«Νοοτροπία νικητή έχει ο ΠΑΟΚ...»
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του στην Ολλανδία και σήμερα μίλησε στους δημοσιογράφους ο Νίκος Αραμπατζής, που τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος όταν πρέπει και είναι σε θέση να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Europa League, ανέφερε επίσης ότι η ομάδα έχει πλέον νοοτροπία νίκητή και στόχος είναι να κάνει μια πορεία ανάλογη της περσινής, σε προσωπικό επίπεδο ο Νίκος Αραμπατζής τόνισε ότι έχει 3 χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα και θα αγωνίζεται όπου του ζητά ο προπονητής του
Ο ΠΑΟΚ χθες κέρδισε με 2-0 την Βίλεμ και ένας από τους παίκτες που διακρίθηκαν ήταν ο Νίκος Αραμπατζής, αγωνιζόμενος μάλιστα ως αριστερό μπακ. Ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου για την πορεία της προετοιμασίας και τόνισε αρχικά :
«Έχουμε μπροστά μας ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, είναι πολύ κοντά πλέον. Έτσι, η προετοιμασία μας φέτος ξεκίνησε από πολύ νωρίς και όλοι οι παίκτες προσπαθούμε καθημερινά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει»
Σε ερώτηση για το γεγονός ότι φέτος ο κ. Σάντος έχει δοκιμάσει κι άλλους παίκτες στην θέση του δεξιού μπακ, ο Νίκος Αραμπατζής είπε :
«Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να αγωνίζεσαι σε μια θέση και να βλέπεις ότι έχονται παίκτες για την θέση σου ή ο προπονητής να δοκιμάζει κάποιους άλλους για την θέση αυτή. Εγώ πάντως έχω άλλα 3 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα, θα κάνω την προσπάθεια μου και θα δούμε στο τέλος τι θα συμβεί. Εγώ είμαι εδώ για να προσπαθώ καθημερινά και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Στο φιλικό με την Βίλεμ έπαιξα αριστερό μπακ, το είχα κάνει και παλιότερα στον Πανσερραϊκό πάντως. Θα παίζω όπου μου πει ο προπονητής μου και θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου, με την Βίλεμ μάλιστα νομίζω πήγα καλά»
Για την φετινή προετοιμασία, ο διεθνής μπακ ανέφερε :
«Φέτος ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα αλλά ήδη η ομάδα δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση. Οι προπονήσεις από την αρχή ήταν πολύ δυνατές και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και φέτος»
Ειδικότερα για τον αγώνα με την Βαλερένγκα, ο Νίκος Αραμπατζής τόνισε :
«Είναι καλό ότι παίζουμε τον 1ο αγώνα εκτός έδρας καθώς θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα, οι Νορβηγοί έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους αλλά εμείς θα πάμε για να πάρουμε την πρόκριση και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον σκοπό μας»
Για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε :
«Πράγματι τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε στην Ευρώπη καθώς υπήρχαν πολλά προβλήματα. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, είχα ως όνειρο να παίξω σε ευρωπαϊκούς αγώνες με την ομάδα και πιστεύω ότι θα γίνει καθώς η ομάδα απο εδώ και πέρα η ομάδα δεν θα λείπει από την Ευρώπη»
Κλείνοντας, ο Νίκος Αραμπατζής αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, λέγοντας :
«Θέλουμε να κάνουμε μια πορεία ανάλογη της περσινής ώστε ο ΠΑΟΚ να εδραιωθεί στις ψηλές θέσεις και να διεκδικεί υψλότερους στόχους, όπως πρέπει. Έτσι στο πρωτάθλημα πρέπει να εμφανιστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι και δυνατοί όπως πέρυσι ενώ πρέπει να έχουμε και την ίδια νοοτροπία. Η νοοτροπία νικητή που έχει πλέον η ομάδα θα την κάνει να πηγαίνει για την νίκη σε κάθε παιχνίδι, η ομάδα πρέπει να γίνει όλα και να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Τα νέα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα είναι καλοί παίκτες και σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να κάνει κάτι καλύτερο φέτος»
http://www.libero-fm.gr/details.asp?id=5891