπακ προφανώς όχι ε? Αν είναι έτσι γιατί δεν το έκανε από τη λήξη της περσινής σαιζόν και το κάνει τώρα (αν το κάνει)? Τι θολούρα είναι αυτή στη θέση του δεξιού μπακ ρε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #410 on: August 29, 2009, 12:45:26 »
η ομαδα ακολουθει συγκεκριμενη τακτικη με τους παικτες..
δεν διωχνει κανεναν με το ζορι..
οταν ηρθαν προτασεις κ για τον αραμπατζη κ τον βερον τους τις μετεφερε η διοικηση αλλα αυτοι δεν ηθελαν να φυγουν..
απο οτι φαινεται η τακτικη της διοικησης αλλαζει σε αυτο το θεμα..

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #411 on: August 29, 2009, 15:16:56 »
το οτι δεν υπολογιζεται ειναι δεδομενο.το γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα.....

chiltsid

• Guest
« Reply #412 on: August 29, 2009, 16:44:20 »
ρε παιδια τι συζητάτε?
ζητηθηκε απο τον αραμπατζη να παει δανεικος οταν γινοταν η προετοιμασια,δεν δεχτηκε και ειπε θα μεινω στην ομαδα!
απο κει και περα ο σαντος,εκανε το πειραμα με τον κοντρερας για να εχει αλλη μια αξιοπιστη λυση στα δεξια,προφανως εκανε το πειραμα επειδη ζητουσε κατι καλυτερο απο αραμπατζη.
δεν μας βγηκε το πειραμα,αρα αραμπατζης 2η λυση πισω απο τον μιρο στα δεξια μας παλι.

απο κει και περα,οταν τραυματιστηκε ο παπμλο,μαζεψε και υγρο το γονατο του αραμπατζη παλι και απο τοτε κανει συντηριτικο προγραμμα για να προφυλαξουν το γονατο του παιδιου.
το οποιο γονατο απο την 2η εγχειρηση,εχει μαζεψει οσο θυμαμαι,πανω απο 4 φορες υγρο,κατι που ειναι κακο για το γονατο και λογικο να επιρεασει ψυχολογικα τον παικτη και τον προπονητη μας.

αυτην την στιγμη ο παικτης δεν ειναι ετοιμος,απο οσο ξερω,να αγωνιστει,δεν μπορει ακομα.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #413 on: September 13, 2009, 19:01:21 »
Γινεται να πας στο γιαννενο και συ?
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #414 on: September 13, 2009, 19:03:13 »
Τραγικός ποδοσφαιριστής... αν κιόλας θεωρείται ποδοσφαιριστής ένας που διώχνει τη μπάλα από τα πόδια του συνέχεια
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #415 on: September 14, 2009, 00:30:19 »
Άντε αγοράκι μου που κάνεις και το σταυρό σου.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

MetroStar

• Guest
« Reply #416 on: September 14, 2009, 00:32:51 »
Άλλος ένας μετριότατος παίκτης που δυστυχώς ψάχνουμε δικαιολογίες να πιαστούμε για να τον βγάλουμε υποφερτό.
Για 4ο-5ο υποφερτός είσαι. Για παραπάνω δεν είναι. Όποτε πήγαινε Παππάς-Κλέιτον από κει τον χορεύαν, στην επίθεση δεν βλεπόταν, ιδιαίτερα γρήγορος δεν είναι.
Άλλη μια μετριότητα στον ΠΑΟΚ μας.

Αλλάξτε τα ονόματα και έτοιμη η κριτική του παίχτη για χθες.Επίκαιρο μήνυμα 3 χρόνων...

Deja vu...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #417 on: September 14, 2009, 00:57:23 »
το οτι δεν υπολογιζεται ειναι δεδομενο.το γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα.....
σημερα το καταλαβα

giannis80

• Guest
« Reply #418 on: September 14, 2009, 01:23:46 »
Ο Αραμπατζής,μονιμως από τότε που τραυματίστηκε και μετά επανήλθε, πατάει χαλαρά το πόδι,φοβάται.Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το γιατί διώχνει την μπάλα,και γιατί το ένα και γιατί το άλλο.Αλλα παίκτη του ΠΑΟΚ να φοβάται, δεν το δέχομαι.Η' θα αλλάξει σκεπτικό και θα μασάει σίδερα όταν παίζει ή θα μείνει στο περιθώριο.

Υ.Γ. Μεγάλε Γιώργο Κωστίκο!Οι 2 αιγύπτιοι έχουν εξαφανιστεί από τον χάρτη,ο ένας έλληνας είναι κερκίδα στην γριά,ο άλλος δανεικός στα γιάνεννα, ο τρίτος σκούπιζε την παιανία 1 χρόνο, και ο τελευταίος είναι για λύπηση.Τα μωρά του Κωστίκου!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #419 on: September 14, 2009, 01:57:01 »
Ο τελευταίος των σαρδελών
Στον κοσμο αλλος κανενας