Δεν μπορεί να ισχύει για όλους αυτό που λές alamana. Για εσένα μπορεί να ισχύει και καλά κάνεις.
Δεν έχουν όλοι τις ιδιες αντοχές.Άλλωστε η "άποψη" , το "επιχείρημα" είναι λέξεις υποκειμενικές ή μάλλον είναι εξαρτημένες απο τις εκάστωτε συνθήκες.Για εσένα μπορεί κάποιοι να μιλάνε με επιχειρήματα , για άλλον μπορεί να μιλάνε με γελοιότητες ..Έτσι είναι αυτά..Και για να είμαι επι του θέματος , είναι τόσο φρέσκα αυτά που περάσαμε στον ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ (Γούμενοι , προηγούμενοι , μετοχικά κεφάλαια , άδειες συμμετοχής για το πρωτάθλημα , Δ'Εθνική και άλλα πολλά) που είναι νωρίς ακόμη για να φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε με επιχειρήματα με σκοπό να κατακρίνουμε την νέα διοίκηση.Το λιγότερο που μπορώ να σκεφτώ εγώ σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι επιχειρημα=αχαριστεία.Βέβαια όλοι δεν μπορούμε να συμφωνούμε με όλους , αυτό είναι το μόνο σίγουρο και κάτι τέτοιο εάν συνέβαινε δεν θα ήταν υγειές , αλλα αυτό που λέω εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτό.Καλό θα ήταν σε κάποια πράγματα που αξίζει να σιωπάσουμε , να σιωπάσουμε και ας μας πονάει.