Θα σου απαντήσω φίλε μόνο σε αυτό το τόπικ. Άμα είναι να μιλήσεις με βιβλιογραφία επιστημονική και όχι "Λιακοπούλεια", κάντο. Μπορεί να μάθουμε κι εμείς κάτι. Ειδάλλως, άσε τις φωνασκίες για το γήπεδο. Θα μας χρειαστούν περισσότερο εκεί.
Ποια απάντηση; Δεν είδα να γράφεις τίποτα που να διαψεύδει αυτά που έγραψα. Η δικιά σου "επιστημονική" βιβλιογραφία που να αποδυκνείει το αντίθετο που είναι; Και αν με συγκρίνεις με τον Λιακόπουλο ξανά, τότε θα πέσει μπινελίκι πραγματικά.
Κλασσικός "προοδευτικός", δεν γράφει τίποτα για την δικιά του άποψη (αν έχει) και αντί να μπει σε διάλογο πετά τις μπιχτές που του έμαθαν νομίζωντας οτι αποστόμωσε τον άλλον. Πάλι καλά που δε με κατηγόρησε και για λαϊκισμό...
Επειδή δεν είμαι εδώ ούτε για να δίνω μαθήματα ιστορίας, ούτε για να πουλάω βιβλία, ούτε για να περνώ πολιτικές απόψεις, πήγαινε στη βιβλιοθήκη, δανείσου Βυζαντινά χρονικά, δανείσου αρχαίες γεωγραφίες, διάβασέ τα (αν μπορείς, αν όχι δανείσου μεταφράσεις) και βρες από που και πότε μας ήρθαν οι Αλβανοί. Δε σου δίνω ονόματα και τίτλους, η έρευνα είναι αυτό που μετρά αφού θέλεις να έχουμε και επιστημονική προσέγγιση.
ΥΓ. Δεν είμαι φίλος σου. Ούτε "φωνάσκω". Και ούτε πρόκειται να σου ξαναπαντήσω, γιατί χάνω την ώρα μου. Άμα θέλεις να ανταλλάζουμε συνθήματα και φιλοφρονήσεις χωρίς ουσία, υπάρχουν και τα πμ.