Ο Μπαλάφας πέρυσι ήταν πρώτος και στα κλεψίματα και στις κάρτες (σκληρό παιχνίδι). Το ότι λόγω σωματοδομής οι περισσότεροι εξ ημών προτιμούμε τον Ηλιάδη για αυτή τη θέση (επειδή με αυτήν τη σωματοδομή ταυτιζόμαστε, δηλαδή έχουμε πάνω κάτω το ίδιο συνηθισμένο σκαρί), δεν θα πρέπει να βαρύνει την προτίμησή μας.
Το οτι ηταν 1ος στα κλεψιματα καταρχας το λεν πολλοι αλλα δεν εχω δει πουθενα στοιχεια για τον καθε παικτη μας.Ενα λινκ θα βοηθουσε. Απτην αλλη ειναι λογικο. Την μιση χρονια μεχρι να ερθει ο βερον ηταν ο μονος στα χαφ που μπορουσε να κοψει.
Διπλα του ειχε κατι μουμιν κ κατι μπαιανο. Λογικο ειναι.
Αυτο που λες με την σωματοδομη και το σκαρι, ελα ρε φιλε, υαπρχει ανθρωπος που το σκεφτεται ετσι?
Δλδ αμα ερχοταν ο γκραβερσεν δεν θα μας εκανε επειδη ηταν τερας? τετοιες μλκιες δεν μπορω να ακουω, δεν μπορει να ισχυει τετοιο πραμα, πως το σκεφτηκες?Ολο εξυπναδες ειμαστε.
Όσο για τις μπαλιές του ψηλού, δεν είδες ούτε τα φιλικά που έπαιξε η ομάδα φέτος, ούτε το β´ ημίχρονο του ματς με τον ΟΦΗ. Γιατί θα θυμόσουνα κάτι 40μετρες μπαλιές ακριβείας που έβγαλε. Αυτό εμένα μου λέει πολλά για την ποιότητα του παίκτη Μπαλάφα. Κι ας τραγουδάνε όπως θέλουνε οι περισσότεροι εδώ μέσα (και όχι μόνο).
Δεν ειδα ρε φιλε, μονο εσυ ειδες, εδωσε 5 πασες σε 3 χρονια μετα απο 60 ματς και εγινε πασαδορος..
Ολοι προπονητες με ματι που κοβει γιναμε ξαφνικα, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΦΗ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΔΑ ΕΙΜΑΙ ΦΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.
3 μπαλιες εβγαλε με οφη και..?
Και στα δυσκολα με αεκ εβγαλε....καμία? 3 μπαλιες πισω στον κοντρερας εδωσε. και...?
Συνολικα τον βλεπω και οχι σε ενα ματς.
Όσο για τον Ηλιάδη, μπορεί να ακούγεται κάπως τρελλό ή ηλίθιο, αλλά πιστεύω ότι επειδή και ντρίπλα έχει και μπουκαδόρος είναι, του ταιριάζει περισσότερο η θέση του δεξιού εξτρέμ, αντί του Κονσεϊσάο (σαν στυλ). Έχει βρεθεί να παίζει σ' αυτήν τη θέση κατά τη διάρκεια αγώνων (αν θυμάμαι καλά σε ένα 5-2 με την Καλαμαριά, την πρώτη του χρονιά). Μακάρι να ανανεώσει γρήγορα. Τον πιστεύω.
Σαυτο συμφωνω αν και τον προτιμω στα χαφ.
Υγ. Μου την σπαει οταν ΠΑΟΚτσηδες το παιζουν εξυπνοι σε αλλους συνοπαδους τους και ειδικα μεσα απο φορουμ.