«Ζαγοράκη προχώρα»
«Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Πρέπει να την αρπάξει από τα... μαλλιά για να μπορέσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο». Η συγκεκριμένη φράση είναι χιλιοειπωμένη και δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση. Από τη στιγμή, όμως, που βγήκε από τα χείλη της
Ιωάννας Κουταλίδου, τότε τα πάντα αλλάζουν.
Διότι δεν είναι και τόσο συχνό μια τραγουδίστρια να έχει άποψη επί αθλητικών θεμάτων και, μάλιστα, να είναι σε θέση να προχωρήσει και σε περαιτέρω αναλύσεις. Κι όμως η σέξι Ιωάννα όχι απλά γνωρίζει καλά τα τεκταινόμενα στο «δικέφαλο» του Βορρά, αλλά δεν διστάζει να τα λέει, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα. «Η αλλαγή διοικητικού καθεστώτος ήταν αναγκαία στην ομάδα. Διότι δεν ήταν τυχαίες οι αντιδράσεις των οπαδών, που θεωρούσαν πως κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Το ψάρι, άλλωστε, λένε ότι βρωμάει από το κεφάλι... Τώρα εξαρτάται από τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του να φροντίσουν ώστε να γίνουν εκείνες οι απαραίτητες κινήσεις που θα οδηγήσουν στο να ξεπληρωθούν τα χρέη και να πάει μπροστά η ομάδα, πατώντας σε υγιείς βάσεις» πρόσθεσε η Ιωάννα, αφήνοντάς μας άφωνους για τα καλά! Η απορία μας, βέβαια, εύλογη...
Καλά, πώς ξέρεις τόσα για τον ΠΑΟΚ; Ασχολείσαι με τον αθλητισμό;
«Η πρώτη λέξη που είπα ήταν... ΠΑΟΚ! Χρειάζεται να σου πω κάτι περισσότερο;»!
Πραγματικά δεν το περίμενα ότι θα ήσουν τόσο ένθερμη οπαδός. Αλλά δώσε μου λεπτομέρειες...
«Οικογενειακώς υποστηρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Εγώ πήγαινα συχνά στο γήπεδο, ενώ παλαιότερα είχα ασχοληθεί και με το μπάσκετ. Επαιζα στη ΜΕΝΤ στη θέση του γκαρντ. Αν και πολλές φορές, λόγω ύψους (σ.σ.: είναι 1,73 μ.) έπρεπε να παίζω πιο κοντά στο καλάθι. Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ήμουν και παραμένω ένθερμη οπαδός της ομάδας, παρά τα όποια προβλήματα. Είχα, μάλιστα, την τελευταία 3ετία και διαρκείας. Για να βοηθάω οικονομικά, αλλά και για να βλέπω όσα παιχνίδια μπορούσα».
Συνεχίζεις τις ευχάριστες εκπλήξεις, απ όσο ξέρω όμως, με τον αγαπημένο σου υπάρχουν... οπαδικές διαφορές!
«Ναι, όντως! (γέλια) Ευτυχώς που ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο, διότι τότε με τον Αντρέα θα είχαμε... τρελούς καυγάδες στο σπίτι! Δεν μπήκαμε, λοιπόν, φέτος στο «τριπάκι» του ντέρμπι, αφού ο ΠΑΟΚ δεν ήταν και τόσο δυνατός, αλλά του χρόνου να είναι σίγουρος ότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά»!
Η παρουσία στη συνέντευξη του εκλεκτού της καρδιάς της Ιωάννας, του Ανδρέα Κομπόση -που πολύ σύντομα θα είναι και επισήμως σύζυγός της, αλλά έχει και την ιδιότητα του στιχουργού της στο νέο δίσκο της- φυσικά μας έδωσε την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε τι απαντά στην καλή του. «Θα τα πούμε του... χρόνου» ήταν το σχόλιο του Ανδρέα, προκαλώντας ακόμη περισσότερα γέλια και πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα στη συνέντευξη!
Ας αφήσουμε παράμερα τις... ενδοοικογενειακές σας κόντρες κι ας επιστρέψουμε στα του ΠΑΟΚ, μιας και γνωρίζεις αρκετά. Τι περιμένεις, λοιπόν, τη νέα χρονιά;
«Εκείνο που προέχει, όπως είπα, είναι να «καθαρίσει» από τα χρέη. Να μπουν σε μια τάξη με τη νέα διοίκηση και από εκεί και πέρα να μπορέσει η ομάδα να έχει μία καλή παρουσία. Αν παίξει στην Ευρώπη και στο ΟΥΕΦΑ, να τα πάει καλά και φυσικά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Αυτά δεν είναι μόνο δικές μου επιθυμίες, αλλά όλων των φίλων του ΠΑΟΚ».
goalday
Malista,thn mathame ki authn

......opoios thelei na dei foto ths :
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10481&subid=2&pubid=522841