Author Topic: Στέλιος Ηλιάδης  (Read 13155 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Στέλιος Ηλιάδης
« Reply #300 on: September 03, 2008, 21:45:53 »
Παιδιά μη δημιουργούμε θέμα από το πουθενά. Ο μόνος λόγος που δεν υπέγραψε ακόμη ο Ηλιάδης είναι γιατί η ΠΑΕ είχε άλλα σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθεί και ο Βρύζας αυτές τις μέρες πήρε άδεια να ξεκουραστεί.
Σε λίγο καιρό θα λήξει το θέμα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #301 on: September 17, 2008, 00:07:17 »
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ-ΠΑΙΚΤΑΡΑ-ΨΥΧΑΡΑ-ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ παίκτη ο οποιός κάλυψε επάξια τα χιλιόμετρα του ΤΕΟ όταν έπαιζε ακόμα...........

Γιατί ρε Φερνάντο, αφού και σε κάλυψε και σε ικανοποίησε πέρσυ στο δεξί άκρο της άμυνας και μάλιστα χωρίς να δημιουργίσει ΠΟΤΕ πρόβλημα που δεν τον έβαλες ΠΟΤΕ στην ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΕΛΗΜΕΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑΚΟ...............ΚΑΙ ΛΕΩ ΡΕ ΦΕΡΝΑΝΤΟ.....ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ 18αδας...........??????

Μάγκες είναι μεγάλο κρίμα να ξεχνιέται ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ χανούμισας...........

ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ.........ΚΡΑΤΑ ΣΤΕΛΑΚΗ.............!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Callahan

• Guest
« Reply #302 on: September 17, 2008, 01:35:38 »
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ-ΠΑΙΚΤΑΡΑ-ΨΥΧΑΡΑ-ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ παίκτη ο οποιός κάλυψε επάξια τα χιλιόμετρα του ΤΕΟ όταν έπαιζε ακόμα...........

Τσαμπουκάς ναι, αλλά παιχταράς και ταλαντούχος? Όχι, ρε παιδιά. Για να δώσει σωστή πάσα πρέπει να πέσει φούρνος. Στα ίδα χάλια με το Μπαλάφα είναι.

makptol

• Guest
« Reply #303 on: September 17, 2008, 01:42:10 »
προς το παρον μονο τρεξιμο εχει παιδια δυστυχως.....

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #304 on: September 17, 2008, 01:59:12 »

Γιατί ρε Φερνάντο, αφού και σε κάλυψε και σε ικανοποίησε πέρσυ στο δεξί άκρο της άμυνας και μάλιστα χωρίς να δημιουργίσει ΠΟΤΕ πρόβλημα που δεν τον έβαλες ΠΟΤΕ στην ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΕΛΗΜΕΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑΚΟ...............ΚΑΙ ΛΕΩ ΡΕ ΦΕΡΝΑΝΤΟ.....ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ 18αδας...........??????

Μάγκες είναι μεγάλο κρίμα να ξεχνιέται ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ χανούμισας...........

ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ.........ΚΡΑΤΑ ΣΤΕΛΑΚΗ.............!

Kai apo tin dtigmi mallista pou sou lipi o pablo garcia kai dn exeis allon kofti ston paggo!!Ontos meggali malakia pou dn ton pire 18ada eidika se auto to mats!!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #305 on: September 17, 2008, 11:44:12 »
Παιδιά, για να είμαστε ειλικρινείς, τα 2 αμυντικά χαφ, οταν είναι καλά στην υγεία τους δύσκολα θα βγαίνουν απο την εντεκάδα, μιλάω για Βερόν και Pablito.Έχω την εντύπωση οτι ο Στελάκης θα πάρει ευκαιρίες, όταν η ομάδα βρει μπούσουλα κ θα θέλει να ξεκουράσει εναν απο τους δυο που είπα, τουλάχιστον σε εντός έδρας ματς ή σε ματς κυπέλλου.Το θέμα είναι να την αρπάξει απο τα μαλιά γιατί φέτος το ρόστερ είναι πλήρες κ η φανέλα πρέπει να ματώσει για να αποδείξουν τα παιδιά οτι αξίζουν την πρώτη ενδεκάδα.....Ελπίζω τα μυνήματα να τα παίρνει κ ο Ηλιάδης και ο Μπαλάφας....Η ομάδα φέτος, μετά απο 3 χρόνια δεν ξεκινάει με αυτούς να αναλάσσονται κ αν πραγματικά θέλουν κ μπορούν, είναι στο χέρι τους να αποδείξουν οτι αξίζουν την φανέλα του Αετού...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #306 on: September 17, 2008, 17:31:51 »
Εμενα αυτο με πειραζει με τον ηλιαδη.
Πολλοι λενε να αρπαξει την ευκαιρια.

Περσι που μπηκε 6 φορες και αυτες σαν αλλαγη οι μισες και σαν δεξι μπακ κιολας ηταν μια χαρα, τι αλλο να κανει? Δεν ειναι ροναλντινιο.

Αντιθετα ο μπαλαφινιο εβγαλε ολοκληρη σεζον, δλδ αυτος την αρπαξε την ευκαιρια..? Δεν μπορω να καταλαβω καποια πραματα.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #307 on: September 17, 2008, 17:37:28 »
Τσαμπουκάς ναι, αλλά παιχταράς και ταλαντούχος? Όχι, ρε παιδιά. Για να δώσει σωστή πάσα πρέπει να πέσει φούρνος. Στα ίδα χάλια με το Μπαλάφα είναι.

προς το παρον μονο τρεξιμο εχει παιδια δυστυχως.....

δυστυχως συμφωνα με τα παραπανω, ο χρησιμος παικτης δεν χανεται, οπως λεμε τα καλα παιδια δεν χανονται
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #308 on: September 17, 2008, 17:39:47 »
Το ότι δοκιμάστηκε σε άλλες θέσεις να σε χαροποιεί γιατί στον σημερινό ΠΑΟΚ ο Ηλιάδης δύσκολα θα παίξει αμυντικό χαφ εάν δεν υπάρχουν τραυματισμοί και κάρτες.
Να σε χαροποιεί επίσης γιατί είναι νέος και εάν δοκιμάζεται και σε άλλες θέσεις σημαίνει ότι ο προπονητής πιστεύει ότι μπορεί να τις μάθει.
Δεν είμαι καν σίγουρος ότι πρέπει να παίζει σαν αμυντικό χαφ.
Δηλαδή εάν παίζει στη θέση του Μπακαγιόκο χειρότερα από το συμπαθή έγχρωμο θα τα πάει;
Έχει χρόνο ο Ηλιάδης, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του είναι νομίζω δεδομένη. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι μιλάμε για έναν εκ των τριών αρχηγών του ΠΑΟΚ, και πιθανότατα τον μοναδικό από τους τρεις που θα έχουμε στην ομάδα και του χρόνου.
Ας μάθει σέντρες και κοντρόλ κι ας παίζει δεξί χαφ :)
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #309 on: September 17, 2008, 17:54:46 »
Πως θα μαθει μπάλα, στην προπονηση?
Μεσα απο τα ματς θα γινει καλυτερος και θα εξελιχθει μεσα σε συνθηκες αγωνων.
Οχι να παιχει ενα ματς στα 10 και να λεμε "να δεν επαιξε πάλι".

Ο μπαλαφινιο εκανε ολοκληρη σεζον, σιγουρα βοηθηθηκε και εξελιχθηκε. Εξαλου ουτε αυτος εδινε πασες αλλα ουτε εμαθε ακομα να δινει, εγω δεν βλέπω κανεναν λογο να επιμενει καποιος σε αυτον τον παικτη.
Οταν λεω ηλιαδη αμυντικο χαφ εννοω στην θεση του μπαλαφα και οχι βασικο φυσικα.

Βεβαια θα πειτε σωματικα προσοντα του μπαλαφινιο, μπορει να εχει αλλα δεν τα δειχνει και δεν τα εκμεταλευεται οποτε ειναι σαν να μην τα εχει.
Ετσι το βλέπω.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #310 on: September 17, 2008, 22:29:59 »
Ο μπαλαφινιο εκανε ολοκληρη σεζον, σιγουρα βοηθηθηκε και εξελιχθηκε. Εξαλου ουτε αυτος εδινε πασες αλλα ουτε εμαθε ακομα να δινει, εγω δεν βλέπω κανεναν λογο να επιμενει καποιος σε αυτον τον παικτη.
Οταν λεω ηλιαδη αμυντικο χαφ εννοω στην θεση του μπαλαφα και οχι βασικο φυσικα.

Βεβαια θα πειτε σωματικα προσοντα του μπαλαφινιο, μπορει να εχει αλλα δεν τα δειχνει και δεν τα εκμεταλευεται οποτε ειναι σαν να μην τα εχει.
Ετσι το βλέπω.

Ο Μπαλάφας πέρυσι ήταν πρώτος και στα κλεψίματα και στις κάρτες (σκληρό παιχνίδι). Το ότι λόγω σωματοδομής οι περισσότεροι εξ ημών προτιμούμε τον Ηλιάδη για αυτή τη θέση (επειδή με αυτήν τη σωματοδομή ταυτιζόμαστε, δηλαδή έχουμε πάνω κάτω το ίδιο συνηθισμένο σκαρί), δεν θα πρέπει να βαρύνει την προτίμησή μας. Όσο για τις μπαλιές του ψηλού, δεν είδες ούτε τα φιλικά που έπαιξε η ομάδα φέτος, ούτε το β´ ημίχρονο του ματς με τον ΟΦΗ. Γιατί θα θυμόσουνα κάτι 40μετρες μπαλιές ακριβείας που έβγαλε. Αυτό εμένα μου λέει πολλά για την ποιότητα του παίκτη Μπαλάφα. Κι ας τραγουδάνε όπως θέλουνε οι περισσότεροι εδώ μέσα (και όχι μόνο).

Όσο για τον Ηλιάδη, μπορεί να ακούγεται κάπως τρελλό ή ηλίθιο, αλλά πιστεύω ότι επειδή και ντρίπλα έχει και μπουκαδόρος είναι, του ταιριάζει περισσότερο η θέση του δεξιού εξτρέμ, αντί του Κονσεϊσάο (σαν στυλ). Έχει βρεθεί να παίζει σ' αυτήν τη θέση κατά τη διάρκεια αγώνων (αν θυμάμαι καλά σε ένα 5-2 με την Καλαμαριά, την πρώτη του χρονιά). Μακάρι να ανανεώσει γρήγορα. Τον πιστεύω.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #311 on: September 18, 2008, 00:07:06 »
Ο Μπαλάφας πέρυσι ήταν πρώτος και στα κλεψίματα και στις κάρτες (σκληρό παιχνίδι). Το ότι λόγω σωματοδομής οι περισσότεροι εξ ημών προτιμούμε τον Ηλιάδη για αυτή τη θέση (επειδή με αυτήν τη σωματοδομή ταυτιζόμαστε, δηλαδή έχουμε πάνω κάτω το ίδιο συνηθισμένο σκαρί), δεν θα πρέπει να βαρύνει την προτίμησή μας.
Το οτι ηταν 1ος στα κλεψιματα καταρχας το λεν πολλοι αλλα δεν εχω δει πουθενα στοιχεια για τον καθε παικτη μας.Ενα λινκ θα βοηθουσε. Απτην αλλη ειναι λογικο. Την μιση χρονια μεχρι να ερθει ο βερον ηταν ο μονος στα χαφ που μπορουσε να κοψει.
Διπλα του ειχε κατι μουμιν κ κατι μπαιανο. Λογικο ειναι.
Αυτο που λες με την σωματοδομη και το σκαρι, ελα ρε φιλε, υαπρχει ανθρωπος που το σκεφτεται ετσι?
Δλδ αμα ερχοταν ο γκραβερσεν δεν θα μας εκανε επειδη ηταν τερας? τετοιες μλκιες δεν μπορω να ακουω, δεν μπορει να ισχυει τετοιο πραμα, πως το σκεφτηκες?Ολο εξυπναδες ειμαστε.
Όσο για τις μπαλιές του ψηλού, δεν είδες ούτε τα φιλικά που έπαιξε η ομάδα φέτος, ούτε το β´ ημίχρονο του ματς με τον ΟΦΗ. Γιατί θα θυμόσουνα κάτι 40μετρες μπαλιές ακριβείας που έβγαλε. Αυτό εμένα μου λέει πολλά για την ποιότητα του παίκτη Μπαλάφα. Κι ας τραγουδάνε όπως θέλουνε οι περισσότεροι εδώ μέσα (και όχι μόνο).
Δεν ειδα ρε φιλε, μονο εσυ ειδες, εδωσε 5 πασες σε 3 χρονια μετα απο 60 ματς και εγινε πασαδορος..
Ολοι προπονητες με ματι που κοβει γιναμε ξαφνικα, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΦΗ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΔΑ ΕΙΜΑΙ ΦΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.
3 μπαλιες εβγαλε με οφη και..?
Και στα δυσκολα με αεκ εβγαλε....καμία? 3 μπαλιες πισω στον κοντρερας εδωσε. και...?
Συνολικα τον βλεπω και οχι σε ενα ματς.
Όσο για τον Ηλιάδη, μπορεί να ακούγεται κάπως τρελλό ή ηλίθιο, αλλά πιστεύω ότι επειδή και ντρίπλα έχει και μπουκαδόρος είναι, του ταιριάζει περισσότερο η θέση του δεξιού εξτρέμ, αντί του Κονσεϊσάο (σαν στυλ). Έχει βρεθεί να παίζει σ' αυτήν τη θέση κατά τη διάρκεια αγώνων (αν θυμάμαι καλά σε ένα 5-2 με την Καλαμαριά, την πρώτη του χρονιά). Μακάρι να ανανεώσει γρήγορα. Τον πιστεύω.
Σαυτο συμφωνω αν και τον προτιμω στα χαφ.

Υγ. Μου την σπαει οταν ΠΑΟΚτσηδες το παιζουν εξυπνοι σε αλλους συνοπαδους τους και ειδικα μεσα απο φορουμ.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #312 on: September 18, 2008, 00:15:57 »
Ρε σατο....δεν είπε κανείς ότι ο Μπαλάφας είναι παικταράς.....και με αυτά που λες....που θες να καταλήξεις.....? ότι πρέπει να τον βρίζει το γήπεδο μόνον αυτόν.....?

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #313 on: September 18, 2008, 00:24:32 »
Εγω την αποψη μου για τον ηλιαδη ειπα πιο πανω και επειτα απαντησα στον egoist.
Αναγκαστικά συγκρινω ηλιαδη-μπαλαφα γιατι θεωρω πως και οι 2 υπαρχουν για την ιδια θεση.

Δεν λεω να τον κραζουμε, εξαλου στο γηπεδο ποτε δεν κραζω, αλλη ειναι η δουλεια στο γηπεδο.
Απλά εφαγα πεσιμο οτι δεν ειδα τα ματς του ΠΑΟΚ

Το να υποστηριζουμε κατι απο αντιδραση σε καποιου αλλου τα λεγομενα δεν λεει κατι.
Αυτο που πιστευω εγραψα.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #314 on: September 18, 2008, 00:46:24 »

πες τα!!!!!!!!οχι αλλο κονσειασαο δεν παλευεται.....τουλαχιστον 3 σεντρες απο καλη θεση στα περιστερια!!!!!προτιμω εκει ηλιαδη η λακη....!!!!

εχουμε ματια και βλεπουμε!!!!!!

τα ονοματα δεν παιζουν μπαλα....αν τα κανε αυτα ο λακης θα τον ειχαμε φαει ζωντανο.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

soumpasiotis

• Guest
« Reply #315 on: September 18, 2008, 01:09:43 »
re paidia eleos..o santos na min ton protimaei kati tha kserei..emeis kseroume kalitera?kathe mera aytos douleyei tin omada keinai k xronia proponitis me megali poroipiresia se megales omades....les na kseroume kalitera?

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #316 on: September 18, 2008, 01:27:02 »
Ο Μπαλάφας πέρυσι ήταν πρώτος και στα κλεψίματα και στις κάρτες (σκληρό παιχνίδι). Το ότι λόγω σωματοδομής οι περισσότεροι εξ ημών προτιμούμε τον Ηλιάδη για αυτή τη θέση (επειδή με αυτήν τη σωματοδομή ταυτιζόμαστε, δηλαδή έχουμε πάνω κάτω το ίδιο συνηθισμένο σκαρί), δεν θα πρέπει να βαρύνει την προτίμησή μας.

Το οτι ηταν 1ος στα κλεψιματα καταρχας το λεν πολλοι αλλα δεν εχω δει πουθενα στοιχεια για τον καθε παικτη μας.Ενα λινκ θα βοηθουσε. Απτην αλλη ειναι λογικο. Την μιση χρονια μεχρι να ερθει ο βερον ηταν ο μονος στα χαφ που μπορουσε να κοψει.
Διπλα του ειχε κατι μουμιν κ κατι μπαιανο. Λογικο ειναι.

http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2007_08/aeteam.asp?t=06
kai

http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2007_08/aepltot.asp?s=08

Αυτο που λες με την σωματοδομη και το σκαρι, ελα ρε φιλε, υαπρχει ανθρωπος που το σκεφτεται ετσι?
Δλδ αμα ερχοταν ο γκραβερσεν δεν θα μας εκανε επειδη ηταν τερας? τετοιες μλκιες δεν μπορω να ακουω, δεν μπορει να ισχυει τετοιο πραμα, πως το σκεφτηκες?Ολο εξυπναδες ειμαστε.

Είμαστε, είμαστε...
Όσο για τις μπαλιές του ψηλού, δεν είδες ούτε τα φιλικά που έπαιξε η ομάδα φέτος, ούτε το β´ ημίχρονο του ματς με τον ΟΦΗ. Γιατί θα θυμόσουνα κάτι 40μετρες μπαλιές ακριβείας που έβγαλε. Αυτό εμένα μου λέει πολλά για την ποιότητα του παίκτη Μπαλάφα. Κι ας τραγουδάνε όπως θέλουνε οι περισσότεροι εδώ μέσα (και όχι μόνο).

Δεν ειδα ρε φιλε, μονο εσυ ειδες, εδωσε 5 πασες σε 3 χρονια μετα απο 60 ματς και εγινε πασαδορος..
Ολοι προπονητες με ματι που κοβει γιναμε ξαφνικα, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΦΗ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΔΑ ΕΙΜΑΙ ΦΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.
3 μπαλιες εβγαλε με οφη και..?
Και στα δυσκολα με αεκ εβγαλε....καμία? 3 μπαλιες πισω στον κοντρερας εδωσε. και...?
Συνολικα τον βλεπω και οχι σε ενα ματς.

Σε είπα εσένα ή κάποιον άλλο φυτό; Εμπαθής προφανώς και είσαι με τον παίκτη. Φυτό όμως πέρα από αυτούς που υποστήριζαν τον Τζον Γου δεν έχω πει κανέναν ΠΑΟΚτση...
Δεν υποστήριξα ότι είναι παικταράς. Είπα ότι είναι πάρα πολύ καλύτερος από αυτό που εσύ και κράχτες σαν κι εσένα λένε (ναι, σε είπα κράχτη).
Όσο για το ματς με την αεκ το περίμενα, ειδικότερα άμα δεν ήταν 3-0 στο 30´. Θα φροντίζατε οι γνωστοί άγνωστοι γι' αυτό. Αντί να βοηθάτε την ομάδα, πάτε να κράξετε άμα δεν πατάμε τον αντίπαλο.

Σαυτο συμφωνω αν και τον προτιμω στα χαφ.

Χαίρομαι.

Υγ. Μου την σπαει οταν ΠΑΟΚτσηδες το παιζουν εξυπνοι σε αλλους συνοπαδους τους και ειδικα μεσα απο φορουμ.

+1

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #317 on: September 18, 2008, 02:35:14 »
Gianni xalara re...

Simfwnw oti o Swtiris exei lampro mellon arkei na to katalavei kai aftos (kai pistevw oti to exei katalavei). Afto me tis statistikes to vlepw verese. Gia paradeigma o balafas itan perisi prwtos sta klepsimata alla kai prwtos sta la9i...

Apo ekei kai pera o ka9enas exei tin apopsi tou. H dikia mou apopsi einai oti opoios 9elei o Santos as paizei. H apaitisi mou apo afton omws 9a einai na matwnei tin fanela. Mono afto. Sta arxidia mou an einai o Iliadis (pou ton goustarw san paixti) i' o Balafas (pou episis goustarw san paixti). O Santos gnwrizei kalitera apo ton ka9ena mas poios aksize kai poios oxi,

Apla na min paizoune kai oi dio taftoxrona san amintika xaf....den antexw na tous ksanadw mazi....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #318 on: September 18, 2008, 02:36:17 »
Apla na dior9wsw oti gia 2 la9i den einai prwtos o Balafas....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

chiltsid

• Guest
« Reply #319 on: September 18, 2008, 04:49:26 »
exoun kourasei afantasta ta dyo themata santos kai mpalafas.
afiste epitelous tous anthropous na kanoun avto,gia to opoio plironontai!

ego goustaro afantasta syzitisei me epipedo,gia ta panta.alla to na krazeis synexeia tous idious kai tous idious,kourazei.
syzitiseis prepei na ginontai,alla re paidia exei katantisei adia pia,avto to askopo kraximo kai oi xaraktirismoi(edo kai sto gipedo).

pes tin gnomi sou,kane dialogo me ton allon kai as min allaxeis gnomi sto telos.
as kratisoume epitelous ena epipedo kai emeis,perysi tous kraksame,tous brisame alla tous axize.fetos giati pali ta idia dixos logo?

tha to ksana grapso,oso enas paiktis foraei tin fanela tou PAOK,PREPEI  na ton stirizoume oste na mporesei kai avtos na dosei to kalytero pou mporei.
me to na ton gouxarizeis kai na ton brizeis,den kaneis kako mono se avton alla pio poly stin omada!