Author Topic: Ζαμπούνης , Βέρτης , Πωλίνα , Παύλος Χαλκιάς ,Ρανια θρασκιά  (Read 2332 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Κάτι μου θυμίζει στο 1.11

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
χαχαχαχα και εμενα το ιδιο μου θυμισε, οταν το πρωτοειδα... ;D

JamaicaN

• Guest
Θα αρχισει το ματς.....?

το αυριανο.....?

DimNaoussa

• Guest

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
ναι ρε καρνταση οκ.........o ZE einai ena palikari pou synithws sta entos paei me to tympano sti sentra prin tin enarksi gia ta "xeria" μου  το εστειλε σε πμ ο @giannis_depo_G4  και τον ευχαριστω για αυτο...εσυ αντι να στελνεις το καμα σχεση μπορουσες να με εξηγησεις...τεσπα...
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ................................
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

DimNaoussa

• Guest

zagorakis

• Guest
Δ. Μακρής: «Τα τραγούδια θα εκφράζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Ο γνωστός τραγουδιστής Διονύσης Μακρής μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για ένα δίσκο που ετοιμάζει με τραγούδια για τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τραγουδιστής είπε αρχικά: «Είδα το φιλικό στην Ολλανδία, η ομάδα είναι στην προετοιμασία και θέλει δουλειά. Ο Φωτάκης μου άρεσε, ο Κουτσιανικούλης θέλει χρόνο και δεν χρειάζεται να τον πιέσουμε» ενώ για την προσπάθεια αυτή είπε: «Μου πρότειναν γιατί ξέρουν, ο πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης το γνωρίζει, να τραγουδήσω κάποια τραγούδια αφιλοκερδώς με τα έσοδα να πηγαίνουν στον ΠΑΟΚ. Τα τραγούδια μιλάνε για την ιστορία του κόσμου του ΠΑΟΚ, την φιλοσοφία μας, την αγάπη μας, την Μακεδονία, το γήπεδο μας, ότι εκφράζει τον κόσμο μας. Δεν ξέρω ποιανού έμπνευση ήταν αλλά όλοι το κάναμε με την αγάπη μας, ελπίζω να το αγαπήσει και ο κόσμος».

http://www.metrosport.gr/archives/25822

Bayern4

• Guest
Νίκος Τριανταφυλλίδης(υιος του Χάρρυ Κλυνν)
μουσικος παραγωγος, σεναριογραφος, σκηνοθετης, παραγωγος ταινιων κλπ.
ιδιοκτητης του Gagarin 205