Author Topic: Στέλιος Ηλιάδης  (Read 13086 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Στέλιος Ηλιάδης
« Reply #280 on: March 31, 2008, 14:41:09 »
έχει την καλύτερη φυσική κατάσταση από όλους τους παίκτες μας και κορμί για αμυντικό χαφ αλλά δεν είναι ψύχραιμος καθόλου. Όταν έπαιζε εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση που αγχωνόταν εύκολα και έκανε συνεχώς βιαστικές κινήσεις και λάθη

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #281 on: March 31, 2008, 14:43:33 »
PAIDIA....O MONOS POU STATHIKE DIPLA STON TEO KAI TON KSELASPWNE ME TREXIMATA HTAN O ILIADIS....min ton adikite kai seissss.....exei parei tis ligoteres eukairies!!!!!!SAN AMINTIKO XAF....TON EXOUNE MAMISEI ....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

bagos1

• Guest
« Reply #282 on: March 31, 2008, 15:00:09 »
genikos exoume gamisei fetos ola ta amuntika half min ksexnate ton orfano pou epekse mono enan agona kai auton san stoper eleos pia...............

antongio

• Guest
« Reply #283 on: March 31, 2008, 15:43:32 »
giati o melishs?panw ap ola xafara kai meta kalos s,oles tis alles 8eseis!

parepiptontws kai asxeto:are poutana htta gkrinia pou koubalas...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #284 on: March 31, 2008, 20:46:34 »
http://www.sport24.gr/html/ent/737/ent.227737.asp

ΠΑΟΚ
Ηλιάδης: "Μοναδικός λαός"

Δημοσίευση: 31 Μαρτίου 2008 18:54

Την πεποίθηση του ότι την επόμενη χρονιά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για τον ΠΑΟΚ εξέφρασε με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος εξήρε τη μεγάλη συμπαράσταση του κόσμου προς την ομάδα του "Δικεφάλου" στην διάρκεια της φετινής χρονιάς.

"Το διάστημα των έξι εβδομάδων ήταν πολύ μεγάλο χωρίς αφού ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο με απαιτήσεις", τόνισε ο Ηλιάδης με αφορμή την χθεσινή νίκη επί του Ατρόμητου στο γήπεδο της Τούμπας ενώ όσον αφορά την συγκομιδή της ομάδας στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Super League είπε: "Σίγουρα τη φετινή χρονιά τα εκτός έδρας ματς μας έκαναν κακό, αφού ήμασταν πολύ κακοί και δεν πήραμε αποτελέσματα. Φταίει αυτό δε μεγάλο βαθμό για την κακή μας πορεία. Δεν υπήρχε ψυχολογικό βάρος, αλλά σίγουρα υπάρχει πίεση. Ωστόσο είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να την ξεπερνάμε. Η φετινή πάντως ήταν η πιο δύσκολη χρονιά".

Όσο για την συνέχεια της χρονιάς είπε: "Υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια και θέλουμε 9 βαθμούς, αφού έχουμε μείνει πολύ πίσω", με τον Ηλιάδη να μην έκρυψε πως: "Βέβαια στον ΠΑΟΚ δεν αρμόζει να κυνηγάει την 5η θέση. Δεν υπάρχει θέμα αδιαφορίας".

Επιστρέφοντας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δήλωσε: "Με τον Ατρόμητο το γκολ ήρθε σε καλό χρονικό σημείο και μετά το κρατήσαμε με έξυπνη τακτική. Χωρίς θέαμα, αλλά ο κόσμος ευχαριστήθηκε με τη νίκη", κι όσο για τον ίδιο είπε: "Προσωπικά προσπαθώ στις προπονήσεις, για να είμαι έτοιμος συνέχεια και να παίξω όταν θα μου δοθεί η ευκαιρία. Πιστεύω ότι πήρα την ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής μου".

Για την χρονιά που ακολουθεί ο Ηλιάδης τόνισε πως: "Η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ σημαντική για μας. Φέτος ήταν μια μεταβατική περίοδος για τον ΠΑΟΚ, μια χρονιά εξυγίανσης. Του χρόνου όμως οι απαιτήσεις θα ανέβουν, ο πήχης θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια πιο ψηλά", για να προσθέσει πως: "Φέτος ήταν και θέμα χημείας στο αγωνιστικό, κι αυτό γιατί δεν δουλέψαμε με τον κ. Σάντος στην προετοιμασία, αφού ήρθε μετά. Θέλει χρόνο για να φανεί η δουλειά του. Μετά την προετοιμασία, τα πράγματα θα είναι καλύτερα".

Κι όσο για τον Φερνάντο Σάντος ο Ηλιάδης είπε: "Ο προπονητής είναι δίκαιος και αυτό φαίνεται από τις επιλογές του. Στη ζωή όποιος δουλεύει δικαιώνεται, κι έτσι και στο ποδόσφαιρο".

Τέλος με αφορμή την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και όχι μόνο τόνισε: "Χθες στην Τούμπα ήταν η καλύτερη ατμόσφαιρα, από άποψης παλμού. Αυτό που συμβαίνει με τη συμπαράσταση του κόσμου είναι εκπληκτικό. Σε καμιά άλλη ομάδα του πλανήτη δε γίνεται αυτό. Η ομάδα 9η, χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και η συμπαράσταση είναι μεγάλη".
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Photis

• Guest
« Reply #285 on: March 31, 2008, 21:33:35 »
O Ilidadis x8es itane sovaros kai o kaliteros mas paixtis sto gipedo.Ekane elaxistes pases la8osenw monoapo ti plevr tou apeilousameidiws to 1o imixrono

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #286 on: April 01, 2008, 21:45:06 »
tou a3izi na mini nomizo.....e3allou na tou do8oun eukeries....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #287 on: April 01, 2008, 23:04:44 »
εχω αρχισει να πιστευω οτι καλως παιζει εκει που τον βαζει ο πορτογαλος.και ειμαι περιεργος να τον δω και σαν χαφ δεξια
νομιζω οτι την εχει κι αυτη την θεση.κι εχει ξαναπαιξει εκει επι κωστικου(δεξι χαφ).

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #288 on: April 01, 2008, 23:44:18 »
εχω αρχισει να πιστευω οτι καλως παιζει εκει που τον βαζει ο πορτογαλος.και ειμαι περιεργος να τον δω και σαν χαφ δεξια.....

.-
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

zagorakis

• Guest
« Reply #289 on: July 10, 2008, 17:43:24 »
Ηλιάδης: "Διάθεση και μαχητικότητα"
Αισιόδοξος για την νέα χρονιά του ΠΑΟΚ, ήταν στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Στέλιος Ηλιάδης.
Λίγο μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο του Ντόορβερθ της Ολλανδίας ο Στέλιος Ηλιάδης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου. Για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, τους στόχος της ομάδας σε αυτήν, τον δικό του ρόλο μετά την εμφάνισή του στο χθεσινό πρώτο φιλικό με την Βόρντεν αλλά και τον Φερνάντο Σάντος.

"Σίγουρα φέτος η ομάδα ξεκινάει με πολύ αισιοδοξία. Προσωπικά είναι η πιο δύσκολη προετοιμασία που κάνω από θέμα κούρασης", παραδέχθηκε αρχικά ο Ηλιάδης που σε ερώτηση για την χθεσινή του εμφάνιση στο πρώτο φιλικό με την ερασιτεχνική Βόρντεν και το γκολ του στο χθεσινό 9-0 απάντησε: "Πιστεύω ότι αυτός θα είναι ο ρόλος μου τη νέα χρονιά με τον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου".

Επανερχόμενος στους μέχρι τώρα ρυθμούς του φετινού βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Ντόορβερθ της Ολλανδίας σε σύγκριση με τις άλλες τρεις που έχει ζήσει ο Ηλιάδης τόνισε: "Δεν είδα τόσα χρόνια τόσο σκληρή δουλειά και επίπονη προπόνηση. Ότι και να πούμε είναι λίγο. Θα μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο. Το έχουμε καταλάβει όλοι ότι οι ευθύνες είναι φέτος πολύ μεγάλες. Και εμείς έχουμε απαιτήσεις όπως και ο κόσμος επίσης".

Σε ερώτηση για την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Ηλιάδης απάντησε: "Σίγουρα κανένας μας στην ομάδα δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την περσινή χρονιά. Θα πρέπει να την αφήσουμε όμως στο παρελθόν. Ήδη έχουν αλλάξει πάρα πολλά και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς".

Όσο για την σημασία του χθεσινού 9-0 επί της ερασιτεχνικής Βόλντεν στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας τόνισε πως: "Σίγουρα μας ανεβάζει την ψυχολογία μας αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρσι στο πρώτο μας φιλικό είχαμε χάσει με 7-0", ενώ για τον συναγωνισμό κατάκτησης μιας θέσης στην βασική ενδεκάδα σχολίασε: "Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Αν δεν υπάρχει εξάλλου ανταγωνισμός δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους και είναι καλό να είναι υγιής".

Κι όσο για τον ίδιο και την δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ της προσεχής αγωνιστικής περιόδου σχολίασε: "Εγώ όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ να δουλεύω στις προπονήσεις. Δεν μπορώ να βάλω την φανέλα και να μπω μέσα. Περιμένω να πάρω κάποια εντολή. Έχω και εγώ τις ευθύνες μου αλλά πιστεύω ότι άξιζα περισσότερες ευκαιρίες", κι όσο για την θέση του είπε: "Όταν παίζεις στα 10 από τα 20 παιχνίδια σε άλλη θέση αποσυντονίζεσαι. Σε όποια θέση μου ζητηθεί θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Στην θέση του αμυντικού χαφ μπορώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Όπως και να έχει όποιος και αν είναι σε καλή κατάσταση θα παίζει. Μακάρι να πάνε όλα καλά για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές στην ομάδα αλλά και τα νεαρά παιδιά μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες".

Για την σημασία της παρουσίας των Ζήση Βρύζα και Γιώργου Γεωργιάδη στα διοικητικά πόστα της ομάδας στην επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης της ποδοσφαιρικής τους καριέρας ο Ηλιάδης δεν έκρυψε πως: "Όταν κάποιος παίκτης σταματάει πρόσφατα όπως οι Βρύζας και Γεωργιάδης αλλάζει ο τρόπος επικοινωνίας. Είναι σαν να είμαστε μία οικογένεια όλοι μας".

Σε ερώτηση για την παρουσία 15.000 φιλάθλων της ομάδας στην "πρώτη" προπόνηση για την νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και την σχεδόν πώληση 14.000 εισιτηρίων διαρκείας τόνισε: "Χαιρόμαστε αφάνταστα. Πιστεύω ότι δεν έχει τέτοια δυναμική καμία άλλη ομάδα. Καμία ομάδα που δεν έχει πάρει τίτλο τόσο καιρό είναι αδιανόητο. Μαζί με τον κόσμο θα πετύχουμε πολλά", κι όσο για τους στόχους της προσεχής αγωνιστικής περιόδου είπε: "Ο στόχος που θέσαμε εξ αρχής είναι η έξοδός μας στο Κύπελλο UEFA κι ότι έρθει από εκεί και πέρα θα είναι καλοδεχούμενο. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι λίγο νωρίς ακόμα να πούμε πως θα παίξουμε την νέα χρονιά. Μέσα στον επόμενο μήνα θα δούμε".

Τι ζητάει όμως ο Φερνάντο Σάντος από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο; "Διάθεση και μαχητικότητα μας ζητάει ο προπονητής μας", απάντησε σχετικά ο Ηλιάδης και πρόσθεσε: "Θέλουμε να μην δεχόμαστε γκολ και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να σκοράρουμε", ενώ υπογράμμισε πως: "Οι παλιότεροι στην ομάδα πρέπει να βάλουμε στο κλίμα της ομάδας και τους νέους κάτι που δεν θα είναι δύσκολο αφού όλοι είναι φοβεροί χαρακτήρες".

Ο Ηλιάδης δεν έκρυψε πως: "Όλοι θέλουμε να πάρουμε έναν τίτλο. Δεν θέλουμε όμως να κάνουμε λαϊκισμούς. Το να πάρουμε το πρωτάθλημα είναι μακρινό. Το Κύπελλο όμως είναι εφικτό και θα το κυνηγήσουμε φέτος σε αντίθεση με πέρσι που είχαμε αποκλειστεί πρόωρα", για να επισημάνει πως: "Σίγουρα ο ΠΑΟΚ μπορεί να μειώσει την διαφορά από την κορυφή και πιστεύω ότι τώρα ξεκινήσαμε", ενώ τέλος σε ερώτηση για τον Φερνάντο Σάντος παραδέχθηκε πως: "Έχετε δίκιο ότι ο Σάντος είναι διαφορετικός".

http://www.sport24.gr/html/ent/364/ent.242364.asp

GeorgT

• Guest
« Reply #290 on: August 01, 2008, 16:46:55 »
Πρόταση και στον Ηλιάδη

Μετά τον Χρήστο Αραμπατζή και τον Σωτήρη Μπαλάφα ήρθε και η σειρά του Στέλιου Ηλιάδη να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, που λήγει το 2009. Χθες ο Ηλιάδης συναντήθηκε με τον Ζήση Βρύζα είχαν μια πρώτη συζήτηση και φαίνεται να είναι θετικός στην προοπτική να ανανεώσει το συμβόλαιό του για τέσσερα χρόνια. Για το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων των τριών Ελλήνων ποδοσφαιριστών μίλησε χθες και ο Θοδωρής Ζαγοράκης που μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι... «Οι προτάσεις για τις ανανέωσεις των συμβολαίων των Ελλήνων παικτών έγιναν ώστε ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει έναν κορμό από παίκτες που θα είναι πολλά χρόνια στην ομάδα, είτε αγωνίζονται ως βασικοί είτε όχι.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1252120

απο τους νεαρούς παίχτες ηταν πάντα το πουλέν μου, δε ξέρω τον πιστευω πάρα πολύ κ αν  βελτιωθεί σε μερικα ζητήματα μπορει να γινει πολυ ολοκληρωμένος παίχτης

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #291 on: August 01, 2008, 16:51:45 »
Για Αμ Χαφ είναι κόντος αλλά αυτο που έχει καλό ειναι κατοχή μπάλας και τρίπλα.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #292 on: August 01, 2008, 16:58:51 »
Πρέπει να δουλέψει στην μεταβίβαση της μπάλας σε ρυθμούς αγώνα και πρέσινγκ. Πολλές φορές μου δίνει την εντύπωση ότι φοράει ανάποδα τα παπούτσια του, επειδή πάνω στην φάση την στέλνει στο πουθενά.
Καθαρό μυαλό χρειάζεται και να σταματήσει να είναι επιπόλαιος.
Δεν χρειάζεται να θέλει να κάνει πράγματα που δεν μπορεί. Ας κάνει καλά μόνο όσα μπορεί, ας τα τελειοποιήσει και αργότερα ας προσπαθήσει για κάτι παραπάνω.
gdaou
"γάβροι=κότες"

giannis80

• Guest
« Reply #293 on: August 01, 2008, 17:21:42 »
Καλώς ή κακώς εγώ προσωπικά τον συγκεκριμένο παίκτη δεν τον πιστεύω.Όχι οτι το ρίχνω στο ανάθεμα το παιδί όπως έκανα με ηλία χαραλάμπους,αλλά δεν νομίζω οτι θα βελτιώσει τις τραγικές του ικανότητες μεταβίβασης.Μακάρι να κάνω λάθος,αλλά τέτοιες βελτιώσεις τις κάνεις στα 18-19-20, κάθεσαι μετά το τέλος της προπόνησης και κάνεις έξτρα κανά μισάωρο να βελτιωθείς,συζητάς με τον προπονητή σου για τις αδυναμίες και πως να τις βελτιώσεις κτλ.Κλασσική περίπτωση έλληνα ποδοσφαιριστή που βαριέται μου θυμίζει.Πάμε κάνουμε 1,5 ώρα προπόνηση κια αυτό ήταν.Θαρρείς και κουράζονται.Είναι το μοναδικό επάγγελμα στον κόσμο που 22 ώρες ημερησίως ξεκουράζεσαι.Κουράσου μία επιπλέον ώρα για να δεις τα αποτελέσματα χρόνο με τον χρόνο. Ο ηλιάδης όπως ήταν όταν ήρθε,έτσι είναι και τώρα.Μακάρι να κάνω λάθος και το παιδί να βελτιωθεί.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #294 on: August 01, 2008, 21:58:29 »
Ειναι, μαζι με τον αραμπατζη, ο μονος απο τους ελληνες μας που ψιλοαντεχα να βλεπω.
Ειναι γρηγορος, καλος κοφτης, ανακατωσουρας μπουκαδορος και σχετικα μαχητικος.
Αν δουλευε και την πασα του και την εκανε λιιιγο υποφερτη και εβγαζε ακομα πιο πολυ τσαμπουκα στο γηπεδο, θεωρω οτι θα μπορουσε να γινει ενας μικρος γκατουζο. Εχει το στυλακι.
Για το θεμα του υψους δε συμφωνω (βλ.γκατουζο).
Για το θεμα της ελλειψης επαγγελματικης ευσυνειδησιας στις προπονησεις και οχι μονο, κοινως βαρεμαρα, συμφωνω.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #295 on: August 06, 2008, 08:03:17 »
Με την διαφορά οτι ο Γκατουζο ξέρει να χρησιμοποιεί το σώμα του.

bagos1

• Guest
« Reply #296 on: September 02, 2008, 16:10:43 »
paidia me ton hliadi prokuptei 8ema exoune kalesei apo tin pae olous tous nearous gia ananeoseis sumvolaion kai o Hliadis klotsaei xoris kan na te8oune oikonomikoi oroi den kserw ama 8elei na petuxei kati me autin tin taktiki alla as to ksanaskeftei ligo to palikaraki

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #297 on: September 02, 2008, 16:13:02 »
opois 8elei, opoios de 8elei kserei o zagor pws ginontai ta koumanta  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #298 on: September 02, 2008, 16:21:17 »
ποτε ληγει το συμβολαιο του?
παντως φυσικο ειναι να μην θελει να μεινει οταν δεν παιζει αφου ξερει οτι οταν θα τελειωσει το συμβολαιο του σε καμια βεροια θα καταληξει με 40000 ευρω.
και φυσικο ειναι οταν υπαρχουν παιχτες οπως ο γκαρσια κι ο βερον στην ομαδα να θεωρειται αλλαγη.
αν δεν θελει να ανανεωσει ας φερει προταση που να ικανοποιει την παε κι ας φυγει

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #299 on: September 03, 2008, 10:04:58 »
Σύντομα αναμένεται ο Στέλιος Ηλιάδης να ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Το τωρινό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και θα υπογράψει για κάποια περαιτέρω χρόνια. Αν υπογράψει μέχρι την 31η Δεκεμβρίου, τότε έχει το δικαίωμα βάσει νόμου να συνεχίσει την καριέρα σε άλλο σύλλογο από το καλοκαίρι.

http://www.sport-fm.gr/article/145053