Author Topic: Νίκος Αραμπατζής  (Read 21776 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jmjyiannis

• Guest
Απ: Νίκος Αραμπατζής
« Reply #240 on: August 28, 2007, 21:45:30 »

to fat to be true..... (poli xontro gia na einai alithino)
kati mou bromaei edo...

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #241 on: August 29, 2007, 10:43:02 »
i idia athinaiki fyllada pou egrapse xthes oti ksegrapsane ton arampatzi kai den phge na ton dei kanenas simera grafei oti o arampatzis diapseydei oti ton ksegrapsane .....oti nanai mipos grafoune ekei kato ?
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #242 on: August 29, 2007, 10:48:26 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=559392
Πήραν τηλέφωνο οι εκπρόσωποί του

Προχθές το βράδυ μας τηλεφώνησαν οι εκπρόσωποι του Νίκου Αραμπατζή και μας είπαν ότι ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι σε άσχημη κατάσταση, αφού μετά τον τραυματισμό του κανείς από την ομάδα δεν ασχολήθηκε μαζί του.

Επειδή τόσο ο υπογράφων (Σάββας Τζιομπάνογλου) όσο και ο επικεφαλής του γραφείου του «Goal» στη Θεσσαλονίκη (Περικλής Στέλλας) τους γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια, θεωρήσαμε ότι αυτά που μας είπαν ήταν αληθινά και συνιστούσαν μια στάση unfair από την πλευρά του ΠΑΟΚ, προς έναν ποδοσφαιριστή που προσπαθεί να ξεπεράσει έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Βέβαια, από όσα μας είπε ο ίδιος ο Αραμπατζής όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν και δεν έχει παράπονο από τη στάση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ απέναντί του. Και το ερώτημα που προκύπτει προς τους εκπροσώπους του είναι: «Γιατί το κάνατε; Δεν πρέπει να αισθάνεστε ντροπή;».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=559394
Διάψευση από Αραμπατζή

Χθες το πρωί μας τηλεφώνησε ο Νίκος Αραμπατζής από το χωριό του Σέρρες, όπου αναρρώνει από το σοβαρό τραυματισμό του, έκπληκτος για το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο «Goal»: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τον ΠΑΟΚ» μας είπε.

«Απεναντίας οι άνθρωποι της ομάδας μου συμπαραστάθηκαν από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου. Ο Κώστας Ιωσηφίδης ήταν μαζί μου από την αρχή και μάλιστα με συνόδεψε όταν πέρασα από το μαγνητικό τομογράφο για να δούμε τι ζημιά έγινε στο πόδι μου. Και όχι μόνο αυτό, ήταν δίπλα μου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μου έστειλε λουλούδια μαζί με τις ευχές του για περαστικά και τα παιδιά από την ομάδα μου τηλεφώνησαν για να δουν τι κάνω. Δεν έχω κανένα παράπονο για τη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ απέναντί μου». Φανταστείτε τη δική μας έκπληξη...

Η δημοσιογραφική μας συνείδηση μας επέβαλε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον παίκτη και τον ΠΑΟΚ. Και αυτό κάναμε.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #243 on: August 29, 2007, 10:50:49 »
kala eipa egw oti nanai grafoun ;D
« Last Edit: August 29, 2007, 10:55:42 by GiorGakiS-4- »

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #244 on: August 29, 2007, 10:55:02 »
VRE AI STO DIAOLO!!!!!!!!! PRWI-PRWI!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #245 on: August 29, 2007, 11:06:22 »
Απ' όλη αυτή τη μούφα που βγήκε πάλι από μια φυλλάδα εμένα μου άρεσε πάρα πολύ κάτι. Κάτι υπέροχο να το ζεις στον ΠΑΟΚ που με κάνει να αισιοδοξώ ότι επιτέλους τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους και σε λίγο θα τσουλήσουν όπως πρέπει.

Σε ένα θέμα που αν ήταν αλήθεια θα ήταν κάτι πολύ χοντρό και τραγικό, κανένας μα κανένας ΠΑΟΚτσής δεν ψήθηκε ότι μπορεί η διοίκησή μας και γενικά η ομάδα να φέρθηκε έτσι. Όλοι μα όλοι δείξαμε έμπρακτα εμπιστοσύνη στη διοίκηση σε ένα "περίεργο" θέμα που προέκυψε. Το ότι δικαιώθηκε άμεσα η εμπιστοσύνη του κόσμου ήταν βέβαιο ότι θα γίνει. Το ότι ο ΠΑΟΚτσής αντί να κοιτάζει με υποψία τη διοίκηση, αλλά το δημοσιογράφο είναι κάτι νέο που συμβαίνει τελευταία και εγώ προσωπικά το γουστάρω πιο πολύ και από μία μεταγραφή τύπου Ντενίλσον.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #246 on: August 29, 2007, 11:12:45 »
Αντε μωρε μαλακες με τις κωλοφυλλαδες σας...καλα λεω εγω η πιο αντικειμενικη ενημερωση ειναι τα Σπορια του Βορρα

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #247 on: August 29, 2007, 11:22:33 »
Εννοείς τα Σπορ που Βρωμάν?? χεχε

Θα κόψω και την  ενημέρωση από το ίντερνετ μου φαίνεται. Πάνε οι εφημερίδες, πάνε τα ράδια, ακόμα και στο ίντερνετ ρε γαμιόλες? ουστ ΑΛΗΤΕΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παραλιγο να τον φάω τον παπά αν και κάτι μέσα μου μου έλεγε ότι δεν έπαιζε με τίποτα!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

apostolos

• Guest
« Reply #248 on: August 29, 2007, 11:34:33 »
Bre ama lew egw oti h xeiroterh skatofara panw se ayth th gh einai oi dhmosiografoi, mou lene meta malakies....

Re pseutes, re mounopana, re poustides...ligh tsipa re....

To thymaste to thema pro dietias me Moumin sto contra? Pou kontepsane na to kapsoun to paidaki?

Ki oxi mono den tous xwnoun mesa, oxi mono den tous pairnoun me ta giaourtia, alla paei o malakas kai tous agorazei kiolas kai tous diavazei....Skatofara tou kerata.....

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #249 on: August 29, 2007, 11:40:45 »
an isxyei to gegonos oti h eidhsh vgike apo tous ekproswpous tou paixth einai akoma poio anyshxitiko omws....
Why are the innoc

manos4

• Guest
« Reply #250 on: August 29, 2007, 11:42:02 »
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.........................
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ
ΛΑΜΟΓΙΑ.........
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ.......

ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ .................ΠΑΓΩΝΗ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΠΟΥΛΗ ΦΕΡΤΕ ΤΩΡΑ........

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #251 on: August 29, 2007, 11:42:19 »
mia zoi ta MME ta gamane tin mana den einai i proti fora pou to kanoune...

mitsos_g4

• Guest
« Reply #252 on: August 29, 2007, 11:48:44 »
kai pou eiste akomi...apo edw kai pera o PAOK mas tha dinamwnei olo kai perissotero ..me apotelesma na psaxnoun diaforous tropous.athemitous kurios,gia na min mas afisoun na ksanaksupnisoume to thurio...PREPEI OMWS NA EIMASTE ETOIMOI OLOI MAS...   P    R    O    S    O    X    I

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #253 on: August 29, 2007, 11:50:26 »
an isxyei to gegonos oti h eidhsh vgike apo tous ekproswpous tou paixth einai akoma poio anyshxitiko omws....

emena me leei to enstikto mou oti asfalos kai DEN stekei.....
bgalan thn malakia kai pan na swsoun ta prosxhmata.
den 8a ekplagw an shmera-ayrio-me8ayrio bgoun oi ekproswpoi (kala POSOUS exei?) kai poun:
Poios? Emeis? Ti malakies einai aytes? Emeis den ta eipame ayta.......

den gamiete, as ginei kala oso poio grhgora ginete o Arampatzhs kai den pidiounte oloi....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

apostolos

• Guest
« Reply #254 on: August 29, 2007, 11:53:45 »
Gia na katalavete dhladh ti sixamata, ti skoupidia einai autoi oi anthrwpoi ekmetaleuthkan ton pono, ton traumatismo, to ksenerwma kai thn apogohteysh autou tou paidiou gia na grapsoun th malakia tous....

Kai na sas pw kai to allo. Poioi ekproswpoi re kai malakies mas lete? Poios einai o Arabatzhs gia na exei kai ekprowspous den katalaba?
Parton thlefwno kai rwta ton pws aisthanetai...Ti ekproswpoi kai pipes mas lete? Poios einai, o David Beckham kai tha milhsete me tous ekproswpous tou?

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #255 on: August 29, 2007, 11:54:06 »
nai alla xes ti de mou kollaei re Billy? oti an htan moufa, apla 8a elegan oti eixame lan8samenh pliroforish.
edw dinoun kanonika kapoious (an yparxoun aytoi oi tosoi kapoioi vevaia)
dld, stin telikh, kapoios ekproswpos tou paixth mporei na mynhsei tin kwlofyllada, gia ayto pou egrapsan
(stin telikh malakies mporei na lew prwi prwi :D)
Why are the innoc

Diego-4

• Guest
« Reply #256 on: August 29, 2007, 12:04:37 »
"..απο το χωριο του ΣΕΡΡΕΣ.." (Παράθεση απο το αρθρο του goalday)
Η Σερρες για τους χάμο είναι χωριό....Αρε μουνόπανα . Μου φαίνεται την φωτιά σε λάθος μέρος την βάλανε...

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #257 on: August 29, 2007, 12:06:20 »
katarxin  einai apo xwrio ton serrwn an kseroun ekei kato den einai mesa apo serres !!

Stefanos

• Guest
« Reply #258 on: August 29, 2007, 15:01:23 »
oi ekproswpoi tou arampatzi einai opws leme me enan alvano pou petyxa sthn omonoia...

o arampatzis to poly na exei kana manager....allo den exei giati edw paizei kai katagetai oxi apo afrikh....

afou den anaferan o manager tou onoma tade, papas kai tipota allo

aytoi den ftaine, kapoioi malakes pou tous agorazoun kai den tous rixnoun mia sfaliara otan tous petyxainoun sto dromo....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #259 on: August 29, 2007, 17:51:08 »
το κακο ειναι οτι τα κοζια εχουν αλλαξει και τωρα δεν βαραει ο λαος...αλλα η μαφια--- στελλα  ;)...αλλα να γραψουν τετοια μαλακια δεν το περιμενα...μα ποτε ρε μαλακες προλαβε να στραβωσει...γραψτε την παπαρια σας σε κανα δυο μηνες....αλλα τη να λεει...δημοσιογραφια νομιζουν οτι κανουν, που ξυπνανε 12 η ωρα..περνουν 2 τηλ.και νομιζουν οτι δουλευουν ...τα λαμογια...και μετα σπανε πλακα με τον κοσμο,δοκιμαζοντας τον και βγαζοντας με το μυαλο τους θεματα...οι τεμπεληδες
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος