Author Topic: Νίκος Αραμπατζής  (Read 21759 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
Απ: Νίκος Αραμπατζής
« Reply #320 on: January 15, 2009, 02:45:53 »

Δε θέλει κράξιμο, αγάπη και στήριξη θέλει για να ξαναγίνει ο καλός παλιός Αραμπατζής.

δεν το εννοώ ειρωνικά,αλλα ποτε ηταν αυτος ο καλος παλιος αραμπατζης?
μην μασαμε τα λογια μας πλεον παιδια,ισως θελει χρονο για να επανέρθει,ισως θελει παιχνιδια για να βρει ρυθμό,αλλα πασα στα δυο μετρα δεν θα μαθει ουτε τοτε,μια προσποιησει οταν ανεβαινει δεν θα κανει,καλι σεντρα ουτε τοτε θα κανει.

αυτοι οι παικτες πλεον δεν θελουν ουτε χρονο,ουτε τιποτα.τα εχουμε συζητήσει 200 φορες εδω μεσα,εχουνε καει λογο συγκυριών.

του ευχομαι να ειναι γερος δυνατος,αλλα αυτος ειναι ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ,μην περιμεντε πλεον κατι αλλο,μην ελπιζετε σε τιποτα περισσοτερο.

οσο για το σημερινο ματς,μπορει και να ηταν το χειροτερο δεξι μπακ που εχω δει τα τελευταια χρονια.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #321 on: January 15, 2009, 02:54:28 »
Εγώ δε καταλαβαίνω πως τη βρίσκετε τόση υπομονή. Το παιδί εδώ και ένα χρόνο προπονείται κανονικά, δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμου. Πόσο να περιμένουμε δηλαδή; Αυτός είναι ο Αραμπατζής, δε κάνει για τον ΠΑΟΚ. Είναι 25 χρονών. Πότε θα παίξει αν δε παίξει τώρα; Σήμερα τον έβλεπα και μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι.
Δε λέω, δικό μας παιδί είναι, ΠΑΟΚτσάκι αλλα με το ποδόσφαιρο λίγη σχέση έχει.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

MetroStar

• Guest
« Reply #322 on: January 15, 2009, 02:55:45 »
Με παίκτες απ τα πανέρια τύπου Αραμπατζη δε πας μπροστά. Σαν τον Αραμπατζή εκατοντάδες παικτάκια υπάρχουν σε μικρότερες κατηγορίες.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #323 on: January 15, 2009, 03:33:27 »
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ....

ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ηθελα να ξερα με τοσο βρισιδι και καχυποψια αν θα μπορουσε οχι ποδοσφαιριστης αλλα γενικοτερα ανθρωπος να αποδωσει εστω και το 30 % των δυνατοτητων του. Ειναι το τριτο σε αξια αμυντικο χαφ του ΠΑΟΚ. Τελος
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #324 on: January 15, 2009, 08:10:15 »
Έλα ρε Gkaz...γενικά μιλάω....χρονια τώρα ταλεντάκι παραμένει και του έχουν δοθεί άπηρες ευκαιρίες......Δεν έχουν μυαλό γενικά αυτοί οι τρεις.....δεν ξέρουν πόυ pan τα τέσσερα....τι να συμπληρώνεις 11ada και να κλωτσάς το τόπι όπου νάναϊ?

Και οπως ειπες...ΤΕΛΟΣ...στο καλο και η παναγια μαζι τους....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #325 on: January 15, 2009, 09:29:44 »
ο Αραμπατζήε έκανε τραγικό παιχνίδι χθες με σημαντικά λάθη και αποκορύφωμα τη φάση που τρώει σακούλα από το σιστόν νομίζω μέσα στην περιοχή μας και εκεί είπα...τον ήπιαμε...ΑΛΛΑ
δεν νομίζω ότι είναι κακός παίκτης! ίσα ίσα! απλά του  λείπουν παιχνίδια και πρέπει να τον στηρίξουμε τώρα! νομίζω ότι είναι μια καλή εναλλακτική μάγκες...θα συνέλθει!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #326 on: January 15, 2009, 09:42:12 »
Ρε παιδιά έρχεται απο ένα πάρα πολυ σοβαρό τραυματισμό και είναι μετρημένα στα δάχτυλα τα παιχνίδια που έπαιξε.

Εσας σας δεν σας κάνει εντύπωση που δεν έχει πατήματα σε σχέση με το πόσο δυναμικός και δυνατός ήτανε?

Αμπαλος δεν γίνεται να γίνεις σε μια μέρα το χετε ξαναπεί και για άλλους παίκτες δεν συμφωνω.

Συμφωνω όμως για έναν δανεισμό 6 μηνο για να πάρει παιχνίδια και για να δείξει τι σημαίνει Αραμπατζης.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #327 on: January 15, 2009, 09:56:33 »
ο Αραμπατζήε έκανε τραγικό παιχνίδι χθες με σημαντικά λάθη και αποκορύφωμα τη φάση που τρώει σακούλα από το σιστόν νομίζω μέσα στην περιοχή μας

Ακόμα χειρότερα αδερφέ, ο Καράμπελας τον άδειασε

GeorgT

• Guest
« Reply #328 on: January 15, 2009, 10:22:03 »
sorry παιδιά αλλα εγώ τα έλεγα κ τότε που έκανε της δήθεν καλες του εμφανίσεις οτι δεν κάνει αυτος ο παίχτης για εμας.

Αν ακούγατε τη λενε ολοι οσοι τον έβλεπαν να παιζει στα τοπικά σερρες θα καταλαβαίνατε!

bagos1

• Guest
« Reply #329 on: January 15, 2009, 12:15:31 »
απο τότε που τραυματίστηκε δυστηχώς ποτέ δεν επανήλθε και μάλον θα τελειώσει και απο τον ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #330 on: January 15, 2009, 12:21:22 »
Σαρδελα
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #331 on: January 15, 2009, 12:27:55 »
Μου ειναι ο πιο συμπαθης απο ολες τις σαρδελες, αλλα ποτε δε μου εκανε για αμυντικος γιατι πολυ απλα στο μαρκαρισμα ειναι πολυ λιγος. Σαν εξτρεμ θα μπορουσε να δουλευτει καλυτερα, εχει και ταχυτητα και πασα. Φετος παντως τζαμπα τον κραταμε. Με ενα στα 15 παιχνιδια που μπαινει αλλαγη δε γινεται δουλια. Οπως ειπε και ο Davids4, ας παει δανεικος σε μια ομαδα που θα παιζει βασικος μηπως και παρει λιγο τα πανω του.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #332 on: January 15, 2009, 12:30:46 »
Αλήθεια ποιά είναι η θέση του...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #333 on: January 15, 2009, 12:40:24 »
Οι Σερραίοι θα θυμούνται οτι τα  έπαιζε δεξί χαφ στον Πανσεραικο.

Δεν μπορώ να θυμηθώ στην Τουμπα ποιος τον γύρισε μπακ απο τους κοουτς. Εκτός και αν είναι λιγος για τον ΠΑΟΚ σαν Δεξι χαφ.

(Δεν μπορω να ξεχάσω όμως και περισσοτερο απο εκει που καθόμουνα το γκόλ με την αεκ ένα που το πιασε στην κίνηση τοτε με μπανανα ξώφαλτση.)

bagos1

• Guest
« Reply #334 on: January 15, 2009, 12:44:12 »
επι κωστίκου είχε έρθει στον ΠΑΟΚ τον δεκέμβριο και μάλιστα απο την αρχή σαν μπάκ τον είχαμε δεν τον γυρίσαμε πίσω

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #335 on: January 15, 2009, 13:03:58 »
Σαν μπάκ δεν πολυ κόβει ενώ σαν χαφ δεν έχει ούτε τόσο καλή πάσα ούτε τόσο καλή σέντρα. Αν είναι να κάνει καρριέρα ο συγκεκριμένος πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει σε ποιά θέση θα γίνει αυτό
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #336 on: January 15, 2009, 13:12:22 »
Μπακ-ΧΑΦ  :P :D

Εγω θυμάμαι ήταν βασικός εκτελεστής στημένων στον Σέρρες.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #337 on: January 15, 2009, 13:24:32 »
ο ΠΑΟΚ θέλει παίχτες νικητές. να δαγκώνουν. να γυαλίζει το μάτι τους. να μην τολμάει ο αντίπαλος να έρθει κοντά τους. ο αραμπατζής ποτε δεν θα τα αποκτήσει αυτά.

δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά με τέτοιους παίχτες. δεν είναι άχρηστος αλλα δεν κάνει και την διαφορα όπως θα το θέλαμε όλοι μας...

όλοι αυτά τα ταλέντα (αραμπατζής,μπαλάφας,βαγγέλης,ηλιάδης) είναι τυχαίο ότι με το που ήρθα στην ομάδα παίχτες που ξέρουν μπάλα (νερών,garcia,conceicao,μούσλι μπλα μπλα μπλα) μοιάζουν σαν να μαθαίνουν τώρα τα βασικά? υπάρχει metro σύγκρισης μέσα στο γήπεδο πλεον gia ton PAOKTση

. Ρωταω:έχουμε δει κάτι εντυπωσιακό από αυτούς τους παίχτες ποτε?μια σταθερότητα? 3 σωστές πάσες στην σειρά?3 control μαζεμένα? 2 εντυπωσιακές energies στα καπάκια?διορθώστε με αν κάνω λάθος....
« Last Edit: January 15, 2009, 13:33:11 by PanicTaZ »
My Own WoRST ENeMy.....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #338 on: January 15, 2009, 15:31:52 »

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #339 on: January 15, 2009, 16:21:04 »
το οτι ο παικτης δεν ειναι μπακ το ξεραμε εδω και καιρο..αλλο ομως αυτο και αλλο αυτη η μαλθακοτητα που βγαζει σαν παικτης

μπορω να παραβλεψω την σωρεια λαθων που εκανε στο παιχνιδι αλλα στην μπαλια που του πηρε κεφαλια ο Ρεγκειρο με εβγαλε απο τα ρουχα μου..

τον θεωρω λιγο για τον ΠΑΟΚ πλεον..ισως θα ηταν καλυτερα να τον πουλησουμε και να παρουμε ενα καλο δεξι μπακ για βασικο του χρονου γιατι και ο Σναουτσερ εχει αδυναμιες οταν προκειται να βοηθησει στο παιχνιδι επιθετικα