Author Topic: Νίκος Αραμπατζής  (Read 21838 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Απ: Νίκος Αραμπατζής
« Reply #300 on: March 21, 2008, 08:23:03 »
Τι γκαντεμια το παληκάρι...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #301 on: March 21, 2008, 10:12:10 »
krima! ta gonata einai polu epikinduna k xrhzoun terastias prosoxhs...! elpizw to neo iatriko team na kaneis swsta th douleia tou k den peirazei pou xanei ta liga matsakia pou meinane, arkei na ginei 100% kala k as arghsei...panw apo ola h ygeia tou k meta ola ta alla.

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #302 on: March 21, 2008, 11:17:02 »
As ton ksematiaksoun epitelous to palikari...esto ena keraki stin ekklisia mpas kai ton fotisei o theoulis na glitosei apo autin tin gkantemia!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

GeorgT

• Guest
« Reply #303 on: March 21, 2008, 11:21:59 »
Ενταξη τελικά δεν πρέπει να είναι τιποτα σοβαρό:

Το πιθανότερο ήταν να ξεκινήσει δεξιά ο Αραμπατζής ( τον ετοίμαζε ο Σάντος ) αλλά ένα πρόβλημα αναβάλει την επιστροφή του στην 11αδα. Ο νεαρός διεθνής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και όπως διαπιστώθηκε από το ιατρικό τμήμα το γόνατο μάζεψε υγρό ( συνηθισμένη αντίδραση μετά από επέμβαση ) και θα πρέπει να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για λίγες ημέρες.

http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=24537_0_1_0_M

MariaKapa4

• Guest
« Reply #304 on: March 22, 2008, 04:09:53 »
Μια φίλη που σπουδάζει ιατρική στο ΑΠΘ λέει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις συναντάμε τα πρώτα βήματα του μηνίσκου! Είναι πολύ άσχημο αν είναι κάτι τέτοιο, και το φοβάμαι, γιατί πολλές ενοχλήσεις αναφέρθηκαν στο γόνατο

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #305 on: May 06, 2008, 16:10:18 »
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=129765

Αραμπατζής: «Θα είμαι έτοιμος στην προετοιμασία»

06/05/2008, 14:39 | Διαβάστηκε 543 φορές Σχόλια (0)

Την αισιοδοξία του ότι θα είναι έτοιμος να προλάβει την προετοιμασία της νέας χρονιάς εμφανίστηκε ο Νίκος Αραμπατζής του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός δεξιός μπακ μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τον αγώνα που κάνει για να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα, ενώ αναφέρθηκε και στην απογοητευτική πορεία της ομάδας του τη φετινή περίοδο.

«Ένιωσα μεγάλη απογοήτευση στην αρχή όταν τραυματίστηκα. Περίμενα να μπορέσω να δέσω περισσότερο με την ομάδα και να δώσω περισσότερα στον ΠΑΟΚ. Ετοιμαζόμουν για την καλύτερη χρονιά μου στον ΠΑΟΚ. Ήταν η δεύτερη φορά που το έπαθα», τόνισε σχετικά με τον τραυματισμό (ρήξη χιαστών) που τον ανάγκασε να χάσει όλη την χρονιά.

Σχετικά με τον μέλλον του είπε: «Πλέον είμαι υγιής. Είχα συμπαράσταση από τους συμπαίκτες μου, από τη διοίκηση και από τους φιλάθλους. Συζητάω με τους γιατρούς, θα μου δώσουν κάποιο πρόγραμμα, ούτως ώστε να είμαι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας. Χρειάζεται πολλή υπομονή. Επτά με οκτώ μήνες έτρεχα μόνος μου».

Σχετικά με την πολύ κακή πορεία της ομάδας την φετινή χρονιά, είπε: «Φέτος ήταν ανεξήγητη η πορεία της ομάδας. Το πρόβλημα ήταν περισσότερο εκτός έδρας και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Η απόδοση σε σχέση με τα ματς της Τούμπας ήταν πολύ διαφορετική. Προσωπικά ένιωσα ένα κενό φέτος, που δεν έπαιξα καθόλου λόγω του τραυματισμού».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #306 on: July 10, 2008, 21:17:03 »
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=415805A5DE1E4AB0ED02405269E20A84?newsCode=200807101459245

************************************************************************************************
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Γλύκος, Αναστασάκος και Αραμπατζής (προληπτικά ο τελευταίος, λόγω μικρής ποσότητας υγρού στο γόνατο).

************************************************************************************************

Μακάρι μην είναι κάτι σοβαρό.

legones

• Guest
« Reply #307 on: July 10, 2008, 21:59:58 »
Οχι ρε γαμωτο παλι υγρο.....

>:(

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #308 on: August 07, 2008, 16:02:16 »
07.08.2008     Υπέγραψαν Αραμπατζής, Μπαλάφας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Νίκος Αραμπατζής και Σωτήρης Μπαλάφας υπέγραψαν την ανανέωση των συμβολαίων τους με την ομάδα μέχρι το 2012.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080807142611536
gdaou
"γάβροι=κότες"

zagorakis

• Guest
« Reply #309 on: August 13, 2008, 18:15:29 »
Αραμπατζής: "Ήρθε η ώρα"
Σύμφωνα με τον Νίκο Αραμπατζή ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει και πάλι εκεί που του αξίζει με τον ίδιο να είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα, ώστε να δικαιώσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης της ΠΑΕ στο πρόσωπό του με την ανανέωση του συμβολαίου του.
"Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι μας με την Λάτσιο κερδίσαμε πολλές εμπειρίες. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν αποτέλεσμα της έλλειψης συγκέντρωσής μας στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου. Ωστόσο δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα όσο θα θέλαμε. Μην ξεχνάμε όμως ότι παίζαμε με μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Λάτσιο που δεν συγχωρεί τα λάθη τα οποία και πληρώσαμε", τόνισε ο Αραμπατζής για το χθεσινό φιλικό με την Λάτσιο που σε ερώτηση για την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις κερκίδες του Ολίμπικο δήλωσε: "Για άλλη μια φορά ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε πόσο αγαπάει αυτή την ομάδα. Ταξίδεψαν αντί να πάνε διακοπές για να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους και από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό ήταν στο πλευρό μας".

Σε ερώτηση για τον ίδιο και την ετοιμότητα που δείχνει από το ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας μετά την περσινή περιπέτεια που είχε εξαιτίας του τραυματισμού του δήλωσε: "Προσπαθώ κάθε μέρα στις προπονήσεις να επιστρέψω στην κατάσταση που βρισκόμουνα και πριν από τον τραυματισμό μου για να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ".

Για την κίνηση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Αραμπατζής τόνισε: "Νομίζω ότι αυτή η κίνηση προς εμένα μου δίνει επιπλέον ευθύνες με την διοίκηση της ομάδας να μου έδειξε το πόσο πολύ πιστεύει σε μένα με την κίνησή να έρθουν σε μένα και να μου έκαναν πρόταση να μείνω στην ομάδα. Πρόταση την οποία και αποδέχθηκα και πλέον θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω", ενώ για τον στόχο του ΠΑΟΚ στην προσεχή αγωνιστική περίοδο είπε: "Αρχικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι η έξοδος στο Κύπελλο UEFA αφού σίγουρα είναι πολλά τα χρόνια που μείναμε εκτός Ευρώπης. Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να ξαναγυρίσει εκεί που του αξίζει".

Όσο τέλος για την παρουσία των κ.κ. Ζαγοράκη, Βρύζα και Γεωργιάδη στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ ο Αραμπατζής σχολίασε: "Μπορούν να καταλάβουν πως μπορεί να είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτή η ηρεμία".¨
http://www.sport24.gr/html/ent/451/ent.247451.asp

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #310 on: November 25, 2008, 01:01:40 »
Δε λέω η επάνοδός του ειναι χάλια.Αλλά μήπως ήρθε η στιγμή να δοκιμαστεί ως αντι-Λάκης?Ειναι που είναι ο άλλος ανύπαρκτος και ο σβούρας δε μπορεί να βγάζει όλο το ματς
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #311 on: January 15, 2009, 01:28:09 »
Απαράδεκτος σήμερα ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

kostas4

• Guest
« Reply #312 on: January 15, 2009, 01:33:56 »
δεν θα τον χαλασει ενα εξαμηνο δανεικος μπας και επανελθει.γιατι η σημερινη του εμφανιση δεν ηταν ουτε παιχτη β εθνικης

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #313 on: January 15, 2009, 01:34:49 »
Αντί να πάρει την ευκαιρία που του δώθηκε μετά τον τραυματισμό του Σναουτσνερ ήταν απαράδεκτος και επιθετικά αλλά και ανασταλτικά. Ενδεικτικό οτι τον τρίπλαρε μέχρι και ο Καράμπελας και δημιουργήθηκε η ποιο καλή φάση για τον Άρη.

Αραμπατζάκο μου νομίζω είχες παραπάνω ευκαιρίες από αυτές που σου αναλογούσαν και είναι στιγμή να πηγαίνεις σπίτι σου μαζί με τα υπόλοιπα αιώνια 25άχρονα ταλέντα.

« Last Edit: January 15, 2009, 01:42:40 by DiMarko »

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #314 on: January 15, 2009, 01:36:23 »
εκτος τόπου και χρόνου...χαρακτηριστικό παράδειγμα που βγαίνει η μπάλα araout και κυνηγάει να την μαζέψει μέχρι το corner andi να ζητήσει δεύτερη μπάλα από κάνα παιδάκι...
My Own WoRST ENeMy.....

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #315 on: January 15, 2009, 01:40:26 »
Απορώ φοβόμασταν μη μας πάρει η ΑΕΚ κάποτε αυτό τον παίκτη?Τι χάλια είναι αυτά ρε?Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν ράκος από το κράξιμο μετά τις πρώτες γκέλες
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #316 on: January 15, 2009, 01:46:21 »
Εάν δεν αντέχει το κράξιμο μπορεί να πάει να παίξει μπάλα στη Θύελλα Μαγγάνων. Εκεί όχι μόνο δε θα τον κράζουν αλλά θα τον αποθεώνουν κιόλας. Για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε σε αρκετά ματς φέτος έδειξε ότι δεν κάνει ούτε για αναπληρωματικός.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #317 on: January 15, 2009, 01:58:34 »
πριν τον κράξετε και αυτόν, αναλογιστείτε ότι έρχεται από ΣΟΒΑΡΟ τραυματισμό και μπήκε σε γήπεδο βούρκο με τους ρούληφες να κάνουν δολοφονικά τάκλιν.
Ψυχολογικά ο Αραμπατζής είναι down και φαίνεται.
Δε θέλει κράξιμο, αγάπη και στήριξη θέλει για να ξαναγίνει ο καλός παλιός Αραμπατζής.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #318 on: January 15, 2009, 02:13:34 »
Δεν βλεποταν σημερα, σχεδον μονο λαθη εκανε.Ισως να ηταν και ο χειροτερος. Aπο την αλλη ομως εχει τα ελαφρυντικα που ειπε ο Δικεφαλος.Απο την αναποδη της ....αναποδης ομως ειναι και 25 χρονων.Προσωπικα του δινω μια ακομα πιστωση χρονου για φετος και ψηφιζω και γω στοργη και προδερμ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

zan

• Guest
« Reply #319 on: January 15, 2009, 02:27:03 »
πριν τον κράξετε και αυτόν, αναλογιστείτε ότι έρχεται από ΣΟΒΑΡΟ τραυματισμό και μπήκε σε γήπεδο βούρκο με τους ρούληφες να κάνουν δολοφονικά τάκλιν.
Ψυχολογικά ο Αραμπατζής είναι down και φαίνεται.
Δε θέλει κράξιμο, αγάπη και στήριξη θέλει για να ξαναγίνει ο καλός παλιός Αραμπατζής.

Ναι αγαπη και προδερμ...Σαν σταματιμενο τον περνουσαν...Απλα δεν κανει για αυτον τον ΠΑΟΚ..Ειναι λιγος.