Author Topic: Αλλοθρησκοι στο forum.  (Read 4555 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
Απ: Αλλοθρησκοι στο forum.
« Reply #100 on: May 08, 2008, 18:32:39 »
rota ton ****** club larisa gia mena.
distixos den pino retsina
alla ama goystareis mpira kati tha gini
:)
Keep on PAOK from the free world

« Last Edit: May 08, 2008, 18:38:03 by tsakalaki »
PAOK YPERANO OLON!!!

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
« Reply #101 on: May 08, 2008, 18:34:27 »
*********** pes ta paidia poso...agna... sunesthimata exo gia toys alothriskoys
kai idios gia ta sixamera mpastardakia toy kempels kai toy poystogayroy
:)
Keep on PAOK from the free world

edit tsakalaki

Καλό είναι να αποφεύγουμε τα ονόματα εδώ μέσα
« Last Edit: May 08, 2008, 18:39:11 by tsakalaki »
PAOK YPERANO OLON!!!

BIANCONERO

• Guest
« Reply #102 on: July 29, 2008, 00:46:15 »
Χαιρετω οσους γνωρισα εδω μεσα 5 χρονια...

Ηρθε ο καιρος να κανω πραξη αυτο που πρωτος εγω ελεγα συχνα-πυκνα!

"Αν κατι σε χαλαει, κοψ'το"

Το παλεψα αρκετα..πηρα τα διαλλειματα μου μηπως και ηρεμησω..αλλα καθε φορα κατι συμβαινει και με παιρνει απο κατω.

Οποτε..αφου χαλιεμαι..και ΚΥΡΙΩΣ αφου χαλαω και αλλους οταν ξεφευγω, καλυτερα να το σταματησω εδω...μαλλον κακο κανω παρα προσφερω κατι αλλωστε!

Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο στα παιδια του Σαιτ...ο Π.Α.Ο.Κ. σας χρειαζεται δυνατους. Ποτε δε συνειδητοποιησα ποσο δυνατα στομαχια χρειαζεται για να κανετε οσα κανετε......

Χαιρετω και ολα τα παιδια με τα οποια γνωριστηκαμε..με λιγους απο κοντα..με τους περισσοτερους απο αποσταση!

Παλι σε καποια κερκιδα διπλα-διπλα θα μαστε, ακομα και αν δεν γνωριζομαστε καν..ειρωνεια!

Καλη συνεχεια Μαγκες....Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #103 on: July 29, 2008, 01:26:27 »
εγω παιδια χαιρομε που φευγει ο bianco,,,γιατι μου ειπε το τελος απο τρυποκαρυδο και μου την εσπασε.

και επινε ολο το τσιπουρο μονος του  ::)

δες το πμ σου.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #104 on: July 29, 2008, 01:27:53 »
ti einai auta pou les file bianconero katse kala ase mas na pame stin douleia mas isixi
allios skeftonte oi 20arides allios i 30arides kai allios i 40anta egw panta auto exw proti skepsei giati perasa apoi ekei

rounos

• Guest
« Reply #105 on: July 29, 2008, 01:34:15 »
Ξεκολα και βαλε και λιγο νερο στο κρασι σου.Κανενας δε γουσταρει να φυγεις,αλλωστε οπως λεμε και οι περισσοτεροι εδω μεσα "μια παρεα ειμαστε"....Μπορει να σου την ειπαν,να σπαστηκες με μερικους,αλλα αυτα γινονται και ειναι μεσα στην ολη φαση.Εδω με κολλητους πλακωνεσαι,με τυπους που τους διαβαζεις μονο σε ενα φορουμ δεν θα μαλωσεις?Και εγω εχω σπασει οθονες απο τα νευρα μου,και με εχουν κραξει κατα καιρους,αλλα βλεπεις οτι γουσταρω που ειμαι εδω,και συνεχιζω να συμετεχω οπως μπορω.Ειναι καψουρα οτι και να γινει.Ενταξει ισως μερικοι να ξεφευγουν -και εγω καμια φορα- αλλα καταλαβαινεις οτι δεν γινεται να σκεφτομαστε και ολοι τα ιδια.Δεν θα ειχε γουστο.Δεν σε γλυφω,δεν σε ξερω,αλλα συνεχισε να γραφεις,οπως και ολοι οι υπολοιποι  ;) -ασχετα αν πολλοι σπατε αρχιδια-  ;D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #106 on: July 29, 2008, 01:35:41 »
+1
Σακη δες τα pm σου

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #107 on: July 29, 2008, 11:25:51 »
Μπράβο Σάκη. Καλά έκανες παλικάρι μου. Ξέρεις εσύ καλύτερα από τον καθένα πόσες φορές τα είπαμε και σου έλεγα εγώ ο μαλάκας να μη δίνεις σημασία και να πολεμάς. Να βγάζεις μπροστά την ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή σου και να πολεμάς για την άποψή σου.
Συγγνώμη φίλε μου αν έστω και 1% σε έκανα να το σκεφτείς παραπάνω και να μη φύγεις γρηγορότερα.

Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να το κάνω, αλλά ακόμη πρεζόνι είμαι με το site. Και με κάποια φιλαράκια εδώ μέσα.

Αλλά ξέρω πως θα φτάσω κι εγώ εκεί που είσαι τώρα. Στο κάτω κάτω η βλακεία είναι ανίκητη.

Ο Μελίσσης πάνω απ' όλα και τα μυαλά στα κάγκελα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #108 on: July 29, 2008, 11:50:05 »
Λόγος δεν μου πέφτει, αλλά προσωπικά δεν θα έφευγα ποτέ από φόρουμ επειδή με χαλάσανε οι γνώμες συνοπαδών μου. Ίσα-ίσα πεισμώνω, πλακώνομαι στα επιχειρήματα μαζί τους και βγαίνει στην επιφάνεια η ανυπαρξία των επιχειρημάτων του καθενός μας.
Συνήθως οι αποφάσεις εν βρασμώ έχουν τα χειρότερα αποτελέσματα. Αυτό δεν ισχύει μόνο σε αθλητικό επίπεδο, αλλά και στην ζωή την ίδια.
Άρα, καθήστε στα αυγά σας (PAOKworld), σεβαστείτε την γνώμη του αδελφού σας ΠΑΟΚτσή και πείτε του την δική σας. Όταν κατακαθήσει η σκόνη και πάψει η αδρεναλίνη να κτυπάει κόκκινο, θα γίνει η σούμα και ο καθένας μας θα κριθεί.

ΥΓ. Είναι χρήσιμο να διαβάζουμε τα όσα γράφαμε πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα. Βλέπουμε κάποια λάθη μας, γινόμαστε ταπεινότεροι και αναρωτιόμαστε "μα καλά... είναι δυνατόν να υποστήριζα τέτοιες μαλακίες?"
gdaou
"γάβροι=κότες"

apostolos

• Guest
« Reply #109 on: July 29, 2008, 11:55:46 »
Wraia ola auta, alla giati ginetai sto ALLOTHRHSKOI auth h syzhthsh?

Y.g. Bianco asta xaza kai meine edw pou eisai.

Diego-4

• Guest
« Reply #110 on: July 29, 2008, 12:05:19 »
Δεν μπορεί να ισχύει για όλους αυτό που λές alamana. Για εσένα μπορεί να ισχύει και καλά κάνεις.
Δεν έχουν όλοι τις ιδιες αντοχές.Άλλωστε η "άποψη" , το "επιχείρημα" είναι λέξεις υποκειμενικές ή μάλλον είναι εξαρτημένες απο τις εκάστωτε συνθήκες.Για εσένα μπορεί κάποιοι να μιλάνε με επιχειρήματα , για άλλον μπορεί να μιλάνε με γελοιότητες ..Έτσι είναι αυτά..Και για να είμαι επι του θέματος , είναι τόσο φρέσκα αυτά που περάσαμε στον ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ (Γούμενοι , προηγούμενοι , μετοχικά κεφάλαια , άδειες συμμετοχής για το πρωτάθλημα , Δ'Εθνική και άλλα πολλά) που είναι νωρίς ακόμη για να φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε με επιχειρήματα με σκοπό να κατακρίνουμε την νέα διοίκηση.Το λιγότερο που μπορώ να σκεφτώ εγώ σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι επιχειρημα=αχαριστεία.Βέβαια όλοι δεν μπορούμε να συμφωνούμε με όλους , αυτό είναι το μόνο σίγουρο και κάτι τέτοιο εάν συνέβαινε δεν θα ήταν  υγειές , αλλα αυτό που λέω εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτό.Καλό θα ήταν σε κάποια πράγματα που αξίζει να σιωπάσουμε , να σιωπάσουμε και ας μας πονάει.

alexkorinthos

• Guest
....
« Reply #111 on: October 08, 2008, 14:50:25 »
KALHMERA PAIDIA..PANATHINAIKOS EIMAI..O MONOS LOGOS POU GRAFTHKA EINE GT DIAVASA THN ANAKOINWSH THS 4 SXETIKA ME TO THEMA TWN EISHTHRIWN GIA TON AGWNA ME THN OMADA MOU STHN TOUMPA..EINE PRAGMATIKA MEGALH MALAKIA NA SOU STEROUN TO DIKAIWMA NA DEIS THN AGAPHMENH SOU OMADA S OPOIODHPOTTE GHPEDO K AN AGWNIZETAI.G AYTO TO LOGO YPARXOUME SAN OPADOI ALLWSTE.OPWS K ESEIS THELETE NA ERTHETE STHN ATHINA GIA NA STIRIXETE TON PAOK ETSI K MEIS.DEN EINE DYNATON NA MAS TO APAGOREYEI KAPOIOS O OPOISDHPOTE AYTO.EIDIKA APO TH STIGMH POU DEN YPARXEI SYGKEKRIMENOS LOGOS.OSO GIA TO OIKONOMIKO P LENE K TA DIKA MAS EISHTHRIA N ANEVASOUN DEN MAS NOIAZEI RE MAGKES.TO LIGOTERO EINE AYTO...OI MONOI POU MPOROUME NA ALLAXOUME TO GAMHMENO ELLHNIKO PODOSFAIRO EIMASTE EMEIS OI OPADOI.K STH SYGKEKRIMENH PERIPTWSH ESEIS.MONO ESEIS MPOREITE NA ALLAXETE THN GNWMH TOU ZAGOR K NA GINEI TO DERBY STHN TOUMPA DERBY M ARXIDIA K STON AGWN XWRO K STHN KERKIDA..OPWS K NA XEI AN MPOREITE PROSPATHEISTE GT K EMEIS AYTO KANOUME..

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #112 on: October 08, 2008, 14:54:01 »
Τσάκαλε καλώς ήρθες. Μην γράφεις μόνο κεφαλαία μας βγάζεις τα μάτια. Κατα τα άλλα σεβαστή η άποψη σου, αλλά κοίτα κάτι, όχι κ ντέρμπυ στις κερκίδες ρε.....Ήμαρτον!Δεν θα μπλέξουμε κ τα μπούτια μας τώρα.......Ντέρμπυ με τον ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. στην κερκίδα, δεν μπορεί να κάνει κανένας στην Ελλάδα.Μπήκες τσάκαλε?

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #113 on: October 08, 2008, 14:55:55 »
την ανακοίνωση μπορείς να την διαβάσεις και χωρίς να γραφτείς, από την κεντρική.

καθώς και από το επίσημο site τις θύρας 4,

www.paokgate4.gr

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #114 on: October 08, 2008, 14:59:16 »
παλικαρι δεκτη η αποψη σου.

υπαρχει ομως και μια παραμετρος για την διοικηση της δικης μας ομαδας ,

οτι η αστυνομια μας παιζει πουστια κοβωντας υπερβολικα πολλα εισητηρια σε σχεση με αλλες εδρες...και καθε φορα γινομαστε εμεις οι μαλακες και τα κοροιδα να μενουν δικοι μας εξω απο το γηπεδο.

τεσπα η πλειοψηφια των οπαδων συντασεται με τους συνδεσμους και θελουμε να ερθετε.

μονο 2 επισημανσεις,,αν ερθετε αποφυγετε τα αντεθνικα και μην σηκωσετε κανα χαζο πανι.

εμεις δεν ειμαστε σκουλικια .

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #115 on: October 08, 2008, 15:08:23 »
a λάθος κατάλαβα.
νόμιζα είπες μπήκες για να διαβάσεις την ανακοίνωση κι όχι για να δεις τι λέμε εμείς για το θέμα.

κατά τ'άλλα, με κάλυψε πάλι ο vedder.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: ....
« Reply #116 on: October 08, 2008, 15:09:23 »
KALHMERA PAIDIA..PANATHINAIKOS EIMAI..O MONOS LOGOS POU GRAFTHKA EINE GT DIAVASA THN ANAKOINWSH THS 4 SXETIKA ME TO THEMA TWN EISHTHRIWN GIA TON AGWNA ME THN OMADA MOU STHN TOUMPA..EINE PRAGMATIKA MEGALH MALAKIA NA SOU STEROUN TO DIKAIWMA NA DEIS THN AGAPHMENH SOU OMADA S OPOIODHPOTTE GHPEDO K AN AGWNIZETAI.G AYTO TO LOGO YPARXOUME SAN OPADOI ALLWSTE.OPWS K ESEIS THELETE NA ERTHETE STHN ATHINA GIA NA STIRIXETE TON PAOK ETSI K MEIS.DEN EINE DYNATON NA MAS TO APAGOREYEI KAPOIOS O OPOISDHPOTE AYTO.EIDIKA APO TH STIGMH POU DEN YPARXEI SYGKEKRIMENOS LOGOS.OSO GIA TO OIKONOMIKO P LENE K TA DIKA MAS EISHTHRIA N ANEVASOUN DEN MAS NOIAZEI RE MAGKES.TO LIGOTERO EINE AYTO...OI MONOI POU MPOROUME NA ALLAXOUME TO GAMHMENO ELLHNIKO PODOSFAIRO EIMASTE EMEIS OI OPADOI.K STH SYGKEKRIMENH PERIPTWSH ESEIS.MONO ESEIS MPOREITE NA ALLAXETE THN GNWMH TOU ZAGOR K NA GINEI TO DERBY STHN TOUMPA DERBY M ARXIDIA K STON AGWN XWRO K STHN KERKIDA..OPWS K NA XEI AN MPOREITE PROSPATHEISTE GT K EMEIS AYTO KANOUME..

ναι ειναι μεγαλη μαλακια να σου στερησω το δικαιωμα να ρθεις στη τουμπα να με αποκαλεσεις βουλγαρο.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #117 on: October 08, 2008, 15:36:39 »
Εμενα παντως μου προκαλει εντυπωση οτι βρηκε το σωστο τοπικ κ εγραψε.δηλ ουτε μελος για καιρο να ηταν ;)

BIANCONERO

• Guest
« Reply #118 on: October 08, 2008, 16:50:28 »
Το ιδιο ακριβως σκεφτηκα κι εγω Μαρια  ;)

Αλλα δε βαριεσαι..αυτο ειναι το δευτερευον τωρα.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #119 on: October 08, 2008, 17:11:55 »
φιλαράκο το ποσο ξενερώσαμε που έγινε έτσι η φάση εμείς δv μπορείς να το φανταστείς ξέρεις τι είναι να σε βγάζουν φωτογραφίες στο οακα και να sai κάνα τριχίλιαρο όπως κάνατε πριν 2 χρονια εσείς βάλε άλλη μια χιλιάρα φέτος δεν θα σας φτάνανε τα film, την μεγαλύτερη ήττα την φάγαμε εμείς που ζούμε για τέτοιες εκδρομές κάθε χρόνο, εσείς άλλωστε είστε μαλωμένοι με αυτές  ;)