Author Topic: Στέλιος Ηλιάδης  (Read 12999 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

euboia4

• Guest
Απ: Στέλιος Ηλιάδης
« Reply #420 on: March 22, 2009, 12:02:24 »
Γεννημενος το 86 ηρθε στον ΠΑΟΚ σαν τεραστιο ταλεντο χωρις ομως να αποδωσει τα αναμενωμενα.
Ευκαιριες ειχε και μαλιστα πολλες και μεγαλα χρονικα διαστηματα ηταν βασικος.Τι να μας δειξει που δεν εχει δειξει μεχρι τωρα?
Η προοπτική ανάπτυξης που ισχυριζονται ορισμενοι τουλαχιστον ατυχες.
Η κακη ψυχολογια επιδη ειναι παγκιτης ακομη ενα μειον γιαυτον γιατι η καραμελα οτι στο εξωτερικο οι ομαδες στηριζουν τους νεους δεν ειναι και πολυ ορθη.Απλος σου δεινουν καποιες ευκαιριες και εαν δεν τις εκμεταλευτεις χανεσαι,επιδη οι μεγαλες ομαδες θελουν παιχτες με ψυχολογια νικητη,να μπαινουν στο αγωνιστηκο χωρο και να μασανε σιδηρα οχι να κλαψουριζουν που ειναι παγκιτες(συνεντευξη του πριν κανα 2μηνο)
Η θεση του ειναι νευραλγικης σημασιας για το συγχρονο ποδοσφαιρο και αυτη η ελλειψη τεχνικης και ψυχραιμιας τον καθηστουν μαλλον περιττο για ομαδα που θελει να κανει του χρονου πρωταθλητισμο και μια αξιολογη πορεια στην Ευρωπη.
Ηταν η συμπαθεια μου αλλα δεν ειχε την εξεληξη που θα τον εκανε παιχταρα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #421 on: March 22, 2009, 12:38:30 »
Παπαζογλου σε μας, ηλιαδης στο ληκι

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #422 on: March 23, 2009, 10:08:17 »
O Hλιάδης μου λένε, έχει κάνει ήδη την επιλογή του. Στο καλό και καλή συνέχεια στην καριέρα του

Diego-4

• Guest
« Reply #423 on: March 23, 2009, 11:28:44 »
..στο καλό και χαιρετίσματα στο αδελφάκι σου..τουλάχιστον εκεί θα παίζεις και κανένα 70 λεπτο..

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #424 on: March 23, 2009, 11:34:37 »
απλα στο καλο...
ουτως η αλλως μιλαμε για ενα παιδι που ποτε δεν δημιουργησε το παραμικρο προβλημα στην ομαδα μας και οποτε επαιξε δεν ηταν αδιαφορος....απλα απ'οτι φανηκε δεν μπορουσε παραπανω...αν και πραγματικα δεν πιστευω οτι θα παει στο σκουληκι..αλλα δεν με νοιαζει κιολας. πολυ πιθανο να πεσω εξω αλλα μια προσωπικη εκτιμηση κανω...
για το αδερφακι του ας μην ανοιξουμε το θεμα :cwm23:

DimNaoussa

• Guest
« Reply #425 on: March 30, 2009, 20:42:50 »
ο Στελακης θα παει στον ρουλη..

makptol

• Guest
« Reply #426 on: March 30, 2009, 20:47:32 »
  καλο παιδι παιδι ποτε δεν δημιουργησε προβλημα ....αλλα ρε στελιο αυτος ο αδερφος ειναι μεγαλο κολοπαιδο οχι γιατι
πουλαει αρειανοσυνη και καλα ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ και το κανει συνεχεια αυτο.....βαλτου λιγο μυαλο αν και μικροτερος
του μαλακα.....κατα τα αλλα του ευχομαι καλη επιτυχια στην καριερα του.....

makptol

• Guest
« Reply #427 on: March 30, 2009, 20:48:43 »
καλη επιτυχια στον στελιο οχι στο βλαμμενο τον αδερφο του εννοειται.... :)

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #428 on: March 30, 2009, 21:28:53 »
καλα ρε παιδια κ απο ολες τις ομαδες στο ρουλη βρηκε να παει? δεν καταλαβαινω!

DimNaoussa

• Guest
« Reply #429 on: March 30, 2009, 21:32:11 »
αφου ειναι ρουλης απλα δεθηκε με τον ΠΑΟΚ..ετσι μου παν και οι δυο εγκυρες πηγες μου..

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #430 on: March 30, 2009, 21:33:24 »
οκ αν ειναι ετσι παω πασο, τι να πω.

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #431 on: March 30, 2009, 22:15:09 »
Καλη συνέχεια στην καριέρα του , καλη επιτυχία στην νέα του ομάδα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #432 on: March 30, 2009, 22:29:50 »
To δευτερο σκελος της προτασης σου να θεωρησω οτι το εγραψες για βουντου??  ;D ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #433 on: March 30, 2009, 22:36:51 »
Καλη συνέχεια στην καριέρα του , κακη επιτυχία στην νέα του ομάδα

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #434 on: March 30, 2009, 22:57:17 »
εχω χασει επεισοδια η αποχαιρετατε παιχτη 9 ματς πριν τη ληξη της σεζον???

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #435 on: March 31, 2009, 00:52:37 »
αφου ειναι ρουλης απλα δεθηκε με τον ΠΑΟΚ..ετσι μου παν και οι δυο εγκυρες πηγες μου..

Ξέρω και εγώ άτομο που είναι δίπλα του, αποτελεί συνδεσμίτη στον σύνδεσμο που ανήκω και μου έχει πει ότι ουδέποτε ήταν οπαδός του σκουληκιού.
Ο Ηλιάδης έχει στα χέρια του πρόταση του ΠΑΟΚ για ανανέωση του συμβολαίου του. Το αν την δεχτεί ή την απορίψει είναι δικιά του απόφαση. Μέχρι τότε οφείλουμε να τον στηρίζουμε και να μην καλλιεργούμε πρακτικές που έκανα εγώ ο ίδιος στην περίπτωση παίκτη αντίπαλης ομάδας και είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για εμάς.
Όποιος θυμάται, θυμάται. Όταν τελειώσει το θέμα, θα σας το υπενθυμίσω με ντοκουμέντα, για να καταλάβετε τα αποτελέσματα πολιτικής που φέρνουν ίντριγκα, αμφισβήτηση, φαγωμάρα και μπορούν να εκπληρώσουν επιθυμίες μας.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #436 on: May 24, 2009, 23:33:10 »
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #437 on: May 25, 2009, 10:01:10 »
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Φερνάντο Σάντος, τον Ζήση Βρύζα και τον Θόδωρο τον Ζαγοράκη που έχουν τα κάκαλα και την εξυπνάδα να μην κρατάνε "μανιάτικα" σε κανέναν παίκτη. Αυτό δείχνει επαγγελματισμό που ούτε ο Βάζελος, ούτε ο Γαύρος διαθέτουν.....Ο Ηλιάδης έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι του με το περιβραχιόνιο της μεγαλύτερης ομάδας που αγωνίστηκε ποτέ κ απλά κατέδειξε οτι είναι ένας μετριότατος μέσος χωρίς τελική και πάσα που απλά τρέχει. Για μικρομεσαίες ομάδες, όπως η επόμενή του, είναι μια χαρά. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα....Μόνο μην τον δούμε σε καμιά παραλία baywatcher και αυτόν να παραμιλάει οτι δεν είναι καλά...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #438 on: May 25, 2009, 10:07:04 »
Alamana μήπως ξέρεις με ποιο σκεπτικό τον έχουνε κάνει πρόταση ανανέωσης? Δεν το λέω ειρωνικά με κάνει εντύπωση γιατι οι ευκαιρίες του φέτος ήτανε πολύ λίγες.

GeorgT

• Guest
« Reply #439 on: May 25, 2009, 11:08:05 »
Κρίμα, κρίμα τον ειχα ψιλά τον Στέλιο (ασφαλώς κ πιο ψιλά απο τον Μαλεζα) αλλα δεν μπόρεσε να κανει βήματα προόδου ωστε να καθιερωθεί στην ομάδα (κ δύσκολα θα βελτιωθεί κ στο μέλλον)